• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum,burun ameliyatı deyip geçmeyin bence atlatması en zor ameliyatlardan biri,hele o silikonlar tıkanıpta ağzınızdan 3 gün boyunca nefes almak zorunda kaldıysanız geceleri uyumayıp dakikaları saymışsınızdır benim gibi..Benim nefes sorunu olupta ameliyat olan arkadaşlara sorum olucak.Kemik düzeltildi,etler temizlendi,ameliyat olalı 4 hafta olcak ve ben hala nefes ve koku almakta zorlanıyorum..Bir de kalp atışlarım önceye göre daha hızlı atıyor,bunu hissediyorum..Acaba siz rahat bir nefes ve kokuları ne zaman almaya başlamıştınız,sizde de nabızda bi değişiklik olmuşmuydu???

hepimize geçmiş olsun.. güzellik uğruna kendi rızamızla olmasa valla çekilcek şey değil ama işte güzel sonucu merakınızdan geçip gidiyor o zor günler..
ben 6 gün tamponla yaşadım 6 gün boyunca ağzım açık nefes almaktan resmen çenem tutuldu artık elimle çenemi tutup destek oluyodum.. o kadar alışmışım ki şimdi de ağzımı kapatamıyoum :))

ben tampon çıktıktan sonra yoğun kokuları duymaya başladım ama kan sızıntıları burnumu tıkıyor.. zorla nefes almak da daha yorucu oluyor tabii.. ama senin 4 hafta olduğu için bence barış bey ile bir konuş..

ben ayılırken uyandırma odasında midem bulandı ama kusamadm. ve bütün vucudum çok şiddetli titremişti.. o titreme ayılttı bence beni :) ameliyattan sonra barış bey ziyarete geldiğinde bu gece uykun gelmez çünkü bugün çok uyudun demişti.. dimdik uyumak gerçekten çok zor ama halsizlikten el mahkum yatıyosunuz.. ben gece 2-3 kez ayağa kalkıp yürüyüş yaptım biraz rahatlatmıştı beni..

bide benim ailem bu ameliyatı asla istemiyorlardı emrivaki şekilde tek başıma gün aldım sonra gelmek zorunda kaldılar :) bide bu yüzden nep çok iyiyim hiç bişeyim yok izlenimi yaratmaya çalışıyodum. "ağrım yok diyodum ama her ihtimale karşı" bahanesiyle ağrı kesici serum bağlatıyodum :)

tamponlar çıkınca burun deliklerin beynindeymiş gibi çok rahat nefes alıyorsun :))) sonradan kan sızıntıları kurudukça aldığın nefesi biraz azaltıyor ama tamponsuz kesinlikle çok rahat..

senin kaç gün oldu? tamponların ne zaman çıkıyor?

ben perşembe gunu amelıyat oldum,nefes sorunum da vardı amelıyatım bıraz uzun surmus,fazlaca narkozu yemısım yanı:)tamponlarım pazts. cıkacak.yanı yarın:)4 gozle cıkmalarını beklıyorum cunku burnumun ıcınde boruyle nefes almak ve onların batması cok rahatsızlık verıcı.kan pıhtıları yuzunden burun delıklerım kapanmıs durumda.bu halde o tamponlar nasıl cıkacak bılemıyorum :((tampon çıkarılması süreci de çok korkutuyor benı:(( onu da atlattıgımda artık cok buyuk kısmı bitmiş olacak sanırım..çok geçmiş olsun terkardan..

ben perşembe gunu amelıyat oldum,nefes sorunum da vardı amelıyatım bıraz uzun surmus,fazlaca narkozu yemısım yanı:)tamponlarım pazts. cıkacak.yanı yarın:)4 gozle cıkmalarını beklıyorum cunku burnumun ıcınde boruyle nefes almak ve onların batması cok rahatsızlık verıcı.kan pıhtıları yuzunden burun delıklerım kapanmıs durumda.bu halde o tamponlar nasıl cıkacak bılemıyorum :((tampon çıkarılması süreci de çok korkutuyor benı:(( onu da atlattıgımda artık cok buyuk kısmı bitmiş olacak sanırım..çok geçmiş olsun terkardan..

