Ya cok mantikli yaa... Ama kurban bayraminda, nisanlimin akrabalariyla tanisacagim ve yuzumde bir balon olmamasi gerekiyor. Yani 13 Kasimda sislerimin inmis olmasi gerekiyor. Bu noktada tecrubeliler lutfeeeen cevap verebilir mi bana lutfennnnnn19 gunde sisler iner mi yoksa hala balon gibi mi olurum lutfen cevap verin
Oraletcim ya sisliklerin ne alemde? sence 20 gunde gecerler mi?:sm_confused:
Canım 5.günüm bugün şişliklerim biraz inişe geçti gibi özellikle elmacık kemiklerimin altı yani yanacıklarm burnumun ucunu görüyorum şidilik o da gözüme güzel bir kalkılıkta geliyor :)) sana 20.günde ne olur söylerim ama tahmnimce yüzde şişlik kalmayacak sadece buruda 2 ay sürecek bir şişlik olacak ( o da sabahları daha şiş olacak gün içinde biraz daha inecek balon gibi olmayacak)
ameliyat sabahımda ben tabi heyecanla yerimde duramıyorum Barış Bey odama çıkmadan yanına gittim bir kızcağız vardı dedim ki 1.ayı mı ?? Hayır 10.günü dedi doktor. Burun biraz kızarıktı galiba alçıları alınmıştı ama yine de ince bir burundu ben şaşkınlıkla bu şiş hali mii daha da incelecek yanii diye şaşkınlığımı dile getirdim :))) hakkaten şiş denilen hali bile güzeldi hatta şişlik belli bile değildi. Ben de 10.günümde böyle olayım başka bir şey istemem dedim. Kızın annesi de doktorumuz çok iyi geçmiş olsun dedi çıktılar benim de çizimlerim başladı. :)
Tuscukcuğum senin tarihin ne zamandı anestezi etkisi unuttum ben ? Kasım başı mı ?
Bir de hep pozitif olun düzeltilmiş işte bu dediğiniz bunu yaratmaya amade bir doktor buluyorsunuz ve ameliyat öncesi korkuyorsunuz ameliyatı siz yapmyorsunz yahuu rahat olun. Ben ameliyat hanede anestezi uzmanından hemşirelere asistanlara kadar o kadar güzel bir diyalog kurdum ki ameliyatın bitimine doğru kalkıklığı beğenmemişler ortak karar verip 1 milim (yada ne diye tabir ediyorlarsa o birimden) daha indirmişler işimiz bitti hadi gidelim diye düşünmemişler. Beni sedyeyle almaya gelen görevli bile asansöre gidene kadar ailemle yaptığım diyaloğa gülüp durdu. Kahkaha atıyorduk artık :))
Annem bu kızın canı bu kadar tatlı bu cesareti nerden buluyor anlamıyorum demişti kesinlikle Barış Bey'de gizli. :))
Kızlar Barış bey'in ameliyat yada revizyon fiyatlarını yazabilirmisiniz?
kizlarrrrr hadi bakiiyym o zaman yarin ariyip 27 Ekim'e gun aliym Shezofren'in tavsiye ettigi gibi :) Cok heyecanlandim bak. :sm_cool:
son bir sorum daha var kizlar: Benim ozel saglik sigortam var ama ciddi bi saglik sorunum olmadigi icin tabii faydalanamayacagim. Bu konuda Baris Bey'in yardimi oluyor mu hic fikriniz var mi? Ben mail attim ama cevaplamadi CADIARZU
Hadi bakalım süper tarih boştur umarım :))
Ben ameliyat sabahı muhasebeye ödeme icin uğradığımda bana özel sağlık sigortam olup olmadığını sordular, bende yok sgk'm var dedim. Demekki Özel Sağlık Sigortası kapsamına giriyor. Barış Bey'den nasıl bir yardım talep ettin onu anlayamadım ben?
