- 4 Ekim 2013
- 71
- 30
- 34
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.181
Can kopaldan çok şikayet var umarım şanslı kesimden olursun 1 ay oldu benimde Bora Karaaliye oldum sorun vs olursa yazabilirsinkızlarr haftaya cuma can beye burun ameliyatı oluyorum
şans dileyin guzel dileklerinize ihtiyacım var :)))
merak edenler ya da olmak isteyenler varsa yardımcı olmaya çalışıcam malum ameliyat sonrası 15 gun dışarı çıkmayı düşünmüyorum bol bol vaktim olucak
hayırlısıyla 9 günüm kaldı heyecandan ölücem yahu hahah
bu arada burda benimle iletişime geçen ve yardımcı olan herkese çok ama çok teşekkür ederim iyiki varsınız sizin sayenizde kendimce doğru doktoru seçtiğime inaniyorum çok sağolun kızlar
Can kopalın yaptığı burun uçlarını nedense ben pek begenmiyorum.hanımlar merhaba,
Ctesi günü Can Kopal'dan randevu aldım. sadece burun ucu estetiği düşünüyorum fakat bakalım kendisi ne diyecek. Bircok kişinin olumlu yorumunu okudum fakat ameliyat olanların fotolarını görmek isterim.
Canım ameliyat olduktan sonra memnuniyetini yazar mısın acabaMerhabalar ben yarın can beye muayene olucam ve çok heycanlıyım daha önce bir kaç yaptığı burun tibini gördüm ama biraz desteğe ihtiyacım var. Bana özelden öncesi ve sonrası fotoğrafını gönderecek biri var mı? Bu siteye üç senedir üyeyim ilk defa yazıyorum eğer yardımcı olacak biri varsa şimdiden teşekkürler.....
Cemil tugayı bende çok araştırdım, arkadaşlar foto attı sağolsunlar ve çok fazla pişmalık yaşayanlar vardı.. Onu tavsiye etmem .. Fatih beyi bilmem, hiç duymadım
Cemil Tugaydan şikayet neydi? Ben hiç foto bulamadım siz nerelerden buluyorsunuz eski fotolari?
bana yardimci olurmusun suan memnunmusunkızlarr haftaya cuma can beye burun ameliyatı oluyorum
şans dileyin guzel dileklerinize ihtiyacım var :)))
merak edenler ya da olmak isteyenler varsa yardımcı olmaya çalışıcam malum ameliyat sonrası 15 gun dışarı çıkmayı düşünmüyorum bol bol vaktim olucak
hayırlısıyla 9 günüm kaldı heyecandan ölücem yahu hahah
bu arada burda benimle iletişime geçen ve yardımcı olan herkese çok ama çok teşekkür ederim iyiki varsınız sizin sayenizde kendimce doğru doktoru seçtiğime inaniyorum çok sağolun kızlar
Bendr haftaya pazartesi oluyorum resim görebilirmiyiz acaba :)bana yardimci olurmusun suan memnunmusun
memnunum canım sormak istediğin birşey varsa sorabilirsinbana yardimci olurmusun suan memnunmusun
Morluklar ne kadar kaldi acaba ?memnunum canım sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin
yaklaşık 3 hafta kaldı 1 ay sonra tamamen geçtiMorluklar ne kadar kaldi acaba ?
Merhaba cok geç oldu biliyorum ama can beye 5 gn önce ameliyat oldum acaba sizin suan burnunuz nasıl memnununmusnuz oturunca nasıl oldu?Hmm :) Anladım. İçim rahatlattın teşekkürler Capoeira :) demekki o alçıyı çıkarmak zor br şey değil. Ne biliyim burnuma değemiyorum, çekiniyorum çok yeni olduğundan^_^