Bebek Beslenmesi Dr browns ve chicco biboron

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mira_m

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
47
3
16
Ankara
Arkadaşlar reklam yapmış gibi olmasın ama biberon kullanan varsa biboron fiyatlarını biliyorsunuz geçen hafta kipa da dr browns biboronu 11 tl ye aldım normalde 24 tl civarı biliyorsunuz. Bu hafta tekrar gittim bir tane daha almak için o kalmamıştı ben de Chicco nun step up biberonunu aldım 18 tl ye. İhtiyacınız varsa bakın derim çoğu tükenmiş oluyor ama belki bulursunuz. Fiyat gerçekten kaçmayacak türden.

Ben sürekli gidiyorum ama dr browns biberon görmedim hiç kipada normal cam biberonlar var hiçbir özelliği yok 20 tlden aşağı biberon yok.
F f in giyimlerini beğeniyorum bebeişin hemen hemen çoğu giyimini oradan aldım ffden ve çok güzel indirimler oluyor ama biberonda hiç indirime denk gelemedim.
Yazdığın için teşekkürler almayanlar için iyi bir fırsat.

Ben tesadüfen gördüm hiç bakmazdım kipada biberonlara. Hep kıyafet bakar geçerdim. Ben Ankaradayım ilk önce armadadan sonra orda kalmadığı için panora magazasından aldım. Belki şehirden şehire değişiyordur bilemiyorum bu arada.

Allah kipada biberonlar heryerden pahalı oluyordu
ben nuk kullanıyorum her yerde 20-25 kipada 30-31 oluyordu
dün mama aldım ama biberonlar hiç dikkatimi çekmedi

Back