- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
-
- Konu Sahibi Balonyanak
Selamlar cook teşekkür ediyorum fiyatı piyasaya göre harika bence, ben de çok araştırarak gittim doktoruma 30k'ya ameliyat oldum 2022'de. 2023'te herkeste olduğu gibi Cemil hocada da fiyatlar artmıştır mutlaka ama arada fahiş fark olacağını sanmam kendisine sorun isterseniz sosyal medya hesapları varmerhaba, ilk öncelikle burnunuz çok güzel olmuş yüzünüze eğrelti durmamış. Ne kadara yaptırdınız acaba? Bu konuda bilgi vermemişsiniz
Yaaa çok teşekkür ederim ama çene dolgusu hiç yok, bende özellikle yaptırmak istiyordum bir süredir esasen duyduğuma sevindim. Yardımcı olamıyorum maalesefBurun değil de çene dolgusunu hangi doktora yaptırdınız ?Çene de dolgu var değil mi ? Memnunsanız doktor tavsiyesi alabilirim özelden
Kim o üye, hiç denk gelmedim. Bence bu reklam değil,üye eski kayitli ve fotograflarini da yuklemis Burun çok yeni ama uzun dönem sonuca bakmak lazım...Cemil Yurtseven bencede iyi bir doktor,ben kendisine ameliyat olmadım. Başka bir doktora oldum ama dürüst bir doktor kendisi. Reklam kokusu hiç almadım. Bu ameliyatı kime olursanız olun,risk vardır. Kendi revizyonunu yapan çok doktor var. %100 garanti yok bu işteOff şöyle reklam yapanlara o kadar sinir oluyorum ki. Böyle kendi reklamını yapan bir doktora ameliyat olmayın bence. Ayrıca Cemil Yurtseven'e ameliyat olup çok pişman olan, psikolojisinin bozulduğunu söyleyen, burnunun istedigi gibi olmadığını yüzüne uygun olmadığını yazan biri vardı burda. Siz memnun kalmış olabilirsiniz ama memnun kalmayanlar da var demek ki.
Evet kesinlikle öyle sonuçta bir doktor ortalama baz alındığında bir çok kişinin burnuna dokunuyor herkes aynı memnuniyetle ayrılamaz ben şanslıymışım ki güzel bir burun sahibi oldum. Hiç bir şeyin %100 garantisi yok, kendi açımdan mutluyum tabii. Umarım yaptıran herkes güzel, minnak burunlara sahip olur. :) O kadar önemli ki. Ayrıca 10 yıldır üyeyim bu forumda bir çok kişiden de eskiyim di miKim o üye, hiç denk gelmedim. Bence bu reklam değil,üye eski kayitli ve fotograflarini da yuklemis Burun çok yeni ama uzun dönem sonuca bakmak lazım...Cemil Yurtseven bencede iyi bir doktor,ben kendisine ameliyat olmadım. Başka bir doktora oldum ama dürüst bir doktor kendisi. Reklam kokusu hiç almadım. Bu ameliyatı kime olursanız olun,risk vardır. Kendi revizyonunu yapan çok doktor var. %100 garanti yok bu işte
Eeee ne alaka ? :) Ben 10 yıldan fazladır bu forumda üyeyim ve burnumdan da çok memnun kaldım o yüzden paylaşmak istedim herkese fikir olması açısından ama siz olayı şahsileştirdiniz, sanırım probleminiz başka. İyi günler.Off şöyle reklam yapanlara o kadar sinir oluyorum ki. Böyle kendi reklamını yapan bir doktora ameliyat olmayın bence. Ayrıca Cemil Yurtseven'e ameliyat olup çok pişman olan, psikolojisinin bozulduğunu söyleyen, burnunun istedigi gibi olmadığını yüzüne uygun olmadığını yazan biri vardı burda. Siz memnun kalmış olabilirsiniz ama memnun kalmayanlar da var demek ki.
Yettim gariEvet kesinlikle öyle sonuçta bir doktor ortalama baz alındığında bir çok kişinin burnuna dokunuyor herkes aynı memnuniyetle ayrılamaz ben şanslıymışım ki güzel bir burun sahibi oldum. Hiç bir şeyin %100 garantisi yok, kendi açımdan mutluyum tabii. Umarım yaptıran herkes güzel, minnak burunlara sahip olur. :) O kadar önemli ki. Ayrıca 10 yıldır üyeyim bu forumda bir çok kişiden de eskiyim di miyenGEnC bana fake diyorlar balım şunlara bir şey söyler misin
Doktorlar , beyaz eşyalar, kedi mamaları, mobilyalar, kuaförler, oteller,filmler ... Her şeyden memnun kalan var kalmayan var . Bu çok dogal değil mi?Off şöyle reklam yapanlara o kadar sinir oluyorum ki. Böyle kendi reklamını yapan bir doktora ameliyat olmayın bence. Ayrıca Cemil Yurtseven'e ameliyat olup çok pişman olan, psikolojisinin bozulduğunu söyleyen, burnunun istedigi gibi olmadığını yüzüne uygun olmadığını yazan biri vardı burda. Siz memnun kalmış olabilirsiniz ama memnun kalmayanlar da var demek ki.
