Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Canım geçmiş olsun ve yeni burnuşun hayırlı uğurlu olsun :))
Ben Haziran ayında Barış Bey'e tasarım yaptırmıştım (ameliyat için doktorumu ben ikna etmeye çabalamıştım D: ) düz bir burun istiyorum demiştim. Bir ay sonra anladım ki aslında düz değil kalkık ve kavisli bir burun istiyorum Temmuz Ağustos gibi tekrar bir tasarım yenilemesi yaptık. Eylülde de ameliyatımı oldum. İyiki tasarımda değişiklik yapmışım yoksa ne istediğimi anlatamamaktan düz bir burnum olacaktı. İletişim çok önemli. Demişsin ya bir taraf çok şiş o canımı sıkıyor diye hiç canını sıkma. Süreci biliyorsun zaten biraz sabır gececektir. Mesela benim sağ tarafta kemik eğriliği vardı ışıkta belli oluyordu. O bölge de düzeltildiği için daha çok işlem gördü ve dolayısıyla sol taraf daha çabuk iyileşirken sağ taraf daha ödemliydi hatta bir ara acaba içinden dikiş koparmış olabilir miyim diye sormuştum. Baktığında sadece sağ taraf daha şiş geçecek demişti. Geçti :) Gerçi benim de derim kalın, yağlı, geniş ve uzundu bu tür burunlar daha geç nihai sonuca ulaşırmış, ilk zamanlardaki şişliklerden eser kalmadı ama hala daha şişliklerim var normal bir süreç, bende yeteri kadar sabırda mevcut, bekliyorum. :))

oralet sanırım fotolarını kaldırmışsın,göremedim.barış beyin hastalarının çoğu fotosunu kaldırmış..zeynep dışında pek fikir sahibi olamadım

kafayıyemişdüşler,sizin burnunuzu da çok beğendim fakat eski fotonuzda varsa eklerseniz çok sevinirim,mukayese yapma imkanı açısından.

oralet sanırım fotolarını kaldırmışsın,göremedim.barış beyin hastalarının çoğu fotosunu kaldırmış..zeynep dışında pek fikir sahibi olamadım

Canım ben hiç resim eklememiştim dolayısıyla kaldırmadım, hem diğer kızların da duruyor sadece arkadaş olman gerekebilir
Çeşitli nedenlerden dolayı siteye resim ekle/ye/miyorum.
Bana mail adresini gönderirsen fikir sahibi olmana yardımcı olurum.

eklediğim kişilerde foto yokkimleri eklemeliyim:)?

Dilemgiz, kaçakgirl, bulbeni, nanikatak, zzynp, _nisan_, kafayıyemişdüşler, mariposa, angeluss

Şimdilik aklıma gelenler bunlar özelden derdini anlatacak kısa bir mail yazıp bir de mail adresini iliştirirsen mailin hızlıca ulaşmış olur kızlara çünkü hangilerinin resimleri vardı hatırlamıyorum. Ama hepsi doğal görünen estetik olduğu belli bile olmayan burunlar :)

oralet çk sağol,yalnız ben sağ üstteki arama butonundan arıyorum,bu isimleri bulamıyorum,tam anlayamadım bu siteyi:)

kızlar evet ya eskıden kullanıcı lıstesı dıe bı kısım vardı üst tarafta ordan rahatca buluoduk aradıklarımızı ama ben sımdı ole bı yer bulamıyrm ya dolayısıyla ardaıgım arkadasları da bulamıyrm bılen varsa yardımcı olursa çok sevınırım zaten hala alısamdım ben sıtenın bu halıne:84:

Canım şimdi yukarda KK-Topluluk diye bir yer varya , oradan en sonuncusunu yani "İrtibatlar ve Arkadaşları"ı tıkla. Şekil -1 - A

Senin arkadaş listen açılacak. İşte o sayfada en aşağıda "Bu kullanıcıyı listeye ekle" diye bir bölme var. Oraya eklemek istediğin kişinin nickinin birkaç harfini girdiğinde o harflerle başlayan kullanıcıları gösteriyor.
Şekil -1 - B

Kızlar ben de ilk başta doğal olsun ama havası olmasa da olur diye düşünüyordum.sonradan da bakınca diyorum ki, boşuna mı olacağım ameliyatı :) olmuşken havalı olsun, tabii yakışacak kadarı. ama ben hala tasarımı konuşamadım barış beyle :)

kafayıyemişdüşler canım hızır gıbı yetısıosun valla ya supersın ole semalar faln çok açıklayıcı ama yınde eskısı daha rahtmıs ya herkes çıkodu dırek bole daha bı dolaylı olmuşş

benim burnumun sağ ön kısmında hafif çöküntü var arkadaşımın dirseği burnuma çartpmıştı -kıkırdak kısıma- çıt dedi fakat hiç acımadı sonra orada hafif çöküklük olduğunu gördüm öyle dışardan aa burnun çökmüş diyen yok dikkat çekmiyor fakat ilerde sorun yaratabilir :44: ameliyata karar vermekten öte hangi doktor kısmında kararsızlığım :) barış çakır burunda bayağı tercih ediliyor.. ama bu konuda bayağı bir araştırma yapmam gerek :)

Dün Barış Bey'in yanındaydım, yeni resimler çekti hemen ekledim.
1 Aylık Burun albümüm hiz*****izde, iyi seyirler kızlar

Dün Barış Bey'in yanındaydım, yeni resimler çekti hemen ekledim.
1 Aylık Burun albümüm hiz*****izde, iyi seyirler kızlar

bende çok beğendim zzynp,doğal yüzüne tam gidcek bi burun olmuş,barış beyin ellerine sağlık:)
bu arada şişlikler indikçe daha da güzelleşcek güle güle kullan şimdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…