emre ilhan 6700olarak biliyorum acaba baris cakir ne kadar istiyor, bilen va rmi
Merhaba kızlar. Bende foruma yeni üye oldum.16 martta Barış Çakır' dan randevum var burun estetiği için.7000 tl güncel fiyatımıdır acaba?birde birtek nakit kabul ediyormuş doğrumudur?
kızlar ben size özel msj ile mailimi yolluyorum.
Burun estetiği olanlar memnun musunuz?
Kızlar aranızda Barış Beyden memnun olmayan var mı? Estetik amaçlı ameliyat olduktan sonra nefes alma problemi yaşayan? Sizce burnumu Barış Bey'e emanet edebilirmiyim? Birçok doktor ismi yazılmış, çok kararsızımm
Anladım canım çok geçmiş olsunn, umarım bende doktora karar verdiğimde sorunsuz bir ameliyat geçiririmmben estetik amaçlı oldum içinde sadece konka denilen etlerim azıcık büyüdü ama alerjim olduğu için. yüzüm hiçbir şekilde şişmedi morarmadı. kimse inanamadı hatta. çok rahat geçti çok memnun kaldım hatta silikon taktırıcam birde:)
Kızlar aranızda Barış Beyden memnun olmayan var mı? Estetik amaçlı ameliyat olduktan sonra nefes alma problemi yaşayan? Sizce burnumu Barış Bey'e emanet edebilirmiyim? Birçok doktor ismi yazılmış, çok kararsızımm
ben estetik amaçlı oldum içinde sadece konka denilen etlerim azıcık büyüdü ama alerjim olduğu için. yüzüm hiçbir şekilde şişmedi morarmadı. kimse inanamadı hatta. çok rahat geçti çok memnun kaldım hatta silikon taktırıcam birde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?