• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

mathmazeeellll :62: :62:
burnun gercekten kötü oldu sandimdi seninki tamamen hüsnü kuruntu bence cok hos cok kibar cok zarif yeni ameliyat oldun burnun oturdukca dahada güzel olucak
belkide yeni ifadeye bakmak zor geldi sana burnunu cok begendim
takma güzel kafani sikma tatli canini sacinin rengini degistirebilirsin (nasip olursa bende ameliyattan hemen sonra sac rengimi degistirmeyi düsünüyorum cevremdekiler bendeki degisikligin sebebi yeni sac rengim oldugunu düsünsün diye) sevgili oraletinde söyledigi gibi yap makyajini özgüvenle cik gez yeni güzel burnunla at biraz havani düsman catlat :63: :63:
saglik iyi günlerde güle güle kullan yeni burnunu :nazar: :nazar:

:)) Benim hala değişimim saçıma bağlanıyor :))

Bazen değişime açık olmuyoruz farklı gelen gözümüze hoş değilmiş gibi gelebiliyor. Ama mathmazel in burun derisi inceymiş çabuk sonuç alır bizimkilerden farklı :)
Sema28 ilk dönemler çok üzgündü çok ağlamıştı. Sosyal paylaşım sitelerinden birine resmini koymuş Barış Bey'e açılan bir sayfaya :D hemen tanıdım :) Yanı o kadar özgüvende gelmiş beğenide gelmiş ki güzel olmuş zaten burun inanılmaz zarif :) Biraz zaman biraz sabır.
Bu dönemde moral önemli. Stres yapanın sürecin sekteye uğrar ağır gider. Yani basit bir denklem bu. Bir hasta moralle iyileşir ki bunun en büyük örneklerini henüz çaresi olmayan hastalıkları sevgiyle, sabırla atlattıklarını okuyoruz. Kanser hastalarının çoğu bunu söyler atlatabilenler.

Moral hayatımızın her yerinde bize gerek. Sonrası güzel sonuçlar :)

merhaba arkadaşlar barış cakırı arastırdım baya ii bi doktor ama fiyat konusunda biraz ucuk. bogazici tıp merkezinde ameliyat olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi. şimdiden teşekkürler

para kolay kazanilmiyor ama yaptirmiskende gönül en iyisini en güzelini en dogalini istiyor bi kez olsun tam olsun
ben baris beyi bulmadan önce 3 ayri doktorla görüstüm yari fiyatina yapanlarda var ama sonuc icine sinmedikten sonra sen yeni burnunla mutlu olmadiktan sonra bedavayada yapsalar bo$
hangi doktorda olursa olsun umarim dogru karari verirsin ameliyatin basarili gecer ve sonuc icine siner

merhaba arkadaşlar barış cakırı arastırdım baya ii bi doktor ama fiyat konusunda biraz ucuk. bogazici tıp merkezinde ameliyat olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi. şimdiden teşekkürler

masalcım merhaba :)

Doktordan doktora değişiyor işte fiyatlar. Bu sayfa Barış Çakır'a ameliyat olan hastaların yorumlarıyla dolu ben Boğaziçi Tıp Merkezi ile ilgili bir şey okumaıdım şimdiye kadar :) Bir önceki sayfaya bakmalısın canım, Doktorlar, Öneriler ve Sorular. Oradan bakarsın. Oradaki doktorların kim olduğunu bile bilmiyorum çünkü. Kolaylıklar dilerim.

oralet iyiki varsin iyiki bizimlesin :16: :16:

:92::92::92::92: 11.ayımdayım. Daha geçen sene bu zamanlar tasarım için gidiyordum :)) Zaman çabuk geçiyo güzelde geçiyor. Hani ünlülerin yakılacak resimleri yayınlanır ya arada sırada. Bende arkadaşlarımın albümlerinden reim seçiyorum imha ettirmek için :D

Sağol canım iyiki sizlerde varsınız. Sizlerle dışarıda ameliyat olan arkadaşlarımla bile kronuşamadığım konuları konuşuyorum. Mutlu da oluyorum. :92::92:

