• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

kızlar merhabalar, bugün barış beye kontrole gttim 3. ay için. Burnumun ucunda şişlik var eğri duruyo dediğim şey kalıcı olabilirmiş. 6. ayı beklememiz lazım dedi barış bey ama daha çok geçici olacağını düşünmüyomuş gibi revizyon için tasarım bile yaptı. Ben de herkes gibi bir seferde çok güzel burnum olsun istedim hiç revizyonu düşüneceğim aklıma gelmemişti. Derimin üst kısmı çok ince olduğu için asimetrik inmiş şişlikler. bir mm lik bir şişlik değer mi revizyona diye düşünüyo insan, barış bey de eski burnumla kıyaslıyo ama ben eski burnumdan daha güzel bi burun istemedim ben güzel bir burun istedim diyorum. çok canım sıkıldı var mı böyle barış beyin reviyon dedikleri? ne düşündünüz hiç düzelme oldu mu? iğneyle de inme durumu olabilirmiş bişeyler anlattı ama 6. ayı beklicez dedi

ben sizin burnunuzun resmini gördüğümde çok beğenmiştiim ve çook doğal bulmuştum şuanki halini bilmiyorm ama koyduğunuz rsmlerde güzel duruyor bu yüzden çk üzüldm :(
ama canınınızı sıkmayın barış bey ne yaptığını bilen ender doktorlardan eminim iyi bişiyler düşünüyordur.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

ben sizin burnunuzun resmini gördüğümde çok beğenmiştiim ve çook doğal bulmuştum şuanki halini bilmiyorm ama koyduğunuz rsmlerde güzel duruyor bu yüzden çk üzüldm :(
ama canınınızı sıkmayın barış bey ne yaptığını bilen ender doktorlardan eminim iyi bişiyler düşünüyordur.

kontrolde o kadar moralim bozuldu ki ben bugün fotolarımı da alıcaktım barış beyden tamamen çıktı aklımdan. ondan maille foto istedim yollarsa onu koyucam yollayamazsa kendim bi tane çeker koyarım ki sizden de fikir alayım. bana revizyon gerekli gibi geliyor. barış bey masaj verdi inşallah iner de hiç gerek kalmaz ameliyata

burnumun revizyon geçirmesi gereken halini ekledim albümüme. bir de pony idi sanırım tırtık tırtık ufak şişlikler vardı burnunda, barış beye tekrar sordum ameliyat yerin dedi. yani onun geçmesini beklemiyorum artık. dışarıdan da belli değil. dışarıdan görünenler düzelse başka bişe istemicem :Saruboceq:

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım alkisalkisalkis. şu koca burnumdan kurtulmaya çalışırken karşılaştım sizlerle:utangac: delireceğim felaket büyük.. zor durumdayım HELP ! :delphin: Barış Çakır'ı sizlerin yazılarından okuduğum kadarıyla tanıyorum.Muğla'da yaşadığımdan dolayı kafamdaki her doktorla görüşmeye gitme imkanım yok.. Barış Bey olucak galiba ama malum hassas konu.. ya ameliyat olmuş arkadaşların burnunu görmeme yardımcı olun sizler destek verirseniz 2 aya kadar ameliyat olucam Hemşirelik okuyorum ben son dönemime başlıyorum:) Bi zaman yaratıcam ama tavsiyelerine ihtiyacım var.Bu arada opere olmuşlara geçmiş olsun inş. sorunsuz güzelleşirsiniz kalbim sizinle..opere olacaklar Allah hepimizin yardımcısı olsun:teselli:

arkadaşlar barış beyin çektiği fotoları eski hali, 25. gün ve 3. ay olarak ekledim. bi baksanız şişlik deseniz de bana moral olsa hihoyyyt senağlama

dahlia85 canım burnun mükemmel olmuş :nazar: eski hali benimkine benziyor içime umut oldun.25. gün özellikle müthiş sana bişi soracağım burnuna çok dikkatli baktım bence o üst kısımdaki çıkıntı dışında bir şey yok mesela açıda.Ben o çıkıntının gerçekten şişlik olduğunu düşünüyorum Barış bey sana sadece bekle mi dedi hiç mi bir şey önermedi bana engellenebilir gibi geldi .Allahım inşallah benim burnumda seninki gibi olur.. Sen zor kısmı atlattın artık için rahat olsun mutlaka düzelecek öyle yada böyle seni görörünce inan heyecanlandım

canım teşekkür ederim, keşke 25. günkü şekliyle inseydi şişler. barış bey masaj önerdi, kendi denedi bastırınca hafif bi inme oldu. çok garip ama günde 5 dk bastırıyorum. inşallah işe yarar da revizyona gerek kalmaz

canım teşekkür ederim, keşke 25. günkü şekliyle inseydi şişler. barış bey masaj önerdi, kendi denedi bastırınca hafif bi inme oldu. çok garip ama günde 5 dk bastırıyorum. inşallah işe yarar da revizyona gerek kalmaz

emin ol işe yarayacak eminim ödem o ama kemikse bile kıkırdak doku söz dinler kolay şekil alır sakın masajını bırakma. Ben diğer arkadaşlarında resimlerine baktım bu doktor başarılı çok güzel olmuşsun dahada güzel olacak.. ben karar verdim Barış bey.. benim şu koca burnumuda güzel yapsın:Saruboceq: sen ne kadar ödedin?

