• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Canım ilk ay bunlar çook normal. Öyle geniş kalmaz ben svrym de çok şiş ve önden aşırı geniş bir burun görmüşüm hatta normal değil bu demiştim ama normal çıktı yüzüne sadece soğuk su ile yıka dedi Barış Bey, o kadar ve şimdi resimde koymuş gördüm fıstık gibi maşallah :)

Senin şu yamuk dediğin yere takıldım ama. 1.ay kontrolun ne zaman senin canım ? Bi resim çekip gönder Barış Bey e, hatta ayarla git görüşmeye direkt birinci ağızdan öğren baakalım.

kesinlikle soğuk su işe yarıyor farkediyorum :)) ama bi türlü inmedi burnum sol taraf daha şiş ve hafif bir ağrı var sanırım burun yamukluğuda bundan kaynaklanıyo bi taraf daha şiş diye o ağrıyan yerin nededini çok merak ediyorum 1 ay görüşmesine daha var tatile çıkacağım içinde erken gidemiyorum malesef ama umarım bi sorun yoktur biran önce barış beylee görüşme tarihinn gelmesine beklicem artık napalımm

foruma çok sık giremiyorum :( sonunda yeni bir atak yaparak Barış Bey'e randevu aldım! :32: haftasonu gidiyorum görüşmeye..

ameliyat tarihini ne kadar zaman sonraya veriyor? çektiği fotoğrafa tasarımı hemen mi yapıyor ? flash fln götürsem bana verir mi tasarımı?

oraletcim senin ameliyatın kapalı mıydı?

hayırlı olsun cnm ameliyat tarihini ben 1 ay sonrasına alabilmiştim tabiki yoğunluk yoksa sen erkende alabilirsin. tasarımı hemen fotoğrafını çekip yapıyor senin gözünün önünde ama tasarımı vermiyor çünkü ameliyat tarihine kadar hastanın kafası karışıyor sürekli tasarıma bakarak demişti :))

bir kaç tane daha foto ekledim ve şişliklerimin belli olduğu önden bi fotoğraf koydumm :( yandan iyi ama önden hala inmediii tam olarak %50 si gitti diyebilirim ama burun estetiği ile ilgilennler eklebilr

Ruhsen senin de burnun çok doğal ve orantılı olmuş.. resmine de yorum yaptım zaten barış bey in üstüne tanımıyorum ben ya :))

ruhsen cok hos cok dogal gözlerinin güzelligi ve dudaklarin ön plana cikmis güle güle saglikli günlerde kullan :nazar: :nazar: darisi benim basima ne bitmez yazmis bitsede kis gelse sira bana gelsin artik :6: :6:

tamam kabul ettimm..kesinlkle ben barış bey diyorum başkada bişey demiyorum :))farkını anlıycakısınız zatenn..onu geçinn araştırınn hep memnun insanlar var...ve herkesin yüzüne giden burunu yapıyor bence güvenmek lazım en başta

ruhsen cok hos cok dogal gözlerinin güzelligi ve dudaklarin ön plana cikmis güle güle saglikli günlerde kullan :nazar: :nazar: darisi benim basima ne bitmez yazmis bitsede kis gelse sira bana gelsin artik :6: :6:
canım çok sağolasın baktım okudum :)bende yazdımm..sen ne zaman olucaksınn..kesinlkle uçarak gitmelisin :))
okadar cerrah arasında barış beye nedense sonsuz güvenmiştim..nitekim boşada çıkmadı sağolsun varolsunn

Ruhsen senin de burnun çok doğal ve orantılı olmuş.. resmine de yorum yaptım zaten barış bey in üstüne tanımıyorum ben ya :))

çok sağol canım ...kesinlikle ben demeyene kadar kimse anlamıyorkii :)))diyolar var bi güzellik sende ama neee :)))))bu beni oldukça mutlu ediyor...
evet yüzüme giden bir burun yaptı barış bey sağolsun...aynen bende barış beyin üstüne tanımıyoırum kim ne derse desin..okadar çok başarıya imzasını atmışkii..olumsuz düşünemk olanaksızz :))ve reklama ihtiyacı olmayan bir doktor bencee...aldğı parayııı hak ediyor...bende kredi almıştım 5.500tl idi...ama inanın seve seve ödüyorummm değerrrrr

Ruhsen merhaba sanırım soruyu bana sordun. Profil resmimden de biraz belli. Karadenizliyim biraz uzun hafif kemerli ama ince bir burnum var çok ciddi bir problem olmasa da beni rahatsız ediyor. Barış bey randevuya gittiğim gün ameliyat etmem dedi. Zorla ikna edip biraz kalkık olmasını istiyorum dedim . Günüm yaklaşıyor tabii heyecanda yükseliyor

sizin sorununuz nedir peki..kemermi var??

Back