• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Aslında ben amelıyattan hıc mı hıc korkmuyorum da esas korkum genel anestezi ve olum riski. Gerci istanbul trafiginin olum riski onu 100'e katlar o da ayri bi konu :9:

Aslında ben amelıyattan hıc mı hıc korkmuyorum da esas korkum genel anestezi ve olum riski. Gerci istanbul trafiginin olum riski onu 100'e katlar o da ayri bi konu :9:

Canım Memorial ve Acıbadem'in anestezi uzmanları çok iyiymiş patronum da sağlık sektöründe ama alanı farklı ondan biliyorum. Bunları düşünme burnunu düşün :)

teşekkür ederim;))ben geçen hafta randevu alıcaktım ama grip oldum yani şans.bir şeyi çok isteyince :)
ben 20 temmuzda ameliyat olmuştum, yaani 4 ayım dolduuu, ameliyattan ilk çıktığım zamanları pek hatırlamıyorum zaten ama o gece sürekli buz kompresi değişti, ertesi gün evimize döndük zaten bol bol maydonoz suyu içmiştim bu forumdan okuyup da :1:2-3 gün bol bol yüksek yastıkta uyku çektim kendime tv izledim hiç ağrım olmadı diyebilirim yani ağrı kesici bile içmedim azcık yanaklarım şişti , sonra dayanamadım gezmelere çıktım zaten Barış Bey de pek yatmayın bol bol gezin demişti

Bu hafta sonu ben de Barış Bey'e kontrole gitmeyi düşünüyorum, oralet belki seninle karşılaşırız :)

Barış Bey Amerikada eğer cuma dönerse cuma gideceğim h.sonu full yoğun olur kısmet karşılaşırız belki benim henüz bir randevum yok :D Gerçi ben randevu almayı bırakalı çok oldu :p Hatta saatlerimizi konuşuruz hafta sonuna doğru dediğin gibi karşılaşırıız belkide ;))

Bu hafta sonu ben de Barış Bey'e kontrole gitmeyi düşünüyorum, oralet belki seninle karşılaşırız :)

Canım yoğun hasta trafiği sebebiyle Barış Bey hafta sonu full çekiyor ve dakikalık bile yer yok dediler :)) Şansa bak bende daha rahat bir görüşme için hafta içi gideceğim yani Pazartesi :))

Resim ekledim, merak edenlere duyurulur.. Yalnız msjlara çok cvp yazamıcam; sınavım var haftasonu, çalışmam lazım yaa üüfffff!! :5:

Resim ekledim, merak edenlere duyurulur.. Yalnız msjlara çok cvp yazamıcam; sınavım var haftasonu, çalışmam lazım yaa üüfffff!! :5:

zeynepcim resmın altına da yazdım burayada yazıyım ya çok güzel olmuş ya bayıldım resmen ben senın burnuna, barış beye olursam kesınlıkle senın burnu örnek gostercem süper olmuş cidden güle güle kullan darısı başıma inşallah yaaa..buarda yoğunum msj yazamıycam falan demıssın ama önden halını de çok merak edıyrm ben ya önden bır resım de ekleme ımkanın olursa çok ama çok memnun olurum:81:

kizlarr bn de 25 aralikta gorusuyorum baris beyle. bana kalsa ameliyat olurum ama baris bey once goruselim dedi :2:heyecanliyim ve biktimm.. bu benim 3. olacak:((((

Lütfen Dikkat:

Bu arada kızlar çok önemli bir bilgi vermek istiyorum.

İnternette kendini doktor Barış Çakır olarak tanıtan bir kişi yakalanmıştır. Bu kişi facebook ve hotmail (MSN) üzerinden Barış Bey'in resmi ve ismini kullanarak özellikle bayanlarla sohbet etmiştir. Bu kişi dün akşam yapılan başarılı bir operasyonla yakalanmıştır. Şu an hali hazırda bir mahkeme süreci mevcuttur.

Basın haberleri gibi bilgi verdim gerçi basına da yansıyacak bu konu ilk buradan duyun istedim. Durum hakkaten sinir bozucu çünkü facebook ta bana da bu sahte profilli bu kişiden mailler gelmişti. Hotmail görüşmelerini saymıyorum bile. Detayları tüm bu mahkeme vs. işlemleri bittiğinde gazete sayfasında yada haberlerde duyabilirsiniz.

Eğer aranızda Barış Bey ile internet ortamında sohbet ettiğini düşünenler varsa hemen uyansın, ilgili adresler polis gözetimine alınmış olup görüşme yaptığınız kişi de şu an muhtemelen nezarette ağırlanıyordur.

Yani kısaca Barış Çakır internet ortamında kimseyle yazışmamaktadır. Yazıştıysanız o kişi Barış Çakır değildir. Bilginize..

tuscuk senin de az kalmis. tasarima karar verdinz mi?? tasarimini gorebilir miyiz?? korkma ben 6 kere ameliyat oldum, hepsi burun deil tabi..ve hala coookk korkuyorum:(((( aklina kotu seyler getirme ve google da arastirma sana tavsiyelerim cnm..

ay vallahi cok cesurmussun cnm ya.. Ben su hic an dusunmemeye calisiyorum ameliyati. Yani hatta tasarima bile karar vermedik :) Yoksa simdiden gerilmeye baslayacagim daha 10 gun var. Son hafta gorusup karar verecegim. Profilimde baris beyin ilk yaptigi tasarim ve ben varim. Ama daha sonra daha kucuk bir tasarim yaptim. Baris bey'e onu gosterecegim. Eger yapabilecekse yapsin. Yapamayacaksa da, mumkunse kendi tasarimindan da zarif bir burun isteyecegim. Kendi tasariminin ucu biraz fazla uzun oldu hande yener gibi oldu yani.

ay vallahi cok cesurmussun cnm ya.. Ben su hic an dusunmemeye calisiyorum ameliyati. Yani hatta tasarima bile karar vermedik :) Yoksa simdiden gerilmeye baslayacagim daha 10 gun var. Son hafta gorusup karar verecegim. Profilimde baris beyin ilk yaptigi tasarim ve ben varim. Ama daha sonra daha kucuk bir tasarim yaptim. Baris bey'e onu gosterecegim. Eger yapabilecekse yapsin. Yapamayacaksa da, mumkunse kendi tasarimindan da zarif bir burun isteyecegim. Kendi tasariminin ucu biraz fazla uzun oldu hande yener gibi oldu yani.

Canım ben Sevin Hanım ile konuştum senin ameliyatının Acıbadem'de olacağını ve 10 Aralıkta arayıp detaylıca tüm bilgileri vereceğini söyledi. :)
Acıbadem güzel bir hastane için rahat olsun.

bende 2. operasyonumu olucam halen kararsızım ve bir daha yaşamak istemem bu durumu. kafam çok karışık. nefes alamıyorum şeklinden mutsuzum ne olacak bilmiyorum........:(

Arkadaşlar merhaba,bende bugun yazıları okudum.Yarın barış beyle görüşmem var.:59::59:Resimlerinizi bana mail atarsanız sevinirim.Buradan birtürlü açamadım.tugbagoroglu@hotmail.com

Back