Kim o üye, hiç denk gelmedim. Bence bu reklam değil,üye eski kayitli ve fotograflarini da yuklemis Burun çok yeni ama uzun dönem sonuca bakmak lazım...Cemil Yurtseven bencede iyi bir doktor,ben kendisine ameliyat olmadım. Başka bir doktora oldum ama dürüst bir doktor kendisi. Reklam kokusu hiç almadım. Bu ameliyatı kime olursanız olun,risk vardır. Kendi revizyonunu yapan çok doktor var. %1
Niye sahsilestireyim ya ahhaha banane. Sadece o kadar övmüş o kadar goklere cikarmissiniz ki çok komik görünüyor yazmadan edemedimEeee ne alaka ? :) Ben 10 yıldan fazladır bu forumda üyeyim ve burnumdan da çok memnun kaldım o yüzden paylaşmak istedim herkese fikir olması açısından ama siz olayı şahsileştirdiniz, sanırım probleminiz başka. İyi günler.
Aşkım çok teşekkür ederim, beğenmene çok çok sevindim canımsın.Yettim gari
Bebeğim öncelikle burnun zaten güzeldi ama bu haliyle daha fıstık olmuşsun. Çok doğal duruyor bence
Doktorlar , beyaz eşyalar, kedi mamaları, mobilyalar, kuaförler, oteller,filmler ... Her şeyden memnun kalan var kalmayan var . Bu çok dogal değil mi?
Ama balonyanak reklam hesabı değil, parasını verip tedavi oldusponsorlu olsa arkadaşın çok takipcili hesabı var, oradan linkler verir postlar paylasirdi. KKda anonim yazana kadar daha bir hakkını verirdi sponsorlugun
Çook beğendim çünkü çok doğal durmuşAşkım çok teşekkür ederim, beğenmene çok çok sevindim canımsın.
Evet sen beni iyi tanıyorsun kadim dostumİş hesabım da var oradan hiç bir şey paylaşmadım ama bırakalım kişi kendinden bilir işi diyorum ben. Umarım gerçekten ihtiyacı olanlara güzel bir post hazırlamışımdır desteğin için çok teşekkür ederim
Canım benim mesajını yeni okuma fırsatım oldu, evet cidden öyle bir de Venüs Balık olunca bana denk gelen tüm güzel şeyleri inanılmaz yüceltiyorum beni çok iyi tanıyorsun artık. :) Sende benim canım Yay etkili ama tatlış Yengeç burcum olarak bitanecik arkadaşımsın, çok seviyorum seni. Senin fikirlerini ve yorumlarını her zaman çok önemsiyorum, güzel yorumlarına, güzel enerjine ve iyi kalbine kocamanÇook beğendim çünkü çok doğal durmuşMinik kaydırak burunlardan değil, tam yüzüne uygun, eski burnundan çook farklı olmayan , yıllar sonra tanışan insanlarin estetikli sanmayacagi bir burun olmuş
Lagila 'ya şu açıdan hak verdim, birini uzun uzun övünce reklam gibi algilanabiliyor. Ama sen bir balik olarak sevdiğin şeylerle tam bağ kurup onları yuceltmeyi çok seviyorsun. Doktorundan da çok memnun kaldığın için herkesle paylaşmak istedin. Seni tanımayan kişilerin reklam sanmasi normal ^^
Boşver, sen keyfini çıkar yeni halinin.
Hep güzel yemekleri, çiçek bahçelerini, okyanusları koklarsin insallah yeni burnunla
Çook teşekkür ederim :) Ben de çok memnunum burnumdan, şimdilik kendisiyle de çok iyi anlaşıyoruz siz de o sürece gireceksiniz sanırım inşallah gönlünüzce bir doktor bulursunuz ve mutlu ayrılırsınız. Sonucun güzel olması paha biçilemez. Ayrıca şehir dışı olayını hiç bilmiyorum açıkcasıGeçmiş olsun, burnunuz mükemmel olmuş hem de çok doğal duruyor, tam istediğim gibi. Keşke İzmir'e falan da gelseydi bazı doktorlar talep olunca geliyorlar ya
fiyatı söyleme şansınız var mı acabaÇook teşekkür ederim :) Ben de çok memnunum burnumdan, şimdilik kendisiyle de çok iyi anlaşıyoruz siz de o sürece gireceksiniz sanırım inşallah gönlünüzce bir doktor bulursunuz ve mutlu ayrılırsınız. Sonucun güzel olması paha biçilemez. Ayrıca şehir dışı olayını hiç bilmiyorum açıkcası
Yukarıda fiyatından bahsettimfiyatı söyleme şansınız var mı acaba