Özel Sağlık sigortası hakkında da bilgim yok gerçi ssk kapsamıyor bir tek onu biliyorum. :) Bunu da bilmeyen yok zatenBu yazıyı yazmadım farzedin :))
kizlarrrrr hadi bakiiyym o zaman yarin ariyip 27 Ekim'e gun aliym Shezofren'in tavsiye ettigi gibi :) Cok heyecanlandim bak. :sm_cool:
son bir sorum daha var kizlar: Benim ozel saglik sigortam var ama ciddi bi saglik sorunum olmadigi icin tabii faydalanamayacagim. Bu konuda Baris Bey'in yardimi oluyor mu hic fikriniz var mi? Ben mail attim ama cevaplamadi CADIARZU
Estetiğin özel sağlık sigortası kapsamına girdiğini zannetmiyorum, belki bir şekilde deviasyon ameliyatı olarak gösterilip o şekilde kapsama sokulabiliyordur. Tuscuğun dediği yardım da budur sanırım.
:enbuyukkk:
barıs bey bır ınternet fenomeni değil normalde ınternet dısındakı hastalarının sayısı oldukca cok ve yaptıgı revizyonlar tamamen keyfi sayılabilir tek bir özensiz yapılan burun yok doğaldan yana oldugu ıcın bazen cok daha gösterişli beklentılerı olanlara ufak rotuslar yapıyor o kadar yoksa bunlara revizyon dahi denilemez gidip görüşmeni tavsiye ederim:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Ben bu sitenin en çok bu yönünü seviyorum bibirini tanımayan insalar paylaşımlarını dile getiriyorlar hatta gün geliyor yine tanımadığı birine yardımcı olabilmek için araştırıyor, soruşturuyor, önemsiyor vakit harcıyor.
Ve senin dediğin gibi bir anda karar verip ameliyatı olmak lazım. Ben ilk ameliyatımda çok hızlı davranmıştım gecenin bir vakti (27 Aralık 2009) google'de ilk sırada Barış Bey'in adını okudum tanımam etmem. Sitesne girdim okudum ee haliyle anlamadım pek bir şey hiçç fikrim yoktu çünkü. Ben bir de burun için araştırıp gecenin sonunda göğüs ameliyatı olmaya karar vermiştim. Hatta ona attığım maili buraya yazsam (kendi sayfam yazmıştım) yok artık arkadaş hiç mi fikrin yoktu dersiniz. Ben ameliyatsız iğneyle bir yöntem varsa onu uygulamak istediğimi yazmıştım. Silkonu iğneyle enjekte etsin yine elimi kolumu sallayarak çıkayım istiyordum canım o kadar tatlı ki neşterin görüntüsnü düşünmek istemiyordum. Barış Bey bana 4-5 gün sonra cevap vermişti. Bunun tek yolu ameliyatır diyip istersem görüşmeye gediğinde detaylıca anlatabileceğini yazmıştı. Bir müddet oyalandım başka doktorlar da bakar kıyaslarım diyordum yaptırmasam bile olumlu olumsuz yönlerni öğrenir fiir sahibi olurum diyordum ve ısrarla internetteki bilgi kirliliğine bulaşmadan direkt 1.ağızdan dinleme taraftarıydım. Şubat 10'a ancak gün alabilmiştim. Hatta tereddüt içindeydim çok kendmi kasarak gitmiştim dönsem mi diyordum sanki adam beni oracıkta ameliyat edecekti neyin korkusuysa :))
İlk etapta boş bir kağıt ve kalem istedim, kağıdı aldım kalemle ortadan ikiye çizdim şaşırdı. Dedimki : ben öncelikle buraya bilgi almak için geldim bu konu ile ilgili olumlu ve olumsuz yönleri yazacağım sonra benim için hangi taraf ağır basarsa ameliyatı düşünmeye başlayacağım. Barış Bey benim gardımı almış duruşuma rağmen gülümsedi anlatmaya başladı bir taraftan resimler gösterdi silikonları çıkardı bilgiler vermey başladı baktı ben hiç not almıyorum kendisi aldı kağıdı kalemi sayfanın yarısına kadar doldurdu. İnternetten hata literatürden buları araştır oku bilgi dedi dedi. Sonra silikonların kaç bedene tekabül edeceğini sordum bu değişir dedi bu kez ebisemin içine koyarak bakabileceğimi söyledi uzun uzun denedim baktım. Hiç beklmediği bir anda ben bu ameliyatı olmak istiyorum dedim. Siz araştırın bakın yine görüşmeye gelin dedi bana. Ben direkt ameliyat için gün almak istediğimi söyledim. Kendimi hiç bu kadar istekli ve kararlı bulacağımı ummuyordum. Dediği yöntemleri de araştırmadım ameliyat videosu izlemedim sıfır bilgiyle ameliyata girdim ailem çok şaşırdı bu ani kararıma ben bile şaşırmıştım. Matta olacakken biri ileri tarihe kaydımış ameliyatını 1 hafta erkenden şubat sonunda oldum. Bu tarihe kadar burada - KK - çok şey öğrenmiş oldum burun konusunda Barış Bey senin burnun güzel yapmam diyordu Haziranda zor ikna ettim çok mutsuz olduğumu dile getirince dayanamadı tamam dedi. :)) Belki daha önce ikna edebilseydim şu an yeni bunumun sefasını sürüyor olacaktım ama olsun geç olsun güç olmasın diyorum hep.
