• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Kızlar bi sorum olacak ben daha önce 2 doktor ile görüşmüştüm fikir almak ikiside bana burun sırtım çok ince olduğu için biraz genişleteceklerini ve hafif kalkıklık vereceklerini söylemişlerdi, ameliyatlarını açık teknikle yapıyorlardı

Barış beye ameliyat olan arkadaşlardan benim gibi burun sırtı ince olan varmıydı ? Kapalı teknik ile yapılabiliyor mu bu işlem bigisi olan var mı?
Teşekkürler =)

Kızlar bi sorum olacak ben daha önce 2 doktor ile görüşmüştüm fikir almak için ikiside bana burun sırtım çok ince olduğu için biraz genişleteceklerini ve hafif kalkıklık vereceklerini söylemişlerdi, ameliyatlarını açık teknikle yapıyorlardı

Barış beye ameliyat olan arkadaşlardan benim gibi burun sırtı ince olan varmıydı ? Kapalı teknik ile yapılabiliyor mu bu işlem bigisi olan var mı?
Teşekkürler =)

Son düzenleme:
hadi bakalım sayılı gün çabuk geçer :) yemek konusunda ben pek sıkıntı yasamadım ilk bi kaç gün sıvı şeyler çorba flan tükettim zaten 4.gün tampon alındı rahat rahat yemek yiyebildim:)

benım bıldıgım kalın derılılerde şişlik fazla oluyor mesela barış bey benım derım için kalın demişti şişliklerin oyüzdn normalinden biraz fazla olur demişti.. tasarımıda malesef yandan görebiliyorsun ön proflden tasarım yapılmıyo

öncelikle açık teknkle kesınlıkle tavsye etmem olma derım olcaksn kapalı teknkle ol benm ıkı arkadasım oldu mafoldular.. kapalı teknıkle oluyo dıye bılıyorm yanlıs hatrlamıyosm burda bı arkadasmzn yapmıstı oda 2,5 ay once kadar amelıyat oldu kıkırdak eklemıstı kendısı suanda cok memnun

Merhaba oralett. Benim üst dudağı hala alt dudaımın üstüne gelmiyor normal mi.

normal canım çünkü ben ameliyattan iki ay kadar önce dudak dolgusu yaptırmıştım.

ona rağmen üst dudağım kaybolmuştu resmen :) içe dönmüştü sanik yani burun dudak mesafem çok şişmişti ve üst dudağım yok denecek kadar küçük duruyordu.

hep yazardım yine gidip dolgu yaptıracağım az kullandım içimde kaldı diye. şimdi beni görenler dudaklarına bir şey mi yaptırdın diye soruyor.
ödemlerim geçtikçe dudağım üste çıkıyor :D dolgu yaptırma fikrinden vazgeçtim. düşün 11.ayımdayım daha yeni ortaya çıkmaya başladılar :))

dolguya gerek duymayacak kadar hemde :)

burnundaki ödemler dudağını da etkiliyor ama eskisine göre daha güzel bir dudak çıkıyor ortaya :) Ameliyat olan arkadaşlarıma diyorum dudaklarınıza da bakın fark göreceksiniz burun ucu kaldırıldığı için dudakta haliyle biraz ön plana çıkıyor ;) Ama bu da süreçle birlikte.

5.ay şerefıne bıtane resım ekledımm merak edenler ıçın herşey gönlünüzce olsunn melekler :)

Benim şu ana kadar gördüğüm en şiş burun svyrm cim senindi. Yani ben kendi burnuma şiş derdim ama seninki kadar ilk döneminde şiş burun görmemiştim.

Şimdi çok şık yüzüne yakışan bir burnun olmuş maşallah :))

Şu şişliklerimiz inse hiç derdimiz tasamız kalmayacak :))

mathmazel bnm nerdeyse 1 ay olucak ama hala şiiş önden burnum yada şiş değil böyle geniş mi kalıcak bilemiyorum birde burnum yamuk şuan bi burun deliği aşşağıda diğeri yukarıda sağa doğru bir biçimde kötü duruyor buda haliyle :(( sen de de böyle sorunlar varmı acaba??