albümüm özel, arkadaşlık teklif edersen kabul ederim bakabilirsin. başka bakmak isteyen olursa teklif gönderebilirsiniz ben kabul ediyorum herkesi yerimseniben

emin ol işe yarayacak eminim ödem o ama kemikse bile kıkırdak doku söz dinler kolay şekil alır sakın masajını bırakma. Ben diğer arkadaşlarında resimlerine baktım bu doktor başarılı çok güzel olmuşsun dahada güzel olacak.. ben karar verdim Barış bey.. benim şu koca burnumuda güzel yapsın:Saruboceq: sen ne kadar ödedin?

valla 3 ay masaj yap yap bitmez:) sabır artık 3 ay sabrettim bi 3 ay daha ederim
ben 4.500 ödedim

dahlia85 burnun 25.gününde çok harika duruyo eminim yine şişlikler geçince aynı şeklini alıcaak.çünkü sonuçta en başta bir sorun olsaydı o görüntü oluşmazdı..şişlikler bi şekilde inince eninde sonunda 25.gün gibi olcak inşallah:)) sıkma bence canını

inşallah dediğiniz gibi olur, bana da geçer gibi geliyo hep ama revizyon fikrine de alıştırmaya çalışıyorum kendimi.

Dahlia ayni sorun bendede var.. eskiden kemerin oldugu yerin biraz altinda yeni bi kemik midir nedir artik bilemicem bisey çikti.. ve bu yüzden ucu yine hafif düsük gibi geliyor ve önden begenmiyorum burnumu.. kemik yüzünden yüzümden çok daha öne çikik ve uzun gibi geliyor..

Revizyon ameliyati için tekrar bir ücret ödicekmisin?

burnumun revizyon geçirmesi gereken halini ekledim albümüme. bir de pony idi sanırım tırtık tırtık ufak şişlikler vardı burnunda, barış beye tekrar sordum ameliyat yerin dedi. yani onun geçmesini beklemiyorum artık. dışarıdan da belli değil. dışarıdan görünenler düzelse başka bişe istemicem :Saruboceq:

Merhaba dahlia resimlerine baktım ama göremedim, bana da teklif gönderebilir misin??
Moralini bozma , inşallah düzelir kendi kendine...:lepi:

slm kızlar ben yeni üyeyim barış beyin sitesine girdim ama onun yaptığı burun resimlerini bulamadım bana yardımcı olurmusunuz bide barış beye ameliyat olanlar bana önceki ve sonraki resimlerinizi gönderebilirmisiniz tşk ederim şimdiden

Dahlia ayni sorun bendede var.. eskiden kemerin oldugu yerin biraz altinda yeni bi kemik midir nedir artik bilemicem bisey çikti.. ve bu yüzden ucu yine hafif düsük gibi geliyor ve önden begenmiyorum burnumu.. kemik yüzünden yüzümden çok daha öne çikik ve uzun gibi geliyor..

Giz-m sanki revizyon düşünüyormuşsun gibi geldi bana CADIARZU memnun değil misin burnundan dahlia85 de revizyon aklımda diyor ki ben onun burnunun güzelleşeceğine inanıyorum sizden başka böyle bir sorun yaşayan oldu mu haberiniz varmı? seninde fikrine ihtiyacım var Giz-m ben ameliyat olucam

Gizm profilinde resimlerin var mı çok merak ettim..varsa beni ekleyebilir misin?

şutarafagitti

gizem barış beye ulaşmak istiyorum bende..cep tel bana özelden yazarmısın..bide ben şişlide oturuyorum..kalıcak yer problemin varsa biz seni misafir ederiz..bende ameliyat olcam..yatarız öle:))

Sensiii bende Şişli de oturuyorum.Komşu sayılırız ayol.Selamlar...hihoyyyt:teytey:

aynı sorum bendede var onden sag tarafta elıme sert bısey gelıyor hafıf cıkıntı gıbı nedır bılmıyom ama onden ben burnun resım cekınce begenmıyom bakalım kontrole gıdıcem barıs bey ne dıcek ıns bır sorun yoktur ayrıca revızyon ıcın amelıyat parası odenıyor ama doktor para almıyor......ayrıca benımde burnum bana uzun gelıyor yaww of of bır kerede en ıyısı oldun ıstedık ama olmayınca olmuyor bıraz sans ısıde benımkı fazla dogal olmuss bıde nasıl bır burun ıstedıgımız ıyı anlatmak lazım ben anlatamadım sanırım.....kaydirigubbakcemile:sm_confused:

Back