Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevdalinkacım tşk ederim, özellikle senin için önden resmimi koydum :) Haklı olarak hep önden çekilmş foto istiyorsun arkadaşlardan..
Çok düşünme bence güven Barış Bey'e, işini gerçekten iyi yapıyor.Ben de çok doktor araştırması yapmıştım zamanında iyiki Barış Bey'i tercih etmişim, hiç pişman değilim :) İnşallah kısa bir süre sonra yeni burnunla senin de fotolarını görürüz burda :)
arkadaşlar ben de araştırma içindeyim,bir de siteyi kullanabilsem.yazıyorum ama nereye yazıyorum cvb yazıyomusunuz bulamıyorum yaa
Arkadaşım yukarıda sayfa sayıları var ya hani onun hemen altında seçenekler var orada sayfaya abone ol, bildirimleri de mail olarak iste cevaplar mailine gelsin :))
Site hakkaten kullanışsız. Ben siteye ilk giriş yaptığımda ameliyatıma 2 gün vardı, siteyi çözene kadar ameliyatımı olup çıkmıştım, kimse sorularıma yorum yapmamış diye de kızmıştım meğer öyle değilmiş :))
Arkadaşım yukarıda sayfa sayıları var ya hani onun hemen altında seçenekler var orada sayfaya abone ol, bildirimleri de mail olarak iste cevaplar mailine gelsin :))
Site hakkaten kullanışsız. Ben siteye ilk giriş yaptığımda ameliyatıma 2 gün vardı, siteyi çözene kadar ameliyatımı olup çıkmıştım, kimse sorularıma yorum yapmamış diye de kızmıştım meğer öyle değilmiş :))
Bence vakit kaybetmeden Sevin'i ya da Barış Bey'i ara en doğru onlar cevaplar;ama bana 10 Aralık gibi ayrılıyorum dedi! Hastanede olamasan da özel kliniğinde olursun..Zeynep valla seni gorunce hic sasirmadim bile :) Zaten boyle olmasini beklerdim, boyle de olmus.
Kizlar bana bi akil verin yahu. Benim ameliyat 17 Aralik diye kararlastirilmisti. Simdi Baris tasiniyormus. Benim ameliyat gunum iptal mi olmustur? Fiyati oynamis midir? Kendimi o kadar sartladim ki o gune.. Bir degisiklik olursa valla yikilirim..
:))))))))))))
aynen öyle ldu canmm..:))))
Umarım bana pembe, kırmızı ve mor renkler de yakışıyordur zira yazını okuduktan sonra yüzüm renkten renge girdi :78: Teşekkür ederim canım bu daha oturmamış hali burnumun ve dediğin gibi estetikli gibi durmuyor çevremde kimse anlamıyor değişikliği saçlarıma bağlıyorlar yıllardır uzundu şimdi kısa :) Benim de işime geliyor doğrusu. Ben daha ilk ameliyat günümden keyfini sürmeye başlamıştım ameliyattan çıkan insan hemen makyaj mı yapar dediler ben yaptım Hala daha annem bu rahatlığıma şaşırır durur :))
D Ben normalde de elimden aynayı düşürmezdim, şimdi elime yapışık geziyorum :) Haa bu arada bir şeyi itiraf edeyim; ilk defa Barış Bey'in yanına gittiğimde senin fotoğrafını götürmüştüm :))
AHAAA zeyno ameliyat oldun mu sonunda. harika yahu. darısı başıma. fotoğraflarını paylaşıyorsan bende görebilir miyim? ben en sağdaki tasarımı beğenmiştim. nasıl oldu merak ettim şimdi. hepilkbahar@hot..
Ay kızlar cehaletimi maruz görün uzun süredir kk üyesiyim ama site değiştikten sonra nerdeyse hiç girmez oldum alışamadım bir türlü çok soğuk bir havası varve sanki daha yavaş açılıyor sayfalar aman neyse şimdi. Barış bey hakkında ki bazı yorumları daha önceden de takp ediyordum ama burun estetiği olmak isteyen ve bir türlü doktoruna karar veremeyen biri olarak Zeynepin burnuna hasta oldum diyebilirim ne kadar başaırılı bir sonuç çıkartmış kendisi ama Barış bey hakkında pek bilgi sahibi değilim kızlar acaba ne kadara ameliyat yapıyor malum devir ekonumi devriiii....:)
canım bence uyarı gelmeden mesajını editle =)
konu başlığı altında msn adresi vermek yasak diye biliyorum
sen oralete özel mesaj gönder msn adresini =)
bilgilendirmen için teşekkür ederim .msjımı silicem tabi editlemeyi bulamazsam:)) yalnız ben silemedim de .napim.edit nerden silme nerden yapılıyooo