Canım benim yine Barış Bey'in yanına gittin enerji topladın olanı da ikiye katladın.))
Benim sana ödem atmak için önerim her sabah yapacaksın en fazla 15 gün 10-15 sap maydanozu yarım su bardağı su ile mutfakta annen rondodan 2 dakika ya yakın geçirsin onun üzerinede yarım limon sık ve bekletmeden maydanoz taneleriyle birlikte iç canım. Maydanoz burada çok önemli minik yapraklı kısa saplı bahçe maydanozu olacak annene söyle o bilir. Birde kereviz yaprağı gibi kocaman dalı olan maydanozlar var onlar bu iş için hiç uygun değil tatlım:))
Dene muhakkak faydasını göreceksin seninde bir dua nı alayım:))))
Bahsi geçen Barış Bey yahuu :)) 2 Ameliyat yapmasına aşırı yorgun olmasına rağmen enerjime enerji kattım yine de bandajdan sonra hadi aynaya bak bakalım derken bana benden heyecanlıydı :)) Doktorum bir tanedir :))
Şimdi şu bahçe maydanozunu iki gündür arıyorum marketlerde bulamıyorum bugün 1 hafta yetecek tarife uygun maydanoz stoklayıp hemen uygulamaya başlayacağım ölsün mikroplar /ödemler :)
Teşekkür ederim 1 numaralı çözüm benim için şişliklerimin geçmesiydi. Dualarım hep seninle olacak merak etme ameliyat gününün akşamında bende orada olacağım. Ve inanıyorum sen yemeğini kendin yiyor olacaksın gayet iyi olacaksın.
Pozitif ol, pozitif sonuç al :) a.s.
Kizlar supersiniz ya.. Simdi biri kolumdan tutup hadi ameliyata gidiosun dese bi an dusunmemsanki defalarca ameliyata girmis gibiyim hihoyyythihoyyyt
:)) Düşünme yahu hatta sevinç çığlıkları atabilirsin yihhu erken ameliyat oluyorum diye :))
İlk ameliyatımda da ikinci ameliyatımda da senin tabir ettiğin gibi defalarca ameliyata girmiş gibi rahat girmiştim. Üçüncü ameliyatım muhtemelen seneye gözden olacak doktorum Barış Bey olamayacağı için sanırım bundan korktuğumu itiraf edebilirim.
Rahat ol Tuscukcuğum emin ellerdesin. kaydirigubbakcemile5
evet oralet ve mumu02 arkadaşlar ne güzel ne kadar mutlusunuz hersey güzel geçmiş sizin adınıza o kadar seviniyorum ki inş. bigün bende sizin gibi çok mutlu olurum ve bende anlatırım yaşadıklarımı keyif ala ala.darısı başıma inş.
merhabalar "MUMMU" ve "ORALET" hanımlar. ben izmir'den yazıyorum bu mesajımı. üniversite'de okuyorum ve çalışıyorum. forumu takip etmeye çalışıyorum çünkü ekim ayı içerisinde ameliyat olmak istiyorum barış çakır'a. benim sorunum daha çok sağlık. bir kaza geçirmiştim burnumda ciddi bir nefes ve kırık sorunu var. ancak insanların yazılarında bahsettikleri fotoğrafları ben göremiyorum. benim arkadaşım ve fazla mesajım yok diye beni sanırım kabul etmiyorlar. özel mesaj hakkımda yokmuş, rica etmek istiyorum ama yazamıyorum herkese. forumda karışık biraz bi yere tıklayınca geri dönmek olay benim için. yazıları kaybediyorum.. bende bakıp fikir edinmek istiyorum ama kabul etmiyorlar. siz ameliyat olmuşsunuz anladığım kadarıyla. ben de fotoğraflarınızı görebilir miyim rica etsem. daha barış bey'in bir hastası beni kabul edip fotoğraf gösterdi. ama ben başka insanlarıda merak ediyorum görüşmeye gitmeden.
teşekkür ederim.
merhabalar "MUMMU" ve "ORALET" hanımlar. ben izmir'den yazıyorum bu mesajımı. üniversite'de okuyorum ve çalışıyorum. forumu takip etmeye çalışıyorum çünkü ekim ayı içerisinde ameliyat olmak istiyorum barış çakır'a. benim sorunum daha çok sağlık. bir kaza geçirmiştim burnumda ciddi bir nefes ve kırık sorunu var. ancak insanların yazılarında bahsettikleri fotoğrafları ben göremiyorum. benim arkadaşım ve fazla mesajım yok diye beni sanırım kabul etmiyorlar. özel mesaj hakkımda yokmuş, rica etmek istiyorum ama yazamıyorum herkese. forumda karışık biraz bi yere tıklayınca geri dönmek olay benim için. yazıları kaybediyorum.. bende bakıp fikir edinmek istiyorum ama kabul etmiyorlar. siz ameliyat olmuşsunuz anladığım kadarıyla. ben de fotoğraflarınızı görebilir miyim rica etsem. daha barış bey'in bir hastası beni kabul edip fotoğraf gösterdi. ama ben başka insanlarıda merak ediyorum görüşmeye gitmeden.
teşekkür ederim.
Kizlar supersiniz ya.. Simdi biri kolumdan tutup hadi ameliyata gidiosun dese bi an dusunmemsanki defalarca ameliyata girmis gibiyim hihoyyythihoyyyt
heeey, ameliyat tarihini aldın mı yoksa olumunekankayizsmile
Canım benim ameliyat tarihim 21 Eylül :))))
Sağol canım benim, dediğin gibi darısı başına diyorum ve bu rahatlığı keyfi sürmeni can-ı gönülden diliyorum. Dilerim sende ameliyat için gün alırsın, o tatlı heyecanı telaşı yaşarsın, Dilerim ki ameliyatın benimkinden kolay, sonucun benimkinden güzel olur.
