Canım ilk ay bunlar çook normal. Öyle geniş kalmaz ben svrym de çok şiş ve önden aşırı geniş bir burun görmüşüm hatta normal değil bu demiştim ama normal çıktı yüzüne sadece soğuk su ile yıka dedi Barış Bey, o kadar ve şimdi resimde koymuş gördüm fıstık gibi maşallah :)
Senin şu yamuk dediğin yere takıldım ama. 1.ay kontrolun ne zaman senin canım ? Bi resim çekip gönder Barış Bey e, hatta ayarla git görüşmeye direkt birinci ağızdan öğren baakalım.
foruma çok sık giremiyorumsonunda yeni bir atak yaparak Barış Bey'e randevu aldım! haftasonu gidiyorum görüşmeye..
ameliyat tarihini ne kadar zaman sonraya veriyor? çektiği fotoğrafa tasarımı hemen mi yapıyor ? flash fln götürsem bana verir mi tasarımı?
oraletcim senin ameliyatın kapalı mıydı?
ruhsen beni de kabul eder misin =) ben de ameliyat olmayı düşünüyorum barış beye
canım çok sağolasın baktım okudum :)bende yazdımm..sen ne zaman olucaksınn..kesinlkle uçarak gitmelisin :))ruhsen cok hos cok dogal gözlerinin güzelligi ve dudaklarin ön plana cikmis güle güle saglikli günlerde kullandarisi benim basima ne bitmez yazmis bitsede kis gelse sira bana gelsin artik
Ruhsen senin de burnun çok doğal ve orantılı olmuş.. resmine de yorum yaptım zaten barış bey in üstüne tanımıyorum ben ya :))
sizin sorununuz nedir peki..kemermi var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?