• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

öylemi ne güzel,geçirdiniz bu dönemi yani,geçmiş olsun.peki nasılsınız hem sağlık olarak hem de sonuç olarak.Dr nuz kim fotoğraflarınızı görebilir miyim?

öylemi ne güzel,geçirdiniz bu dönemi yani,geçmiş olsun.peki nasılsınız hem sağlık olarak hem de sonuç olarak.Dr nuz kim fotoğraflarınızı görebilir miyim?

teşekkür ederim
ben memnunum şu an =) doktorum barış çakır
ameliyat süreci çok kolay zaten, hiç acısı yok sonrasında da =)
arkadaşlık isteği göndereyim, kabul edin , profilim altında bir albümüm var, oradan görebilirsiniz
kolay gelsin

kızlar yaa merak ediyorum isimlerimizin altında yazan papatya, nergis, jelibon gibi kelimeler ne anlam ifade ediyor??

evet kafayıyemısdüsler çok güzel fotoğraflarınız çok teşekkür ederim yardımlarınız içinn:kkk:
teşekkür ederim
ben memnunum şu an =) doktorum barış çakır
ameliyat süreci çok kolay zaten, hiç acısı yok sonrasında da =)
arkadaşlık isteği göndereyim, kabul edin , profilim altında bir albümüm var, oradan görebilirsiniz
kolay gelsin

teşekkür ve rica ederim mahbubecan :1:

zeynep bu arada o çiçek isimleri yazmış olduğun mesaj sayısına göre değişiyor ,
benimkinde jelibon yazıyor ama onu ben kendim değiştirdim :10:

yaaa nanikatak merhaba ben de araştırma içindeydim ve barış bey de yoğunlaştım.oralet ve kafayıyemisdusler ve zzynep de çok yardımcı oldu.sizinde fotoları görünce daha emin oldum.bugün randevu almak için aricam.bir aydır kararlıydım bu son bir haftadırda kadınlar kulübüne üye olarak devam ettim.Barış beyin güzel sanatlar okumuş olması da ayrı bi etki yaptı karar vermem de.hepiniz güle güle güzel günlerde kullanın başka da ne denir ki.darısı başıma.ve bir soru nanikatak ne kadar oldu ameliyat olalı ve ameliyat sonrası iki üç gününü paylaşır mısın.teşekkürler
yaaa bööle bişi duymak süperrrrr
mutluluum tavan yaptı :)

arkadaslar bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama cok korkuyorum olan arkadaslar bana biraz destek amaclı yaqzabilirlermi:) gercekten aCI CEKİLİYROMU?

arkadaslar bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama cok korkuyorum olan arkadaslar bana biraz destek amaclı yaqzabilirlermi:) gercekten aCI CEKİLİYROMU?

bu ameliyattan en çok korkanlardan biri bendim
buradaki arkadaşlar bahsediyorlardı hiç acı çekmediklerinden , ama insan kendisi yaşamadıkça bunu kabullenemiyor =)
oralet ben ameliyat olmadan önce burada şöyle birşey yazmıştı
"gripten bile kolay atlattım" demişti
ben de şöyle diyorum
ameliyattan sonra ameliyat olduğumu hissetmedim
burnum sanki kendi burnum gibi
geçende özel sağlık sigortası için bir form doldurmam gerekti
orada aşağıdaki ameliyatlardan herhangi birini geçirdiniz mi diye bir soru vardı
seçeneklerde " estetik & rekonstrüktif operasyonlar" da vardı , yanındaki hayır kutucuğunu işaretledim =)))
çünkü ben kendime bile ispat edemiyorum ameliyat olduğumu =))
hiç acı çekmedim ki , nasıl oraya ameliyat oldum yazayım =)))))

yaaa nanikatak merhaba ben de araştırma içindeydim ve barış bey de yoğunlaştım.oralet ve kafayıyemisdusler ve zzynep de çok yardımcı oldu.sizinde fotoları görünce daha emin oldum.bugün randevu almak için aricam.bir aydır kararlıydım bu son bir haftadırda kadınlar kulübüne üye olarak devam ettim.Barış beyin güzel sanatlar okumuş olması da ayrı bi etki yaptı karar vermem de.hepiniz güle güle güzel günlerde kullanın başka da ne denir ki.darısı başıma.ve bir soru nanikatak ne kadar oldu ameliyat olalı ve ameliyat sonrası iki üç gününü paylaşır mısın.teşekkürler
ben 20 temmuzda ameliyat olmuştum, yaani 4 ayım dolduuu, ameliyattan ilk çıktığım zamanları pek hatırlamıyorum zaten ama o gece sürekli buz kompresi değişti, ertesi gün evimize döndük zaten bol bol maydonoz suyu içmiştim bu forumdan okuyup da :1:2-3 gün bol bol yüksek yastıkta uyku çektim kendime tv izledim hiç ağrım olmadı diyebilirim yani ağrı kesici bile içmedim azcık yanaklarım şişti , sonra dayanamadım gezmelere çıktım zaten Barış Bey de pek yatmayın bol bol gezin demişti

Kizlar ya,

Ameliyattan sonra spor olaylari nasil oluyor? Ne kadar sure sonra fitness, yuzme vs yapilabiliyor. Fikri olan var mi? Haziranda dugunum var ve dugune kadar 5 kilo vermem lazm :97:

Kizlar ya,

Ameliyattan sonra spor olaylari nasil oluyor? Ne kadar sure sonra fitness, yuzme vs yapilabiliyor. Fikri olan var mi? Haziranda dugunum var ve dugune kadar 5 kilo vermem lazm :97:

Canım ben ameliyattan 15 gün önce sporu bırakmıştım Barış Bey spora başlayabilir, denize girebilirsin demişti ama havuza 2. ay dolmadan girme demişti ben hala başlamadım sıradaki kontrolımde soracağım ve yeniden spora başlayacağım. Gittiğimde sorarım fitness süresini unuttum onun da bir süresi vardı hatta yazmıştım ama hatırlamıyorum. Bir aksilik olmaz ise bu hafta Barış Beyin yanındayım. Gerçi ben öğrenene kadar sana çoktan cevap verir KK hatunları :))

Oraletcim Baris Bey'e benim nerde ameliyat olacagimi da sorar misin sana zahmet :) Umarim memorial'da olurum (17 Aralik)

of tarih yaklastikca gerginligim artmaya basladi. Var mi benden once ameliyat olacak olan talihli kimse?

Oraletcim Baris Bey'e benim nerde ameliyat olacagimi da sorar misin sana zahmet :) Umarim memorial'da olurum (17 Aralik)

of tarih yaklastikca gerginligim artmaya basladi. Var mi benden once ameliyat olacak olan talihli kimse?

Tabi canım sorarım notlarımın arasına dahil ettim :)) Gerginliğin artmasın heyecanın artsın ;) Önce ameliyat olan olabilir ama burun dışındakiler genelde burada yazmıyor belli olan olursa ben sana haber veririm :)

Back