• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

pembelale senin de burnunda fazla bir problem yokmuş küçük bir kısmıyla oynamış. barış bey genelde burunları çok fazla değiştirmiyor olduğu halinin üstünde rötuşlar yapıyor ama böyle daha doğal oluyor bence. ben de acaba gittiğimde tasarım üstünde değişiklilk istemeli miyim diye düşünüyordum bu yüzden senin de fotoğraflarını istedim koyduğun için sağol canım :-)

merhaba,
bütün resimler sağdan yada soldan konuyor. acaba önden kötümü görünüyor. hiç önden fotoğraf görmedim. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

pembelale senin de burnunda fazla bir problem yokmuş küçük bir kısmıyla oynamış. barış bey genelde burunları çok fazla değiştirmiyor olduğu halinin üstünde rötuşlar yapıyor ama böyle daha doğal oluyor bence. ben de acaba gittiğimde tasarım üstünde değişiklilk istemeli miyim diye düşünüyordum bu yüzden senin de fotoğraflarını istedim koyduğun için sağol canım :-)[/Q

mrvdnz tasarımını begenmiştim. Senin hangi noktada kafan karısık nasıl bir değişiklik düşünüyorsun.
Benim tasarımlarım konusunda yorumun nedir? 1. veya 2.? Ve ne zaman düşünüyorsun ameliyatı.

Son düzenleme:
galiba pazar günü barış bey habertürk te bi programa katılıcak . kesinleşmemiş olabilir ama şimdiden söyliyim dedim:smiley-cool:

mrvdnz tasarımını begenmiştim. Senin hangi noktada kafan karısık nasıl bir değişiklik düşünüyorsun.
Benim tasarımlarım konusunda yorumun nedir? 1. veya 2.? Ve ne zaman düşünüyorsun ameliyatı.

ben 7 eylüle aldım tarihi ama hala kafamda bir sürü soru var.benim tasarımda takıldığım iki şey var.birincisi burun biraz uzun duruyor sanki. aslında kendi burnum uzun tasarım da onunla aynı uzunlukta ama biraz daha küçültülebilir mi diye düşünüyorum ama gözlerim dudaklarım da büyüktür küçük bir burun da yapay olabilir.bir de bende hafif bir kemik var ama onu düzeltmek yerine üst tarafı doldurdu bu da dümdüz mü görünür diye korkuyorum. aslında çok fazla da karışmak istemiyorum sonuçta kendisi hem tecrübeli hem de estetik beğenisi bizden yüksek.benim burnum hafif önden yamukmuş mesela ben hiç farketmemiştim kendisi tak diye söyledi ben ancak fotoğrafa zoom yapınca görebildim :-)
senin tasarımları beğendim zaten çok zorlu bir burnun yok ikisi de benziyor. aslında ayırt etmek zor ama birincisi daha ince ve hoş sanki ama dediğim gibi pek de anlamıyorum bu işlerden galiba :-)

ameliyat ortalama 4.5 saat sürüyor ve doktor bey deniz suyu spreyi veriyor canım temizlik için.bu arada kızlar alçım alındı burnumu gördüm neden kimsenin ilk aylarda önden resim koymadığını anladım :)) yandan iyi, güzel, kibar, hoş, şirin de önden felaket kocaman :D

ponycim belki sen önden resim koyarsın. bizde ilk başta önden nasıl görünüyor bi fikir sahibi oluruz. evet yandan resimler o kadar güzel oluyorki problemi olmaan bile ameliyat düşünebilir. ben çalışan biriyim. ve yıllık iznimde ameliyat olucam. ama alçı çıktıktan sonra nasıl görünüyor hiçbir fikrim yok. bu arada ortodonti tedavisi sırasında burun ameliyatı olunabiliyor. ama bence birini önce yaptırmakta fayda var. ortodonti tedavisi düzenli kontrolü gerektiren bişey. yeni estetik olunca kontrolde problem çıkabilir. ama yinede sorun olmuyor. doktora sormuştum.

arkadaşlar eylülün 12sinde ameliyat olalı tam bir yıl olacak... umarım sizlerinde ameliyatları güzel ve sorunsuz geçer.. hepinize bol şans diliyorum

burnumdaki bant 5 gün sonra çıkıcak o zaman gelicek resimler inşallah :) önden büyük ama zamanla alışıyo insanın gözü ona da sonuçta 20 yıl kadar sahip olduğum burun da büyüktüyerimseniben bu arada mulberry sen de barış beye mi ameliyat olmuştun? resimlerin varsa görmek isterim ya uzun vadeli sonuçları çok merak ediyorum ben (:

ponycim belki sen önden resim koyarsın. bizde ilk başta önden nasıl görünüyor bi fikir sahibi oluruz. evet yandan resimler o kadar güzel oluyorki problemi olmaan bile ameliyat düşünebilir. ben çalışan biriyim. ve yıllık iznimde ameliyat olucam. ama alçı çıktıktan sonra nasıl görünüyor hiçbir fikrim yok. bu arada ortodonti tedavisi sırasında burun ameliyatı olunabiliyor. ama bence birini önce yaptırmakta fayda var. ortodonti tedavisi düzenli kontrolü gerektiren bişey. yeni estetik olunca kontrolde problem çıkabilir. ama yinede sorun olmuyor. doktora sormuştum.

saol canım.

Kizlar bazı hastanelerde burun ameliyatı öncesi kalp grafiği röntgen falan da çekiliyor, kan testinin yanında. Memorialda bunlar yapılıyor mu, bilgisi olan varsa sevinirimopuyorumnanaktan

Back