• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Zeynep valla seni gorunce hic sasirmadim bile :) Zaten boyle olmasini beklerdim, boyle de olmus.

Kizlar bana bi akil verin yahu. Benim ameliyat 17 Aralik diye kararlastirilmisti. Simdi Baris tasiniyormus. Benim ameliyat gunum iptal mi olmustur? Fiyati oynamis midir? Kendimi o kadar sartladim ki o gune.. Bir degisiklik olursa valla yikilirim..

Sevdalinkacım tşk ederim, özellikle senin için önden resmimi koydum :) Haklı olarak hep önden çekilmş foto istiyorsun arkadaşlardan..
Çok düşünme bence güven Barış Bey'e, işini gerçekten iyi yapıyor.Ben de çok doktor araştırması yapmıştım zamanında iyiki Barış Bey'i tercih etmişim, hiç pişman değilim :) İnşallah kısa bir süre sonra yeni burnunla senin de fotolarını görürüz burda :)

canım foto için düşündüğün için çok teşekkür edrim gerçekten de ben burnun önden görünümüne daha çok önem veriorum zaten doktorların büyük çogunluğu yandan başarılı olabilio ama önden bu derec başarılı olmalılar herzaman ama senınkı önden o kadar guzel kı yandan görunusunden bıle daha guzel olmuş o derece yani..umarım benim de öyle olur ve tüm isteyenlerin tabi artık amelıyat olana kadar senin fotolara bakar bakar durum ben:)

arkadaşlar ben de araştırma içindeyim,bir de siteyi kullanabilsem.yazıyorum ama nereye yazıyorum cvb yazıyomusunuz bulamıyorum yaa

Arkadaşım yukarıda sayfa sayıları var ya hani onun hemen altında seçenekler var orada sayfaya abone ol, bildirimleri de mail olarak iste cevaplar mailine gelsin :))
Site hakkaten kullanışsız. Ben siteye ilk giriş yaptığımda ameliyatıma 2 gün vardı, siteyi çözene kadar ameliyatımı olup çıkmıştım, kimse sorularıma yorum yapmamış diye de kızmıştım meğer öyle değilmiş :))

oralet gerçekten çok teşekkür ederim yönlendirmeni yaptım şu an çıkmak zorundayım.umarım olmuştur.
Arkadaşım yukarıda sayfa sayıları var ya hani onun hemen altında seçenekler var orada sayfaya abone ol, bildirimleri de mail olarak iste cevaplar mailine gelsin :))
Site hakkaten kullanışsız. Ben siteye ilk giriş yaptığımda ameliyatıma 2 gün vardı, siteyi çözene kadar ameliyatımı olup çıkmıştım, kimse sorularıma yorum yapmamış diye de kızmıştım meğer öyle değilmiş :))

ve site bu yenı halıyle hele çok çok kullanışsız olmuş hiç sevemedım ya vala bi soğukluk geldı sıteden:S

Zeynep valla seni gorunce hic sasirmadim bile :) Zaten boyle olmasini beklerdim, boyle de olmus.

Kizlar bana bi akil verin yahu. Benim ameliyat 17 Aralik diye kararlastirilmisti. Simdi Baris tasiniyormus. Benim ameliyat gunum iptal mi olmustur? Fiyati oynamis midir? Kendimi o kadar sartladim ki o gune.. Bir degisiklik olursa valla yikilirim..
Bence vakit kaybetmeden Sevin'i ya da Barış Bey'i ara en doğru onlar cevaplar;ama bana 10 Aralık gibi ayrılıyorum dedi! Hastanede olamasan da özel kliniğinde olursun..

