Barış Bey'i Kadınlar Kulubü sayesınde tanıdım ve hala kararsızım guvenemıyorum ınternet fenomenı olarak ya da yaptıgı calısmalar burnumu teslım etmem ıcın yeterlı gelmıyor;evet kımılerının burnu dogal duruyor ama kımılerı de revızyondan bahsedıyor emın degılım belkı tatmınde edemedı benı belkı de o yuzden ama bu bıraz da sans ve doğru doktor ile karsılasınca ortaya ıyı sonuc cıkması muhtemelen.
canım inan çok üzüldüm,ama her işte bir hayır vardır..hem bak daha tasarıma tam karar verememiştin,tasarımı iyice düşünürsün,beklemeinin çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum,ama şans işte yapacak bişey yok..kendine iyi bak ve moralini bozma lütfen
oralet: ameliyatinin super gecmesine cok sevindim, tekrar gecmis olsun!!
shezofren: her iste bir hayir vardir, buna cok inaniyorum... canini hic sikma olur mu?
cumleten arkadaslar:
albumume bir tasarim daha koydum... her tasarim yaptigimda bana mukemmel burnu tasarladim gibime geliyor, ama bir onceki tasarimima baktigimda da ay bunu nasil mukemmel gormusum diyorum... o yuzden objektif yorumlariniza ihtiyacim var :)
ben burnumun havali, kalkik vs olmasini istemiyorum. mumkun oldugunca yuz ifademi en az degistirecek ve yuzume en cok uyacak tasarimi bulmaya calisiyorum. ucunu kisaltmayi denedim, fakat benim boyum 180 ve kafam da ortalamaya oranla buyuk arkadaslar.. dolayisiyla siritiyor gibime geliyor. siz tabi sadece yuzumu yandan gorebiliyorsunuz fotolarda. zayif olmama ragmen baya hacimli bir insanim :)
yeni tasarimima da bir goz atabilir misiniz?
amorphia, ikincisi daha guzel cnm.
Bu arada, su anda ne zamana kadar dolu acaba ya?? Ben de gun almak istiyorum ama su anda da tam bir tarih soylemek icin cok erken. Biraz gecerse de gun bulamiycam :S
amorphia, ikincisi daha guzel cnm.
Bu arada, su anda ne zamana kadar dolu acaba ya?? Ben de gun almak istiyorum ama su anda da tam bir tarih soylemek icin cok erken. Biraz gecerse de gun bulamiycam :S
Barış Bey'i Kadınlar Kulubü sayesınde tanıdım ve hala kararsızım guvenemıyorum ınternet fenomenı olarak ya da yaptıgı calısmalar burnumu teslım etmem ıcın yeterlı gelmıyor;evet kımılerının burnu dogal duruyor ama kımılerı de revızyondan bahsedıyor emın degılım belkı tatmınde edemedı benı belkı de o yuzden ama bu bıraz da sans ve doğru doktor ile karsılasınca ortaya ıyı sonuc cıkması muhtemelen.
Canım ben Barış Bey'e iki ameliyat geçirdim biri göğüs büyütme diğeri burun küçültme :))
Ben KK sayeside tanımadım Memorial Hastanesi ve doktoları çok başarılı oradan bir +'sı oldu. Barış Çakır'I ise en çok tıklanan estetik doktoru olarak buldum. Mail attım görüşmeye çağırdı gittim, gitiğim gün ameliyat için gün almış oldum.
Revizyoların geneline yada tamamına bakarsan bir eksiklik yada olumsuz bir durumdan dolayı yenilenme değil, daha önce kararlaştırılan şeklin kişi tarafından aslında ben bunu değilde şu şekli istiyormuşum diyip yenilenmesinden kaynaklanıyor. Ben ilk tasarımlarda doğal bir burun üzerinde yoğunlaşırken ikici görüşmeye sırf daha kalkık ve havalı bir burun istediğimi anlayıp yeni bir tasarım yapılması için gitmiştim.
Yazılanlar, resimlere bakma sana yeterli gelmiyorsa, yaptırmayacak olsa bile Barış Bey ile mutlaka görüş onun yöntem ve fikilerini hatta tasarımlarını gör sonra yine istediğin doktora ameliyat ol derim. Hiç değilse yaydığı o harika pozitif enerjiyi görmüş olursun.
