• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

arkdslar onumuzdekı hafta bnde gorusup revızxyon ıcın gun almak ıstıyorum nısan ayı dolumudur acaba bılgısı olan varmı nısanın bası gıbı olmam lazım

Sevgili Sinem ben yazışmalarını baştan sona geçmişi dahil okudum ve fotolarına baktım bir kere burnun forolarda harika görünüyor şimdiki halini de eklersen çok sevinirim ama eklemek istemiyorsun sanırım diğer bir konu ise Barış beyin burada abartıldığı kadar ilgili olmadığını (bir tek sen) savunmuşsun ama 2009 da yazdığın yazışmalarda harika bir insan çok ilgili daha görüşür görüşmez bana güven verdi budur dedim gibi şeyler yazmışsın hangisi doğru bilemedim evet revizyon yaptırman gerekiyor olabilir ama haksızlık etmemek gerekir diye düşünüyorum umarım burnun istediğin gibi olur sağlıkla kal. Bu arada ben de Barış beye ameliyat oldum ben sonuçtan çok memnunum dileyen profilimde fotoma bakabilir arkadaş listeme girmesine gerek yok herkese açık.

Birde sevgili misserable mesaj sayım yetersiz olduğu için bana gönderdiğin mesaja özelden cevap yazamadım lütfen kusura bakma,ve Barış beyden inatla ve ısrarla memnun olmadığı dile getiren ilk kişi miss di ve ben onu çok eleştirmiştim hem memnun değilsin hemde foto eklemiyorsun diye ve ekledi inanılmaz beğenilmişti burnu herkes tarafından yanılıyorsam lütfen düzelt miss. çünkü misserablenin burnu çok sofistike ve çok iddialı burun olmuştu miss de doktor beye böyle bir burun istediğini söylemiş ve ameliyattan sonra aslında istediğinin daha doğal bir burun olduğunu düşünmüştü o yüzden revizyon istiyordu burada Barış beye hata bulmak doğru mudur sizce eğer doktor bey ilgisiz ve yaptığı işin arkasında değilse o zaman hatalı olur ben böyle düşünüyorum konu şu an misserable değil ama örnek vermek istedim misserable umarım sen de istediğin gibi bir buruna kavuşursun sevgiler

Sevgili Sinem ben yazışmalarını baştan sona geçmişi dahil okudum ve fotolarına baktım bir kere burnun forolarda harika görünüyor şimdiki halini de eklersen çok sevinirim ama eklemek istemiyorsun sanırım diğer bir konu ise Barış beyin burada abartıldığı kadar ilgili olmadığını (bir tek sen) savunmuşsun ama 2009 da yazdığın yazışmalarda harika bir insan çok ilgili daha görüşür görüşmez bana güven verdi budur dedim gibi şeyler yazmışsın hangisi doğru bilemedim evet revizyon yaptırman gerekiyor olabilir ama haksızlık etmemek gerekir diye düşünüyorum umarım burnun istediğin gibi olur sağlıkla kal. Bu arada ben de Barış beye ameliyat oldum ben sonuçtan çok memnunum dileyen profilimde fotoma bakabilir arkadaş listeme girmesine gerek yok herkese açık.
ben barış beyi bu forumda bulup ameliyat oldum...ve gerçekten kendisi hakkında ne kadar güleryüzlü,ilgili ve samimi bir doktor diye düşündüm...ve ameliyat oldum..evet ilk aylar her şey gayet güzeldi,problem yok gibiydi...hatta mutluluğumu buradaki arkadaşlarlada paylaştım...fakat burnumdaki şişlikler iyice indikten sonra bariz kusurlarda ortaya çıktı tabii........yaşadıklarımı paylaşmak doktora haksızlıksa,paylaşmamakta buradaki arkadaşlara haksızlık olmazmıydı sence????şimdi tekrar ameliyat stresi,maddi yönünü söylememe bile gerek yok....burada mağdur olan benmiyim doktormu???.ben barış beyin abartıldığı kadar ilgili olduğunu düşünmüyorum dedim...çünkü benim problemimi ve bu yüzden mutsuzluğumu bilmesine rağmen bir kere bile arayıp sormadı.........sizce doktorluk ameliyatımı yaptım,paramı aldımmı olmalı????ayrıca bunuda bir tek ben söylemiyorum...resimlerinizi göremedim....ne zaman ameliyat oldunuz bilmiyorum ama umarım uzun vadede problem yaşamazsınız..memnun olmanıza sevindim.............problem yaşayan insanlar birbirlerini daha iyi anlıyorlar...

