• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

arkadaşlar ben de ameliyat oldum. alçı cıktı bandaj var ama bana burun ucu kalkık gibi geliyor bantlı haliyle bile ucu kalkık duruyor ama ben kalkık istememiştim. burnum hep böyle mı görünecek korkuyorum doğal durmuyor :(((

dua et düşük yapmamış fence.. (hatırlayamadım nickini) doğal isteyince kendisinin vur diyince öldür huyu vardır, pek doğal yapar sinir krizi geçirtir insana. Ama anladığım sana kalkık bir burun yapmış. 3 ay sonra da kalkık hoş bir burnun olması için de bir parça fazladan kalkık olmasıı gerekiyor şimdilik. Ömür boyu güzel bir burnun olsun istiyorsan bir süre bu fazla kalkıklığa dayanacaksın. Hiç üzülüp de kendini paralama bence, olabilecek en iyisi olmuş.

daha önce ameliyat olanlar tecrübesini paylaşırsa sevınırım. bu durum canımı sıkıyor...

üzülme bu durum geçici. ameliyattan sonra kalkık görünmesi çok normal.en fazla birkaç ay içinde büyük ölçüde iniyor o kalkıklık. hatta önce kalkık diye ağlayıp sonra da indi diye ağlayanlar hatırlıyorum :) ben keşke daha kalkık olsaydı diyorum.

sen özellikle kalkık istememişsen kalkık burun yapmaz Barış bey.

ben öyle doğal olsunkı kımse bir farklılık göremesin istiyordum. daha tama toparlamadı kendini. umarım deiğiniz gibi olur.. sağolun içim biraz rahatladı

merhaba arkadaşlar alnına yağ enjeksiyonuyla barış çakıra dolgu yaptıran var mı aranızda?ne olur yardım edin bana=( cevaplarınızı bekliyorum.çok zor durumdayım=/

merhaba arkadaşlar alnına yağ enjeksiyonuyla barış çakıra dolgu yaptıran var mı aranızda?ne olur yardım edin bana=( cevaplarınızı bekliyorum.çok zor durumdayım=/

bende aynı konuyla ilgili cevap bekliyorum. sen yalnızca yağ dolgusu mu yoksa burun ameliyatıyla birlikte mi yaptıracaksın?

Back