Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Arkadaşlar merhabalar
Görmüş olduğunuz gibi sağ salim döndüm.
Öncelikle hepinize sonsuz desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Oraletciim sana da çok teşekkür ederim ziyaretime geldiğin için =) , burnun yakından çok daha güzelmiş
Kalemciim sana da çok teşekkürler merak edip aradığın için =)

Bana gelince , yüzümde hiç morluk olmadı, bugün birazcık şiştim haliyle

Burnuma gelince, ameliyattan önce barış beye kendimi çok iyi ifade edemediğimden burnum aşırı kalkık oldu
barış bey bu kadar kalkık burun hiç yapmıyordu ama sanırım çok kalkık istediğimi düşündü
ben iyi anlatamadım =(
bu yüzden moralim biraz bozuk
dün odama geldiğinde inme şansının olup olmadığını sordum,(hatta yanımda oralet de vardı o sırada) o da çok kalkık dersen alçı çıktıktan sonra 2 dikiş keser indiririm dedi.
Bugün tekrar odama gediğinde annem de aynı şeyi söyledi. Kalkık diye üzülüyor dedi.
O da dün konuştuk onunla bunu, indirmek kolay da kaldırmak zor dedi
1 ay geçsin bakalım dedi bana , bi gez dolaş dedi ama
ben bu kadar kalkık burunla insan içine çıkamam
bu yüzden dedim ki alçım çıkınca tekrar konuşuruz =)
muhtemelen alçım çıktığında ya da alçıdan 5 gün sonra indirtirim hemen
bu şekilde çok fazla bekleyebileceğimi sanmıyorum

Canım çok geçmiş olsun, bence kalkıklık konusunda çok iyi düşün çünkü bütün burunlar genelde ilk başta çok kalkık görünür sonra kısa bir süre ya da en çok 2 ay içinde bu kalkıklık güzel bir kalkıklığa dönüşür yani fazla olan kalkıklık düzelir.Bu konuda missarable arkadaşmızda büyük ihtimalle burnunu ilk başta çok kalkık bulmuştu şimdi ise çok normak kalkıkta buluyor.İstersen bi de onla konuş.Barış Beyinde bu konuda fikirini al sonradan da pişman olma.

barış beye de çok kalkık gelmiş olmalı ki,hiç "çok kalkık olmadı" demedi
o benim çok kalkık istediğimi düşündüğü için mümkün olduğu kadar kalkık yapmış mafoldumben
ben yine de alçıyı çıkardığı zaman muhtemelen baya indirmesini isticem çünkü bu şekilde duramıyorum,daha 2. gün bugün, sabredemiyorum bile ,insan içine de çıkamam
tabii ki ona da fikrini sorucam bu sırada
o tüm süreçleri bizden daha çok örnek gördüğü için daha iyi bilir

Canım benim demek istediğim ilk anda çok kalkık olabilir sonra onun bir kısmı ,baya bir kısmı inebilir bunları mutlaka hesaba kat diyorum.Bunu Barış Beyle konuş ona göre karar ver.

Canim bence de o konuda aceleci olma. Birincisi, gozun alisik degil su an. Ikincisi de, baya bi iner o.Daha 2. gunden hicbirsey belli olmaz. Kimbilir nasil sistir ucu da ondan kalkiyordur. Bir sabirli ol.. Ameliyat stresine girmissin :) Ben de cok kalkik sevmem de, Baris Bey hakkaten cok kalkik yapmaz.

çok aşırı kalkık kızlar
kendi kendine inmesi bile yetmez yani
dümdüz olsun razıyım
yeter ki kalkıklığı böyle kalmasın
barış bey olmazsa indiririz , böye bir şansın cebinde duruyo dedi
alçının çıktığı gün bakıcaz artık
bakıcaz da ben o güne kadar nasıl sabredicem bilemiyorum

kızlarrr mumu'dan haberler var... az önce konuştum kendisi ile ..herşey çok iyi diyo,sesi de çok canlı geliyodu.. ameliyatı çok iyi geçmiş ve kendisini çok iyi hissediyomuş..kendisi sizlere selam söylememi istedi... tabii yanında ziyaretcisi canım arkadaşım oralet de orada... mumucum herkese bu ameliyatı tavsiye ediyoo.. artık ayrıntıları kendisi yarın anlatır.

Kızlar Barış Bey sitesinden gönderdiğimiz maillere cevap vermiyor mu artık?!!!

Canım Barış Bey mailleine cevap veriyor ama Shezofren ve MUMU02 arkadaşları ziyarete gittim bizzat gördüm çok yoğun gelen hastalardan ameliyatlardan fırsat bulamamış olabilir. İstersen hastanede asistanı Zeynep Hanım ile görüşüp bu konuyla ilgili bilgi alabilirsin.