Birde sevgili misserable mesaj sayım yetersiz olduğu için bana gönderdiğin mesaja özelden cevap yazamadım lütfen kusura bakma,ve Barış beyden inatla ve ısrarla memnun olmadığı dile getiren ilk kişi miss di ve ben onu çok eleştirmiştim hem memnun değilsin hemde foto eklemiyorsun diye ve ekledi inanılmaz beğenilmişti burnu herkes tarafından yanılıyorsam lütfen düzelt miss. çünkü misserablenin burnu çok sofistike ve çok iddialı burun olmuştu miss de doktor beye böyle bir burun istediğini söylemiş ve ameliyattan sonra aslında istediğinin daha doğal bir burun olduğunu düşünmüştü o yüzden revizyon istiyordu burada Barış beye hata bulmak doğru mudur sizce eğer doktor bey ilgisiz ve yaptığı işin arkasında değilse o zaman hatalı olur ben böyle düşünüyorum konu şu an misserable değil ama örnek vermek istedim misserable umarım sen de istediğin gibi bir buruna kavuşursun sevgiler

ben burnumdaki durumu forumda ayrıntılı olarak yazdım....çok farklı şeylerden bahsediyoruz..............

ben barış beyi bu forumda bulup ameliyat oldum...ve gerçekten kendisi hakkında ne kadar güleryüzlü,ilgili ve samimi bir doktor diye düşündüm...ve ameliyat oldum..evet ilk aylar her şey gayet güzeldi,problem yok gibiydi...hatta mutluluğumu buradaki arkadaşlarlada paylaştım...fakat burnumdaki şişlikler iyice indikten sonra bariz kusurlarda ortaya çıktı tabii........yaşadıklarımı paylaşmak doktora haksızlıksa,paylaşmamakta buradaki arkadaşlara haksızlık olmazmıydı sence????şimdi tekrar ameliyat stresi,maddi yönünü söylememe bile gerek yok....burada mağdur olan benmiyim doktormu???.ben barış beyin abartıldığı kadar ilgili olduğunu düşünmüyorum dedim...çünkü benim problemimi ve bu yüzden mutsuzluğumu bilmesine rağmen bir kere bile arayıp sormadı.........sizce doktorluk ameliyatımı yaptım,paramı aldımmı olmalı????ayrıca bunuda bir tek ben söylemiyorum...resimlerinizi göremedim....ne zaman ameliyat oldunuz bilmiyorum ama umarım uzun vadede problem yaşamazsınız..memnun olmanıza sevindim.............problem yaşayan insanlar birbirlerini daha iyi anlıyorlar...
benim ameliyatım 10 ay önce oldu aynı gün kız kardeşimle beraber olduk her ikimiz de çoookk memnunuz ileridede çıkacağını sanmıyorum çünkü 2. hafta da tüm şişlikler tamamen indi barış beyin her dediğine harfiyen uyduk(sen uymamışsındır demiyorum öyle anlaşılmasın) evet sorunun misserableden farklı olduğunu biliyorum ancak sadece şunu belirtmeliyim ki Barış bey burnumu beğenmediğimi bildiği halde önemsemedi diyen tek kişisin bu ilginç gelsi bana sevgili Sinem işte bu konuda yalnızsın teksin ve o yüzden insanlar sana şiddetle karşı çıkıyor yoksa Barış beyin yaptığı burundan mamnun olmamana değil bence bir kere daha aramalısın boş yere ikinci bir ameliyat parası vermemelisin eminim seni anlayacak ve önemseyecektir çünkü biz(kardeşim ve ben ) almanyada yaşamamıza rağmen 10 ayda 2 kere kontrole gittik 3 kerede arandık en az 5 kere de burnumuzun son halinin fotosu istenim arşivlendi ama biz de çabaladık lütfen dene , moralini de bozmamalısın düzeltilmeyecek bir şey olduğunu sanmıyorum

misserableyle sinemmin durumları biraz farklı bence. misserable alışamamıştı ilk zamanlar sinemmse ilk zamanlar beğenip sonradan memnun olmadığı durumlar çıktığından bahsediyor. yani 2 sene sonra biz hiç bir şey yokmuş çok güzelmiş burnun desek sinemm için ne değişir bilemiyorum.
bence de fotoğraf konulsa daha anlamlı olur yorumlarımız ama bu çıkıntı olayının fotoğraftan çok belli olacağını da düşünmüyorum genelde ışıkta yakından bakıldığında anlaşılıyor

ben barış bey ve emre ilhan arasında kalmıştım ama kararım emre ilhan oldu çünkü barış beye ameliyat olanlar genelde sonradan pişman oluyor bu basit bir iş değil yani maddi manevi sineme bazı konularda hak veriyorum çeken bilir....

