Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

gedicim maşallah ya
çok güzel olmuş
tasarımdan daha çok hoşuma gitti

hepinize teşekkürler yorumlar için :) tasarımdan daha küçük yaptı Barış Bey, ben öyle istemiştim..bana hala büyük gibi gelio şiş diye ama fotograflara bakınca aslında tam oranlı olduğunu görüyorum, doktorumuz işini biliyor yaa!!

gedicim
çok doğru demişsin güzellik uykusu gibiydi,uyandım ve artık istediğim gibi bir burna sahiptim.acı sızı hiç birşey olmadı.yani ben ameliyat olmaya korkuyorum diyenleri anlamıyorum açıkcası..tekrar söylüyorum çok güzel olmuşsun..
iki kedili deli
günleri sayıyordun ve o gün çok yaklaştı,seninde bekliyoruz ameliyat sonrası yaşadıklarını paylaşmanı..bu arada ben sürecimi anlatmamıştım detaylı ama şunu söylemek istiyorum ameliyat sırasında çok güzel rüya gördüm ama hatırlamıyorum.gördüğüm rüyanın sadece hayatımda gördüğüm en güzel rüya olduğunu söyleyebilirm :)

qedicim...
Güzellik uykusu benzetmen süper olmuş :)
Narkozdan korkan biri olarak ben de böyle düşünücem artık :)
Uyicaam , duffy'nin de dediği gibi hayatımın en güzel rüyasını görüceem ve gözümü açınca burnumun yarısı gitmiş olacak a.sa.s

Allah'ım pişman etmesin..İnşallah her şey yolunda gider..

Bir saat sonra çıkıcam evden, cilt bakımı için randevum var bugün. Ne kadar sürecek, napcaklar yüzüme bakalım :)

Ameliyat olanlarınıza bir şey sorayım...
Siz ameliyat sabahı saat kaçta hastaneye gitmiştiniz ? Ve ameliyatınız kaçta başlamıştı ?

Günaydın Bayanlar;
Virüs kapmışım çok hastayım sesim kısık
Bende foto yükleme çalıştım ama olmadı :
30 & 50.gün fotolarım var.ısteyenler e-maillerini atsın öyle gönderiyim :) Yüklenmiyor
ıki Kedili Deli,Canım Allah yardımcın olsun,dualarım seninle.
Ben 10:00 gibi hastaneye gittim 12:30 da içeri aldılar,16:35 de çıktım :)
Ama sen bana bakma benim durum farklıydı ,doku gevşekliğim vardı uzadı.
Görüşürüz...

Tşk.Pınar ama ne yazıkki önden bende yok,kendimde henüz çekim yapmadım.
Önden bir değişiklik yok gibi.
Ben burnuma hala süper harika diyemiyorum :)

Tşk.ederim.
Bence nisan ayı en uygun zaman eğer çok sıcağa kalırsan sen zorluk yaşrsın ,sonbahara kadar da erteleme ol bitsin :) Zorluk alçı skıntı veriyor,sıcakta gezmek sorun olabilir.
Bunun gibi sebeplerle bahar aylarını tercih etmek lazım.Hoş ben 23 ocakta oldum ama benimki 2009 a merhabaydı :) daha erkene randevu alamadım.

NNN1981 , nerede üşüttün öyle.. Çok geçmiş olsun. Ay ben de bu aralar hayatımın en steril, en ihtiyatlı, en sağlıklı günlerini geçiriyorum :) Aman ameliyat öncesi hasta olmayayım diye kat kat giyinip , vitaminler alıp , bebekler gibi bakıyorum kendime :)
Bu arada, burnunu çok çok merak ediyorum.Özelden mailimi yazdım, fırsat bulduğunda resimleri bana da gönderirsen çok sevinirim..

Pınarcımm , şaka maka benim günüm geldi valla..İyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim..İnşallah hepimiz için her şey hep yolunda gider..
Senin ameliyatın ertelenmesine de çok üzüldüm ama her işte bir hayır vardır diye düşünmek lazım..
İnsanın aklına bu ameliyat işi bir kez düştü mü , hemen olsun bitsin istiyor, o yüzden eminim için içini yiyordur...Sen en iyisi sonbahara bırakmadan halletmeye çalış :)
Ama işine gücüne programına nasıl uyuyorsa öyle yaparsın tabii..Maksat kafan rahatken, geniş bir zamanda ameliyat olman...