Ohhhh tamponlar da alindi dunyaya yeniden gelmis gibiyimm:))cok sukur bu da bitti,artik burnumun seklini görmek kaldi geriye:))umarim o da memnuniyet verici olur ve burun olayi hallolmus olur:))
Ameliyat olacak arkadaşlara simdiden coooook gecmisler olsuun..

Gözün aydın canım :) ne güzel 4 günde kurtuldum tampondan, ben 6 gün katlandım.. alçı da 15 gün kalcak senin açın benden önce çıkar.. deniz suyunu bol bol sık sakın ihmal etme çünkü kan pıhtıları tamamen olmasa da yine tıkıyor burnu.. senin morlukların ne durumda? benim azaldı ama hala geçmedi.. bugün tam 1 hafta oldu, geçen hafta bu saatte beni odaya çıkarıyolardı :)))

Minimor sen de bendensin demek, burda kimse morarmamış nerdeyse, tek şanslı benim zannediyordum, sen de morarıp doğal allıklı görünümünü kazananlardanmışsın :P En geç 5.günde geçer yüzündeki o yanma şişme rahatsızlık hissi. Morlukların geçmez ama rahatsızlık vermez, bu da birşey:)
Umarım çok güzel olmuştur burnun. Geçmiş olsun!

primaprima senin morlukların ne durumda? kaç gün oldu?

Gözün aydın canım :) ne güzel 4 günde kurtuldum tampondan, ben 6 gün katlandım.. alçı da 15 gün kalcak senin açın benden önce çıkar.. deniz suyunu bol bol sık sakın ihmal etme çünkü kan pıhtıları tamamen olmasa da yine tıkıyor burnu.. senin morlukların ne durumda? benim azaldı ama hala geçmedi.. bugün tam 1 hafta oldu, geçen hafta bu saatte beni odaya çıkarıyolardı :)))

teşekkür ederiiim:) alçım 23 nısanda cıkacak 10 gunluk ıken yanı.ben cok morarmamıstım,mor olan yerlerım de yesıle dondu, artık sanırım geçme aşmasına girdiler:))halıme şükür ediyorum gerçekten..bende sadece bıraz halsızlık var,ayakta durunca oturmak hıssedıyorum hemen,tansıyonum etkılendı sanırı.bır sıkıntım bır şikayetim yok şuanda Maşallahhh:)))) senın ıcın de ıyı olacak ınsallah ,olsun uzun kalsın yararı max .nasıl olacaksa oyle olsun..girdik bir yola katlanacağız artık:))

primaprima senin morlukların ne durumda? kaç gün oldu?

Canım benim nerdeyse iki ay olacak. Morluklarım 10.günde yeşillenmişti, 13.günde işe gitmiştim, morluğum hiç kalmamıştı 13.günde. Senin de sanki benimki gibi olacak. Ya gözler o kurbağa gözü formundan çıkınca herşey kolaylaşıyor bence, gerisi çok hızlı geçiyor, yeter ki burnunun şekli hoşunuza gitmiş olsun.

Canım benim nerdeyse iki ay olacak. Morluklarım 10.günde yeşillenmişti, 13.günde işe gitmiştim, morluğum hiç kalmamıştı 13.günde. Senin de sanki benimki gibi olacak. Ya gözler o kurbağa gözü formundan çıkınca herşey kolaylaşıyor bence, gerisi çok hızlı geçiyor, yeter ki burnunun şekli hoşunuza gitmiş olsun.

primera sen burnundan memnunmusun?şekli alçı çıktıktan sonra cok degıstı mı?
benım suanda alcılı halı gayet guzel gorunuyor umarım sonrakı halı de oyle olur:)))

primera sen burnundan memnunmusun?şekli alçı çıktıktan sonra cok degıstı mı?
benım suanda alcılı halı gayet guzel gorunuyor umarım sonrakı halı de oyle olur:)))

Gullush ne yalan söylemek istiyorum ne de içinize kurt düşürmek istiyorum. Çook zor bir soru sordun:) benim şekilde ufak tefek problemler var, doktor da farkında daha sık görüşüyoruz dolayısıyla. Pozitif anlamda şunu söyleyebilirim: yaşanmayacak, rezil of çok fena bir burnum yok. Zaten herşey olabilir, ama Barış Beyin artısı şu ki çok ekstrem bir problemle karşılaşmıyorsunuz. Halledilebilir şeyler olduğunu düşünüyorum, hallolmazsa da canım sağolsun...

