Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar aranızda can beye ameliyat olup çok pişman olan var bende şubatta olucaktım ama suan kafam cok karıştı.
size sorum eğer can beye ameliyat olmasaydınız hangi doktora olurdunuz aklınızdaki diğer doktor isimleri neydi?
ben cemil tugay ve fatih uyguru da düşünmüştüm ama can beye karar verdim

Cemil tugayı bende çok araştırdım, arkadaşlar foto attı sağolsunlar ve çok fazla pişmalık yaşayanlar vardı.. Onu tavsiye etmem .. Fatih beyi bilmem, hiç duymadım

Kafanızı karıştırmak istemem, ama bu işlerde biraz şans işi.. Ben can kopal a kombine ameliyat oldum, ve hepside çok güzel geçti..benden önce olanların fotolarına ve yorumlarına bakarak karar vermiştim.. Nerdeyse 2 sene olacak ameliyatlarımı olalı.. Benden sonrada bir sürü insan oldu.. Aralarında çok memnun olanlarda vardı, üzülenlerde.. Aynı doktor , aynı ameliyat , ama maalesef sonuç aynı deildi.. Yani birazda şans aslında.. Kime olursanız olun inşallah mutluluktan ağlayacağınız sonuçlarınız olsun.. En kolayı ameliyat, en zoru ise sonrası( sabır, gelen yorumlar, psikolojik baskı) bunlar zaten zor, birde sonuç kötü olursa , kaldırmak çok zor olur.. O yüzden inşallah herkez çok mutlu olacağı sonuçlara kavuşsun

Kesinlikle şans işi çok haklısın inşallah hepimiz senin gibi memnun kalırızzz inşallah

4 gun once ameliyat mi oldun? Cok agrin acin var mi? Bide bora karaali nerede ameliyatlari yapiyor?
Ağrı acı hiç olmadı çok şaşkınım çıktığımda narkozun etkisiyle ameliyat olmadım ben diyodum o kadar yani çok hafif bi sıızı oldu 2 gün hafif bi baş ağrısı daha kötüdür bide burnumda baskı hissediyorum o rahatsız etmiyo özel efes kbb de :)

can kopala ameliyat olan varsa fotograf atabilir mi?piav10@hotmail.com çok tedirginim ameliyat konusunda ya kötü olursa diye dusunmeden edemiyorum lütfen yardım olun

merhaba arkadaşlar 16/12/2015 tarihinde dr can kopala 360 derece yani bady litf ameliyatı oldum çok çok memnunum can bey benim gibi guçık sinirli bir hastasıyla bile sorunsuz ilgilendi motivasyon u çok yüksek tutan bir doktor işçiliği de çok güzel bir doktor bu gün işe başladım ve rahatım bu işler biraz da şans işi ama ben can beyden çok çok memnun kaldım

Geçmiş olsun.. Foto gönderebilirmisin öncesi sonrası :)
Bende hep diyorum, birazda şans işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…