Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum,burun ameliyatı deyip geçmeyin bence atlatması en zor ameliyatlardan biri,hele o silikonlar tıkanıpta ağzınızdan 3 gün boyunca nefes almak zorunda kaldıysanız geceleri uyumayıp dakikaları saymışsınızdır benim gibi..Benim nefes sorunu olupta ameliyat olan arkadaşlara sorum olucak.Kemik düzeltildi,etler temizlendi,ameliyat olalı 4 hafta olcak ve ben hala nefes ve koku almakta zorlanıyorum..Bir de kalp atışlarım önceye göre daha hızlı atıyor,bunu hissediyorum..Acaba siz rahat bir nefes ve kokuları ne zaman almaya başlamıştınız,sizde de nabızda bi değişiklik olmuşmuydu???
hepimize geçmiş olsun.. güzellik uğruna kendi rızamızla olmasa valla çekilcek şey değil ama işte güzel sonucu merakınızdan geçip gidiyor o zor günler..
ben 6 gün tamponla yaşadım 6 gün boyunca ağzım açık nefes almaktan resmen çenem tutuldu artık elimle çenemi tutup destek oluyodum.. o kadar alışmışım ki şimdi de ağzımı kapatamıyoum :))
ben tampon çıktıktan sonra yoğun kokuları duymaya başladım ama kan sızıntıları burnumu tıkıyor.. zorla nefes almak da daha yorucu oluyor tabii.. ama senin 4 hafta olduğu için bence barış bey ile bir konuş..