Şekil alçıdan sonra değişiyor, çok kibarlaşıyor, inceliyor yanlardan (mucize bekleme burnun yarı boyutuna inmeyecek yine fındık burun olmayacaksın öyle bir dünya yok:)) Sana genel olarak nasıl bir şekle dönüşeceğini söyleyeyim: yandan bakıldığında kalkık fazla kavisi olmayan, çooook hafif uzun MÜKEMMEL bir profil 8o kadar mükemmel ki önüne gelen burnunu yandan çekebilir). Önden de birazcık geniş burun ucu sivri değil biraz yayvan bir şekli olacak burnunun. Ben bunun dışında burun görmedim:) Güzel ama seviyorum bu görüntüyü. Hafif daha ince olabilir gerçi önden ama onun da kesin başka handikapları vardır. Bulunca bunamayalım:))

ben 2008'den beri bu topiği takip eden biri olarak burayı okuyan insanların neyi aradıklarını biliyorum :) barış bey in bütün hastaları da kendisi gibi yardımsever ve sevecen.. hatta sadece buradakiler değil, ofisinde karşılaşacağınız kişiler de öyleler. Sıranızı beklerken herkes birbiriyle sohbet ediyor moral veriyor :) buradaki ameliyat olan üyelerden çok şey öğrendim.. o yüzden şimdi sıra bende, herşekilde yardımcı olmak isterim.

Buradaki paylaşımlar çok önemli çünkü bu ameliyatın evet belli bir akışı var ama her bünyede ve her burun yapısında farklı sonuçlar çıkıyor.. bu deneyimleri paylaşmak karşılaşılacağınız şeylere hazırlıklı olmanızı sağlıyor.. o yüzden burdaki herkese kocaman bi alkış :46: :))))

bu arada her gün daha iyi oluyorum. özellikle dün tamponlar ve göz altımdaki bantlar çıktıktan sonra çok daha rahatladım. Ama 6 gün boyunca ağzımdan nefes aldığım için burnumdan nefes almayı unutuyorum :) ama çok da rahat alamıyorum zaten biraz da ondan galiba.. kan sızıntıları biraz tıkıyor %100 ferah nefes alamıyorum henüz.. içerdeki yaralar iyileştikten sonra tam rahata erişcem sanırım.

Merhaba Minimor beni arkadaş olarak eklermisin.Bende uzun süredir Barış Çakırı
takip ediyorum.

Canım benim nerdeyse iki ay olacak. Morluklarım 10.günde yeşillenmişti, 13.günde işe gitmiştim, morluğum hiç kalmamıştı 13.günde. Senin de sanki benimki gibi olacak. Ya gözler o kurbağa gözü formundan çıkınca herşey kolaylaşıyor bence, gerisi çok hızlı geçiyor, yeter ki burnunun şekli hoşunuza gitmiş olsun.[/QUOTA

Ameliyat olan arkadaşlar beni arkadaş olarak ekleyebilirlermi.Bende uzun süreden beri burayı takip ediyorum.Eklerseniz çok sevinirim

Gullush ne yalan söylemek istiyorum ne de içinize kurt düşürmek istiyorum. Çook zor bir soru sordun:) benim şekilde ufak tefek problemler var, doktor da farkında daha sık görüşüyoruz dolayısıyla. Pozitif anlamda şunu söyleyebilirim: yaşanmayacak, rezil of çok fena bir burnum yok. Zaten herşey olabilir, ama Barış Beyin artısı şu ki çok ekstrem bir problemle karşılaşmıyorsunuz. Halledilebilir şeyler olduğunu düşünüyorum, hallolmazsa da canım sağolsun...

