Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

ben henüz ameliyat olamadım ama 2 senedir burada herkesi gözlemlediğim için kendimi tecrübeli sayıyorum kaydirigubbakcemile3
Alçını çıkarmaya gittiğin gün burnun hariç yüzünün hiçbir yerinde şişlik kalmaz.Burnundaki şişlik de çok dikkat edilmedikten sonra farkedilmez =)

Oraletcim ya sisliklerin ne alemde? sence 20 gunde gecerler mi?:sm_confused:

Canım 5.günüm bugün şişliklerim biraz inişe geçti gibi özellikle elmacık kemiklerimin altı yani yanacıklarm burnumun ucunu görüyorum şidilik o da gözüme güzel bir kalkılıkta geliyor :)) sana 20.günde ne olur söylerim ama tahmnimce yüzde şişlik kalmayacak sadece buruda 2 ay sürecek bir şişlik olacak ( o da sabahları daha şiş olacak gün içinde biraz daha inecek balon gibi olmayacak)

ameliyat sabahımda ben tabi heyecanla yerimde duramıyorum Barış Bey odama çıkmadan yanına gittim bir kızcağız vardı dedim ki 1.ayı mı ?? Hayır 10.günü dedi doktor. Burun biraz kızarıktı galiba alçıları alınmıştı ama yine de ince bir burundu ben şaşkınlıkla bu şiş hali mii daha da incelecek yanii diye şaşkınlığımı dile getirdim :))) hakkaten şiş denilen hali bile güzeldi hatta şişlik belli bile değildi. Ben de 10.günümde böyle olayım başka bir şey istemem dedim. Kızın annesi de doktorumuz çok iyi geçmiş olsun dedi çıktılar benim de çizimlerim başladı. :)

Tuscukcuğum senin tarihin ne zamandı anestezi etkisi unuttum ben ? Kasım başı mı ?

Bir de hep pozitif olun düzeltilmiş işte bu dediğiniz bunu yaratmaya amade bir doktor buluyorsunuz ve ameliyat öncesi korkuyorsunuz ameliyatı siz yapmyorsunz yahuu rahat olun. Ben ameliyat hanede anestezi uzmanından hemşirelere asistanlara kadar o kadar güzel bir diyalog kurdum ki ameliyatın bitimine doğru kalkıklığı beğenmemişler ortak karar verip 1 milim (yada ne diye tabir ediyorlarsa o birimden) daha indirmişler işimiz bitti hadi gidelim diye düşünmemişler. Beni sedyeyle almaya gelen görevli bile asansöre gidene kadar ailemle yaptığım diyaloğa gülüp durdu. Kahkaha atıyorduk artık :))
Annem bu kızın canı bu kadar tatlı bu cesareti nerden buluyor anlamıyorum demişti kesinlikle Barış Bey'de gizli. :))

kizlarrrrr hadi bakiiyym o zaman yarin ariyip 27 Ekim'e gun aliym Shezofren'in tavsiye ettigi gibi :) Cok heyecanlandim bak. :sm_cool:

son bir sorum daha var kizlar: Benim ozel saglik sigortam var ama ciddi bi saglik sorunum olmadigi icin tabii faydalanamayacagim. Bu konuda Baris Bey'in yardimi oluyor mu hic fikriniz var mi? Ben mail attim ama cevaplamadi CADIARZU

Hadi bakalım süper tarih boştur umarım :))

Ben ameliyat sabahı muhasebeye ödeme icin uğradığımda bana özel sağlık sigortam olup olmadığını sordular, bende yok sgk'm var dedim. Demekki Özel Sağlık Sigortası kapsamına giriyor. Barış Bey'den nasıl bir yardım talep ettin onu anlayamadım ben?
Özel Sağlık sigortası hakkında da bilgim yok gerçi ssk kapsamıyor bir tek onu biliyorum. :) Bunu da bilmeyen yok zaten Bu yazıyı yazmadım farzedin :))

Estetiğin özel sağlık sigortası kapsamına girdiğini zannetmiyorum, belki bir şekilde deviasyon ameliyatı olarak gösterilip o şekilde kapsama sokulabiliyordur. Tuscuğun dediği yardım da budur sanırım.

hadi bakalım , benden iki buçuk hafta önce ameliyat olacaksın kaydirigubbakcemile5

Estetiğin özel sağlık sigortası kapsamına girdiğini zannetmiyorum, belki bir şekilde deviasyon ameliyatı olarak gösterilip o şekilde kapsama sokulabiliyordur. Tuscuğun dediği yardım da budur sanırım.

Oraletcm tam bunu kastediyordum iste. Bir sekilde o sigorda kapsamina girse super olurdu.

Nergiscim tabii ki gidip görüştüm burdan konuşulanları baz alarak düşüncelerim fikirlerimi paylaşmıyorum;internet fenomenı derken internet de baya bir isim yapmış ancak ünü basarıları bura ile mi kalmış diye kasttettim kötü bir niyet kasıt olamaz bende Barış beyi gercekten sevdım ancak senin önceden olusmus olumsuz fıkırlerın sımdı nasıl olumludaha yerınde ıse benımde bu asamada olusan dusuncelerımdi.Önemli olan ne istediğini bilmek ve ben ne istediğimi biliyorum sadece doğru zamanı ve emin olduğuma ınandıgım doktoru bulduğum an hiç vakıt kaybetmeden gercekleştırcem:=)

ne güzel anlatmışssın oralet tüm içtenliğiniyle:))inşallah çok güzel olmuştur o kararlılık pozıtıflık sende varken kötü birsey cıkması mumkun değil;paylasmanız bile Barış Bey e verdiğiniz önemden çok Barış Bey'in size verdiği güven ve değerden kaynaklanıyor.hadi bakalım acısız ağrısız güzel günler diliyoruz:*)):1hug:

Herseyde bir hayır vardır deyip iyi tarafından düşünmek lazım;2seneden sonra karar aşamasını geçip sonuca gelmişssin ya bu bile büyük birşeydir akannehir

Sağol canım şiş ama istediğim bir burun gördüm alçının altıda :)) Şimdi de bandajlı gezeceğim biraz daha Pazartesi Günü sabah alınacak hatta Barış Bey e diyeceğim gerekirse yeni bandaj yapsın ben alıştım bu halime :))) kolaylıklarını say say bitmez metro, merobüs hepsinde yer veriyorlar ve bandajlı burnumla yürürken "burnunu yesinler" diye lafta attılar yanlış alaşılmasın atılacak laf sayısı için değil rahat yolculuk için bandaj talebim olacak :)) Barış Bey benim hayatımda çok önemli insanlardan biri. "Barış Çakır = Mutluluk" desem işin özeti olur. Ve bugün benim 10.günüm ameliyattan gözümü açtığım dakikadan şu ana kadar tek bir ağrım, sızım olmadı. Tek bir ağrı kesici veya benzeri bir ilaç kullamadım. Ben ameliyat olduğumu anlamadım bile yüzümde tek morluk olmadan atlattım, şişliklerimde gitti beli belirsiz kaldı burnum haliyle eskisine nazaran şiş ama yine de güzel :)
Mutlu boll portakallı bir oralet var karşınızda :))

çok sevimdim oraletcim burnunu beğenmene resimlerini paylaşırmısın çok merak ediyoruz=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…