• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Cem Çelik e tüp bebek yaptıranlar

Baharays

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba hanımlar, ben daha yeni tüp bebek yaptırdım ama dün negatif olduğumu öğrendim.
Ve beklemeden yeni bir tedaviye başlamak istiyoruz.
Bahçeci tüp bebek merkezi Cem Çelik hoca ya randevu aldık.
Burada Cem hocaya gidenler var mı?
Memnun kaldınız mı?
Kişiye özel mi tedavi uyguluyor yoksa ezbere mi diğer doktorlar gibi.
Ve ilgili mi, çok yoğun olduğu için korkuyorum biraz ama araştırdığımıza göre dünyada ki en iyi 3 tüp bebek merkezinden biri bahçeci ve Cem hoca içinde çok memnun olan var.

Merhaba, ben Cem Hoca'ya gittim ve ilk denemede çok şükür hamile kaldım, yaşım 42 idi. Evet çok yoğun , ilk görüşme haricinde pek ilgilenemiyor, ulaşmak ve soru sormak zor ama kişiye özel tedavi uyguluyor,ben ne önerdiyse harfiyen uygulamıştım. Gitmenizi tavsiye ederim. İnşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz...

Merhaba bende dün başladım cem beyle tedaviye. İlk denemem tüp bebekte 15 saniyede muayane etti gitti ama ben güveniyorum kendisine. Sonra hemşiresi ilaçları anlattı kan verdim kısmi ödeme yaptım recete i aldım çıktım 5 gün sonra kontrole çağırdı gonalf 900 lükten hergün 225 vurcam

Merhaba, ben Cem Hoca'ya gittim ve ilk denemede çok şükür hamile kaldım, yaşım 42 idi. Evet çok yoğun , ilk görüşme haricinde pek ilgilenemiyor, ulaşmak ve soru sormak zor ama kişiye özel tedavi uyguluyor,ben ne önerdiyse harfiyen uygulamıştım. Gitmenizi tavsiye ederim. İnşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz...
Merhaba, çok sevindim hamile kalmanıza, bebeğiniz doğdu mu😊
Sırf kişiye özel tedavisi için ona gitmek istiyorum, 4 aşılama 1 tüp bebek negatif ve hiç bir doktor da ne sorunu var bu kızın demedi. Önce bi bakmasını istiyorum gerekirse tekrar hsg çekilsin ne bileyim.
Bu ayın 16 sında gideceğiz hayırlısı bakalım.

Merhaba bende dün başladım cem beyle tedaviye. İlk denemem tüp bebekte 15 saniyede muayane etti gitti ama ben güveniyorum kendisine. Sonra hemşiresi ilaçları anlattı kan verdim kısmi ödeme yaptım recete i aldım çıktım 5 gün sonra kontrole çağırdı gonalf 900 lükten hergün 225 vurcam
Merhaba, inşaAllah tedaviniz olumlu sonuçlanır.
Kan sonuçlarına vs bakmadan direk başladı mı tedaviye, sizin herhangi bir hastalığınız yok da mı direk başladı acaba🤷🏻‍♀️

Merhaba, inşaAllah tedaviniz olumlu sonuçlanır.
Kan sonuçlarına vs bakmadan direk başladı mı tedaviye, sizin herhangi bir hastalığınız yok da mı direk başladı acaba🤷🏻‍♀️
İlk görüşmede bakmıştı sonuçlara canım. Adet ol gel demişti. Sebepsiz infertilite bizimki.

Merhaba, çok sevindim hamile kalmanıza, bebeğiniz doğdu mu😊
Sırf kişiye özel tedavisi için ona gitmek istiyorum, 4 aşılama 1 tüp bebek negatif ve hiç bir doktor da ne sorunu var bu kızın demedi. Önce bi bakmasını istiyorum gerekirse tekrar hsg çekilsin ne bileyim.
Bu ayın 16 sında gideceğiz hayırlısı bakalım.
evet çok şükür bebeğime kavuştum, tüp bebek tedavim ilkti ama öncesinde düşük, 2 rahim filmi, 2 histereskopi, sayısız kontroller neler neler yaşadım. Cem Bey yaşım ve daha önce düşük yapmam sebebiyle embriyomun genetik incelemeye gitmesini istedi ona da gönderdik . benim umudum pek yoktu ama Rabbim nasip etti çok şükür . Size de kolaylıklar diliyorum, bebek isteyen herkes hep dualarımda.

