Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

aaaaa kızlar öncelikle çok çok geçmiş olsun, umarım düzelir burunlarınız, ne umud ve heveslerle bu işleme kalkışıldığını biliyorum, umarım bu hayal kırıklığı düzeltilebilir... ben de birsürü doktorla görüşüp barış bey'de karar kılmıştım, şubat sonuna da ameliyat günü alacaktım, ama şimdi bu yorumları okuyunca, kafam çok karıştı ve ikinci tercihim olan emre bey'e doğru kaymaya ve barış bey'den vazgeçmeye başladım, offf yaaa.....

sagol inshallah :)

baslarda emre beyi bende düsünmüstüm...ama yaptigi burunlar hosuma gitmedi...baris beye gitdigim icin hic pisman degilim...yazdigim gibi daha burnum sis ve formunu cok begeniyorum...simdilik iyi ve ya kötü diye yorumda yapmak istemiyorum...bence sen kalbini dinle ve öyle kararini ver.

Dinita Barış Bey çok daha fazla yakın ve güven verici gelmişti bana, ama sağa sola eğiklik yorumlarını çok duymaya başladım bu günlerde, bu site dışında da... Napıcam bilemiyorum, kalbim Barış Bey diyor, mantığım Emre Bey'e daha yakın sanki... :) yaa bu sorun sadece özel hayatımızda olmuyomuydu, sağlık alanında da mı karşımıza çıktı kalple mantık çatışması, hehe... :))) İnşallah burnun şişlikler geçince istediğin gibi olur, bi bekle bakalım, zamanla düzelir belki, ben de daha olmadığım için çok fazla yorum yapamıyorum bilmediğim için o süreçleri ama, burdan okuduğum kadarıyla, sonradan güzelleşiyormuş hep:), ama tekrar çok geçmiş olsun... Sevgiler...

sweetdreamindream, dinita, peki sizin burnunuzda önceden bir eğrilik var mıydı? yani acaba önceden zaten çok sorunlu bir burundu da, ancak okadar mı düzelebildi diye geldi aklıma... resimler görmüştüm çünkü Barış Bey'in ofisinde, çok eğimli burunlar vardı, ameliyat sonrası tam simetrik olamamışlardı, Barış Bey de ancak bukadar düzelebilirlerdi zaten demişti, oyüzden sordum... Çünkü hiçbir eğrilik olmadan, sadece büyük ve kemerli burun küçültmesi şeklinde bi operasyon sonrası, düz olan burunda eğrilik oluştysa, bu ciddi bir doktor hatası tabiki...

Oralett sana özel mesaj atamıyorum

20 gün oldu ameliyat olalı profil ve burun ucu süper ancak burnum sola meyilli duruyor. Sanırım sende böyle br problem olmamıştı şuanda mutsuzum gerçekten

Selam canım öncelikle geçmiş olsun diyerek başlamak istiyorum. Mailini göremedim ne oldu acaba

Bende de böyle bir sıkıntı vardı ama bu sıkıntı tamamen burnumda sağ tarafın daha fazla işlem görmesi (rahat nefes alabilmem için burun etlerim alınmıştı ve sağ tarafımda kemik eğriliği vardı onu düzeltmişti Barış Bey ) haliyle sağ taraf daha şiş kaldı. Ben hatta sol taraf acaba çöktü mü niye çukurlaştı diye korkmuştum. Barış Bey sağ tarafın daha şiş zamanla oturacak. Sol taraf gibi olacak demişti. Çok hafifti gerçi. Hiç mutsuz olma canını sıkma eğer ödemlerden kaynaklı derse hiç problem yok.

Umarım ödemden dolayıdır. Haberdar edersen beni sevinirim canım. Geçmiş olsun. Bu arada ilk dönemler bu tür durumlar çıkması çok çok çok normal. Bu yüzden esas şekli görmemiz aylar hatta yıllar alıyor Benim 1,5 yıl oldu. Çok memnunum.

burnumu cok begeniyorum...arkadaslarim ailemde cok begendi ....ama hafif seninkisi gibi sola meyilli sanki ...sislikden dolayda olabilir...bakalim iste biraz sabir lazim.

