- 4 Ekim 2013
- 71
- 30
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.141
fotoğraflarınızı nasil gorebiliriimmm2yıl önce can kopala burun estetiği yatırdım görüntü fena değil fakat artık geceleri ağzı acık uyuyorum genelde burnum tıkalı nefes problemim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fotoğraflarınızı nasil gorebiliriimmm2yıl önce can kopala burun estetiği yatırdım görüntü fena değil fakat artık geceleri ağzı acık uyuyorum genelde burnum tıkalı nefes problemim var
burnun gerçekten çok guzel olmuş güle güle kullan darısı benim başımaMerhabalar arkadaşlar, bende bir hafta önce Can Beye ameliyat olanlardanım. Perşembe günü alçım çıkacak :)
ben yeni üyeyim fotolarınızı nerden görebilirimburnun gerçekten çok guzel olmuş güle güle kullan darısı benim başıma
fotolarını görebilir miyim bende yeni üyeyim pek bilgim yok yardımcı olur musunuzCanim kaca ameliyat oldun ?
beni izlemeye alır mısınArkadaslar 3 gun once ameliyat oldum resmleride paylasiyorum ekol kbb bira karaali. Bu doktora ameliyat olmama burda yazilan borakaraali hakkindaki yorumlar neden oldu. Hem cok tatli bi doktor. Eger yardima ihtiyaciniz olursa eelifaktass@gmail.com ulasin.
canım beni de izler misin merak ediyorum çokCanim kaca ameliyat oldun ?
ben merak ediyoum canım ben de olmayı düşünüyorum ama çok kararsızım bi de fotoları görsem daha netleşicek kafamdakızlarrrrr acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen
şubatta can beye burun estetiği olucam
olanlar önceki-sonraki resimlerini atabilirler mi
mail adresimi yazıyorum saraerdogan1.ME@gmail.com
lütfen yardımcı olun 3 kez muayeneye gittim fiyat veya doktor konusunda bilgisi olmayanlar varsa ilk görüşlerimi söyleyebilirim
can beyin muayeneleri ücretsiz gidip bi görüş bencekimse yardımcı olmuyor lütfen çok kararsızım
kızlarrrrr acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen
şubatta can beye burun estetiği olucam
olanlar önceki-sonraki resimlerini atabilirler mi
mail adresimi yazıyorum saraerdogan1.ME@gmail.com
lütfen yardımcı olun 3 kez muayeneye gittim fiyat veya doktor konusunda bilgisi olmayanlar varsa ilk görüşlerimi söyleyebilirim
4000 lira dedi canım. içime sindi şubat gibi ameliyat olmayı düşünüyorum kısmetse. gercekten ilgili ve insana güven veren biri. daha once can beye ameliyat olan biriyle konuştum o da aynı şekilde hem ameliyat öncesi hem ameliyat sonrası cok ilgili bi doktor dedi ben uzun zamandır araştırıyorum aklımda hep can kopal vardıcanım bnde can beyden randevu alıp bi görüşmek istiyorum. fiyat olarak ne verdi sana ve içine sindi mi doktor seçimi sence ilgili mi? izlenimlerini paylaşırsan sevinirim. ben çok korkuyorum o yzden beni rahatlatan ve ameliyat öncesi ve sonrası ilgilenen bir dr istiyorum.
4000 lira dedi canım. içime sindi şubat gibi ameliyat olmayı düşünüyorum kısmetse. gercekten ilgili ve insana güven veren biri. daha once can beye ameliyat olan biriyle konuştum o da aynı şekilde hem ameliyat öncesi hem ameliyat sonrası cok ilgili bi doktor dedi ben uzun zamandır araştırıyorum aklımda hep can kopal vardı
Ben de estetik+deviasyon ameliyatı oldum Can beye. Fakat ne görüntüsünden memnun kaldım ne de nefes alabiliyorum. Sağlığımdan ziyade görüntü olarak da çok kötü oldu. Fazlasıyla oyuk minicik bir burun yapmış bana (defalarca düz ve doğal bir burun istiyorum dememe rağmen!). Birkaç ay sonra ise burun sırtında ve burun kanadında çökmeler oldu. 3 ay önce dolgu yaptırdım ona üzerine 400 TL ödeyerek. Şuan için en azından daha iyi durumda. Ama maalesef bu da geçici bir çözüm. Asla istemiyorum benim yaşadıklarımı yaşamanızı. Lütfen ama lütfen acele etmeyin. Gerekiyorsa bir yıl daha bekleyip daha iyi doktorlara ameliyat olun. Hepinize bol şans diliyorum.