Merhaba hanımlar, ben daha yeni tüp bebek yaptırdım ama dün negatif olduğumu öğrendim.
Ve beklemeden yeni bir tedaviye başlamak istiyoruz.
Bahçeci tüp bebek merkezi Cem Çelik hoca ya randevu aldık.
Burada Cem hocaya gidenler var mı?
Memnun kaldınız mı?
Kişiye özel mi tedavi uyguluyor yoksa ezbere mi diğer doktorlar gibi.
Ve ilgili mi, çok yoğun olduğu için korkuyorum biraz ama araştırdığımıza göre dünyada ki en iyi 3 tüp bebek merkezinden biri bahçeci ve Cem hoca içinde çok memnun olan var.
Bende cem beyin hastasiyim kasim ayinda negatif aldım. Rahmim T seklinde cem hoca pahali diye yasadigim yerde oldum ameliyatimi maalesef rahim T seklinde kalmis doktora guvendik transfer yaptirdik duzelmemis rahim tutmadi haliyle. 20 aralikda cem hocama oldum histereskopi 2 ay sonrasi icin rahim filmi istedi 5 dondurulmus embriyom var insaAllah rahmim duzelmistirde bu sefer kavusurum yesil kalbime 💚
Tek memnun olmadigim şey zamlarr 🥲 piyasa malum tup bebek merkezinide etkiliyor

evet çok şükür bebeğime kavuştum, tüp bebek tedavim ilkti ama öncesinde düşük, 2 rahim filmi, 2 histereskopi, sayısız kontroller neler neler yaşadım. Cem Bey yaşım ve daha önce düşük yapmam sebebiyle embriyomun genetik incelemeye gitmesini istedi ona da gönderdik . benim umudum pek yoktu ama Rabbim nasip etti çok şükür . Size de kolaylıklar diliyorum, bebek isteyen herkes hep dualarımda.
Hayirli geceler neyden histereskopi oldunuz acaba ?

Rabbim uzun be hayırlı bir ömür nasip etsin yavrunuza🥰
Benim de 20 haftalık ve 13 haftalık 2 kaybettiğim bebeğim var rahim ağzı yetmezliği sebebi ile...
Rahim filmi ve rahimde şekil bozukluğu nedeni ile ameliyatı...Sizi çok iyi anlıyorum, inşaAllah ben de sizin gibi kavuşuruz yavruma.
Son çare artık Cem bey e gidelim dedik.
Sağolun Allah razı olsun.

Bende cem beyin hastasiyim kasim ayinda negatif aldım. Rahmim T seklinde cem hoca pahali diye yasadigim yerde oldum ameliyatimi maalesef rahim T seklinde kalmis doktora guvendik transfer yaptirdik duzelmemis rahim tutmadi haliyle. 20 aralikda cem hocama oldum histereskopi 2 ay sonrasi icin rahim filmi istedi 5 dondurulmus embriyom var insaAllah rahmim duzelmistirde bu sefer kavusurum yesil kalbime 💚
Tek memnun olmadigim şey zamlarr 🥲 piyasa malum tup bebek merkezinide etkiliyor
Ah çok üzüldüm, bu doktorların bazılarını Allah'a havale ediyorum artık ben ya.
Bana da ilk rahim filmi çekildiğinde doktorum hafif bir şekil bozukluğu var ama ondan birşey olmaz demişti, ard arda 2 bebeğimide kaybettikten sonra ameliyat olmam gerek oda etkiler dedi.
Bir daha da o doktora gitmedim ama iş işten geçti tabi.
Evet çok yüksek rakamlar söylediler bize de, nasıl yetişeceğiz bilmiyorum.
Allah kolaylık versin hepimize.

