Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlarr haftaya cuma can beye burun ameliyatı oluyorum
şans dileyin guzel dileklerinize ihtiyacım var :)))
merak edenler ya da olmak isteyenler varsa yardımcı olmaya çalışıcam malum ameliyat sonrası 15 gun dışarı çıkmayı düşünmüyorum bol bol vaktim olucak
hayırlısıyla 9 günüm kaldı heyecandan ölücem yahu hahah
bu arada burda benimle iletişime geçen ve yardımcı olan herkese çok ama çok teşekkür ederim iyiki varsınız sizin sayenizde kendimce doğru doktoru seçtiğime inaniyorum çok sağolun kızlar

merak edenler ya da olmak isteyenler varsa yardımcı olmaya çalışıcam malum ameliyat sonrası 15 gun dışarı çıkmayı düşünmüyorum bol bol vaktim olucak
bu arada burda benimle iletişime geçen ve yardımcı olan herkese çok ama çok teşekkür ederim iyiki varsınız sizin sayenizde kendimce doğru doktoru seçtiğime inaniyorum çok sağolun kızlar
Can kopaldan çok şikayet var umarım şanslı kesimden olursun 1 ay oldu benimde Bora Karaaliye oldum sorun vs olursa yazabilirsin

hanımlar merhaba,
Ctesi günü Can Kopal'dan randevu aldım. sadece burun ucu estetiği düşünüyorum fakat bakalım kendisi ne diyecek. Bircok kişinin olumlu yorumunu okudum fakat ameliyat olanların fotolarını görmek isterim.

Merhabalar ben yarın can beye muayene olucam ve çok heycanlıyım daha önce bir kaç yaptığı burun tibini gördüm ama biraz desteğe ihtiyacım var. Bana özelden öncesi ve sonrası fotoğrafını gönderecek biri var mı? Bu siteye üç senedir üyeyim ilk defa yazıyorum eğer yardımcı olacak biri varsa şimdiden teşekkürler.....

Merhabalar ben yarın can beye muayene olucam ve çok heycanlıyım daha önce bir kaç yaptığı burun tibini gördüm ama biraz desteğe ihtiyacım var. Bana özelden öncesi ve sonrası fotoğrafını gönderecek biri var mı? Bu siteye üç senedir üyeyim ilk defa yazıyorum eğer yardımcı olacak biri varsa şimdiden teşekkürler.....
Canım ameliyat olduktan sonra memnuniyetini yazar mısın acaba

Cemil Tugaydan şikayet neydi? Ben hiç foto bulamadım siz nerelerden buluyorsunuz eski fotolari?

Hastaları özelden yazıyordu.. Eskiden herkez birbirine yardım ederdi burda, şimdilerde durulmuş.. Belki sanada yazar göreb hastalar.. Kolay gelsin

bana yardimci olurmusun suan memnunmusun

Can beyeameliyat oldum bugün 5. Günüm can bey mükemmel bir hekim gerçekten burnumda 4 farklı kırık vardı ve bu sebeple tamponlarim 4 gün burnumda kaldı.. buna rağmen can bey gerçekten çok ilgili ve canımı hiç yakması umarım şekil de istediğim gibidir

Hmm :) Anladım. İçim rahatlattın teşekkürler Capoeira :) demekki o alçıyı çıkarmak zor br şey değil. Ne biliyim burnuma değemiyorum, çekiniyorum çok yeni olduğundan^_^
Merhaba cok geç oldu biliyorum ama can beye 5 gn önce ameliyat oldum acaba sizin suan burnunuz nasıl memnununmusnuz oturunca nasıl oldu?

X