Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben barış beyi bu forumda bulup ameliyat oldum...ve gerçekten kendisi hakkında ne kadar güleryüzlü,ilgili ve samimi bir doktor diye düşündüm...ve ameliyat oldum..evet ilk aylar her şey gayet güzeldi,problem yok gibiydi...hatta mutluluğumu buradaki arkadaşlarlada paylaştım...fakat burnumdaki şişlikler iyice indikten sonra bariz kusurlarda ortaya çıktı tabii........yaşadıklarımı paylaşmak doktora haksızlıksa,paylaşmamakta buradaki arkadaşlara haksızlık olmazmıydı sence????şimdi tekrar ameliyat stresi,maddi yönünü söylememe bile gerek yok....burada mağdur olan benmiyim doktormu???.ben barış beyin abartıldığı kadar ilgili olduğunu düşünmüyorum dedim...çünkü benim problemimi ve bu yüzden mutsuzluğumu bilmesine rağmen bir kere bile arayıp sormadı.........sizce doktorluk ameliyatımı yaptım,paramı aldımmı olmalı????ayrıca bunuda bir tek ben söylemiyorum...resimlerinizi göremedim....ne zaman ameliyat oldunuz bilmiyorum ama umarım uzun vadede problem yaşamazsınız..memnun olmanıza sevindim.............problem yaşayan insanlar birbirlerini daha iyi anlıyorlar...Sevgili Sinem ben yazışmalarını baştan sona geçmişi dahil okudum ve fotolarına baktım bir kere burnun forolarda harika görünüyor şimdiki halini de eklersen çok sevinirim ama eklemek istemiyorsun sanırım diğer bir konu ise Barış beyin burada abartıldığı kadar ilgili olmadığını (bir tek sen) savunmuşsun ama 2009 da yazdığın yazışmalarda harika bir insan çok ilgili daha görüşür görüşmez bana güven verdi budur dedim gibi şeyler yazmışsın hangisi doğru bilemedim evet revizyon yaptırman gerekiyor olabilir ama haksızlık etmemek gerekir diye düşünüyorum umarım burnun istediğin gibi olur sağlıkla kal. Bu arada ben de Barış beye ameliyat oldum ben sonuçtan çok memnunum dileyen profilimde fotoma bakabilir arkadaş listeme girmesine gerek yok herkese açık.
Birde sevgili misserable mesaj sayım yetersiz olduğu için bana gönderdiğin mesaja özelden cevap yazamadım lütfen kusura bakma,ve Barış beyden inatla ve ısrarla memnun olmadığı dile getiren ilk kişi miss di ve ben onu çok eleştirmiştim hem memnun değilsin hemde foto eklemiyorsun diye ve ekledi inanılmaz beğenilmişti burnu herkes tarafından yanılıyorsam lütfen düzelt miss. çünkü misserablenin burnu çok sofistike ve çok iddialı burun olmuştu miss de doktor beye böyle bir burun istediğini söylemiş ve ameliyattan sonra aslında istediğinin daha doğal bir burun olduğunu düşünmüştü o yüzden revizyon istiyordu burada Barış beye hata bulmak doğru mudur sizce eğer doktor bey ilgisiz ve yaptığı işin arkasında değilse o zaman hatalı olur ben böyle düşünüyorum konu şu an misserable değil ama örnek vermek istedim misserable umarım sen de istediğin gibi bir buruna kavuşursun sevgiler
benim ameliyatım 10 ay önce oldu aynı gün kız kardeşimle beraber olduk her ikimiz de çoookk memnunuz ileridede çıkacağını sanmıyorum çünkü 2. hafta da tüm şişlikler tamamen indi barış beyin her dediğine harfiyen uyduk(sen uymamışsındır demiyorum öyle anlaşılmasın) evet sorunun misserableden farklı olduğunu biliyorum ancak sadece şunu belirtmeliyim ki Barış bey burnumu beğenmediğimi bildiği halde önemsemedi diyen tek kişisin bu ilginç gelsi bana sevgili Sinem işte bu konuda yalnızsın teksin ve o yüzden insanlar sana şiddetle karşı çıkıyor yoksa Barış beyin yaptığı burundan mamnun olmamana değil bence bir kere daha aramalısın boş yere ikinci bir ameliyat parası vermemelisin eminim seni anlayacak ve