Hoş geldin shzofrencim. Öncelikle rica ederim. Morluk olmadı şöyleydi böyleydi diyip hastalardan birine görünmemek olmazdı :)) Ki senin halin benden iyiydi ben biliyorsun odamda şekerlemeyi evde yattığım gibi yapınca yüzüm daha çabuk şişmişti. Gayet iyi gördüm seni bunu laf olsun diye söylemiyorum başka bir burun ameliyatı olan kişiye sorsan (Barış Beyin hastası olmayan yada açık ameliyat olan birine) senin haline ağzı açık kalır bakardı.
Benim fikrim biliyorum umrunda olmayacak ama ben senin bana değil de kendne şans tanımadığını düşünüyoru. İlk andan itibaren o iki dikişi attırma planı yapıyosun. Belki de gerçekten beğeneceğin yüzüne gidecek bir kalkıklık bu? Şu anki şiş haliyle hatta ve hatta alçılı haliyle neden bunları düşünüp keyfini kaçırıyorsun ?? Barış Bey iner demiş tadını çıkar kalkık burnunun keşke benim öyle şansım olsaydı kendimi değişik bir de o şekilde görürdüm ki senin burnun çok afedersin domuz burnu gibi kalkıkta değil. İnsan içine de çık kendini soyutlama hayattan ben alçılıyken alışveriş mekezlerinde gezdim kasmadım hiç Yok arkadaş baktım kalkık bu burun dersen çözümü zaten Barış Bey sundu. Ama eğer şişlikler iner de o dikişleri boşuna çıkarttırdığını anlasan yine sen üzülürsün
Bu kez Barış Bey'e bırak derim ben.
Benim burnumu sor istesen ben hala kalkık seviyorum. Barış Bey dedi ama bana en fazla bu kadar kalkık olabiliyor. Ve ben kalkıklığı şişliklerle düşer diye Barış Beye söylemedim ama bana alçı sonrası yaptığı bandajı geceleri ben kendime yapıyorum tabi dah hafif ve sadece burun ucuna
Her şeyin çözümü var, haytta her şey bizler için, KENDİNE ŞANS TANI, çok kötümser bakma, biraz sabır isteyen bir süreç, peşin hükümlü olma, sen rahat oll, gerisi kolay
O kalkık dediğin burna boncuğu takayım da ağırlıktan az daha düşsün :))

Deniz.deniz im sana katılıyorum. Ben de ilk aynaya baktığımda direnlerinde etkisiyle çok mu kalkık istedim Barış Bey'den diyordum. Çünkü Barış Bey benim seçtiğim tasarımdaki burnu çok kalkık buluyordu yapmak istemiyordu nitekim yapmamışta olabilecek en kalkık burnu yapmış uzun bir burnum vardı her neyse bunlar hep anlattığım konular zaten. Sonra ben kendimi sakinleştirdim şişler inince en azından altından ne çıkar biliyorum diyordum. Sonra Barış Bey geldi anlattı tasarımdan daha inik ama resimlerimi görenler hatırlasın muazzam bir dikliği vardı. Şu anki burnumdan memnunum ama ucu minik bir burun bence işin en güzel tarafı bu. Ve bilmeyen kişiler şiş haliyle bile anlayamıyor bir değişiklik var diyorlar sonra o değişikliği saçıma yoruyorlar :))
15.günde ben inanıyorum ki shezofren daha da inmiş olan burnunu sevecek ben o halini yüzüne yakıştırdım inerse de kötü olmaz ama bence zamanla kendiliğinden inecek bir şişliğe müdehale etmesine gerek yok. Aslında ilk dakikalardan bu yargıya kapıldığı için ani ve kendisini yanıltacak bir karar olabileceği görüşündeyim buradan bir kez daha alçıların açılsın kararını o zaman ver. Hatta o halinle kendine bir şans ver yakışmış mı diye alıcı gözle bir bak ne olursa olsun inecek bu burun deme. Önden bakıldığında rahatsızlık vermeyecek kadar kalkık bir burun dediysen emin ol sen bakıncada rahatsızlık duymayacaksın. Alçılar açılana kadar sabr yahuu :)) Ağrım morluğum yok diyip bitki çaylarını yudumla sonuç her ne olursa olsun senin istediğin şekilde nihayetine ulaşacak. Keyfine bak, alışamadım insin dersin iner şu üç dört günü kendine zindan etme, dışarı da çık Zoru atlatın gerisi çorap söküğü..

Dostum bu kadar takıntılı olma seni hala cepte bir şansın var. Kendini ne üz ne de soyutla hayattan, mutlu olman lazım, hep kötü olasılıklara odaklanma, bir de iyi bir sonuç çıkacağını düşün ? Şu an yeni ameliyattan çıkmış birisin ve güzel bir burun çıkacağını düşün.