Canım ilk ay bunlar çook normal. Öyle geniş kalmaz ben svrym de çok şiş ve önden aşırı geniş bir burun görmüşüm hatta normal değil bu demiştim ama normal çıktı yüzüne sadece soğuk su ile yıka dedi Barış Bey, o kadar ve şimdi resimde koymuş gördüm fıstık gibi maşallah :)

Senin şu yamuk dediğin yere takıldım ama. 1.ay kontrolun ne zaman senin canım ? Bi resim çekip gönder Barış Bey e, hatta ayarla git görüşmeye direkt birinci ağızdan öğren baakalım.

kızlarr mrb zaman zaman gırmeye çalısıorum amelıyat olmuş olacak herkese geçmış olsun herşey dıledığınız gıbı olur ınş :) oraletcımm çok çok tşk edıyorum sana mırabel sana da çok tşk edıyorum destek verdınız çok başınızı ağrıttım sonsuz teşekkürler..ınanın çok mutluyum barış beye ne kadar tşk etsem az kalır herşey okadar güzel yolunda gıdıyor kı burnum oturdu nefes problemım kayboldu en yakın ark anlamıyo amelıyat olduğumu bu kadar güzel doğal burun olamaz gerçekten bu ışte bır numara kendıme olan güvenımı getırdı artık profılden önden çok rahat resım çekınıyorum doktor seçımım ıyıkı barış beyden yana olmuş.yenı amelıyat olmuş arklar şışlıkler ınanın geçıcı kımsenın burnu benım kadar sısmemıştır oraletcım ıyı bılır bu yüzden hıç korkmayın barış beye güvenın ınanın..herkese güzel burunlu günler dılıyorum hoşçakalın :54::54:

Şişlikleri gitmiş mutlu bir melek :))

Bir önceki yazımda bahsettim gördüğüm en şiş burundur diye affına sığınarak ki sende demişşisn bunu. Hakkaten kimsenin yüzüne bu denli dememiştim ama çok şişti. Diliyorum ki herkesin süreci kısalsın da sefasını sürsün. Hani okurken güzelde yaşarkende güzelliğini anlasınlar.

Tedirginliğim çoğu kızın laftan ibaret saymaıs bu yazılanları. Bi yaşasınlar işte hakkaten böyleymiş diyebilsinler istiyorum. Tıpkı senin şimdi yazdığın gibi. Çünkü öncesinde yazdıklarını da hatırlıyorum :)) Şükür herşey yolunda :) :nazar:

mrb mathmazel iyiym tşk ederim sen nasılsın? burnum benim bu ayın 27sinde 3 ay olacak şuanda çok memnunm ben.hala benim bile şişlikler var daha dün okuldan arkadaşmı gördüm kız bakıyoo yüzüme benle konuşuyo ama bendeki değişikliği çıkarmaya çalışıyo '' yaa diyo seda sen kilomu aldın saçınımı boyattın sende bişey var çıkaramıyrum '' :) bende işte hep bunu istiyodum görüşmeye gittiğimdede barş beye bunu söylemiştim doğal olsun istiyodm kesinlikle zamanla gerçekten burun dahada güzelleşiyo daha çok beğeniyo insan.. benim bu şekilde :) senin burnuşun nasıl süreç nasıl ilerliyor :97:

:nazar: işte insanlarda alışık olduğum ve sevdiğim bir tepki :))

Bana bazen ameliyat olduğumu bilenler soruyor yahu senin eski burnun nasıldı bir göstersene resmini varsa diye :D Baktıkça alışıyorlar hep böyleydim sanıyorlar :))

Bana da burnumun ucu önden geniş geliyor. Bİrde sanki sağda kemik fazlaalığı bırakmış gibi geliyor. Aynı sertlık elleğince solda yok. Ödemdir inşallah ama elliyorum kemik gibi geliyor. VE dudaklarımı kapatırken zorlanıyorum hala ve ruj sürerken dudaklarını birbirine sürersin ya hani o hareketi yapamıyorum. Bundan dolayı üst dudğım kalkık duruyor ve dişlek bir ifade yaratıyor. Şuan moralimi bozmamaya çalışıyorum şiş iner diyorlar umarım ikimizin sorunları geçicidir.Yarın görüşmem var kısmetse söylecem bu sorunları

Ben dudaklarımın normale döndüğünü ruju rahat yedirdiğimde farketmiştim :)) O hareketi yapamaman normal. Ne deseniz normal diyorum ama hakkaten normal yahu :)

Canım benim dişçiye gitsen işlem yapsa orası şiş oluyor. Belli bir süre eskisi gibi kullanamıyorsun vsvs. Bunun sürecide uzun, yani saatler süren bir amelyiat sonuçta. Keşke en fazla bir ayda sonuç alsak, deri yapısı iyi olanlar o sonucu alıyor ama hatta altı ayda sonuç alanlar sevinsin bence. Benim birinci yıla yaklaşırken oturmaya başladı. Ki aşacak bu buçukta anca şemal çıkacak ortaya.

