• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

NNN1981 resimlerini gönderdiğin için çok teşekkür ederim.çok beğendim,doğal ve hoş görünüyor.saglıklı günler cnm

arkadaşlar ameliyat olanların hepsi istanbuldamı yaşıyo benim gibi barış beye ameliyat olmayı isteyen ve istanbul dışında yaşayıpta, istanbulda yakını tanığı vs olmayanlar varsa arnızda siz kalmak için nereyi tercih ettiniz bu konuda banada fikir verirseniz sevirim

Desteğiniz için tşk.ederim.Doğal bir burun kimse anlamaz :)Kendime henüz alışamadım sorun bu yada ben alçıdan sonra kendime aşık olmayı bekliyordum o olmadı diye böyleyim :) Neyse sabır sabır dedik 54 gün oldu dahada geçicek dahada iyi olucak inanıyoru.
Ama burun garip bir organ bugün yine şiş mesela :( Gripten midir nedir burun kanatları ergenlik çağındaki çocuklar gibi geniş :)
Bugün ve yarın evde dinlenicem,işten izinliyim.
2 Kedili Deli ; hep olumlu düşün kötü birşey aklına getirme.Haftaya bu saatlerde evde sargılı dolanıyor olacaksın :) az ziyaretçi kabul et rahatça dinlen.
Nekötüyüm dimi :) ben öyle yaptım az öz yakınlarımı ağırladık :) onlarda nazımı sözümü çekenlerdi zaten.

Surpass;Memorial Konuk evini tercih edebilirsin ama pahalı da gelebilir.
Orta kalite bir otel olabilir mesela İbis Hotel-Kazlıçeşme.
Hastane lokasyon olarak Taksime yakın oralarda birçok otel var.
Tanıdık varsa Öğretmen evi,orduevi vs..olabilir.
Başka ???
Ama hastane ev uzak olması sorun tabi.
İnan ben kontrollere giderken bile ist.trafiğinde bunalıyorum.

Fotorafları Barış Bey 30. günde ve 50.günde çekip bana ualştırdı.
Nedeni hala alışamam hatta korkak korkak ortama dolanmamdı :)
Ama günden güne iyi oluyorum :) 1 hafta 10 gün öncesine kadar evde nasıl söyleniyordum anneme :) ne zaman incek bu şişler of pof diye:) nazımızı başka kim çeker :) anne tabi :)
İşyerinde de çaycı ablaya soruyorum hep :) oda sağolsun hep iyimser :)
başkasına soramıyorum deli dicekler diye:)

-Önden fotom Barış Bey de var ama bende yok,isterim gönderince atarım.
Kendim henüz çekilmedim :) en kısa sürede çekilip facebook a koyucam :)

NNN1981 merhaba,öncelikle geçmiş olsun,benimde üçüncü haftam ve bende çok şiş hissediyorum burnumu,sen sigara içiyormusun? ben bu hafta başladım,hem üzülüyorum şişliklerim geç inecek diye hemde içmeden duramıyorumsenağlama

Surpass;Memorial Konuk evini tercih edebilirsin ama pahalı da gelebilir.
Orta kalite bir otel olabilir mesela İbis Hotel-Kazlıçeşme.
Hastane lokasyon olarak Taksime yakın oralarda birçok otel var.
Tanıdık varsa Öğretmen evi,orduevi vs..olabilir.
Başka ???
Ama hastane ev uzak olması sorun tabi.
İnan ben kontrollere giderken bile ist.trafiğinde bunalıyorum.

çokk teşekkür ederim canım ozman o civardaki öğretmen evlerini ve ordu evlerini araştırayım bi daha güvenli geliyor bana nedense:) bu arada mail adresimi sana msj atmıştım gelmedi galiba terar msj atıyorum banda yollarsan fotolarını çok sevinirinm

masummasal geçmiş olsun.sonunda sigara içen ve ameliyat olan birisi:) canım ameliyattan ne kadar önce bıraktın sigarayı,narkozdan uyanırken sorun oldu mu?? kısaca anlatır mısın.ben 14 yıl önce ameliyat oldum ve o zaman bu kadar tiryaki değildim.o yüzden tam hatırlamıyorum..

pınarcım ben son güne kadar içtim :utangac:
narkozdan uyanırkende,uyandıktan sonrada bir sorun olmadı(mide rahatsızlığım olmasına ramen) sadece ameliyattan sonra iki hafta içmedim şimdi tekrar başladım malesef,tek korkum şişliklerim geç inecek senağlama

gedicim
çok doğru demişsin güzellik uykusu gibiydi,uyandım ve artık istediğim gibi bir burna sahiptim.acı sızı hiç birşey olmadı.yani ben ameliyat olmaya korkuyorum diyenleri anlamıyorum açıkcası..tekrar söylüyorum çok güzel olmuşsun..
iki kedili deli
günleri sayıyordun ve o gün çok yaklaştı,seninde bekliyoruz ameliyat sonrası yaşadıklarını paylaşmanı..bu arada ben sürecimi anlatmamıştım detaylı ama şunu söylemek istiyorum ameliyat sırasında çok güzel rüya gördüm ama hatırlamıyorum.gördüğüm rüyanın sadece hayatımda gördüğüm en güzel rüya olduğunu söyleyebilirm :)

walla benim gördüğüm rüya da hayatımın en güzel rüyasıydı, gözlerimi açınca nie uyandım ki dedim, cennet gibiydi :D

Surpass dedikleri gibi taksimde uygun ve iyi oteller var..ama dediğin gibi orduevi veya öğretmenevlerinde de kalabiliyorsan çok iyi..taksim civarında Harbiye Orduevi ve Beyoğlu Öğretmenevi var..ikisi de iyidir..özellikle harbiye orduevi..ve kestirme yollardan gidecek güvenilir bir taksi şöförü ile (resepsiyondan özellikle çağırtırsın) trafik sorunu çok yaşamadan gider gelirsin..