Ben şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; benim hayatım ikiye bölündü. Ameliyattan öncesi, ameliyattan sonrası. İlk ameliyatımda geçmişimle arama koyduğum mesafeyi tarif dahi edemem. Son ameliyatımla birlikte geçmişimden tamamen koptum. Her şeye canını sıkan oralet gitti ufacıcık şeylerden bile keyif almasını bilen daha kıpır kıpır biri geldi.
Dostum her şeyden öte bana bu ameliyatlarla mutluluk nakli yapıldı ve pürüzlü psikolojim törpülendi. Ben mutluyum :)kaydirigubbakcemile5
İlk haberi ben yazmak istedim :)) Bu pazartesi iptal olan bir ameliyat için shezofren hatunu arayacak Zeynep Hanım :)) Hadi bakalım hastalanmak yok! Ateş, başağrısı yok! Kendine iyi bak ve umarım sana cuk diye oturan bir tarih olur bu. Durumu bize de bildir ziyaretine geleceğim :)) a.s.
çok güzel aktarmışsın canım hislerini, inan çok mutlu oluyorum bu mutluluk haberlerini aldıkça, buarada senin revizyonmu oldu cnmm barış beye 2. ameliyat demişssin?
inş. sizler gibi benimde hersey yolunda gider( 3. ameliyatımda)ameliyatımda..
hersey gönlünüzce olsunnn
İlk haberi ben yazmak istedim :)) Bu pazartesi iptal olan bir ameliyat için shezofren hatunu arayacak Zeynep Hanım :)) Hadi bakalım hastalanmak yok! Ateş, başağrısı yok! Kendine iyi bak ve umarım sana cuk diye oturan bir tarih olur bu. Durumu bize de bildir ziyaretine geleceğim :)) a.s.
Pazartesi günleri ameliyat yapmıyor diye biliyordum:))) demekki yanlış biliyormuşum:))
Arkadaslar hakikaten burdaki iki fotografa bakmak cok anlamli degil. Oralet ustadimizin olumunekankayizsmile da dedigi gibi olay mahalinde bakacaksiniz direk.
Ekime gun yok. Hatta kasimin ortasina kadar olmayabilir.
*Shezofren: CNm malesef dolu 27 Ekim. cok moralim bozuldu. Bu demek oluyor ki bayrama kadar yaptiramayacagim. ancak bayramdan sonra yaptirabilirim... o da kim bilir ne zaman.
*Oralet: Baris Bey'i gec, ben senin fanin olucam oraletcim ya. Ne cesur, mutlu ve motivasyonu yuksek bi kizsin sen!
Pazartesi günleri ameliyat yapmıyor diye biliyordum:))) demekki yanlış biliyormuşum:))
Canım Pazartesi - Çarşamba - Cuma Barış Bey'in burun ameliyat günü.
Salı- Perşembe'de göğüs :))
Araya başka bölgelere ait ameliyatlar sıkıştırıyorsa bilmiyorum
sen nereden biliyorsun canım kaydirigubbakcemile3
önce seni mi aradı zeynep hanım kaydirigubbakcemile3
evet pazartesi ameliyat oluyorum , hem çok sevinçli hem de çok tedirginim her zaman olduğu gibi :roflol:
sen nereden biliyorsun canım kaydirigubbakcemile3
önce seni mi aradı zeynep hanım kaydirigubbakcemile3
evet pazartesi ameliyat oluyorum , hem çok sevinçli hem de çok tedirginim her zaman olduğu gibi :roflol:
Ben bilirim kuşlar söyledi :))))
Zeynep Hanımla konuştum bir kaç konu vardı sormak istediğim o ara öğrenmiş oldum
Bu arada sorduğum soru özel sağlık sigortasıyla ilgiliydi ve plastik cerrahlarda geçerli değilmiş. Sizinde bilginiz olsun :)
Yahu tedirginliği at kenara ne güzel işte iki gün sonra bambaşka bir hatun olacaksın :))
Ben olsam ayaklarım havalarda kuşlar gibi uçuşurdum ortalıkta :))
Gerçi o kadar sevindim ki uçmuş kadar oldum. Dilerim rahat bir ameliyat olur akşamında yanındayım zaten öpüyorum ve peşin peşintakıyorum :)
Ben bilirim kuşlar söyledi :))))
Zeynep Hanımla konuştum bir kaç konu vardı sormak istediğim o ara öğrenmiş oldum
Bu arada sorduğum soru özel sağlık sigortasıyla ilgiliydi ve plastik cerrahlarda geçerli değilmiş. Sizinde bilginiz olsun :)
Yahu tedirginliği at kenara ne güzel işte iki gün sonra bambaşka bir hatun olacaksın :))
Ben olsam ayaklarım havalarda kuşlar gibi uçuşurdum ortalıkta :))
Gerçi o kadar sevindim ki uçmuş kadar oldum. Dilerim rahat bir ameliyat olur akşamında yanındayım zaten öpüyorum ve peşin peşintakıyorum :)
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canımm
pazartesi akşamı bekliyorum o halde
bu arada kızlar nick değiştirdim , haberiniz olsun
bundan sonra shezofren olarak değil Kafayı Yemiş Düşler olarak aranızdayım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?