bende size msj yazdım ama iletilmemiş olabilir mi diye düşünüp msn yazıyorum,mahbubecan@hotmail.com
yardımcı olursanız sevinirim.artık karar vermek istiyorum,teşekkürlerr
:17: Umarım bana pembe, kırmızı ve mor renkler de yakışıyordur zira yazını okuduktan sonra yüzüm renkten renge girdi :78: Teşekkür ederim canım bu daha oturmamış hali burnumun ve dediğin gibi estetikli gibi durmuyor çevremde kimse anlamıyor değişikliği saçlarıma bağlıyorlar yıllardır uzundu şimdi kısa :) Benim de işime geliyor doğrusu. Ben daha ilk ameliyat günümden keyfini sürmeye başlamıştım ameliyattan çıkan insan hemen makyaj mı yapar dediler ben yaptım :D Hala daha annem bu rahatlığıma şaşırır durur :))

canım bence uyarı gelmeden mesajını editle =)
konu başlığı altında msn adresi vermek yasak diye biliyorum
sen oralete özel mesaj gönder msn adresini =)

Son düzenleme:
:DD Ben normalde de elimden aynayı düşürmezdim, şimdi elime yapışık geziyorum :) Haa bu arada bir şeyi itiraf edeyim; ilk defa Barış Bey'in yanına gittiğimde senin fotoğrafını götürmüştüm :))

AHAAA zeyno ameliyat oldun mu sonunda. harika yahu. darısı başıma. fotoğraflarını paylaşıyorsan bende görebilir miyim? ben en sağdaki tasarımı beğenmiştim. nasıl oldu merak ettim şimdi. hepilkbahar@hot..

AHAAA zeyno ameliyat oldun mu sonunda. harika yahu. darısı başıma. fotoğraflarını paylaşıyorsan bende görebilir miyim? ben en sağdaki tasarımı beğenmiştim. nasıl oldu merak ettim şimdi. hepilkbahar@hot..

ya ben albümleri yeni farkettim iyi mi :27: burnun acayip güzel olmuş yahu. maşşallah maşallah. :64:

Ay kızlar cehaletimi maruz görün uzun süredir kk üyesiyim ama site değiştikten sonra nerdeyse hiç girmez oldum alışamadım bir türlü çok soğuk bir havası varve sanki daha yavaş açılıyor sayfalar aman neyse şimdi. Barış bey hakkında ki bazı yorumları daha önceden de takp ediyordum ama burun estetiği olmak isteyen ve bir türlü doktoruna karar veremeyen biri olarak Zeynepin burnuna hasta oldum diyebilirim ne kadar başaırılı bir sonuç çıkartmış kendisi ama Barış bey hakkında pek bilgi sahibi değilim kızlar acaba ne kadara ameliyat yapıyor malum devir ekonumi devriiii....:)

Ay kızlar cehaletimi maruz görün uzun süredir kk üyesiyim ama site değiştikten sonra nerdeyse hiç girmez oldum alışamadım bir türlü çok soğuk bir havası varve sanki daha yavaş açılıyor sayfalar aman neyse şimdi. Barış bey hakkında ki bazı yorumları daha önceden de takp ediyordum ama burun estetiği olmak isteyen ve bir türlü doktoruna karar veremeyen biri olarak Zeynepin burnuna hasta oldum diyebilirim ne kadar başaırılı bir sonuç çıkartmış kendisi ama Barış bey hakkında pek bilgi sahibi değilim kızlar acaba ne kadara ameliyat yapıyor malum devir ekonumi devriiii....:)

şuan 5 bin ama yılbaşından sonra 5bin 500 olcak canım

bilgilendirmen için teşekkür ederim .msjımı silicem tabi editlemeyi bulamazsam:)) yalnız ben silemedim de .napim.edit nerden silme nerden yapılıyooo
canım bence uyarı gelmeden mesajını editle =)
konu başlığı altında msn adresi vermek yasak diye biliyorum
sen oralete özel mesaj gönder msn adresini =)

Son düzenleme:
meryem ben de siteye üye olalı bir hafta oldu ve Dr Barış bey de yoğunlaştım randevu almayı düşünüyorum artık.siz ne zamandır araştırıyorsunuz karar verdiniz mi?

siz neyle ilgili araştırma yapıyosunuz? Dr Barış beyin bir yazısı var nette burada paylaşsam sorun olur mu acaba

Son düzenleme:
Back