Dr. Cemil Tugay Hasta Yorumları (Meme Estetigi)

sislikler indikce gogusleri dahada kucuk kalacak diye cok korkuyordum, ve oyle geliyordu sanki amaaaa oyledegilmis. Psikolojik birseyde baslarda herhalde cunku su an goguslerime bayiliyorum, tek kelimeyle. Iyikide olmusum bu ameliyati, beni okadar cesaretlendirdiki. Goguslerimi cok seviyorum. Butun vicutumu orantiladi

bende cemil tugay istiyordum ama makusla ya yanlış cc takmış ikisi birbirinden farklı olmuş.. o kadar profesyonel biri..bilmiyorum ya..başka şikayeti olan varmı..

bende cemil tugay istiyordum ama makusla ya yanlış cc takmış ikisi birbirinden farklı olmuş.. o kadar profesyonel biri..bilmiyorum ya..başka şikayeti olan varmı..

benım bır gogsumde meme dokum daha fazlaydı..
meme dokum fazla olana 350 cc, dıger az olana 375 cc koyarak esıtledı cenk bey..

zaten öyle olmalı..bi arkadaşda fahri molla diyor biride cenk beyin yaptıklarını yapay buldum filan diyor..iyice kafa karıştırıyor bu forumlar..zaten terazi burcuyum kararsız..birine karar verip randevu almam lazım..300 cc çokmu büyük olur gizeml benim var biraz meme dokum..

ben 275 ccdüşünüyorum..ama onada küçük diyenler var..en iyisi doktorun görmesi tabii..abartı bişeyde istemiyorum acıkcası..

zaten öyle olmalı..bi arkadaşda fahri molla diyor biride cenk beyin yaptıklarını yapay buldum filan diyor..iyice kafa karıştırıyor bu forumlar..zaten terazi burcuyum kararsız..birine karar verip randevu almam lazım..300 cc çokmu büyük olur gizeml benim var biraz meme dokum..

canım mesela berattının b cup memesı vardı..425 cc taktırdı ama buyuk durmuyo..
resımler yanıltıcı olabılıyo bazen.
mesela sanırım pıerlottıydı bnm resımlerımı gordu ve bırde cenk beyın gosterdıgı resımlerı gordu
ve dedıgı sey çekımler ınsanı yanıltıyoydu..pıerlottıde bodrumdan gelıp amelıyat olmustu.
şu sıra foruma pek gırmıyo..
kiwi, beratti, kugatsu,benım resımlerıme bakabılırsın..
bu forumda 25 e yakın arkadas cenk beye amelıyat oldu ama cok takılmıyoılar amelıyattan sonra..
herkesın kendı kararı sonuçta sececegı cerrah..
sadece ıyı arastırın ve oyle amellıyat olun derim..

Selam arkadaşlar,
bende burda daha yeniyim,
bende uzun zamandır göğüs dikleştirme ve protez ameliyatı olmak istiyordum ..
malum iki bebişten sonra göğüslerim tanınmaz nir hal aldı..kombine ameliyat düşünüyorum burnumda hafif bir kemer var hazır ameliyat olmuşların onuda yaptırmak istiyorum ama bilmiyorumki nasıl olucak
cemil tugayı düşünüyorum ama daha bir fiyat alamadım yurtdışında olduğum için maille ulaştım kendisine ama son mailime bir haftadır cvb alamadım..
çok merak ediyorum acaba yakın tarihte Cemil beye ameliyat olan varmı??

Selam arkadaşlar,
bende burda daha yeniyim,
bende uzun zamandır göğüs dikleştirme ve protez ameliyatı olmak istiyordum ..
malum iki bebişten sonra göğüslerim tanınmaz nir hal aldı..kombine ameliyat düşünüyorum burnumda hafif bir kemer var hazır ameliyat olmuşların onuda yaptırmak istiyorum ama bilmiyorumki nasıl olucak
cemil tugayı düşünüyorum ama daha bir fiyat alamadım yurtdışında olduğum için maille ulaştım kendisine ama son mailime bir haftadır cvb alamadım..
çok merak ediyorum acaba yakın tarihte Cemil beye ameliyat olan varmı??

Merhaba,
Bende forumda çok yeniyim aslında 2 yıldır üyeyim ama hiç yazmıyordum.
Buradan okuduklarımla 2014 yılında burnumu cemil beye yaptırdım.
Şimdide 16 ocakta göğüs düşünüyorum ancak kafam karman çorman
1,60 boyunda 55-58 kilo civarlarında sürekli oynuyorum.
Omuzlarım geniş olduğu için tipim çok minyon değil şuanki bedenim 75b ama dolu değil kesinlikle 75c olsun istiyorum.
Cemil beyle görüştüğümde sana en uygunu 325 ya da 350 dedi ama çok şişko görünür müyüm ya da göğsümün içinde kaybolur mu bir türlü karar veremiyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum:KK43:

X