Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surpass;Memorial Konuk evini tercih edebilirsin ama pahalı da gelebilir.
Orta kalite bir otel olabilir mesela İbis Hotel-Kazlıçeşme.
Hastane lokasyon olarak Taksime yakın oralarda birçok otel var.
Tanıdık varsa Öğretmen evi,orduevi vs..olabilir.
Başka ???
Ama hastane ev uzak olması sorun tabi.
İnan ben kontrollere giderken bile ist.trafiğinde bunalıyorum.
masummasal geçmiş olsun.sonunda sigara içen ve ameliyat olan birisi:) canım ameliyattan ne kadar önce bıraktın sigarayı,narkozdan uyanırken sorun oldu mu?? kısaca anlatır mısın.ben 14 yıl önce ameliyat oldum ve o zaman bu kadar tiryaki değildim.o yüzden tam hatırlamıyorum..
gedicim
çok doğru demişsin güzellik uykusu gibiydi,uyandım ve artık istediğim gibi bir burna sahiptim.acı sızı hiç birşey olmadı.yani ben ameliyat olmaya korkuyorum diyenleri anlamıyorum açıkcası..tekrar söylüyorum çok güzel olmuşsun..
iki kedili deli
günleri sayıyordun ve o gün çok yaklaştı,seninde bekliyoruz ameliyat sonrası yaşadıklarını paylaşmanı..bu arada ben sürecimi anlatmamıştım detaylı ama şunu söylemek istiyorum ameliyat sırasında çok güzel rüya gördüm ama hatırlamıyorum.gördüğüm rüyanın sadece hayatımda gördüğüm en güzel rüya olduğunu söyleyebilirm :)
Canım ya 140, ya 145 ödemiştim ben.
Benim henüz yakın bir tarihte değil güzellik uykum:) ama merak ediyorum cilt bakımını nerelerde yaptırıyorsunuz, tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Memorial da da cilt bakımı yapılabiliyormuş. Orada yaptıran ve yorum yapacak arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler.
doktorlar kızacak bize masummasal..moonQuenn de tabii...ama ne yapalım ya..içmeyen anlamaz di mi??ben hamileyken hiç içmedim,doğumdan bir gün sonra ayağa kalkıp gizlice içtim wallaberbat bi şey bu bağımlılık.bahane olur ameliyat bırakırım diyorum ama bak bişey olmamış sana.iyileşme sürecini yavaşlattı mı acaba???
Iki kedili deli, ameliyatin geldi çatti ha :).. Yarin insallah hersey yolunda gider cnm ve sonrasinda burda yasadiklarini büyük bir keyifle sende paylasirsin bizlerle umarim! Iyi haberlerini bekliyoruz... simdiden geçmis olsunn