Barış Çakır'a 3 arkadaşım burun estetiği yaptırdı.ınanın 3 de süper oldu.Barış bey burun konusunda çok iddialıdır ve gerçekten çok iyi yapıyor.Ben başka doktora oldum, çok pişmanım.Barış beyi önceden tanısaydım kesinlikle ona yaptırırdım.Belki revizyona gideceğim ona.

Martha arkadaşların neden memnun değil öğrenebilir miyim?

ben barış bey ve emre ilhan arasında kalmıştım ama kararım emre ilhan oldu çünkü barış beye ameliyat olanlar genelde sonradan pişman oluyor bu basit bir iş değil yani maddi manevi sineme bazı konularda hak veriyorum çeken bilir....

martha, karar senindir kimi düşündün kimi seçtin o beni igiliendirmez ancak barış beye ameliyat olanlar genelde sonradan pişman oluyor dersen cevap hakkımı kullanmak isterim.

barış beyin ayda 20-25 ameliyat yaptığını düşün bunların çoğunun da araştıran insanlarsa ki google a barış çakır yazsan kadınlarkulübü çıkar bu siteyi bilen insanlardır. bu durumda memnun olmadığında da buraya yazacak insanlardır. memnun olanlar en fazla bir iki kere memnuniyetini yazıp hayatlarına devam ederken, revizyon durumu çıkanlar ki buna ben de dahilim burayı okumaya yorumlar yapmaya devam ediyoruz. şurda saysan kaç kişi var revizyon olacak olan. dönüp dolaşıp yazan aynı insanlar.

ayrıca her doktorun forumdaki sayfa yapısı farklıdır. barış beyin sayfasında herkes sorunlarını da övgülerini de rahatlıkla dile getirebiliyor. siteden tanıdığım farklı doktorlara ameliyat olmuş ve memnun kalmadığı halde bunu sitede belirtmeyen insanlar var. bizim fikirlerimizi özgürce dile getirmemiz barış beyin emeğini böyle saçma bir şekilde harcayacaksa ben artık bu sayfada yorum yazmam.

arkadaşlarım olarak demiyorum estetik olmayı düşündüğüm için uzun süredir üye olmayarak takip ettimiştim genelde ya beğenmiyorlar yada pişmanlar o yüzden vazgeçtim ön görüşme yaptığım halde kararsız kalmıştım ama emre ilhanı takip ettikten sonra hem fotolar çok doğal hem hepsi çok memnun yani kararım emre ilhan oldu ameliyat tarihini aldım umrım bende beğenenlerden olurum

barış beye ameliyat olan arkadaşlar ben herkesin aksine çok simetrik ve havalı burunları beğeniyorum rojda demirer ruhsar öcal petek dinçözün gibi sizce barış bey yapabilirmi çünki istediğim burun sanat ve yüksek beceri istiyokaydirigubbakcemile3

benim ameliyatım 10 ay önce oldu aynı gün kız kardeşimle beraber olduk her ikimiz de çoookk memnunuz ileridede çıkacağını sanmıyorum çünkü 2. hafta da tüm şişlikler tamamen indi barış beyin her dediğine harfiyen uyduk(sen uymamışsındır demiyorum öyle anlaşılmasın) evet sorunun misserableden farklı olduğunu biliyorum ancak sadece şunu belirtmeliyim ki Barış bey burnumu beğenmediğimi bildiği halde önemsemedi diyen tek kişisin bu ilginç gelsi bana sevgili Sinem işte bu konuda yalnızsın teksin ve o yüzden insanlar sana şiddetle karşı çıkıyor yoksa Barış beyin yaptığı burundan mamnun olmamana değil bence bir kere daha aramalısın boş yere ikinci bir ameliyat parası vermemelisin eminim seni anlayacak ve önemseyecektir çünkü biz(kardeşim ve ben ) almanyada yaşamamıza rağmen 10 ayda 2 kere kontrole gittik 3 kerede arandık en az 5 kere de burnumuzun son halinin fotosu istenim arşivlendi ama biz de çabaladık lütfen dene , moralini de bozmamalısın düzeltilmeyecek bir şey olduğunu sanmıyorum

