Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

evet canım ben revizyon olacağım hemde 3. ameliyattt eyvahedigeldismile

Oraletcm tam bunu kastediyordum iste. Bir sekilde o sigorda kapsamina girse super olurdu.

Tuscuk ben memorıal hastanesinde kulak burun bogaz bolumunde deviasyon + estetık ameliyatı oldum. doktorum deviasyonu ozel sigortanın karsılayabilecegini soylemişti. ama ameliyattan once sigorta sirketimden onay almak için aradıklarında deviasyon ameliyatının ucretını karşılayamayacaklarını söylemişler. sebebide birçok kişinin estetık yaptırıp doktoruyla anlaşmalı olarak deviasyon yaptırdıgını söylemesiymiş.

1 gün sonra sizlerin duası ve barış beyin yeteneğiyle çok güzel bir burnum olacak inşallah kaydirigubbakcemile5

Yarın senin için yeni bir sayfa açılacak hadi bakalım :))) Dilerim çok rahat bir ameliyat olur ve
kıpır kıpır çıkarsın hastaneden :))

Bir aksilik olmazsa zaten yarın yanındayım görüşmek üzere :)
Heyecan yap ama tedirginliği üzerine almadan çık evden. a.s. hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

biraz önce istanbul sınırlarına girdim =) şu an evimdeyim
şansıma da yanımda acıbadem hastanesinin baş hemşiresi ile yolculuk yaptım
yol boyunca bir sürü soru sordum kadıncağıza kaydirigubbakcemile3
memorial hastanesinin anestezisi çok iyidir dedi
yüreğime su serpildi biraz
barış çakırı da tanıyormuş, dikkatli çalışır dedi kaydirigubbakcemile3
yarın bekliyorum oraletcim
herkesin duasını da bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum hepinize a.s.

Allah kolaylık versin canım şimdiden. Tarihin belli mi..

canım belli değil maalesef doktorlar hala ödemli olduğunu söylüyor ve beklemem gerektiğini söylüyorlar bende bekliyorum 10 ay oldu bir yıl daha beklemem gerekıyormus nasıl gececek bılmıyorumm.

Allah yardımcın olsun şimdiden geçmiş olsun canım umarım herşey çok güzel olur

Bende biraz önce hastane sınırları içerisine girdim :)) Barış Bey'de az önce burnuma baktı "çok iyi görünüyorsun" dedi, senle ilgili biraz konuşup odana çıkcağım :))

Refakatçi yatağıyla ilgili aşağıda yazmışsın cevabını odanda görmüşsündür ama yine yazayım oturma koltuğu açılınca koccaman yatak oluyor, senin yatağından daha konforlu bir yatak inan refakatçin bütün gece çok rahat uyumaktan senle ilgilenmiyor o derece yani
Diyecek çok söz yok a.s. Geçmiş olsunn a.s.

canım belli değil maalesef doktorlar hala ödemli olduğunu söylüyor ve beklemem gerektiğini söylüyorlar bende bekliyorum 10 ay oldu bir yıl daha beklemem gerekıyormus nasıl gececek bılmıyorumm.

Umarım ödem iner sende ameliyat olmak zorunda kalmazsın. Boll şans diliyorum sana

Evet morluk olmayan bir ameliyat daha :)) Hatta şişlik bile yoktu yüzünde. Burun şu an alçılı illaki şişlik olacak.
Yüzüne gidecek, ideal kalkıklıkta bir burun olacağa şimdiden benziyor. Ama bizim hatun zor beğenen gruptan :)) Bandajsız haliyel ilk görmek isteyenlerdenim zehir zemberek yorumlar yapacağım emin olabilirsin

Bol su, bitkisel çay ve meyve yemeni pimpirikten uzak durmanı öneriyorum. Sen burnunun gün gün tadını çıkarmaya bak. Burnunu olabildiğince koru. Hasta gibi yatma hiç gayet iyisin sen keyfine bak.
Tekrar tekrar geçmiş olsun canım. İyi günlerde kullan

Allah yardımcın olsun şimdiden geçmiş olsun canım umarım herşey çok güzel olur

Canım yarın her şey çok güzel olacak senin için, boll moral topla ayrıca tedirgin olmadan girmeye çabala ameliyata. Geçmiş yıllara veryansın edeceksin bandajlar açıldığında! :)

Bugün shezofren yeni adıyla kafayıyemisdüsleri ziyarete gittim Barış Bey'i de gördüm. Senin ameliyatını da hatırlattım. Çok güzel olacağını yineledi. Fizik güzel zaten 1 hafta sonra çook daha güzel olacak. Her şey istediğin gibi olacak rahat ol emin ellerdesin :))

Yarın ziyaretine gelmeyi çok istiyorum. Yarın görüşürüz diyeyim :)) a.s.

Shezofrencim naptin nasil oldun? Dualarimiz seninle yerimseniben

Gittim, gördüm, geldim :)) Yüzünde alçı olmasa ameliyat olmuş diyemezdim. Çıtı pıtı güzel bir kız gördüm geldim. Sıfır morluk vardı. Üç saat kadar sürmüş, silikon tampon kullanmış Barış Bey 4 gün sonra alınacak.
Şu an burnunun çok kalkık olduğunu düşünüyor bence şişliklerden dolayı, şişlikler indiğinde son halini kendine yakıştıracak ama çok sabırsız
Yine de o burnu kendisi kullanacak içine sinmesi önemli.
Şişliklerinin inmesini kendi burnumdan bile çok istiyorum diyebilirim.

Bir de benim göğüs ameliyatı olduğum odada kalıyor shezofren :)) Anılar canlandı aklımda :)
O odayı çok seviyorum bugün yeniden gitmek oturmak hoşuma gitti.

Bu arada shezofren'in notu: "anestezi korkulacak bir şey değilmiş" :))

Darısı ameliyat olacakların başına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…