• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Canım ben Sevin Hanım ile konuştum senin ameliyatının Acıbadem'de olacağını ve 10 Aralıkta arayıp detaylıca tüm bilgileri vereceğini söyledi. :)
Acıbadem güzel bir hastane için rahat olsun.

Oralettt supersin ya tesekkur ediyorum :) Fulyadaki Acibadem mi acaba? Umarim fiyati arttirmazlar yahu Acibadem diye?!

evet ya acaba hangı acıbadem atşehır mı beşiktas mı merak ettım

arkadaşlar merhaba Barış bey ameliyatlarını Fulya (beşiktaş) acıbademde yapacakmış , bende 1. yıl kontrolume gideceğim net olarak öğrendim ,fiyat konusuna gelince daha önce randevu almış hastaların ödeyeceği miktar değişmeyecekmiş.bilginizeee

ay vallahi cok cesurmussun cnm ya.. Ben su hic an dusunmemeye calisiyorum ameliyati. Yani hatta tasarima bile karar vermedik :) Yoksa simdiden gerilmeye baslayacagim daha 10 gun var. Son hafta gorusup karar verecegim. Profilimde baris beyin ilk yaptigi tasarim ve ben varim. Ama daha sonra daha kucuk bir tasarim yaptim. Baris bey'e onu gosterecegim. Eger yapabilecekse yapsin. Yapamayacaksa da, mumkunse kendi tasarimindan da zarif bir burun isteyecegim. Kendi tasariminin ucu biraz fazla uzun oldu hande yener gibi oldu yani.

ayy tatlim cesaretten deil mecburiyetten :43: sadece 2 tanesi burundu digerleri saglik sorunlarimdan. benim bikac ay daha var ameliyat olmama ama cok korkuyorum hala. neyse seni de germeyeyim. aklina hic getirme kotu seyler..tasaria baktim bence cok guzel. ve bencecok sanslisin burnun iyi bi sekil almaya cok musait ve bence bu burun baris bey icin kolay bi burun korkma ve de hande yener burnuyla hic alakasi yokkk. zaten baris bey hande yener burnu yapmaz ki..bu arada koptum herkes kendi tasarimini kendi yapar duruma gelmis ben de dahil olmak uzere. yakinda kendi ameliyatimi da kendim yapicam eger baris bey de burnumu duzeltemezse :1:yeni yila yeni burnunla gireceksin yaaa cok super:))

ayy tatlim cesaretten deil mecburiyetten :43: sadece 2 tanesi burundu digerleri saglik sorunlarimdan. benim bikac ay daha var ameliyat olmama ama cok korkuyorum hala. neyse seni de germeyeyim. aklina hic getirme kotu seyler..tasaria baktim bence cok guzel. ve bencecok sanslisin burnun iyi bi sekil almaya cok musait ve bence bu burun baris bey icin kolay bi burun korkma ve de hande yener burnuyla hic alakasi yokkk. zaten baris bey hande yener burnu yapmaz ki..bu arada koptum herkes kendi tasarimini kendi yapar duruma gelmis ben de dahil olmak uzere. yakinda kendi ameliyatimi da kendim yapicam eger baris bey de burnumu duzeltemezse :1:yeni yila yeni burnunla gireceksin yaaa cok super:))

Evettt yeni yila yeni burun supeerr :) Bakalim zor olucak mi ameliyat, hic korkmuyorum ameliyat kismindan. Sadece narkozdan korkuyorum o kadar. Azcik daha kucuk istiyorum kanatlariyla filan da oynayip kucultsun oldu olacak.... Zaten baska yapcak cok sey yok.

bi de bu benim burnumun bir taraftan gorunusu. Obur taraftan estetikli gibi ne hikmetse!

arkadaşlar merhaba Barış bey ameliyatlarını Fulya (beşiktaş) acıbademde yapacakmış , bende 1. yıl kontrolume gideceğim net olarak öğrendim ,fiyat konusuna gelince daha önce randevu almış hastaların ödeyeceği miktar değişmeyecekmiş.bilginizeee

Oleyyyy :) Sevindimmm

kızlar peki yeni fiyat ne olcak acaba kesi bi bilgisi olan var mı? 500 tl artcak 5500 olcak die biliorum ama ben yine de meraklandım şimdi daha fazla artması bari yaaa kendimi ona göre hazırlıyodum:18:

Arkadaşlar link vermeden sadece konu başlığını aktarmak istiyorum. Lütfen internet ortamında dikkatli olun.

HABERTÜRK - Sahte estetikçinin inanılmaz oyunu!‏ olarak baktığınızda haberin içeriğine ulaşabiliyorsunuz.