Selam güzel bayan :)) Hoşgeldin bende sana güzel burunlu günler dilerim :)) Seni görmek çok güzel ayrıca ;)

Canım benim hoşbulduk :-) güneş lekelerimden kurtulunca daha güzel olcak inşallah...Oksijen terapi aldım, üç seansta düzelecek inşallah....6. ayımın dolmasını sakin sakin bekliyorum... :-)

Mathmazelcim burnun henüz yeni olmasına rağmen harika olmuş maşallah. Hiç problem yaratacak, can sıkacak birşey yok süpeer. Benim de 13 Eylül de umarım kolayca ben de atlatırım. Güle güle tadını çıkar yeni burnunun. Bu arada eski burnun nasıldı?
Ne kadar tatlısın ve içtensin. Seni tanımıyorum ama öyle hissediyorum. Burun derime ince demişti Barış bey. Olumlu düşünmekliyim galiba birazcık sizinle konuşmak terapi gibi geliyor bana iyi geliyor.Çok teşekkür ederin canım.

merhabaa arkadaşlar.burnum önden hala çok şiş ama ilk bandajdan çıktığı hali gibi değil tabi.sabahları şişiyor akşama doğru iniyorr.çok uyursam patates gibi uyanıyorum o ayrı =)
beğenmenize sevindim ama bana tuaf geliyor bazen çok kalkık ve kavisli olmasını beğenmiyorum bazende hoşuma gidiyor sanırım önceden çok büyük ve kemerli bi burnum olmasından dolayı alışamadım yeni görüntüme 17 günüm bugün bi kaç foto daha ekledim(henüüz erken kalkıklığı iner belki) öptm hepiniziii

merhabaa arkadaşlar.burnum önden hala çok şiş ama ilk bandajdan çıktığı hali gibi değil tabi.sabahları şişiyor akşama doğru iniyorr.çok uyursam patates gibi uyanıyorum o ayrı =)
beğenmenize sevindim ama bana tuaf geliyor bazen çok kalkık ve kavisli olmasını beğenmiyorum bazende hoşuma gidiyor sanırım önceden çok büyük ve kemerli bi burnum olmasından dolayı alışamadım yeni görüntüme 17 günüm bugün bi kaç foto daha ekledim(henüüz erken kalkıklığı iner belki) öptm hepiniziii

bende resimlerini görebilirmiyim canım arkdaşlık teklifimi kabul edersen çok sevinirim:21:

Canım benim hoşbulduk :-) güneş lekelerimden kurtulunca daha güzel olcak inşallah...Oksijen terapi aldım, üç seansta düzelecek inşallah....6. ayımın dolmasını sakin sakin bekliyorum... :-)

ayyy bende cok müzdarıbım bu gunes lekelerınden bende pempe maske aldım kendıme yapıom arada ıyı gıbı ama bu oksıjen terapı nasıl bısey eger faydasını gorursen mutlaka yaz :D.D bende kurtulmak ıstıom:d suan tatıldeyım ve sırf yenı leke olusmasın dıe yakmıyorum kendımı:D.D

Mathmazelcim burnun henüz yeni olmasına rağmen harika olmuş maşallah. Hiç problem yaratacak, can sıkacak birşey yok süpeer. Benim de 13 Eylül de umarım kolayca ben de atlatırım. Güle güle tadını çıkar yeni burnunun. Bu arada eski burnun nasıldı?

Teşekkür ederim canım. Burnum yandan hafif kemerliydi önden ise düz ve bana biraz uzun geliyordu

Burun operasyonu geçiren sevgili arkadaşlar, bir konu dikkatimi çekti. Her Barış beye burun ameliyatı olacak arkadaşlar gibi ben de forumu baştan sona okudum. Forumun başında ameliyat olmadan bir hafta ya da birkaç gün önce cilt bakımı yaptırılması konusunda çok konu geçiyordu. Ama son ameliyat olan arkadaşlar bahsetmiyor.Daha önce konudan bahsedildiği için mi? yoksa artık yapılmasına gerek duyulmuyor mu?

