Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Teşekkürler kızlar :)))

Ben 21.09 'da ameliyat oluyorum. İnşallah sağlıkla tecrübelerimi bende sizinle paylaşırım.

Sağol canım benim, dediğin gibi darısı başına diyorum ve bu rahatlığı keyfi sürmeni can-ı gönülden diliyorum. Dilerim sende ameliyat için gün alırsın, o tatlı heyecanı telaşı yaşarsın, Dilerim ki ameliyatın benimkinden kolay, sonucun benimkinden güzel olur.

Ben şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; benim hayatım ikiye bölündü. Ameliyattan öncesi, ameliyattan sonrası. İlk ameliyatımda geçmişimle arama koyduğum mesafeyi tarif dahi edemem. Son ameliyatımla birlikte geçmişimden tamamen koptum. Her şeye canını sıkan oralet gitti ufacıcık şeylerden bile keyif almasını bilen daha kıpır kıpır biri geldi.

Dostum her şeyden öte bana bu ameliyatlarla mutluluk nakli yapıldı ve pürüzlü psikolojim törpülendi. Ben mutluyum :) kaydirigubbakcemile5

merhabalar "MUMMU" ve "ORALET" hanımlar. ben izmir'den yazıyorum bu mesajımı. üniversite'de okuyorum ve çalışıyorum. forumu takip etmeye çalışıyorum çünkü ekim ayı içerisinde ameliyat olmak istiyorum barış çakır'a. benim sorunum daha çok sağlık. bir kaza geçirmiştim burnumda ciddi bir nefes ve kırık sorunu var. ancak insanların yazılarında bahsettikleri fotoğrafları ben göremiyorum. benim arkadaşım ve fazla mesajım yok diye beni sanırım kabul etmiyorlar. özel mesaj hakkımda yokmuş, rica etmek istiyorum ama yazamıyorum herkese. forumda karışık biraz bi yere tıklayınca geri dönmek olay benim için. yazıları kaybediyorum.. bende bakıp fikir edinmek istiyorum ama kabul etmiyorlar. siz ameliyat olmuşsunuz anladığım kadarıyla. ben de fotoğraflarınızı görebilir miyim rica etsem. daha barış bey'in bir hastası beni kabul edip fotoğraf gösterdi. ama ben başka insanlarıda merak ediyorum görüşmeye gitmeden.
teşekkür ederim.

Selam canım ben henüz ameliyat olmadım barış beye zaten gögüs büyütme olucam inşallah önümüzdeki salı günü. Oralet 1 eylül de burun estetik ameliyatı oldu ve gerçekten çok güzel bir sonuç aldı. Senin içinde hayırlısı

Merhaba, Öncelikle Mumu burun ameliyatı olmayacağı için onun bilgisini vermek istedim sana. Öncelikle geçmiş olsun. Arkadaşın veya mesajın yok diye değilde burada herkes kendine göre bir kural izliyor. Ben seni kabul ettim mesela ama sen resim göremeyeceksin çünkü bu siteye eklediğim resim bulunmuyor. Barış Bey'e ameliyat ona görüşmeye gittiğinde A-Z yaptığı bütün burunları gösterecektir. Benim ameliyat önoldum cesi kemersiz uzun bir burnum vardı burun ucu düşüklüğü şikayetimle, ısrarlarımla Barış Beyi ikna edip ameliyat oldum. Senin bence senin gibi şikayetleri olan kişilerin burunlarına bakman daha doğru olacak. Bana yapılan işlemle sana yapılan işlem bir olmayacaktır.
Benim tavsiyem direkt aklındaki doktorlardan randevu alıp görüşmeye gitmen. Orada sana yöntemlerini sana uyacak önerilerini dinlemen olur. Sadece resimlere bakarak sonuç elde edemezsin. Ben attığın mesajlara baktım son derece isim yapmış iyi doktorların forumlarına yazmışsın. Barış Bey de burun konusunda iddalı bana göre hepsini tek geçecek doktor :))
Bir de Ekim ayında ameliyat olamazsın istesende Barış Bey şu an Kasımın ortalarına kadar full diye biliyorum / düşünüyorum.
Sen öncelikle bu araştırdığın üç doktorla yüzyüze görüş kararını verdiğin doktorla ilgili araştırmalara başla hatat doktorun sana yol haritası çizecektir, sana uygun tasarım ve yöntem önerecekler sen isteyip istemediğine karar verdikten sonra durum sende bitecek zaten. Buradaki iki üç resme takılma git olay mahallinde full arşiv gör :)

Hadi bakalım kolay gelsin :)

Arkadaşalr dokturunuz Barış Bey'i tv de izlemiştim ve çok etkilenmiştim.Bende yaptırmak istiyorum ama hep korkum var sonraki hali,alışamama vs..

50 mesaj yazmadığım için özelden yazamıyorum kimseye .
Barış Bey'e ameliyat olan arkadaşlar sakıncası yoksa foroğraflarını genele koyarlarsa benim ve benim gibi olanlara daha yardımcı olursunuz ..

Hepinize geçmiş olsuneyvahedigeldismile

Arkadaslar hakikaten burdaki iki fotografa bakmak cok anlamli degil. Oralet ustadimizin olumunekankayizsmile da dedigi gibi olay mahalinde bakacaksiniz direk.

Ekime gun yok. Hatta kasimin ortasina kadar olmayabilir.

*Shezofren: CNm malesef dolu 27 Ekim. cok moralim bozuldu. Bu demek oluyor ki bayrama kadar yaptiramayacagim. ancak bayramdan sonra yaptirabilirim... o da kim bilir ne zaman.

*Oralet: Baris Bey'i gec, ben senin fanin olucam oraletcim ya. Ne cesur, mutlu ve motivasyonu yuksek bi kizsin sen!

çok güzel aktarmışsın canım hislerini, inan çok mutlu oluyorum bu mutluluk haberlerini aldıkça, buarada senin revizyonmu oldu cnmm barış beye 2. ameliyat demişssin?

inş. sizler gibi benimde hersey yolunda gider( 3. ameliyatımda)ameliyatımda..
hersey gönlünüzce olsunnn

:)) İçim içime sığmıyor taşıyor taşıyor :))

Benim revizyon değil burundan 1.ameliyatım bir de öncesinde göğüs ameliyatı olmuştum onunla birlikte Barış Bey'e ikinci ameliyatım.

Senin 3? revizyon mu düşünüyorsun canım ?

:)) Barış Bey sağolsun ameliyatla artık neler daha takviye ettiyse (ki bunda ilk ameliyatımın payı çok yüksek) bir anda böyle biri oluverdim. Diyorum ya hayatım ameliyattan öncesi-sonrası olarak değişti.
İsteyin yeter! Ben neyim ki sollarsınız cesaret katkılı motivasyonumu
ki hatta sesi soluğu çıkmayan sollayan arkadaşlar da vardır. :) Dudak ucuyla güldüklerini görebiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…