• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Paprica revizyon için ne kadar fiyat verildi sana? Iki ay sonra ilk rinoplastimin bir yılı dolacak, barış beye revizyon olmak istiyorum fiyat konusunda bir ön fikir istiyordum..

Merhaba, Ben daha önce de Barış Bey'e ameliyat olmuştum. Bu nedenle 2. ameliyat için para ödemiyorum yalnızca hastane masraflarını ödeyecekmişim. Sevin Hanım 2.000 tl olduğunu söyledi.

Revizyon ihtimalinin %5 olduğunu söyledi Barış Bey. Bu oldukça düşük bir rakam, üstelik revizyonların büyük çoğunluğu problem olduğu için değil kişinin tercihleri değiştiği için oluyormuş. Hatta ben ameliyat sürecini tekrar yaşamak istemediğimi söyledim, bu şekilde mutluysan tekrar ameliyat olana gerek yok dedi. Ben şu an düşünme aşamasındayım. Karar verirsem ve uygun bi zaman bulursam olucam.

Sen aklına kötü birşey getirme, yeni burnuna çok dikkat et ve burnunu çok sev revizyon gerekmez zaten :)

burnumu çok seviyorum ve çok dikkat ediyorum zaten :D tekrar ameliyat olma durumu zor ya hak veriyorum sana ameliyattan sonraki süreç zor dikkat etmek falan. daha mutlu olacaksan ol kurtul ameliyatı güzel burnuna bakınca tüm sıkıntın geçer :) benim şu an hiç bir sıkıntım yok çok beğeniyorum ilk günden beri ama bayağı kemerli bir burnum vardı hatta foto koydum görebilirsin, acaba ucunda bir süre sonra düşme olur mu diye arada kafama takılıyor :s

28 şubat' ta rinoplasti ile birlikte alına yağ enjekte ettirdim.Pek bir şey sormadım.güvendiğim için.Odama geçtiğimde bacak ağrılarımı hissetmeye başladım.bir baktık dizlerimin içinden yağ alınmış.çok ta hoş duruyor.

Merhaba, bende barış beye alın dolgusu için mesaj attım ille de gel gel dedi fiyat vermedi. benim suan oraya gitcek durumum yok işimden dolayı. sen ne kadar yaptırdın dolguyu en azından bilgim olsun?

Merhaba, bende barış beye alın dolgusu için mesaj attım ille de gel gel dedi fiyat vermedi. benim suan oraya gitcek durumum yok işimden dolayı. sen ne kadar yaptırdın dolguyu en azından bilgim olsun?

Ben alin dolgusu yaptirmadim, ama fiyatini sormustum 2000 tl demisti Sevin hanim :)

kızlarr yenı amelıyat olucaklara sımdıden gecmıs olsun ınsallah ıstedıklerı burunlara kavusurlar.. benım burnum artık eskıdı:D butun burunların anneanesi olacak yasa gelıor:D 4 yasına bascakk burnumm:D barıs bey dudak dolgusu yaptıran varmı fıyatı nedır acaba bıde ne bılım guzel oluormu..:52::54:

Seninle sanirim ayni donemde a,eliyat olmustuk, uzun suredir formu takip edmedim. Resimlerine baktim burun hala mukemmel :) Sana birsey sorucaktim sen ikinci ameliyat olmus muydun??

Merhaba arkadaşlar , Barış Çakır'a kulak estetiği yaptıranlar durumlarını yazabilirler mi?Memnun musunuz?

kızlar suan ne kadar fıyat verılıo burun estetıgıne bilen varmı barış bey ne kadar ıstıo acaba suan

Seninle sanirim ayni donemde a,eliyat olmustuk, uzun suredir formu takip edmedim. Resimlerine baktim burun hala mukemmel :) Sana birsey sorucaktim sen ikinci ameliyat olmus muydun??

evt hatırladımm canım senı evet ben ıkıncıyı oldummm profılden burnumda sorun yok halen tas gıbı dımdık ayakta duruyor:D:D ama bende burun delıklerımden sıkayetcıyım cok yamuklarrr sola dogru bır yamukluk var ve benı rahatsız edıor alttan baktıgımda senın burnun nasl memnunmusunn

Arkadaşlar Barış Çakır'a kulak estetiği yaptırıcam , kalacak yer bakıyorum önerebileceğiniz otel vs. var mı? 1 hafta İstanbulda kalmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar Barış Çakır'a kulak estetiği yaptırıcam , hastaneye yakın yerlerde kalacak yer bakıyorum önerebileceğiniz otel vs. var mı? 1 hafta İstanbulda kalmayı düşünüyorum.

Barış beye burun estetiği olanlar memnun musunuz?

ben 2011 yılında bir kbb uzmanına ameliyat oldum. sonuç çok kötü.

ciddi şekilde toparlanması gerek burnumun...

REVİZYON OLUP MEMNUN KALANLAR BANA YAZAR MISINIZ LÜTFEN...

AYRICA REVİZYON FİYATI NE KADAR?

TEŞEKKÜRLER

Barış beye burun estetiği olanlar memnun musunuz?

ben 2011 yılında bir kbb uzmanına ameliyat oldum. sonuç çok kötü.

ciddi şekilde toparlanması gerek burnumun...

REVİZYON OLUP MEMNUN KALANLAR BANA YAZAR MISINIZ LÜTFEN...

AYRICA REVİZYON FİYATI NE KADAR?

TEŞEKKÜRLER

3ay önce Barış beye burun ameliyatı oldum sonuctan cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim :) revizyon fiyatini bilmiyorum su an benim ilk ameliyatti ama sık zam geliyor, randevu alip bi an önce görüşmeye git derim :)

merhaba barış beye meme büyütme yapanlar soruma cevap verebilir mi? sporcu sütyenini ne kadar süreyle kullandınız acaba?

7500 de az para deil yani barış çakır bu fıyat konusunda neden gitgide arttırıo biriktrmesı bile bır ev hanımı için cok zor kendımden biliyorum :31:

Back