Selam Dinita, burnunun şu anki meyilli hali tamamen şişliklerdendir. Benimde bu sıkıntım vardı. Barış Bey ödemlerden dolayı olduğunu söylemişti rahatlamıştım. Nitekim ödemler geçti her şey yolunda. :) Biraz sabretmek lazım. Herkesin beğenmesine çok sevindim. Güle güle kullan :)

tsk oralet,
inshallah :)evet sabir cok önemli...senin burnunu cok begendim...cok güzel...

evet bencede öyle... süper bi doktor ve inanilmaz bi insan...öyle bir doktor daha görülmemis:)
...bu egrilik sorunlari zaten egri burunda oluyor...düz burnu egri yaptigini görmedim ve düymadimda...ben kalbimi dinledim ve pismanda degilim ...bu konuda kimseyi dinlemedim sadece farkli doktorlarin hasta burunlarina baktim...baris beyin burunlari hosuma gitdi, doktorumla görüstüm ve öyle kararimi verdim.

allah kolaylik versen doktor secmek hic de kolay degil :))

selamlar

bi süredir sessiz sedasız izliyorm bu forumu,sonunda üye olmaya karar verdm:) ben de burun estetiği olmak isteyen, kararsız kalan,ve ücretleri de pahalı bulangillerdenim.ama bu ameliyatı da bi kere olsn en iyisi olsn şeklinde düşünüyorm.barış çakır aklıma en çok yatan isim oldu.acaba kredi falan mı çeksem.aranızda bu şekilde ödeme yapan oldumu hiç.şuana kadar hiç kredi çekmedm,kısa sürede bu parayı biriktirmem de imkansz gibi.6500 lerden bahsediliyo.ve ayrıca barış çakıra ameliyat olan varsa burun fotolarına bakabilirmym

mrba arkadaslar bnde burun estetigi yaptrmak istioyorum ve uzun suredir baris beyi arastiriorm baris beye ameliyt olanlar resim gorebilirmym acaba?

Bende baris beye burnumu yaptirmayi düsünüyorum. El sanatina hayran kaldim. Hakkindada hep positiv seyler duyuyorum ve bu beni dahada emin ediyor.

Doğru seçim yapmak, ne istediğini bilmek çok önemli... Ben Barış Çakır ve Emre İlhan arasında kaldım. Barış Bey'den burun estetiği olmuş arkadaşlardan yorum alırsam, çok sevinirim.

Merhaba Denizcik;
Yukarıda bir arkadaş çok güzel açıklamış Barış Bey'in tarzını. Kafasına ne koyduysa o. Ki %90 doğru koyuyor. Kendi deyimiyle; ona uzun bacaklı fil çizdiremezsiniz. Ben gidip orda yaptığı burunları gördüm, arkadaşlarım vardı ona burnunu yaptırmış. Beğendim yaptığı burun tipini. Eğer sen de beğenirsen, durma yaptır derim. Ama gidip de; " ben orasını şöyle burasını böyle istiyorum" şeklinde işine karışmaya çalışırsan, alacağın sonuç seni tatmin etmez. Onu ikna ederim diye düşünme, o seni ikna eder

Ben baris bey icin iyi seyler duyuyorum internetten adresini bulup ulasa bilirsiniz

Baris bey Tampon kullanmiyormus benim bilgilerime Göre . Bende cok korkuyorum tampondan . Kendisi Silikon kullaniyormus Yani amaliyattan kalkinca Nefes Ala biliyormussun

Umarim bu ameliyatla istedigin hayal ettigin buruna kavusursun. Cok gecmis olsun.

Umarim bu ameliyatla istedigin hayal ettigin buruna kavusursun. Cok gecmis olsun.

Barış Beye kulak ameliyatı olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…