Şekil alçıdan sonra değişiyor, çok kibarlaşıyor, inceliyor yanlardan (mucize bekleme burnun yarı boyutuna inmeyecek yine fındık burun olmayacaksın öyle bir dünya yok:)) Sana genel olarak nasıl bir şekle dönüşeceğini söyleyeyim: yandan bakıldığında kalkık fazla kavisi olmayan, çooook hafif uzun MÜKEMMEL bir profil 8o kadar mükemmel ki önüne gelen burnunu yandan çekebilir). Önden de birazcık geniş burun ucu sivri değil biraz yayvan bir şekli olacak burnunun. Ben bunun dışında burun görmedim:) Güzel ama seviyorum bu görüntüyü. Hafif daha ince olabilir gerçi önden ama onun da kesin başka handikapları vardır. Bulunca bunamayalım:))

benım beklediğim de asagı yukarı bu tarz bısey:)cok fındık bır burun beklemıyorum zaten,eskı halınden daha ıyı olacağı dusuncesındeyım:)olmasa bıle buyuk konusmayayım ama 2. kez bu acılara katlanıp revızyon olmak ıstemem:)
ama senın burnunda degısecktır gunler gectıkce oturuyor aslında bıraz daha..umarım ıstedıgın sekılde olur hersey :)

Prima ,benim burnumu tarif ettin sanki,ben de tarif etsem şuanki 4 haftalık burnumu öyle tarif ederim.Ancak şuanki sol profilden uzunluğu artık ödemden midir bilmiyorum ama hiç hoşuma gitmiyor.Ama şişler çekildikçe yüzüme oturacağına inanıyorum..

teşekkür ederiiim:) alçım 23 nısanda cıkacak 10 gunluk ıken yanı.ben cok morarmamıstım,mor olan yerlerım de yesıle dondu, artık sanırım geçme aşmasına girdiler:))halıme şükür ediyorum gerçekten..bende sadece bıraz halsızlık var,ayakta durunca oturmak hıssedıyorum hemen,tansıyonum etkılendı sanırı.bır sıkıntım bır şikayetim yok şuanda Maşallahhh:)))) senın ıcın de ıyı olacak ınsallah ,olsun uzun kalsın yararı max .nasıl olacaksa oyle olsun..girdik bir yola katlanacağız artık:))

benim alçım da 23 nisanda çıkacak belki karşılaşırız :) evet ilk zamanlar halsizlik, ayakta yorulma oluyor ama hergün enerjin artıyor merak etme..

mimiklerim geri geldi çok şükür botokslu gibi görünmüyorum artık :) şeklini çoook merak ediyorum ama biliyorumki nasıl oluesa olsun ilk halinden güzel olcak. benim tasarımı 7 ay önce yapmıştı ameliyat günü almam 7 ay sürdü yani :) o yüzden tasarımı doğru düzgün hatırlamıyorum bile zaten çok müdahale de etmemiştim çünkü biliyorum ki barış bey en yakışanı yapacaktı.. öyle de oldu bence.. alçıdan şekli belli olmuyo ama oldukça küçüldüğü belli oluyor :) çok kavis yoktur ama yine de çok merak ediyorum :)

Alçıdan sonra seni hamur gibi yoğurulası bir burun bekliyor:D Dokununca acayip hissediyor kendini insan. Bant yapıştırır herhalde Doktor Bey, bir süre de öyle geçer. Yayvanca bir burnun olacak sakın telaşa verme. Zaten anlıyorsun böyle etli ödemli garip bir formu oluyor, bir burunun sertliği, kemikli hali yok yani. Gün geçtikçe kaynayacak vs.

Pek de birşey kalmıyor açıkçası, normal hayatına devam ediyorsun, burnunu öteye beriye çarpmamaya dikkat ederek hepsi bu.

Back