• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

sevgili arkadaslar buraya yeni katıldım.amacım en dogru kararı en kısa sürede karar verebilmek aslında ilk kararım barıs çakırdan yanaydı daha sonra nazım çerkeş diye bi doktru duydum ve arastrdm o bana cok fazla fiyat verdigi içn vazgectim.simdi ocak ayında tatilim oldugu için amelyt olmak istiyorum yorumlarınızı tek tek okumaya calısıyorum. barıs çakırın amelyt ücreti nedir ve memnun olmayan varmı okuduguma göre hersey güzel gelişmiş olanlar için hepinze geçmişler olsun ve yeni burunlarınızı sağlıkla kullanın işallah:):):21:

siebelle aramıza hoşgeldın:79: oldukça zor bir sürece girdiğinin farkındasındr sanırım allah yardımcın olsun umarım en dogru kararı verır hayalındekı buruna kavusursun..

Baris Bey'in ameliyat ucreti 5500 ama yer kalmamis olabilir dedigin tarihlere. Hemen randevu almani oneririm oyuzden.

Ben de dun gorusmeye gittim ama benim burnuma cok fazla birsey yapamayacagini soyledi malesef :( Istediklerimin cogu yapilamaz seylermis bende. Baya canim sıkıldı :(( Ameliyatim da cuma gunu. Bilmiyorum nolucak

Tuscuk canım nasıl senın ıstedıklerın yapılmazmıs anlayamdım ben durumu bıraz ızah edermısın zaten senın çok sorunlu bı burun degıl kı ucu falan gayet dızgun çok haıfı kemerımsı cıkıntısı var ya hatta ben senın burnuna bakınca ay ne basıt işlemı var barıs bey bundan harıka bısey çıkarır kesın dıe dusunmustum ama şiştım şardım baya sen tam olarak neler ıstıosun ve barıs bey nelerın yapılamaycagını soyluo?

sevdalinka87 ewet farkındayım cok sıkıntılı bir dönem birde araya sıkıstırmak zorundayım tatilime o yüzden dahada can sıkıcı ama işallah sonuclar cok güzel olucak..

tuscuk haklısın öyleymiş dün mail yoluyla bir iki soruyla beraber randevu talep ettim bugün cevap gelmez ise telefonla deniycem umarım müsait bir gün bulabilirim.

cuma gününden sonra yorumlarını sabırsızlıkla bekliyo olucam tuscuk:)

Baris Bey'in ameliyat ucreti 5500 ama yer kalmamis olabilir dedigin tarihlere. Hemen randevu almani oneririm oyuzden.

Ben de dun gorusmeye gittim ama benim burnuma cok fazla birsey yapamayacagini soyledi malesef :( Istediklerimin cogu yapilamaz seylermis bende. Baya canim sıkıldı :(( Ameliyatim da cuma gunu. Bilmiyorum nolucak

canım hiç canını sıkma
nihai sonucun güzel olacağını hepimiz biliyoruz
içini ferah tut

Benim soyle bir problemim var. Burnum bihayli kucuk. Az bir kemigi var. Ama ucu top gibi :) ben esas burnumun ucundaki yuvarlaklik azalsin ,daha sivri bir burun olsun istiyordum. ve cok kolay olur diye dusunuyordum. ama burnum kucuk ve kikirdaksiz oldugu icin yapilabilecek fazlaca birsey olmadigini soyledi baris bey. Kemigi azaltabilecek sadece. O yuzden moralim bozuldu biraz. Bakalim tabbiiii gormeden olmaz. Ama herkesin anlamasi gereken birsey var, sonucta sifirdan yeni bir burun takilmiyor. sadece eskisinden daha guzel olacak. Bunu kabullenmek gerek.

Baris bey kafasina cok takanlarin burunlarini gosterdi. Hepsi inanilmaz guzellesmis aslinda.Ama bende o kadar cok degisiklik de olmayacak, o kadar degisenler bile bu kadar kafaya takiyorsa benim kizmamdan korkuyor Baris Bey. Hani cok birsey degismeyecek hazirlikli ol dedi. Hatta ameliyat olmamam icin ikna etmeye calistilar baya bi sure :D

Ben laptopla giderim zaten hastaneye. Bol bol yazarim sizlere de.

cuma sabahı demek şimdiden bol şanslar karar verebildinmi tasarıma pekı nasıl yapılcak burnun sivri istiyorum demişsin

Back