önemseyecektir çünkü biz(kardeşim ve ben ) almanyada yaşamamıza rağmen 10 ayda 2 kere kontrole gittik 3 kerede arandık en az 5 kere de burnumuzun son halinin fotosu istenim arşivlendi ama biz de çabaladık lütfen dene , moralini de bozmamalısın düzeltilmeyecek bir şey olduğunu sanmıyorumben barış beyi bu forumda bulup ameliyat oldum...ve gerçekten kendisi hakkında ne kadar güleryüzlü,ilgili ve samimi bir doktor diye düşündüm...ve ameliyat oldum..evet ilk aylar her şey gayet güzeldi,problem yok gibiydi...hatta mutluluğumu buradaki arkadaşlarlada paylaştım...fakat burnumdaki şişlikler iyice indikten sonra bariz kusurlarda ortaya çıktı tabii........yaşadıklarımı paylaşmak doktora haksızlıksa,paylaşmamakta buradaki arkadaşlara haksızlık olmazmıydı sence????şimdi tekrar ameliyat stresi,maddi yönünü söylememe bile gerek yok....burada mağdur olan benmiyim doktormu???.ben barış beyin abartıldığı kadar ilgili olduğunu düşünmüyorum dedim...çünkü benim problemimi ve bu yüzden mutsuzluğumu bilmesine rağmen bir kere bile arayıp sormadı.........sizce doktorluk ameliyatımı yaptım,paramı aldımmı olmalı????ayrıca bunuda bir tek ben söylemiyorum...resimlerinizi göremedim....ne zaman ameliyat oldunuz bilmiyorum ama umarım uzun vadede problem yaşamazsınız..memnun olmanıza sevindim.............problem yaşayan insanlar birbirlerini daha iyi anlıyorlar...
Birde sevgili misserable mesaj sayım yetersiz olduğu için bana gönderdiğin mesaja özelden cevap yazamadım lütfen kusura bakma,ve Barış beyden inatla ve ısrarla memnun olmadığı dile getiren ilk kişi miss di ve ben onu çok eleştirmiştim hem memnun değilsin hemde foto eklemiyorsun diye ve ekledi inanılmaz beğenilmişti burnu herkes tarafından yanılıyorsam lütfen düzelt miss. çünkü misserablenin burnu çok sofistike ve çok iddialı burun olmuştu miss de doktor beye böyle bir burun istediğini söylemiş ve ameliyattan sonra aslında istediğinin daha doğal bir burun olduğunu düşünmüştü o yüzden revizyon istiyordu burada Barış beye hata bulmak doğru mudur sizce eğer doktor bey ilgisiz ve yaptığı işin arkasında değilse o zaman hatalı olur ben böyle düşünüyorum konu şu an misserable değil ama örnek vermek istedim misserable umarım sen de istediğin gibi bir buruna kavuşursun sevgiler
ben barış bey ve emre ilhan arasında kalmıştım ama kararım emre ilhan oldu çünkü barış beye ameliyat olanlar genelde sonradan pişman oluyor bu basit bir iş değil yani maddi manevi sineme bazı konularda hak veriyorum çeken bilir....
benim ameliyatım 10 ay önce oldu aynı gün kız kardeşimle beraber olduk her ikimiz de çoookk memnunuz ileridede çıkacağını sanmıyorum çünkü 2. hafta da tüm şişlikler tamamen indi barış beyin her dediğine harfiyen uyduk(sen uymamışsındır demiyorum öyle anlaşılmasın) evet sorunun misserableden farklı olduğunu biliyorum ancak sadece şunu belirtmeliyim ki Barış bey burnumu beğenmediğimi bildiği halde önemsemedi diyen tek kişisin bu ilginç gelsi bana sevgili Sinem işte bu konuda yalnızsın teksin ve o yüzden insanlar sana şiddetle karşı çıkıyor yoksa Barış beyin yaptığı burundan mamnun olmamana değil bence bir kere daha aramalısın boş yere ikinci bir ameliyat parası vermemelisin eminim seni anlayacak ve önemseyecektir çünkü biz(kardeşim ve ben ) almanyada yaşamamıza rağmen 10 ayda 2 kere kontrole gittik 3 kerede arandık en az 5 kere de burnumuzun son halinin fotosu istenim arşivlendi ama biz de çabaladık lütfen dene , moralini de bozmamalısın düzeltilmeyecek bir şey olduğunu sanmıyorum