İnternet ortamında bu kişinin listesinde 100'e yakın (+ / -) kişi olduğu söyleniyor. Yani bu kişilere de sormak lazım arkadaş bu kişi doktor, gece /gündüz internet başında ne yapıyor ? Hiç mi farketmediniz?
Ya bir karalama oyunu ya da başka bir şey bilemiyorum.
Bugün Barış Bey'e randevum var benim de bu olaylardan dolayı c.tesi ve dün gideceğim randevu bu tarihe aksadı bir geçmiş olsun dilerim aynı zamanda.

kızlar peki yeni fiyat ne olcak acaba kesi bi bilgisi olan var mı? 500 tl artcak 5500 olcak die biliorum ama ben yine de meraklandım şimdi daha fazla artması bari yaaa kendimi ona göre hazırlıyodum:18:

Yeni fiyati bilmiyorum zaten bu cevabi eminim sadece Baris bey biliyordur,ama bugun ogrendimde Baris bey teyzemi (baris beyin esi) ameliyat etmis bu sabah.Eminim insanin kendi esinin burnunu yapmasi cok zordur.

arkadaşlar barış bey sadece kapalı ameliyat mı yapıyor?yoksa açık ameliyat olan da var mı aranızda?bi de barış beye 6aydan daha uzun süre önce ameliyat olan arkadaşlar varsa,fotoğ.paylaşabilirler mi?

Arkadaşlar link vermeden sadece konu başlığını aktarmak istiyorum. Lütfen internet ortamında dikkatli olun.

HABERTÜRK - Sahte estetikçinin inanılmaz oyunu!‏ olarak baktığınızda haberin içeriğine ulaşabiliyorsunuz.

İnternet ortamında bu kişinin listesinde 100'e yakın (+ / -) kişi olduğu söyleniyor. Yani bu kişilere de sormak lazım arkadaş bu kişi doktor, gece /gündüz internet başında ne yapıyor ? Hiç mi farketmediniz?
Ya bir karalama oyunu ya da başka bir şey bilemiyorum.
Bugün Barış Bey'e randevum var benim de bu olaylardan dolayı c.tesi ve dün gideceğim randevu bu tarihe aksadı bir geçmiş olsun dilerim aynı zamanda.
insanlar neden böyle sacma sapan şeylerle uğraşır hiç anlamış değilim çok iyi olmuş yakalanması kimin maşası neye hizmet ediyorsa da çıksın ortaya deşifre edilsin çok sevindim yakalanmış olmasına bu haksız rekabettin altındaki kişi kimse herkes bilsin

Yeni fiyati bilmiyorum zaten bu cevabi eminim sadece Baris bey biliyordur,ama bugun ogrendimde Baris bey teyzemi (baris beyin esi) ameliyat etmis bu sabah.Eminim insanin kendi esinin burnunu yapmasi cok zordur.

Aaaa Barış bey enişten oluo demek ne hoş yaa çok şanslıymıssın:66: asllee sen bır yıl önce amelıyat olmussun ben bu sıtede hıc bır yıl kadar once amelıyat edılmıs bı burun gormedım hep erken donemlerı goruyrz ben aslında bır ıkı yıılık burunları çok merak edıyrm yanı zman ıcınde olumsuz yonde degısmeler olduguna daır bazı yorumlar da yapılmıstı o yuzden senın guncel resımlerını gormeyı çok ısterım gercekten bızler ıcın ınanılmaz faydalı oluo ozellıkle de ben Barış bey ağır bassa da hala doktor konusunda tam karar vermıs degılm ve sankı hıc veremıycem gıbı me gelıo:18: o yuzden bılemıyrm resım paylasıomusun ama burda paylaşmıosan bıle maıl adresımı verebılırım atarsan çok sevınırım.. şimdıden tesekkur edrım :81:

Öncelikle geçmiş olsun :)
Barış Beyin yanındaydım bende bugün inanılmaz gergindi eşinin ameliyatından bahsetti. Ne kadar zor bir durum tahmin edebildim :) Ama güzel, iyi ve başarılı olarak yorumladı eline sağlık demekten başka bir şey gelmiyor :)

Fiyatlara gelince Aralık Ayı sonuna kadar bir değişiklik yok, Ocak ayında artış olacak fakat hangi ameliyat ne kadar olacak henüz netlik kazanmamış. Detaylı bilgiyi Sevin Hanımdan alabilirsiniz, Barış Bey'in sitesindeki cep numarasından Sevin Hanım'a ulaşabilirsiniz normal hat henüz çekilmemiş bilginize ;)