tabiiki memnun olanlar gibi olmayanlarda olacaktır...ama insaların bende ameliyat oldum hiç bir problem yaşamadım demeleri benim problem yaşamış olduğum gerçeğini değiştirmiyor....forumda kısmend diye bir arkadaş var oda yazısında belirtmiş...bir arkadaş daha vardı adını hatırlamadım.oda benimle aynı problemleri yaşadığını yazmış.vs..bunları yazarken sanki sorgulanıyormuşum gibi hissettim...kimseninde bana karşı çıktığını düşünmüyorum.....bir iki kişi dışında.....isim verirmisiniz lütfen..belki kaçırmış olabilirim....benim burun resmimi örnek alarak barış beyi tercih eden insanlar oldu burda....o zaman kimse karşı çıkmadıda memnun olmadığımı yazınca karşı çıkıyorlarsa da kendi sorunları????.burada ameliyat olmak isteyen herkes dr. hakkında herşeyi bilmek istiyor doğal olarak, bunu saklamammı gerekiyordu acaba?????bu arada siz barış beyin akrabasımıydınız?????

yazılanların hepsini okudum we daha ameliyat olmamış biri olarak sinemm e sonuna kadar katılıyorum.burda biz burun ameliyatı olmamış arkadaşlara doğru bilgiler wermeniz gerekir yani barış beyin reklamını 50 kere yapmamak!!! o yapanlar zaten kendilerini ele weriyor yazdıklarındanda bariz bir şekilde anlaşılıyor.. bence daha fazla reklam yapılmamalı we herkez doğru bilgileri paylaşmalı..

merhaba arkadaşlar,
bu zamana kadar estetiği hiç düşünmüyordum ama son yıllarda yapılan işler gerçekten çok doğal görünüyor. Geçen gün ilk defa burun estetiği ile ilgili Emre Bey ile görüştüm. Yaptığı işler gerçekten çok iyi. Barış Çakır ile de görüştükten sonra mayıs sonu ameliyat olmayı düşünüyorum. Doğal,göze batmayan bir burun istiyorum... Sizce hangisini seçmeliyim?Okuduğum kadarı ile her iki doktordan memnun olanların sayısı hayli yüksek.

duffie ;
ben sadece barış beyle görüşüp ameliyat kararı vermiştim.yani ikinci bir doktora gerek duymamıştım.ama gerçekten de Emre bey iyiymiş ben de öyle duyuyorum.
göze batmayan bir burun istiyorsan yani doğal olsun diyorsan Barış beyi öneriyorum.Emre bey daha bir göze batan burun mu desem ne desem tam tarifini yapamıyorum, deniz akkaya gibi burunlar yapıyor diyeyim.
hangi doktor içine sindiyse onu seç :)

sımdı aslee nın dedgı dogru bnı cok eleştrmıstı haksız olarak hatta onada dedım bnı yargılar gıbı konustun dıye resım falan hıkaye bnce ya ınsanın menun olmadgı bır sey varsa baskalrı yorum yapmasını bıle ıstemıyor yanı aslında ayrıca evet ben havalı bır burun ıstedım dogrudur ama sımdı belırtıyorum kı ben o kalkıklıktan eser yok ucu ındı resmen lakın kendıme takıntı yaptgım bırseyde yok durup dyryp burnumda sorunda aramıyorum çok şükür alşıtımda barıs beyın savunucusu deılm burda bır sorunum varsa tabıkı dıle getrıcektım en doğal hakkım suan revızyon dusunuyorum evet bu barıs beyın basarısnı sorgutlamz cunku ben bırz detaycı bırıyım kafamda bsıylerı otrtana kadr ıcım rahat etmeyecek bnce bıkac bısy ıstedgım gıbı olsa cok daha mutlu olucam ee boyle bı hakkımda varken degerlendrblrm oyuzden sınemmm le bnm durumum farklı ben yıne cozumu barıs beyde arıcam tekrar soyluyorum sorunum var dıyenlere lutfen yargılar seklde yakşlmayın bn anlmıyorum yaa bırsey soylenınce neden hemen bi etıkt yapıştırlmaya calşılıyor bence bu konu burda bıtsın arkdslar

resım ıcınmı resım yok belrtmıstım eklemye calşrken olmadı yazısıda oyle kaldı dıyesen gorsmustun sanırsam resmımı yanılıyormuyum

Back