:içelim:
Teşekkürler oralet..İnsan kıyafet bile alırken kılı kırk yararken yüzdeki en önemli organını kolay kolay teslim edemiyor burda da karşılıklı güven ve sabır devreye giriyor.Belki yapılınca eski burnumu aramam ama aynada da her gün estetik harikası bır burun görmek istemem;yenı burnunu gormek ısterım acıkcası:=)
Teşekkürler oralet..İnsan kıyafet bile alırken kılı kırk yararken yüzdeki en önemli organını kolay kolay teslim edemiyor burda da karşılıklı güven ve sabır devreye giriyor.Belki yapılınca eski burnumu aramam ama aynada da her gün estetik harikası bır burun görmek istemem;yenı burnunu gormek ısterım acıkcası:=)
Kesinlikle dediğin gibi karşılıklı güven ve sabır gereken bir durum yüzünün kilit noktası burun. Barış Bey doğal burun yapma taraftarı ondan doğal burun isteyip aynaya baktığında harika bir burun gören insanlar tanıyorum :) ama söylemeseler yada eski resimlerini görmesem estetik olduğuna hayatta inanmam. Benim uzun bir burnum vardı fakat ben hayatımın kalan döneminde biraz dah kalkık, kavisli ve havalı bir burunla devam etmek istediğimi anladım. Harika olduktan sonra benim için estetik olması çok önemli değil.
Sonuçta bu burnu beğenmiyordum, değiştirebimem için önümde estetikten başka çare yoktu o halde bu ameliyata karar verip oldum bitti. Önemli olan ne istediğini bilmek ve bunu anlatabilmek.
4.günüm daha alçılıyım yeni burnumu ben de daha görmedim :))
o zaman şu an doğru konu başlığı altındasın alkisalkisalkis[/QUOTE
hadi bakalım umarım sonu gelir:=)
İnsan paylaştıkça korkularını endişelerini en yakın ağızdan daha hafifletici oluyor;umarım çok güzel olmuştur aslında herşeye bir anda karar verip o ameliyatı olmalı bunu sağlayacak öce Barış Bey'in tatlı dili sonra hünerli elleri biraz cesaret lazım ve bunu sizlerinde burdan paylasarak destek olmanız çok güzel
:enbuyukkk:
barıs bey bır ınternet fenomeni değil normalde ınternet dısındakı hastalarının sayısı oldukca cok ve yaptıgı revizyonlar tamamen keyfi sayılabilir tek bir özensiz yapılan burun yok doğaldan yana oldugu ıcın bazen cok daha gösterişli beklentılerı olanlara ufak rotuslar yapıyor o kadar yoksa bunlara revizyon dahi denilemez gidip görüşmeni tavsiye ederim:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
İnsan paylaştıkça korkularını endişelerini en yakın ağızdan daha hafifletici oluyor;umarım çok güzel olmuştur aslında herşeye bir anda karar verip o ameliyatı olmalı bunu sağlayacak öce Barış Bey'in tatlı dili sonra hünerli elleri biraz cesaret lazım ve bunu sizlerinde burdan paylasarak destek olmanız çok güzel
Bak aklıma ne geldi
27 Ekimi al boş ise,
27-28 ekimde rapor alırsın, 29 ekim zaten tatil, sonra cumartesi,pazar
6. gününde yani pazartesi işe dönersin? :teytey:
nasılım? :lepi:
Kesinlikle dediğin gibi karşılıklı güven ve sabır gereken bir durum yüzünün kilit noktası burun. Barış Bey doğal burun yapma taraftarı ondan doğal burun isteyip aynaya baktığında harika bir burun gören insanlar tanıyorum :) ama söylemeseler yada eski resimlerini görmesem estetik olduğuna hayatta inanmam. Benim uzun bir burnum vardı fakat ben hayatımın kalan döneminde biraz dah kalkık, kavisli ve havalı bir burunla devam etmek istediğimi anladım. Harika olduktan sonra benim için estetik olması çok önemli değil.
Sonuçta bu burnu beğenmiyordum, değiştirebimem için önümde estetikten başka çare yoktu o halde bu ameliyata karar verip oldum bitti. Önemli olan ne istediğini bilmek ve bunu anlatabilmek.
4.günüm daha alçılıyım yeni burnumu ben de daha görmedim :))
tuscuk ameliyatın 6.7. gününden sonra yüzünde şişlik kalmaz. burundaki şişlik benim hala var 13. günde. ama onlar da başkasının fark edeceği şekilde olmuyo bence. 12. günümde ameliyat olduğumu bilmeyen bi arkadaşım fark etmedi burnumu. kilo mu verdin, saçına bi şey mi yaptın dedi...Ya cok mantikli yaa... Ama kurban bayraminda, nisanlimin akrabalariyla tanisacagim ve yuzumde bir balon olmamasi gerekiyor. Yani 13 Kasimda sislerimin inmis olmasi gerekiyor. Bu noktada tecrubeliler lutfeeeen cevap verebilir mi bana lutfennnnnn19 gunde sisler iner mi yoksa hala balon gibi mi olurum lutfen cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?