Daha öncede dediğim gibi Memorial Hastanesi çok kaliteli ve çalıştıkları doktorlar çok özel seçiliyor Barış Bey de çok titiz harika bir doktor.
Benim patronlarımdan biri bilindik büyyyük bir sağlık kurumunda başkan. İlk ameliyatımda mecburen özel bir ameliyat olacağımı söyleyip izin talep etmiştim, yanına çağırdı beni hangi hastane hangi doktor bize somadan niye böyle bir iş yapıyorsun dedi bildiğimiz dotorlara yönlediriz biz bu alanın içindeyiz diyip bir güzel azarladı beni. Ben haliyle siikon taktıracağım diyemiyorum özel bir ameliyat diyip geçiştirdim muhtemlen kadın hastalığı vs. düşünmüşlerdirher neyse Memorial Hastanesi Barış Çakır dedim tamam o zaman oradaki her doktor gayet kaliteli en azımdan içim rahatladı dedi. Ben günümü aldım her şey tamam dediğim için kendi doktorlarına yönlendimesiden de kurtulmuş oldum. :))
İki ameliyatıma da girerken çok keyifliydim o anların bir videosu olmalıydı ve görmeliydiniz yahu :)
ben tam 2 senedir sadece bu başlıktayım
burada bir sürü arkadaşın yeni burunlarına kavuşlamalarına şahit oldum
sonrasında yaşadıklarına şahit oldum
ve hala buradayım
2 senedir değil başka bir doktorla görüşmek , mail dahi atmadım
doktorumuzun asla kötü bir burun yapmadığını ve yapmayacağını biliyorum
ameliyatı olduktan sonra alçının altında nasıl bir burunla karşılaşacağımı kestirebiliyorum
bu yüzden 2 senedir buradayım
güvenim nedeniyle buradayım
cuma günü ameliyat olacaktım , grip oldum, olamadım =(
bazen doğru doktora karar vermek de yetmeyebiliyor =)
Herseyde bir hayır vardır deyip iyi tarafından düşünmek lazım;2seneden sonra karar aşamasını geçip sonuca gelmişssin ya bu bile büyük birşeydir akannehir
Nergiscim tabii ki gidip görüştüm burdan konuşulanları baz alarak düşüncelerim fikirlerimi paylaşmıyorum;internet fenomenı derken internet de baya bir isim yapmış ancak ünü basarıları bura ile mi kalmış diye kasttettim kötü bir niyet kasıt olamaz bende Barış beyi gercekten sevdım ancak senin önceden olusmus olumsuz fıkırlerın sımdı nasıl olumludaha yerınde ıse benımde bu asamada olusan dusuncelerımdi.Önemli olan ne istediğini bilmek ve ben ne istediğimi biliyorum sadece doğru zamanı ve emin olduğuma ınandıgım doktoru bulduğum an hiç vakıt kaybetmeden gercekleştırcem:=)[/ ben revizyonlara aldanıp fikrin etkılenmesin diye yardımcı olmak ıstedım ılk ankı olumsuzluğum tamamen cevremın etkısıydı ve sonra kendı kendıme yendim bunu ve sımdı cokta mutluyum umarım sende ıyı sonuclar alırsın
ne güzel anlatmışssın oralet tüm içtenliğiniyle:))inşallah çok güzel olmuştur o kararlılık pozıtıflık sende varken kötü birsey cıkması mumkun değil;paylasmanız bile Barış Bey e verdiğiniz önemden çok Barış Bey'in size verdiği güven ve değerden kaynaklanıyor.hadi bakalım acısız ağrısız güzel günler diliyoruz:*)):1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?