Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok sağolasın baktım okudum :)bende yazdımm..sen ne zaman olucaksınn..kesinlkle uçarak gitmelisin :))
okadar cerrah arasında barış beye nedense sonsuz güvenmiştim..nitekim boşada çıkmadı sağolsun varolsunn
canım çok sağolasın baktım okudum :)bende yazdımm..sen ne zaman olucaksınn..kesinlkle uçarak gitmelisin :))
okadar cerrah arasında barış beye nedense sonsuz güvenmiştim..nitekim boşada çıkmadı sağolsun varolsunn
Ruhsen merhaba sanırım soruyu bana sordun. Profil resmimden de biraz belli. Karadenizliyim biraz uzun hafif kemerli ama ince bir burnum var çok ciddi bir problem olmasa da beni rahatsız ediyor. Barış bey randevuya gittiğim gün ameliyat etmem dedi. Zorla ikna edip biraz kalkık olmasını istiyorum dedim . Günüm yaklaşıyor tabii heyecanda yükseliyor
hayırlısı diyelim bizde.. :))ruhsencim nasipse baris beyde müsait olursa 21 aralikta istanbula gelip 22 aralikta tasarim 23 aralikta ameliyat olmayi planliyorum 2 kücük cocugum oldugu icin istedigim zaman cikip gelemiyorum okul tatilini beklemem gerekiyor türkiyeden cocuklarima bakmasi icin kayinvalidemi getirtmem gerekiyor burda herseyi organize edip kis tatilinde gelicem nasipse insallah kasimda sevin hanim ile tekrar görüsücem randevu icin yurt disindan ucarak gelicem zaten evet bende baris beyi bulmasaydim baska bir doktora güvenip bicak altina yatmayi düsünmezdim sabirsizlikla aralik ayini bekliyorum :97: :97:
hıhı evet bi arkadaşım da baktı hattaa dediki benzemişsiniz :)))yakışmış valla ikimizede barış beyimiz sağlsun yaa :))çok sağol canım bu aradaçok sağol canım aynı şekilde seninde çok güzel olmuş..aynen bende burunlarımızı biraz benzettim walla
kızlar selam,
ben de yıllarca burun ameliyatı olmak istedim ama ya parayı denkleştiremedim ya da zamanım olmadı, bir türlü kısmet olmadı.
geçtiğimiz aylarda bu forumu keşfettim, gittim barış beyle görüştüm. yaptığı tasarımı pek beğenmesem de buradaki olumlu yorumlara güvenip ameliyat tarihi aldım.
sonra tesadüfen başka bir doktorun yaptığı bir burnu gördüm ve inanamadım, hayatımda gördüğüm en güzel, en doğal estetikli burundu. kbb uzmanı özcan çakmak yapmıştı burnu.
gittim onunla da görüştüm acıbadem hastanesinde. ücreti barış bey ile hemen hemen aynıydı, hemen ameliyat tarihi aldım.
geçen hafta ameliyat oldum. özcan bey bana ameliyat sonrasında hiç ağrınız olmayacak dediğinde pek inanmamıştım ama gerçekten hiç ağrım olmadı. tampon da kullanılmadığı için çok rahat ettim. burnum ve yanaklarım şişti tabii, morarma da oldu ama 2 günde geçti.
bugün 8. günümdeyim. suratımda ne bir şişlik ne bir morluk var. hayatım boyunca istediğim burna kavuştum. özcan bey burnumun henüz şiş olduğunu, tam şeklini birkaç ayda bulacağını söylüyor ama bence bu hali bile çok güzel. en kısa zamanda resimleri ekleyeceğim.
hepinizin istediği burunlara acısız, morluk şişlik olmadan kavuşması dileğiyle .. :)
:)) Bunlar beğenmediği detaylardı :)) Belki sende kusur bulamamıştır şekerim :))
Canım beni de aramıyorlar randevunuz var diye :) Ben kaçırmıyorum ) Burnun güzelse en güzel detay bu. Ama ilgilidir doktorumuz yaa :))
Valla benim 1.yılım yaklaşıyor acayip keyifli bir moddayım :))) Senin kaçıncı ayın canım ??
çarşamda saat 14.30da kontrole gidicem.
Teşekkürler can arkdaşım benimmmmmm :)darısı sanaaaruhsen yavrum bu senin için
Evet canım aynen... senide götürelim bi baksın belki sende düşünürsün.. :)Barış beyin yapmış olduğu burunları gördüm resimlerinden gösterdi hayranlıkla baktım nasıl değişiyor insanlar.Ama hakikaten doğal bir burun yapıyo
Evet canım aynen... senide götürelim bi baksın belki sende düşünürsün.. :)
biliyorsun gitcez yaa :)))aşk olsun şekerimmmmmmmmmok gidelim nezaman götürücen beni