Aaaa Barış bey enişten oluo demek ne hoş yaa çok şanslıymıssın:66: asllee sen bır yıl önce amelıyat olmussun ben bu sıtede hıc bır yıl kadar once amelıyat edılmıs bı burun gormedım hep erken donemlerı goruyrz ben aslında bır ıkı yıılık burunları çok merak edıyrm yanı zman ıcınde olumsuz yonde degısmeler olduguna daır bazı yorumlar da yapılmıstı o yuzden senın guncel resımlerını gormeyı çok ısterım gercekten bızler ıcın ınanılmaz faydalı oluo ozellıkle de ben Barış bey ağır bassa da hala doktor konusunda tam karar vermıs degılm ve sankı hıc veremıycem gıbı me gelıo:18: o yuzden bılemıyrm resım paylasıomusun ama burda paylaşmıosan bıle maıl adresımı verebılırım atarsan çok sevınırım.. şimdıden tesekkur edrım :81:

Sevdalinkacık,bana arkadaşlık teklifi yollarsan kabul ederim oradada burnumun fotolarına bakarsın,ayrıca bu topicte barış bye 3 yıl önce ameliyat olmuş olanlar bile var ama artık siteye girmiyorlar örneğin bulbeni nicli bir arkadaş veya dilemgiz bunların nickleri aklımda kalmış burunlarıda süper bir bak istersen

Sevdalinkacık,bana arkadaşlık teklifi yollarsan kabul ederim oradada burnumun fotolarına bakarsın,ayrıca bu topicte barış bye 3 yıl önce ameliyat olmuş olanlar bile var ama artık siteye girmiyorlar örneğin bulbeni nicli bir arkadaş veya dilemgiz bunların nickleri aklımda kalmış burunlarıda süper bir bak istersen

canım arlakadaslık teklıfı zaten gondermıstım sana dun şimdı de gonderdım teklıf gonderdınız cvbı beklıeyın dıo sana gelmedı mı teklıf? bulbeni ve dilemgizi bılıyrm çok gormek ıstedım onları da ama senın de soyledıgın gıbı artık gırmıyorlar dolayısıyla ulaşamdım ıkısıne de:19:

canım arlakadaslık teklıfı zaten gondermıstım sana dun şimdı de gonderdım teklıf gonderdınız cvbı beklıeyın dıo sana gelmedı mı teklıf? bulbeni ve dilemgizi bılıyrm çok gormek ıstedım onları da ama senın de soyledıgın gıbı artık gırmıyorlar dolayısıyla ulaşamdım ıkısıne de:19:

Ben bildiğim isimleri sayayım o halde :)

Dilemin burnunu görmelisin bir kere yani değişim muhteşem :)
Kaçargirl e bakmadan sakın geçme :)
Bulbeni'yi ilk etapta bende zor bulmuştum. Ama bulurusn ;)

nanikatak zzynp _nisan_ kafayıyemisdüsler mariposa angeluss oralet :) şimdilik aklıma gelenler bunlar unutmadan bir de 17 Aralıktan sonra Tuscuk :D

Ekledim canım bakabilirsin,bu arada sen yanlış anlamadıysam 1 yıl önce ve daha eski olanları sordun o yüzden yeni isimleri saymadım bulbeni dilemgiz,kaçakgirl,misserable bunları hatırluyorum eskilerden birde benim 2009 temmuzda oldu yani bir yıldan fazla ben almanyada yaşadığım için 1. yıl kontrolüne şimdi gelebildim.

teşekkür edrım canım zahmet ettın:71: _nisan_,mariposa, angeluss, dilemgiiz, bulbeni göremedıklerım.._nısan_ sanırım foto paylaşmıo diğerleri de heralde zman aşımına uğradı artık takılmıolar buraya eee tabı haklıdırlar da kımbılır amelıyat oncesınde nekadar uzun arastrmalar yapmıslardr:96: hayırlısıyla ben bı olsam da fotoğrafa boğcam burayı valla, görmemişin bir burnu olmuş hesabı:90::66: tabi mutlu son olursa Allah yardımcımız olsun yaaa

Ekledim canım bakabilirsin,bu arada sen yanlış anlamadıysam 1 yıl önce ve daha eski olanları sordun o yüzden yeni isimleri saymadım bulbeni dilemgiz,kaçakgirl,misserable bunları hatırluyorum eskilerden birde benim 2009 temmuzda oldu yani bir yıldan fazla ben almanyada yaşadığım için 1. yıl kontrolüne şimdi gelebildim.

ekledıgın için teşekkür ederim. baktım ama senin albumun yok heralde sadece profıl resmı var ordada çok belli olmuo tabı yoksa ben mı goremedım:61:

Back