Burun operasyonu geçiren sevgili arkadaşlar, bir konu dikkatimi çekti. Her Barış beye burun ameliyatı olacak arkadaşlar gibi ben de forumu baştan sona okudum. Forumun başında ameliyat olmadan bir hafta ya da birkaç gün önce cilt bakımı yaptırılması konusunda çok konu geçiyordu. Ama son ameliyat olan arkadaşlar bahsetmiyor.Daha önce konudan bahsedildiği için mi? yoksa artık yapılmasına gerek duyulmuyor mu?

Ben burun ameliyatı oldum ve cilt bakımının yapılması gerektiğini bilmiyordum. Doktorda söylemedi ki bence gerekseydi derdi

:-)) herkes başlarda aynı duyguları yaşıyor...Klakıklığı iniyor...sabahları şiş uyanmanda normal...ben 5.aya girdim hala bazen şiş uyanıyorum....zamanla burnun oturacak, tecrübeye sabit :-) sevgiler

ayyy bende cok müzdarıbım bu gunes lekelerınden bende pempe maske aldım kendıme yapıom arada ıyı gıbı ama bu oksıjen terapı nasıl bısey eger faydasını gorursen mutlaka yaz :D.D bende kurtulmak ıstıom:d suan tatıldeyım ve sırf yenı leke olusmasın dıe yakmıyorum kendımı:D.D

Canım sorma ilk güneş lekesi oluştuğunda çok ağladım...burnumun sol tarafı çökük gibi duruyordu...burnum çöktü diye saatlerce ağladım..çünkü o gün güneş gözlüğü kullanmıştım ( 3.ayım bitmişti ) ve gözlük yüzünden çöktüğünü düşündüm....ama sonra dikkatli bakınca sadece güneş lekesi olduğunu gördüm...Oksijen terapisinin güneş lekelerine ve cildi gençleştirmeye faydası varmış...Şu an italyadayım, burda 3 seans satın aldım...İlk randevum 20 eylülde :-) o zamana kadar doluymuş..ancak o zaman bilgilendirebilirim...Ama internetten okuduğum kadarıyla güneş lekelerinde etkiliymiş....üçüncü aydan sonra güneş gözlüğü kullanabiliryoruz değil mi? 5.aya girdim ama korkudan kullanmıyorum, kör olacam yada gözümü kısmaktan kırışcam :3:

Canım sana özel mesaj atmıştım bende merak ediyordum son durumunu. Üzüldüm aslında okuduklarıma. Canım eğer kemersiz bir burun olacak dedise o geç ici bir durumdur. Benim de ilk ve son hallerim arasında kemer farkı var. Birde benimde derim kalın biliyorsun. Şu bahsettiğim çay var sayfa 508 hususi tavsiye edeceğim herkee. İki gündür içiyorum inanılmaz bir iniş yaşıyorum ödemlerimde. Gıdım gıdım değil hissettirici ölçüde. Aynaya baktığımda şaşırıyorum. Birtek deri yedirilen burun sırtı daha geç iniyor. Sende de aynı durum olmuş. Bende bu deri yedirilen bölge 7-8.ayda inişe geçti ki resimlerimi de koydum. Şu an 11.ayımdayım daha da indi. Ama bir yılı bulacak tam oturması. Hani herkes iyi güzel burnun var derken şu an çok ödemli diye cevap verirdim. Şimdi güzel dedirtecek bir burnum var :)
Kalın deri naparsın kardeşim geç sonuç veriyor sen muhakkak iç o karışımlı bitki çayını sonuç alacaksın mutlaka. Barış Beye sor bana da söyle aşağı yukarı burun yapımız ve yapılan işlemler aynı fikir yürütürüm sürecin hakkında. Bende aşırı bir deri yedirme yapmıştı Barış Bey yani resimlerde de belli aşırı şişliği. Sonrasında kendimi sürece bıraktım bugünlere kadar geldim. Burundan değil deridendir ve geçecek. Nihai hali değil canım. Görüşürüz görüşelim yine. Öpüyorum.

ilgin için çok çok teşekür ederim oralet :) hep destek tam destek :) ameliyattan sonra kardeşim burnuma çarptığında ortalığı ayağa kaldırmıştım ve ilk sen aklıma gelmiştin, yine koştun imdadıma :) tam anlamıyla meleksin :))

şuanki durumumdan mutsuz değilim, değilsem de tek sebebi barış beye güvenmem ve senin söylediklerini hatırlamamdır,yoksa paniklemiştim çoktan.

