Sağol canım teşekkür :)
Bu doku inceltme tekniği/yöntemi/ uygulaması yani adına tam olarak ne deniyor bilmiyorum benim ameliyatımdan sonra Barış Bey bir şeyler anlatmıştı bilgi vermişti ama anestezi etkisiyle hiçbirini hatırlamıyorum son gittiğmde yani geçen hafta burnum için masaj yapayım mı ne yapayım diye sordum. O da bana hayır hiçbir şey yapmanı istemiyorum 3.5.aylarda daha da oturmuş olacak zaten sana doku inceltmesi yaptım sen bir şey yapmadan ilerleyen dönemlerde burnun kendini toparlayacak sadece biraz zaman alacak dedi. Şimdi benim burnum uzundu kalkık bir burun isteyince sorunlu derimi yedirmekte zorlandı ve bir şekilde yedirdi haliyle bir potluk oluştu orada doku inceltmesi dediği uygulamayı yapmış bu da zamanla kendini belli edecek bir durummuş. Şimdi çok yanlış anlatabilirim durumu ama kabaca anlatayım

anladığım kadarıyla :) Burun doku üretirken 3 üretip 1 eksiltiyormuş, bu zamanla 3 üretip 2 eksiltecek sonra da 3 üretip 3 eksiltecek dengelenecek sonra ne olacak bende bilmiyorum.
Kafanı karıştırdığımın farkındayım ama bunun gibi bir şey işte yani dokusu bu kalınlıkta kalmayacak küçülecek çünkü istediğimiz şekle gelmesi için bu gerekli.
Bende hiçbir şey yapmıyorum hayatıma bakıyorum, sende görüşürsün bunu da söylersin benim kafanı karıştırdığımıda söylersin Barış Bey toparlar, muhtemelen senden önce yine giderim ben daha detaylı sorarım neymiş ne değilmiş anlatırım ama daha düzgün anlatırım