Ah çok üzüldüm, bu doktorların bazılarını Allah'a havale ediyorum artık ben ya.
Bana da ilk rahim filmi çekildiğinde doktorum hafif bir şekil bozukluğu var ama ondan birşey olmaz demişti, ard arda 2 bebeğimide kaybettikten sonra ameliyat olmam gerek oda etkiler dedi.
Bir daha da o doktora gitmedim ama iş işten geçti tabi.
Evet çok yüksek rakamlar söylediler bize de, nasıl yetişeceğiz bilmiyorum.
Allah kolaylık versin hepimize.
Gercekten doktora guven konusunda cem hocama sonsuz guveniyorum halbuki ben burda ucuza T sekli ameliyat oldum sonra rahim filmi cekildik cem hoca duzelmemis dedi ama ameliyat eden doktora gittigimde ben yaptim duzelttim diyince guvendik acikcasi. Ama bastan cem hocayi dinleyip tekrar ameliyat olsaymisim hem embriyo bosa gitmicekdi hemde emegim hayallerim bosa gitmicekdi vardir bundada bi hayir nasip dedik tekrar ameliyat oldum su an iyilesme surecindeyim cem hoca 2 ay dinlen dedi 2. Ay rahim filmi cektir sonrasina bakalim dedi dua edin nolur duzelmis olsun gercekten gucum kalmadi hem maddi hem manevi.

Bugün baktı catltma iğne i yazdı hoca. Bugün muyanede cok pozitfti hoca cok sevndm cok yumurta varmş ama kalite önemli dedi. 20 taneymiş cumartesi toplayacak yumurta karımı. İnş cok güzel emriolarım olur. Allah benim gbi evlat isteyenlere merhamet etsin inş.

Merhaba bende Dr. Cem Çelik Dr.Remzi Abalı arasında kaldım Dr.Remzi abalıyla telefonda ön görüşme şansım oldu aslında Cem hocadan öngörüşme istedim sekreteri yapmıyor dedi

Dr. Remzi Abalı ,yumurtalıklarının durumuna göre ve eşinin spermiogramm testine göre hareket ediceğiz durum müsaitse büyük sıkıntı yoksa sana göre bir tedavi uygularız demişti ben çok beğendim ilgisini ama gitmedik ben cünkü yurtdışında yaşıyorum kararsız kaldım😊☘️ bol şans umarım en iyi kararı verirsin kendin için 🙏🏼

Merhaba bende Dr. Cem Çelik Dr.Remzi Abalı arasında kaldım Dr.Remzi abalıyla telefonda ön görüşme şansım oldu aslında Cem hocadan öngörüşme istedim sekreteri yapmıyor dedi

Dr. Remzi Abalı ,yumurtalıklarının durumuna göre ve eşinin spermiogramm testine göre hareket ediceğiz durum müsaitse büyük sıkıntı yoksa sana göre bir tedavi uygularız demişti ben çok beğendim ilgisini ama gitmedik ben cünkü yurtdışında yaşıyorum kararsız kaldım😊☘️ bol şans umarım en iyi kararı verirsin kendin için 🙏🏼
Cem bey le merkezde ilk görüşme için bile 3 ay bekliyorsunuz ondan telefonla konuşmamıştır. İnş tez vakitte evladınıza kavuşursunuz

Yumurta mı topladı cem hocam. Çok güzel geçti elhamdülillah. Ağrım olmadı benim. Bide cok iyi davrandı ameliyathane ekibi. Moral verdiler sağolsun lar. 13 45 te denmişti ama 14 00 E girdim opuya. Eşim 15 dakikada cıktın dedi yatağıma aldıklarını hatrlamyrm tansiyonum ölçülmüş odaya gelince onuda hatırlamıyorum Bi kez girmeden serum takıldı bide cıkınca takıldı 16 00 çıktım merkezden monodoks ve dostinex yazıldı recete olarak. Yarın arayıp söyleceklermiş emriolarım İn durumunu 25 yumurta çıkmış cok şükür. Adet olunca araycm bende merkezi transfer hazırlığı o zamn başlayacakmış. İnş ben dahil kim evlat istiyorsa tez vakitte hayırla sağlıkla kavuşur evladına

Back
X