Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında ben amelıyattan hıc mı hıc korkmuyorum da esas korkum genel anestezi ve olum riski. Gerci istanbul trafiginin olum riski onu 100'e katlar o da ayri bi konu
ben 20 temmuzda ameliyat olmuştum, yaani 4 ayım dolduuu, ameliyattan ilk çıktığım zamanları pek hatırlamıyorum zaten ama o gece sürekli buz kompresi değişti, ertesi gün evimize döndük zaten bol bol maydonoz suyu içmiştim bu forumdan okuyup da 2-3 gün bol bol yüksek yastıkta uyku çektim kendime tv izledim hiç ağrım olmadı diyebilirim yani ağrı kesici bile içmedim azcık yanaklarım şişti , sonra dayanamadım gezmelere çıktım zaten Barış Bey de pek yatmayın bol bol gezin demişti
Bu hafta sonu ben de Barış Bey'e kontrole gitmeyi düşünüyorum, oralet belki seninle karşılaşırız :)
Bu hafta sonu ben de Barış Bey'e kontrole gitmeyi düşünüyorum, oralet belki seninle karşılaşırız :)
Canım yoğun hasta trafiği sebebiyle Barış Bey hafta sonu full çekiyor ve dakikalık bile yer yok dediler :)) Şansa bak bende daha rahat bir görüşme için hafta içi gideceğim yani Pazartesi :))
Resim ekledim, merak edenlere duyurulur.. Yalnız msjlara çok cvp yazamıcam; sınavım var haftasonu, çalışmam lazım yaa üüfffff!!
Kimse diyemez ameliyat olmus diye!
tuscuk senin de az kalmis. tasarima karar verdinz mi?? tasarimini gorebilir miyiz?? korkma ben 6 kere ameliyat oldum, hepsi burun deil tabi..ve hala coookk korkuyorum((( aklina kotu seyler getirme ve google da arastirma sana tavsiyelerim cnm..
ay vallahi cok cesurmussun cnm ya.. Ben su hic an dusunmemeye calisiyorum ameliyati. Yani hatta tasarima bile karar vermedik :) Yoksa simdiden gerilmeye baslayacagim daha 10 gun var. Son hafta gorusup karar verecegim. Profilimde baris beyin ilk yaptigi tasarim ve ben varim. Ama daha sonra daha kucuk bir tasarim yaptim. Baris bey'e onu gosterecegim. Eger yapabilecekse yapsin. Yapamayacaksa da, mumkunse kendi tasarimindan da zarif bir burun isteyecegim. Kendi tasariminin ucu biraz fazla uzun oldu hande yener gibi oldu yani.