Bana gelinceeee..
Bu sabah cilt bakımına gittim.. Siyah noktalarımı mıncıklattım:) Suratım ay parçası gibi şu an..Kıpkırmızıyım..Zaten acayip hassastır benim cildim.Ameliyattan sonra Barış Bey'in hastalarında pek şişme ve morluk görülmüyormuş ama ben kötü bir istisna olucam diye bekliyorum :S

Canım;
Resimlerimi attım,ne kadar çok insan resim istedi anlatamam :)
Ben normalde ağda yaptırırken bile çok morarırım,kızarırım ama hiçbir morluk olmadı :)
Kimseye günlerce inanmadım (aynaya bakmadım) sonra resimlerime baktım sıfır morluk,sıfır göz kanlanmadı.
Ne varki benimde açık burun ameliyatı olduğu için burun şişliğim devam
Neyse şimdi Griple uğraşıyorum :)
Ben havadan virüs almışım İşyerimde ofis sıcak,fabrika içi soğuk...derken oda çarptı .
Bende ameliayt öncesi çok dikkat ettim aslında sonrasında de dikkat ettim ama olsun oda nazarlık :) diyorum

ıki kedili deli (böyle deli filan diyince de çok tuhaf oluyor ya!!..:) ) ameliyatın için sana şimdiden çok çok geçmiş olsun..kendine öncesinde iyi bakman çok iyi olmuş..inşallah çok ama çok ama çok memnun kalırsın yeni halinden..ve inşallah daha da önemlisi sağlıkla atlatırsın ameliyatını..ama barış beyin örnekleri çok güzel ve başarılı..sen de öyle olucaksın inşallah..sevgiler..

NNN1981 senin ameliyatın da gayet başarılı geçmiş belli ki..en azından dış görüntüsü..içinde problem var mıydı bilmiyorum ama yandan görüntüsü çok doğal ve hoş..gerçi bana kalırsa eski halin de sana yakışıyormuş gibi geldi bana..yandan belli olan o kemere rağmen ayrı bir havası da varmış kesinlikle..ama tabi sen rahatsız olduysan akan sular durmuştur haliyle..

önden de çektirirsen eklersin artık..biz eski ameliyatlılar (pınarcımm ve ben gibi) hep önden yana dertli olduğumuz için ön görüntüyü çok merak ediyoruz..genelde de herkes yan profil koyuyor K.K.'da..:) ama önden de güzeldir diye tahmin ediyorum..

nnn canım çok teşekkür ederim resimler içinn yeni burnunla sana kocaman güzel bi ömür diliyorum çok güzel olmuşş bayıldımmm ...

bende kaç senelerdir ameliyat olmak istiyorumm ama bi türlü denkleştiremedim .. bu ara baya inat ettim ne yapıp edip olacağımm diee ama ancak 3000 tl ayarlıyabildimm acaba barış beyin fiyatları nasıldırki .. birde benim burnum biraz küçük ,küçük bir kemeri var onu sorun etmiyorum ama sağdan sola doğru giden kıkırdak eğriliğim var o çok canımı sıkıyor sağ sol profilim farklı duruyor önden bakıncada belli oluyor kıkırdak düzeltmeleri zor oluyor diye duydum ... en kısa zamanda bende olacağımmm sabırsızlanıyorummm .. :)

Tşk.ederim.
Herşey dahil 4000 tl.ama yine Barış Bey ile görüş tabi.
Barış Bey herşeyi hallediyor.Ben doğal küçük bir burun istedim bu oldu.Henüz 54.gün çok alışamadım ama kötüde sayılmam.

eheheh çok güldüm mesajına yahu :)

Zeynep benim adım , deli demek istemeyenler adımla hitap edebilirler yerimseniben

Güzel sözlerin ve desteğin için de teşekkür ederim...Ben de tüm kalbimle her şeyin yolunda gitmesini umuyorum..
1.5 gün kaldı... İçim içime sığmıyor !! :1rolleyes:

canım alış bence çok güzel olmuşş burnun verdiğin bilgiler içinde çok teşekkür ederimmm

NNN1981 ; resimler için teşekkür ederim.

Ben bayıldım burnuna ! Çok güzel olmuş ve yüzüne çok yakışmış bence..Ki en önemlisi de bu zaten..Ali'ye yakışan Veli'ye yakışmaz ..Önemli olan yapılan burnun yüzümüzle, ifademizle uyumlu olması..

Sen şimdi yadırgıyorsun ama zamanla burnun daha da güzelleşecek ve alışacaksın bence a.s.

Ya kızlar benım yıne sorum geldı :):) barıŞ beyın muayene Ücretı ne kadar acaba :) bıde benım gıbı kıkırdak eĞrılıĞı olupta barıŞ beye amelıyat olan varmı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…