Birde o eline gelenler içerdeki dikiştendir %50 mizden fazlası bunu kemik hatta kemer bile sandık. Bende de vardı hatta demiştim bana kemer yapmışsınız diye kemer değil içerideki dikişler, yaralar iyileşince ve dikişler eriyince geçecek, dokunma ödem yapmasın demişti. Hatat bir dönem bana dokunma yasağı koymuştu.

Yarın görüş bakalım sonra bize de yaz bizde yeni bir yöntem varsa uygulayalım :) Aklına ne geliyorsa sor hatta, bakalım ne varmış ne yokmuş :))

kızlar check up yaptırırken burnumda deviyasyonum olduğunu öğrendim. Doktor sigara kullanmadığım ve henüz 22 yaşımda olduğum için nefes almamda ki sorunu farketmediğimi ama ilerde hayatımı zorlaştıracağını söyledi. sonrada hemen ameliyat edelim hem ucunu kaldırır yanlardan inceltiriz diye konuşmaya başladı. :52: benim ödüm patladı tabi burnumu çok beğeniyorum çünkü. Şmdi burnumun şeklinin hiç bozulmadan deviyasyonumun ve kıkırdak çıkıntımın düzeltilmesini istiyorum. burnumun şekline ve ucuna herhangi bir müdahale istemiyorum. Sonuçta oldukça incelikli bir iş gerekiyor burnuma sanırım.:32: kıkırdak düzeltilipte burnun formunu bozmayacak fazla doktor yoktur. bu yüzden barış bey ve emre ilhan ilgimi çekiyor. Aranızda barış beye düz burun yaptıran var mı ucunu kaldırmak için herhangi bir müdahalede bulundurmayan, varsa resimlerine bakabilir miyim?

Geçmiş olsun jemma, Barış Bey genelde burun yapısı düzgün olduğunu gördüğü kişilere ameliyat yapmıyor. Sırf kemerden dolayı bi ihtimal yapmama olasılığı var gibi geliyor bana. Ama tabi bilemem yinede :)) bulbeni vardı ama şimdi siteye uğramıyor yani kacakgirl var ilk ameliyatında düzdü sonra biraz kalkık yaptırdı. Ben düz istemiştim sonra yaptırıyorsun kalkıkta olsun dediler kalkık burna dönmüştüm. Böyleyken böyle yani.

Sende madem yaptırıyorsun azcık kalkık olsun :)

Bir de Barış Bey ameliyatlarını kapalı yapıyor ;)

Arkadaşlar benim ameliyatıma da geri sayım başladı. Ameliyat olan arkadaşlar, birşeyi merak ediyorum. Operasyondan sonraki günlerde nasıl yemek yediniz, beslendiniz? operasyonun hemen sonrasında katı yemek yemek zor olsa gerek...

Ooo mammamiyyaa :))

Ameliyat günü hastanede zorunlu lapa, püre yemek veriyorlar :)) Ben akşam yemeğimde özellikle telefon açıp bana püre değil normal yemek gönderin demiştim :D

Ben her şey yedim. Ama ilk gün sert bir şey yememek yeterli aslında. Çünkü hasta gibi çıkmıyorsun.

Tabi bu benim böyle geçmişti çoğu ziyaretine gittiğim kızlarda kendileri besleniyordu :) diğer arkadaşlarda yazsın olasılıkları sayfaya yatırmak lazım :)

kizlar benim derim ince oldugu icin cok morluk olacagini söylemisti doktor, sislik de daha fazla mi olur acaba??

Bir de baris bey tasarimi sadece profilden mi yapiyor, önden nasil duracagi beni daha cok endiselendiriyor acikcasi...:(

Hımm umarım en az derecede olur canım, ince derililerde bu riskin olduğunu bilmiyordum bak.

