Ben Barış Bey'in eski hastasıyım. yaklaşık 1.5 yıl önce burun ameliyatım oldum deviasyon+estetik. Yalnız ameliyat öncesi fazla kalkık olur kimi dr.ların yaptığı gibi domuz burnu misali bir görüntü oluşur korkusundan doğal olacak şekilde hafif kalkık olsun diye bayağı evhamlanmıştırm. Bu durum Barış beye de yansıttım sanıyorum ki. Çünkü açılır açılmaz hiç kalkık olmadığını gördüm. dümdüzdü tabi zamanla şişler indikçe hafif basık bir görüntü aldı kimilerinin deyimle gamzeli bir görünüm aldı uç kısım. Bu durum canımı çok sıkıyordu senem dolduktan sonra Barış Beye bu durumu izah edince mutlu değilsem revisyonu yapabileceğini zaten ufak bir işlem olduğunu belirtti. Ben yine de burnumun iyice oturması için 1.5 yılımın dolmasını bekledim. ve 2 hafta önce de revisyon ameliyatımı oldum.
Şuan açıkçası açılır açılmaz uç ksımdaki kavis çok hoşuma gitti. Kendisinin deyimiyle 1 mm.gibi hafif derecede kaldırmış ama o bile farketmiş. İlk açıldığında biraz sivrimsi bir görüntü vardı zamanla toparlanacak demişti Barış bey. Hakikaten 20 günde bile o kesinlik biraz toparlandı. Yalnız orta taraf çok şiş o canımı sıkıyor
( nefes alma sorunum devam ettiğinden Barış bey bu ameliyatta orta taraftaki kemiği biraz genişletmiş sağ taraf değil de solda şiş fazla olduğundan sanki orantısızlık olacakmış gibi geliyor. Ama Dr.uma güveniyorum sonuçta daha çok yeni zamanla düzelir diye düşünüyorum.
Etrafın tepkisine gelecek olursam. Açıkçası yakın birkaç arkadaşım dışında kimseyle paylaşmadım zaten kimse de anlamadı :)) bilen arkadaş ve yakınlarım da evet şimdi yüzüne uyan burna sahip olmuşsun çok orantılı olmuş diyorlar.çünkü ilk ameliyatta ucuna yönelik fazla bir şey yapılmamıştı o yüzden genişçe duruyordu. ama şimdi kaldırmanın da etkisiyle daha ince ve kibar göründüğü söyleniyor. Bakalım zamanla daha net ortaya çıkar en az 6 ay beklemek gerek.
Revizyon olacaklara şunu söylemek isterim. bir kez burun ameliyatı geçirmiş bir kimsenin revisyon olması asla yadırganmamalı mutlaka ortada az ya da çok haklı bir sebep vardır. tabi hiçbir dr. da revizyona sebep olmak istemez. Cerrah ne kadar iyi olursa olsun( BARIŞ BEY gibi) riskli bir ameliyat sonuçta çok iyi bir sonuç çıkabileceği gibi ufak tefek sorunlar da yaşanabiliyor. Önemli olan revizyon da olsa doğru dr.a emanet etmek.