sinemmm burnundaki problemi ya da yaşadıklarını bilemiyorum, burnundaki problem küçükse alışmaya çalış filan da demeyeceğim, insanın beklentisi büyük olunca en ufak pürüz bile gözüne batabilir ancak barış bey hasta revizyon için geldiğinde ilgilenmiyor gibi bir durum oluşmaması için yazmak istiyorum. genel olarak bu ilgi güleryüz konusuyla da ilgili olduğundan üzerine alınma lütfen yerimseniben
benim alçım çıktığında da vardı bir şişlik ama ineceğini düşünmüştüm, inmedi. 3. ayda da barış bey bekleyelim inmezse revizyonu düşünürüz dedi ki o günden sonra da çok ilgiliydi, telefonla kendisi aradı uzun uzun konuştuk bir kaç kez. hatta ben muayenehanesinden çok üzgün çıktığım için ertesi gün aradı. ben revizyon ihtimali çıktığında insanın neler hissettiğini çok iyi biliyorum ancak doktorum beni aramasaydı, bu kadar ilgili ve güven verici olmasaydı ben sürekli doktorun peşinde koşmak, arayıp cevap alamamak, suratsız bir şekilde karşılanmak durumunda kalsaydım işte o zamanki psikolojimi hayal bile edemiyorum.
ben barış beye güvenip ameliyat oldum, ufak bir pürüz çıktı olabilir, barış bey de başlamışken daha iyisini yapalım sen memnun olana kadar ben senin yanındayım dedi. eski burnundan daha iyi oldu diye bana da dedi e doğru çünkü daha iyi oldu ama ben de barış beye ben eskisinden daha iyi bir burun değil, iyi bir burun istedim dedim o da beni anlayışla karşıladı ve hep yanımda oldu.
revizyon denilen şey bana şanssızlık gibi gelse de aslında istatistik işi, yani çoğu doktorda 10 da 1 kişi revizyon olacaksa bu elbet birilerinin başına gelecek, başınıza geldiğinde nemrutta olsa işini iyi yapan doktoru seçtiyseniz ki onun da revizyon ihtimali olacak, dünya başınıza yıkılmış gibi hissettiğinizde nemrut suratlı doktorunuzun tavırlarına katlanmak zorundasınız malesef. bunu da ben yaşamadım bilemiyorum, yaşayanlar daha iyi anlatabilir. ben doktorun ilgisinin ne kadar önemli olduğunu öğrendim bunu anlatıyorum.