Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öylemi ne güzel,geçirdiniz bu dönemi yani,geçmiş olsun.peki nasılsınız hem sağlık olarak hem de sonuç olarak.Dr nuz kim fotoğraflarınızı görebilir miyim?
ORALET banada yardımcı olurmusun bu konuda ben de araştırma içindeyim.öm den atabilirsen msn bende eklemek isterim.şimdiden teşekkür ederim.görüşmek üzere
Hayhay :) ...............................
teşekkür ederim
ben memnunum şu an =) doktorum barış çakır
ameliyat süreci çok kolay zaten, hiç acısı yok sonrasında da =)
arkadaşlık isteği göndereyim, kabul edin , profilim altında bir albümüm var, oradan görebilirsiniz
kolay gelsin
yaaa bööle bişi duymak süperrrrrD Ben normalde de elimden aynayı düşürmezdim, şimdi elime yapışık geziyorum :) Haa bu arada bir şeyi itiraf edeyim; ilk defa Barış Bey'in yanına gittiğimde senin fotoğrafını götürmüştüm :))
yaaa bööle bişi duymak süperrrrr
mutluluum tavan yaptı :)
arkadaslar bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama cok korkuyorum olan arkadaslar bana biraz destek amaclı yaqzabilirlermi:) gercekten aCI CEKİLİYROMU?
ben 20 temmuzda ameliyat olmuştum, yaani 4 ayım dolduuu, ameliyattan ilk çıktığım zamanları pek hatırlamıyorum zaten ama o gece sürekli buz kompresi değişti, ertesi gün evimize döndük zaten bol bol maydonoz suyu içmiştim bu forumdan okuyup da 2-3 gün bol bol yüksek yastıkta uyku çektim kendime tv izledim hiç ağrım olmadı diyebilirim yani ağrı kesici bile içmedim azcık yanaklarım şişti , sonra dayanamadım gezmelere çıktım zaten Barış Bey de pek yatmayın bol bol gezin demiştiyaaa nanikatak merhaba ben de araştırma içindeydim ve barış bey de yoğunlaştım.oralet ve kafayıyemisdusler ve zzynep de çok yardımcı oldu.sizinde fotoları görünce daha emin oldum.bugün randevu almak için aricam.bir aydır kararlıydım bu son bir haftadırda kadınlar kulübüne üye olarak devam ettim.Barış beyin güzel sanatlar okumuş olması da ayrı bi etki yaptı karar vermem de.hepiniz güle güle güzel günlerde kullanın başka da ne denir ki.darısı başıma.ve bir soru nanikatak ne kadar oldu ameliyat olalı ve ameliyat sonrası iki üç gününü paylaşır mısın.teşekkürler
Kizlar ya,
Ameliyattan sonra spor olaylari nasil oluyor? Ne kadar sure sonra fitness, yuzme vs yapilabiliyor. Fikri olan var mi? Haziranda dugunum var ve dugune kadar 5 kilo vermem lazm :97:
Oraletcim Baris Bey'e benim nerde ameliyat olacagimi da sorar misin sana zahmet :) Umarim memorial'da olurum (17 Aralik)
of tarih yaklastikca gerginligim artmaya basladi. Var mi benden once ameliyat olacak olan talihli kimse?