şimdi burnumun durumunu anlatayım sana; resim de gönderirim istersen. burun sırtım şiş dediğin gibi ama özellikle burnun uç kısmına doğru aşağı yönlü bi düşüklük var,güldüğümde düşüyor.normalde de yukarı doğru kavis olması gerekirken aşağı doğru duruyor.birde iki yandan görüntüsü aynı değil gibi.6 ay doldu benim ve ben bu zamana kadar ne bir fotoğraf çektim ne de ayna karşısına geçip burnumu inceledim.çünkü kendimi biliyorum,kesin takıntı yaparım dedim.2 hafta önce arkadaşım fotoğraflarımı çekti orda farkettim bu durumu.

ama sorun etmiyorum.en az 1 yıl daha beklerim ve umarım geçer, %90 geçecektir.zamanla geçmeyen bir durumsa bile barış bey gerekeni yapar.ama kesinlikle 2. ameliyatı olmayı göze alamam gibi geliyor.çünkü her ne kadar ağrı sızı olmasa da çok canım sıkılmıştı 10 gün evde alçıyla dururken :p

bahsettiğin çayı ameliyattan sonra 1 ay kadar içmiştim.ödemlere katkısı olmuştur mutlaka.aslında şimdi de içmek istiyorum ama kilo vermekten korkuyorum.ben 42 kilo falanım, kilo almaya çalışırken ters tepmesin diyorum :)

bende çok çok öptüm, görüşmek dileğiyle :) :71:

Duygucum yüzünü soğuk suyla yıka hiç korkma. Herkese hususi yazacağım :))

Sayfa 508 biktki çayı karışımını muhakkak dene. Aynı gün sonuç alıyorsun. Ama bir bardakla sınırlamayın kendinizi ben bi oturuşta nerdese tüm çaydanlığı tek başıma tüketiyorum. Hem diğer yandan zayıflamayada yardımcı oluyor. :))

oraletcim dün barış beyin yanına gittim hala çok şiş burnun dedi masaj falan yaptı bir de dediki bitki çayı iç sonra sevin hanım bn sana tarifi atıcam içenler çok memnun kalıyor dedi bnde bu tarifede bakalım bi dedim mailimi bi açtım seninnn çayıınnnn :)) meşhur olmuş anliyacağın senin çay :9:

kızlar ocak ayında ameliyat olmayı düşünüyorum kaç ay öncesinden randevu almalıyım?:26: birde işlerim dolayısıyla erteleme yapabilirim aldğım tarihte ameliyat olmazsam çokmu ileri tarihe atar:26: çünkü iznime getirmeye çalışıcam 2 haftalık iznim ve 2 hafta yeterli bi süremidir ameliyat olan arkadaşlar size soruyorum cevaplarsanız çok sevinirim:21:

kızlar ocak ayında ameliyat olmayı düşünüyorum kaç ay öncesinden randevu almalıyım?:26: birde işlerim dolayısıyla erteleme yapabilirim aldğım tarihte ameliyat olmazsam çokmu ileri tarihe atar:26: çünkü iznime getirmeye çalışıcam 2 haftalık iznim ve 2 hafta yeterli bi süremidir ameliyat olan arkadaşlar size soruyorum cevaplarsanız çok sevinirim:21:

ben görüşmeye gittiğimde 1 ay sonrasına ameliyat günü alabilmiştim en azından 1 ay önde gidip görüşmenizi öneririm.2 hafta yeterli olabilir çünkü 10. günde alçılar alınıyor sonra bant takıyor oda duruma göre 4 5 gün kalıyor yani tam bantlar çıktığında sizde işe dönmüş olursunuz bi sorun olmaz gibi :)

Back