kızlar merhabalar, bugün barış beye kontrole gttim 3. ay için. Burnumun ucunda şişlik var eğri duruyo dediğim şey kalıcı olabilirmiş. 6. ayı beklememiz lazım dedi barış bey ama daha çok geçici olacağını düşünmüyomuş gibi revizyon için tasarım bile yaptı. Ben de herkes gibi bir seferde çok güzel burnum olsun istedim hiç revizyonu düşüneceğim aklıma gelmemişti. Derimin üst kısmı çok ince olduğu için asimetrik inmiş şişlikler. bir mm lik bir şişlik değer mi revizyona diye düşünüyo insan, barış bey de eski burnumla kıyaslıyo ama ben eski burnumdan daha güzel bi burun istemedim ben güzel bir burun istedim diyorum. çok canım sıkıldı var mı böyle barış beyin reviyon dedikleri? ne düşündünüz hiç düzelme oldu mu? iğneyle de inme durumu olabilirmiş bişeyler anlattı ama 6. ayı beklicez dedi
ben sizin burnunuzun resmini gördüğümde çok beğenmiştiim ve çook doğal bulmuştum şuanki halini bilmiyorm ama koyduğunuz rsmlerde güzel duruyor bu yüzden çk üzüldm

ama canınınızı sıkmayın barış bey ne yaptığını bilen ender doktorlardan eminim iyi bişiyler düşünüyordur.
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.