Çok uzun bir aradan sonra öncelikle hepinize merhaba diyorum...
Benim ameliyatımın üzerinden de 2 seneye yakın bir süre geçti.İlk zamanlar burnumdaki şişliğin geçeceğini düşündüğüm için gayet memnundum.
Fakat zaman geçtikçe burun ucumun top şeklinde yuvarlak kaldığını farkettim.İnecek inecek diye bekledim ama inmedi.
Etrafımdaki insanlar çok da abes durmadığını söylüyorlar fakat benim beklentim çok da abes durmayan bir burun değildi.
Barış beye gittim ve revizyon olacağını söyledi.Şu da var ki barış bey ameliyat olmadan önce %10 revizyon olabiliyor diye söylemişti.
Şunu söylemek istiyorum ki,burada yaşadıklarımı paylaşıp ,ameliyat olmayı düşünenler ya da olmuş olanlarla birbirimize destek oluyoruz ama fanatizm derecesinde savunmalar ya da çok ağır yergiler olmamalı.Doktorun kişiliği önemlidir ama operasyon sonuçları da önemlidir.
Bir kaç kişiye telefon açması demek çok ilgili olduğunu ya da açmaması ilgisiz bir doktor olduğunu göstermez ki beni hiç aramadı ve ben aman ne ilgisiz bir doktor diye düşünmedim.Ama sonuç olarak önemli olan polemiğe girmek,fanatik olmak ya da reklam yapmak değil başınızdan geçenler ve memnun kalıp kalmadığınızdır.