Şişlik fazla olmaz tam tersi ince derili olduğun için birinci ayına doğru veya o civarlarda şişliklerinin çoğundan kurtulmuş olursun tabi bu ana şekli göreceksin demek değil, fazla ödemden arınacaksın demek ;)

Barış Bey profilden yapıyor ama önden yaptığı burunlar da vardı istersen sana da yapar. Barış Bey önden güzel yapıyor burunları belli olmuyor ameliyat olduğu veya ne kadar kalkık olsa da burun delikleri rahatsızlık vermiyor.

Kızlar bi sorum olacak ben daha önce 2 doktor ile görüşmüştüm fikir almak için ikiside bana burun sırtım çok ince olduğu için biraz genişleteceklerini ve hafif kalkıklık vereceklerini söylemişlerdi, ameliyatlarını açık teknikle yapıyorlardı

Teşekkürler =)

Merhaba zeynep83,

Burun sırtını genişletmek için kıkırdak veya kaburga kullanacaklardır muhtemelen, Barış Bey in bu yöntemi önerdiği arkadaşım oldu ama o ameliyat olmadı henüz.

İllaki kapalı teknikle yapılıyordur. Şimdi kapalı teknikle yapılmayan ne var bilmiyorum :)) Ameliyat için gidip teknikten dolayı olamadım diyenine burada rastlamadım :))

Hakkında hayırlısı :)

normal canım çünkü ben ameliyattan iki ay kadar önce dudak dolgusu yaptırmıştım.

ona rağmen üst dudağım kaybolmuştu resmen :) içe dönmüştü sanik yani burun dudak mesafem çok şişmişti ve üst dudağım yok denecek kadar küçük duruyordu.

hep yazardım yine gidip dolgu yaptıracağım az kullandım içimde kaldı diye. şimdi beni görenler dudaklarına bir şey mi yaptırdın diye soruyor.
ödemlerim geçtikçe dudağım üste çıkıyor :D dolgu yaptırma fikrinden vazgeçtim. düşün 11.ayımdayım daha yeni ortaya çıkmaya başladılar :))

dolguya gerek duymayacak kadar hemde :)

burnundaki ödemler dudağını da etkiliyor ama eskisine göre daha güzel bir dudak çıkıyor ortaya :) Ameliyat olan arkadaşlarıma diyorum dudaklarınıza da bakın fark göreceksiniz burun ucu kaldırıldığı için dudakta haliyle biraz ön plana çıkıyor ;) Ama bu da süreçle birlikte.

evet canım aynen benimde dudaklarımın şekli ortaya çıktı :))çok hoş olduuu...hatta bi arkdaşım bana dediki yanlış anlamada dudakların ve gözlerin kaşların ortaya çıkmış...bir bakan birdaha bakıyor vallaa...şişler indikten sonra düşünemiyorum süper olcak :)))

Teşekkür ederim Oraletcim. Her zamanki gibi aydınlattın beni. Evet çorba ve yumuşak gıdalarla idare ederiz. Bir de sanırım içeceklerde pipet kullanımını önermiyorlar. Evet 13 Eylül operasyon günü haydi hayırlısı bakalım...

Ooo mammamiyyaa :))

Ameliyat günü hastanede zorunlu lapa, püre yemek veriyorlar :)) Ben akşam yemeğimde özellikle telefon açıp bana püre değil normal yemek gönderin demiştim :D

Ben her şey yedim. Ama ilk gün sert bir şey yememek yeterli aslında. Çünkü hasta gibi çıkmıyorsun.

Tabi bu benim böyle geçmişti çoğu ziyaretine gittiğim kızlarda kendileri besleniyordu :) diğer arkadaşlarda yazsın olasılıkları sayfaya yatırmak lazım :)

foruma çok sık giremiyorum :( sonunda yeni bir atak yaparak Barış Bey'e randevu aldım! :32: haftasonu gidiyorum görüşmeye..

ameliyat tarihini ne kadar zaman sonraya veriyor? çektiği fotoğrafa tasarımı hemen mi yapıyor ? flash fln götürsem bana verir mi tasarımı?

oraletcim senin ameliyatın kapalı mıydı?

Back