• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

meraba arkadaşalar acaba barış çakır ın göğüs büyütme ameliyatını ne kadara yaptığını biliyor musunuz?

Ebrulim merhaba ben Şubat ayında görüşmeye gitmiştim o zaman fiyatlarımız zamlanacak düşünürseniz zamlı tarifeye girmeyin diye uyarmıştı beni Barış Bey. Eğer sonrasında yeni bir zam olmadıysa 5.500 diye biliyorum. Yani tabi görüşüp onlardan bilgi almakta fayda var.

arakdaşlar çok heycanlııyımmm sabah 10 buçukta barış beyle görüşücem..bu sefer yaptırabilicem sanırım..sorun çıkmaz umarım..ama kararsızım şimdi görüşürken nasıl istediğime dair net bişey söylemem gerek gibi geliyor kötü süpriz olmasın diye fakat yuvarlak ,damla ikisine de yakınım mecburen doktora bırakıcam sanırım.çok kötü hissediyorum bu kararsızlıktan ötürü

arakdaşlar çok heycanlııyımmm sabah 10 buçukta barış beyle görüşücem..bu sefer yaptırabilicem sanırım..sorun çıkmaz umarım..ama kararsızım şimdi görüşürken nasıl istediğime dair net bişey söylemem gerek gibi geliyor kötü süpriz olmasın diye fakat yuvarlak ,damla ikisine de yakınım mecburen doktora bırakıcam sanırım.çok kötü hissediyorum bu kararsızlıktan ötürü

:) korkma yahuu Barış Bey sana uygun ebadı önerir ve istediğin doğal görünüm ise sana damla önerecektir. Görüşmede net bir şey demen gerekmiyor. Ameliyat günü de karar verebiliyorsun :)

=) doğal itiyorum fakat damlalar dönüyo falan diye bişeyler duydum ..takıldı kafama dönmesedeo bana dönmüş gibi gibi gelir..=) kas zarı altına koyuyormuş barış bey acaba yuvarlak oraya konunca doğal olur mu ki..uf çok düşünmemek gerek galiba alın yapın ben bakmıyorum dicem doktora..

=) doğal itiyorum fakat damlalar dönüyo falan diye bişeyler duydum ..takıldı kafama dönmesedeo bana dönmüş gibi gibi gelir..=) kas zarı altına koyuyormuş barış bey acaba yuvarlak oraya konunca doğal olur mu ki..uf çok düşünmemek gerek galiba alın yapın ben bakmıyorum dicem doktora..

:)) Barış B seni yuvarlak fikrinden vazgeçirecktir. Pütürlü yüzeyi olan damla silikonlarda dönme olmuyor diye biliyorum. Bana daböyle bir protez takıldı. Yarın sorarsın bulnları içine sinen yöntemde karar kılarsın. Zaten bilgi aldıkça kafanda bir şekil oluşmaya başlayacak. Kas zarı altı deniyor ki ben ağrı sızı çekmediğim için çok mutluyum bu konuda.

ne kadar oldu senin yapılalı ,ağrın rahatsızlık sürecin bu zar altına yapıldıktan sonra ne kadar sürdü canım

ne kadar oldu senin yapılalı ,ağrın rahatsızlık sürecin bu zar altına yapıldıktan sonra ne kadar sürdü canım

Ben 25 Şubat 2010 Perşembe günü ameliyat oldum. Diğer arkadaşların yazdıkalarını okuyunca hıphızlı toparlandığımı, ağrı sızı namına (kas zarı olması büyük etken); dayanamıyorum, keşke olmasaydım dedirtecek yada iki damla da olsa gözyaşı döktürecek bir ağrım olmadı. Bandajlarım olmasına rağmen Pazartesi işe gittim ama çalıştığım söylenemez. Zaten hızla iyileşme süreci başlıyor.

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca > Estetik ve Estetik Cerrahi > Göğüs Estetiği
>Göğüs estetiği üç ay araştırdım, görüşmeye gittim ertesi hafta ameliyat oldum :))

Bak bu benim her şeyi anlattığım sayfa burada sana eksik aktarabilirim her detaya yer verdim. Bak bakalım sorularına illaki cevap olacak konular vardır. :))

özel msj hakkınolmadığından buraay yazmak zorunda kaldım saol canım..muhtamelen yarın çok sorum olucak iyi geceler

özel msj hakkınolmadığından buraay yazmak zorunda kaldım saol canım..muhtamelen yarın çok sorum olucak iyi geceler

Tabi her zaman yanıtlarım. Açtığım konu başlığının altında yazışabiliriz. Bu arada bu akşam Muhabbetin Kralı'nda konu estetik. Bence izle bilmediğimiz konularda fikir edinmiş oluruz.

Dilemgiz merhaba,

Arkadaslik teklifi gondermistim. Izin verirsen senin burun fotolarini gorebilir miyim?? Tesekkurler!!

bir sorun çıkmazsa 6 mayısta ameliyat oluyorummm..barış bey çok iyi biri

güzell haberr yaza bomba gibi bir giriş olacak anlaşılan :))

Nereden, kaç cc, hangi yöntemle konulacak? Netleştirebildin mi aklınaki soruları??

Barış Bey'in uygulamada önerdiği gibi olursa muhtemelenn meme altından, damla, kas zarı altına :))

ehehe evet aynen öle 270-290 cc arasında çok kaldım ama 290 fazla büyük durdu gibi geldi barış bey de 270 in daha normal 290 ın iddalı durucanı söyleyince ee 270 olsun diye konuştuk

ehehe evet aynen öle 270-290 cc arasında çok kaldım ama 290 fazla büyük durdu gibi geldi barış bey de 270 in daha normal 290 ın iddalı durucanı söyleyince ee 270 olsun diye konuştuk

senin boy-kilo kaçtı yahuu?? :))

valla benim aklım bir ara 340'ta kalmıştı. :))) o da bana fazla iddialı geldi 290 oldu benim )
(1,64 boy 53 kg ). yani iyi de seçim oldu ben ameliyat günü 340 olsun dedim sonra çok mu büyük olur diyerekten 260 olsun demiştim en sonyine Barış Bey'in dediğine geldim çünkü istiyorum fakat sonucunun nasıl olacağını haliyle öngöremiyoum bu konuda iyi bir doktor, yol gösterici diyeyim :))

=) canım benim boy 1.75 kiloda 55 ....sürekli destekli takıyodum muayneyede destekli sütyenle gitmiştim..baktı barış bey bunu begeniyomusun dedi eh işte idare deiyorum diyince 270 le bu destekliden büyük olucak dedi.ama beden ölçüsü kaça denk gelicek sormayı unuttum ben çokta merak ettim acaba kaçolcak B Cup olucaktır muhtamen ama kaç

Sevgili Eminemir,
Mayıs ayı içinde Barış Beye amaliyat olacağım. Ameliyat sonrası beni biraz korkutuyor. Deneyimlerinizi aktarabilirseniz sevinirim.

Bir de ameliyat sonrası fotolarınızı görmeme izin verirseniz çok memnun olurum.

duffy inşallah ameliyatin çok iyi geçer ve aklindaki düşüncelerden kurtulursun, yeni burnunun keyfini cikarirsin:nazar:

Back