Gedi ne güzel rüyanı hatırlıyorsun...ben hiçbirşey görmedim mi acaba diyorum..aklımda kalan hiçbirşey yok çünkü..:) ve uyanırken de odadaydım ve kızımın adını söylemeye başladım..onu hatırlıyorum..bir de doktor gitmesin diyip durmuşum..tam gidecekken bir iki kere geri dönmüş doktorum..son dediğimi ben de hatırlıyorum..sormak istediklerim vardı ama 7 saat narkozdan sonra her anlamda ayılıp da herşeyi soramadan gitti en sonunda..

bu arada pınarcımmm! yakaladımm!!! kendine yandaş bulmuşsun...:) ne diyim ben artık..dediğiniz gibi aslında başına gelmeyen anlamaz sözü boş değil..o nedenle ben de sigarayı bırakamayanları şimdilik (!)rahat bırakıyorum..

Benim henüz yakın bir tarihte değil güzellik uykum:) ama merak ediyorum cilt bakımını nerelerde yaptırıyorsunuz, tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Memorial da da cilt bakımı yapılabiliyormuş. Orada yaptıran ve yorum yapacak arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler.

Benim henüz yakın bir tarihte değil güzellik uykum:) ama merak ediyorum cilt bakımını nerelerde yaptırıyorsunuz, tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Memorial da da cilt bakımı yapılabiliyormuş. Orada yaptıran ve yorum yapacak arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler.

Canım ben dün Memorial'da yaptırdım cilt bakımımı..100 lira ödedim. 45 dakika kadar sürdü. Çok hoş ve nezih bir yer.Çalışanlar da güleryüzlü ve nazik..Ben memnun kaldım...Burdan randevu almadan evvel birkaç yere daha sormuştum ama sonunda Memorial'da yaptırayım dedim.Çünkü hem fiyat olarak uygun geldi hem de Sevin Hanım, "Burdakiler Barış Bey'in tarzını biliyorlar,cildi ona göre nemlendiriyorlar" falan deyince,başka bir yerde yaptırıp sorun yaşamaktansa,burası aklıma yattı...

doktorlar kızacak bize masummasal..moonQuenn de tabii...ama ne yapalım ya..içmeyen anlamaz di mi??ben hamileyken hiç içmedim,doğumdan bir gün sonra ayağa kalkıp gizlice içtim walla:( berbat bi şey bu bağımlılık.bahane olur ameliyat bırakırım diyorum ama bak bişey olmamış sana.iyileşme sürecini yavaşlattı mı acaba???

haklısın pınarcım benim doktorum kızdım bile :utangac: ama moonQueen'den yırttık en azından kaydirigubbakcemile5
iyileşme sürecine gelince yavaşlattığı kesin,ama yaza kadar yavaş yavaş iyileşsin acelesi yok,buda züğürt tesellisi kaydirigubbakcemile3

Iki kedili deli, ameliyatin geldi çatti ha :).. Yarin insallah hersey yolunda gider cnm ve sonrasinda burda yasadiklarini büyük bir keyifle sende paylasirsin bizlerle umarim! Iyi haberlerini bekliyoruz... simdiden geçmis olsunn

Iki kedili deli, ameliyatin geldi çatti ha :).. Yarin insallah hersey yolunda gider cnm ve sonrasinda burda yasadiklarini büyük bir keyifle sende paylasirsin bizlerle umarim! Iyi haberlerini bekliyoruz... simdiden geçmis olsunn

Şaka maka geldi valla giz-mcim...
Acayip hissediyorum. Ne heyecan kaldı, ne gerginlik. Bomboş gibiyim. Sabah uyanınca düşecek jetonum sanırım..

Sabahtan beri gün bitsin diye ne işler yaptım anlatamam..Tüm evi temizledim! Cam sildim! Annemle gezmeye gittim! Alışveriş yaptım! Eşimin çorap çekmecesini topladım! :)
Ne kadar abuk subuk şey varsa yaptım valla...

İnşallah her şey yolunda gider.
Sonrasında, dediğin gibi tüm yaşadıklarımı anlatırım uzun uzun..

Dualarınızı bekliyorum kızlar..N'olur unutmayın beni :utangac:

İki kedili (ben yine de ismini buralarda çok da zikretmeyim de şu deli kısmını çıkarayım dedim, nasıl?...:) ) yarın için sana dua edicem..inşallah hiç sorunsuz ve çok başarılı bir ameliyat geçirirsin..ve sonrasında da çok rahat edersin..içini ferah tut, dedikleri gibi güzellik uykuna hazırlan..gerçekten, gözlerini açtığın andaki o duygu çok ilginç..inan o duygu hoşuna bile gidecek..yani olmuş, bitmiş ve herşeyin daha iyi olacağına inandığın bir saate gözlerini açmışsın duygusu..ben o anı çok net hatırlıyorum..sen de umarım hep iyi hatırlarsın..sağlıkla gir, sağlıkla çık inşallah...

ikikedili delicim, umarım rahat bir şekilde ameliyatını olur,sağlığına ve istediğin güzelliğine kavuşursun.olumsuz düşünecek hiç birşey yok,eminim her şey yolunda gidecek,dualarımız seninle

İki kedili deli ameliyatta başarılar canım inşallah sorunsuz sıkıntısız süper bir ameliyat geçirirsin =) dualarımız seninle olacak.a.s.

Back
X