Ameliyat öncesi herkesin çok iyi düşünmesi gerekiyor, Düz olsa kalkık, kalkık olsa düz diyebiliyor insan. Senin hala şansın cebinde artık canlan. 2.günde sağlıklı yorum yapmak için fazlasıyla erken. Sonra yine istemediğin bir sonuç çıkabilir. Burnunu gör ne istediğini anla, anlat nihayeinde kavuş :)) Bütün enerjim çekildi yazdıklarından pozitif oll biraz. Yada aç kapılarını gönderdiğimiz enerjiyi kabul et :)

MUMU02 kendisinin yanından tam 3 saat önce ayrıldım, durumu gayet iyi yemesi içmesi yerinde, koluna takılan iğne rahatsız ediyor o da yarın taburcu olduğunda çıkacak biraz daha rahatlamış olacak.
Direler alındığında biraz daha rahatlayacak, bandajlar alındığında ondan iyisi yok

Elleriyle saçlarına da dokunabiliyor özgürce, suyunu bitki çaynı içiyor. Muhabbeti de bol hiç gelesim yoktu :)) Hatta beni ameliyala ilgili bilgilendir de yolladı bilmediğim ne çok şey varmış hala şaşırmaktayım :))

Hatta birini paylaşayım ben malumunuz iki ameliyat geçirdim bana ameliyat sırasında ne giymeli ne etmeli diye soranlar olmuştu bende bir tek alt çamaşırnız oluyor üzerinize gecelik tarzı bir amliyat kıyafeti veriyorlar o kadar diyordum. Meğer siz alt çamaşırınızı giydiğinizde ameliythanede çıkartıyorlarmış sonra yeniden giydiriyorlarmış bilseydim kimseyi uğraştırmaz kendim çıkarırda giderdim arkadaş
Bende ilk ameliyatımda giydiğim çamaşırı şans getirsin diye ikinci ameliyatımda da giymiştim keramet onda değilmiş :)))
Hatta bir yakınım yahu barı başka bir şey giy her ameliyatta aynı çamaşırı giyiyor başka çamaşırı yok kızın diyecekler demişti, bende şans getirsin diye giydim hem nereden bilecekler bakmıyorlar demiştim gülmüştük hatta o sırada beni ameliyata götürmüşlerdi. Meğer ameliyat her ne olursa olsun çıkarılıyormuş üzerinizde bir şey bırakmıyorlarmış. Sırada başka ameliyat kalmadı ama yinede öğrendiğim iyi oldu ( e ne diyeyim şu saatten sonra)

Mumucuğum tekrar geçmiş olsun, seni keyifli, dinç gördüğüme sevindim. iyi günlerde kullan dostum a.s.

öncelıkle gecmıs olsun:) burnunuzun kalkıklıgına gelınce gercekten dert etmeyın ılk gunlerınız bunlar 1.2 ay daha bekleyın.alcılı halı daha kalkık duruyor hatta resmınız varsa koyun sargılı halını herkes baksın ve goruceksınızkı herkes burnum boyleydı dıcek.kendımden ornek verıyım etrafımdakıler cok kalkık duruyor ve ıns bole kalmaz dıyorlardı ama ne oldu sonra ındı normal halını aldı.. bence ındırdırtmeyın ınanın ınsan bazen keske kalkıklıgı ınmeseydı boyle kalkık kalsaydı dıye dusunmuyor da deil.ve zaten zamanla ıster ıstemez ınıyor .

burnun daha cok yenı sımdıden dıkıs konusunda plan yapma bence emın ol cok kısa sure sonunda o kalkıklıktan eser olmucak bunun garantısını vermıstır barıs bey endıselenme

burnun daha cok yenı sımdıden dıkıs konusunda plan yapma bence emın ol cok kısa sure sonunda o kalkıklıktan eser olmucak bunun garantısını vermıstır barıs bey endıselenme

miserable sen de sanırım kalkıklığından şikayetçiydin ameliyat sonrasında
barış beye bunu söylediğinde sana da "2 dikiş kesip indiririm, indirmek kolay" dedi mi?
yoksa kendi kendine iner mi dedi.
kendi kendine inmesi bana yetebilecek bir iniklik değil ,
kendi kendine inse en fazla 2 mm iner , 2 mm iniklikle bile benim burnum aşırı kalkık durur
neyse ki kolaymış indirmek geri dönüşü olmasaydı düşünemiyorum ne halde olurdum
bu yüzden kendimi sakinleştiriyorum

ama bandajların acıldımı son halını gordunmu ucuna bakarak butun yuzunle olan uyumu anlıyamazsın kı once bı acılsın tamamını gor sonra tabı kı hala ıstıyorsan barıs bey ne dedıyse uygular bana oyle bır sey demedı 6 sonra asagı alırım burun ucunu ıstersen dedı fakat gerek gormedıgını de dıle getırdı ama o an kı pskolojını anlıyorum duymak ıstedıgını algılıyorsun sadece dıger sozler nafile gelıyor fakat ısın gercegı zaman gecınce hıc gerek kalmadıgını farkedıyorsun endıselenme aynı durumu bızzat yasadım gereken kıvama gelıcektır burnun barıs bey gerı donusu olmayan bır ıs yapmaz bencede ındırtme gormedım ama kesın guzldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…