mumkun mertebe cok fazla bir degısımı kabullenebilicek pskolojiniz yoksa burnunuzda asırı sekil degişliğine gitmeyiniz sanıyıorum ki nekadar cok kaldrırlrsa burun okadar kısalıyor hepinzn iyi kararlar verıp mutlu olmanız ıleğiyle.
tatlım bence resımlerını bızımle paylas en azından bızımde fıkrımızı almıs olursun hem kalkık burun zamanla ınıyor barıs beyın asırı kalkta yapcagını sanmıyorum belkı sen bıraz abartıyorsundur bence resımlerını koy burası sonucta bır bılgı alısverısı yapılan bır sıte hem bızımde fıkırlerımız almıs olursun bak mesala benım burnum cok dogal oldu ama ufak bır revızyonla yada revızyon demıyelımde rötusla kaldırıcam burnumu....
kaçakgirl sen karar verdin mi? bugün yaptırıyo musun?
evt tatlım karar verdım en kısa zamanda olucam bır sorun cıkmasa barıs beye guvenıyorum olucam umarım daha guzel olur pısman olmam ..
genel anestezi olucak sanırım senin di mi etleri küçülttürüceksin bi de kaldırma. inşallah kolay geçer ve istediğin gibi bir burna kavuşursun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tesekkur ederım tatlım lokal olucak buyuk ıhtımal....ıns senınde en kısa zamanda sorunun duzelır ...:kedi:
ben sadece fazla kalkık istedgım ıcın ıstedgım sonucu alamdagımdan dolayı mutluszlğumu paylaştım tabiki sonucta sız kalkık istıyosanız belki size yakısıcaktır ben kendımede banaa yakıstırmadıkları ıcın paylşatım okadar.
bencede cnm resimlerini bi koy bizde bakalım nasıl die :)) kızlar barış beyle mailleştim sorunumu sordum tekrardan resimlerime tekrar baktı ve burnun otruduğunu daha iyi olucağını söleydi 6. ayda tekrar gidicem ve revizyona da şuan itibariyle gerek yokmuş şükür ki tabi benim burun kalkıklığı takıntım geçerse ))) darısı sizlerin başına :)
kıızlar ya bende korkmaya başladım bunları okudukça benimde şişliklerim var ve banada barış bey 6. ayı bekleyelim dedii offf bidaha aynı şeyleri yaşamak(( kaçakgirl cnm inş. istediğin gibi olur herşey ama şu an bile güsel duruo bence biraz daha bekle derim ben en azından korkun hafiflemiş olur..
Kızlar merhaba . Ben geçen hafta Barış Bey le görüştüm ve iki burun tasarladık albüme ekledim. Sizce hangisi? Dört resim var önden olan şuanki halim sağ üst fotoğraf ve alt sol fotoğraf tasarım. sol üst de yandan şuhanki halim. Sizce hangisi karar veremiyorum. yardım edin. Aralık 15 gibi ameliyat olucam.
Sağolun.
adacıgım hayat senin hayatın ama alttaki diyorum kesinlikle ve ustteki cok abartı ve hic dogal degil ben ameliyatlıyım diye bagırıyor resmen sen bilirsin...ben cenemi yaptırdım gecen sene ona bile o kadar zor alıstımki genede sen bilirsin . birde bisey sorucam barıs bey tasarım ve gorusme den para alıyor mu? resimleri sana veriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?