• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ve deviasyon ameliyatı da olmam lazım .barış çakırda düşündüğüm doktorlardan biri.emre ilhan 2 ay sonraya randevu veriyormuş acaba barış bey'de onun kadar yoğun mu merak ediyorum

canım benim burnum güzeldi aslında ama sağ 45 derecede bir eğrilik vardı yani ben de deviasyon ameliyatı oldum barış beye. ne zamana randevu verir onu bilemem ama..

bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ve deviasyon ameliyatı da olmam lazım .barış çakırda düşündüğüm doktorlardan biri.emre ilhan 2 ay sonraya randevu veriyormuş acaba barış bey'de onun kadar yoğun mu merak ediyorum

ben çok memnunum canım 48 gün oldu benim önden hala ödemlerim var ama bu hali bile çok iyi yani :)

ebge kullanıcısından alıntı
barış beye burun ameliyatı olan arkadaşlar sadece hapşurmadan bahsediyosunuz :))sanırım halinizden memnunsunuz bende barış beye düşünüyorum sizce kararım doğrumu.beni bilgilendirirseniz cok memnun kalıcam sizler nasıl bi sürec gecirdiniz cok zor bi karar cünki sizlerede gecmiş olsun.

mrb cok gecmiş olsun menun kalmana cok sevindim kendim olmuş gibi size özelden msj atamıyorum ama son gelişmeleri ve fikirlerinizi ve resminizi görmek istiyorum mümkünse bana mail adresinizi ulaştırabilirmisiniz cok mutlu olucam şimdiden tşkk

Tek derdimİz tabii ki hapşurmak değil:) En doğrusu Onunla görüşmeniz. Görüşmeye de erken gitmeniz.1000den fazla hastanin fotografinin olduğu bir arsivİ var, onu beklerken arsive goz atarsaniz kararinizi verirsinİz zaten. Oradaki burunlara 3 aşağı 5 yukarı benzeyen bir burnunuz olacak. Ama burnunuzda eğrilik varsa yine kalabilir, hazirlikli olun, bazi problemler maalesef cozulemiyor. İş etiği bazında mükemmel bir doktor ama bu ortada risk yok anlamina gelmiyor. Sevgiler

tşk ederim acıklamanız için siz hergangi bi operasyon gecirdinizmi kendisi tarafından..

ben çok memnunum canım 48 gün oldu benim önden hala ödemlerim var ama bu hali bile çok iyi yani :)

başarılı olamsına gercekten cok sevindim umarım herşey istediğin gibi gelişir ben size özel olarak msj gönderemiyorum rica etsem fikir alışverişi için banada mail adresinizi verebilirmisiniz cok mutlu olurum şimdiden tşkk.

Barış Çakır a görüşmeye gittiğimde alnıma yağ enjekte edip şişireceğini söyledi ve böylelikle burnum daha küçük gözükecekmiş.Aynı işlemi yaptıran var mı ?

merii1903 badem arkadaşımız alnına yağ enjekte ettirmişti Barış beye diye hatırlıyorum. Badem bu sorunu görünce cevap verip ayrıntılı anlatır zaten.

bana yağ dolgusu yaptı hafifi, hiç belli olmuyor ben de farklı bişi olacak sanmıştım :) burnu daha küçük göstermek için hafif bir dolgu o kadar korkmaya gerek yok ben korkmuştum ilk başta hatta yapmayın barış bey demiştim ama iyi bir şeymiş:)

Selam KK nın güzel hatunları :)

Gecenin bir yarısı gördüğüm bir videoyu paylaşmak istedim.

http://www.youtube.com/watch?v=y4c9t9TpK7Y

Daha taze ameliyat olmuş bir sunucunun - 3 haftalık - vtr lerde eski sunum sırasında yeni görüntüleri. Bilin bakalım doktoru kim :)

Öpüyorum hepinizi:54:

Son düzenleme:
kızlar barıs çakır hakkında sorularım var
1. si barıs bey amelıyat oldugumuzda herhangı bır doktor gıbı rapor verıor mu
2. si kapalı alelıyat yapıor bu acık teknıkten daha kotu bı teknık mı . bazıları barıs beyın yaptıgı burunların ucunun dustugunu soyluor
3. sü barış beyle gorusunce ne zaman sonrasına gun verıor , bız mı belırlıoruz .
ben aralık 15 te ordayım gorusucem bana sans dıleyın

arkadaşlar barış beyin sitesinde yasemim diye bir arkadaşomın var oo burdakii niklerden birimi ameliyatt olmuş kendisine resimlerini görmüştümm..

Back