• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Kızlar uzun bir aradan sonra ancak girebildim. Arkadaşlık teklifi göndererenleri ancak kabul edebildim. Arkadaş sayım çok arttığı için tam yüz foto koyamıyorum. benim revizyon ameliyatımı barış bey yaptı. şu an dördüncü ayı geride bıraktım ve burnumun ameliyatlı olduğunu tanıdıklarım dahi anlamıyor. Bir ara kimse anlamıyor boşa mı oldum acaba düşüncelerine kapılsamda şimdi biliyorum ki bu çok önemli bir ölçü. yani yüzüme bakıp kimse yapma burun yorumu yapamıyor. Burnumun şeklindende memnunum. Öyle süper kalkık bir burnum yok ama yüzümle uyumlu ve güzel. (zaten önemli olanda bence bu... dördüncü ay fotolarımı bu günlerde ekliycem... Ameliyat olacaklara özellikle revizyon olacaklara faydam olsun istiyorum...Özellikle Revizyon olacaklara...Sık giremesemde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım...
olacaklara iyi şanslar, olmuşlara geçmiş olsun....hepinize güzel burunlu günler dilerim :-)

duygucum yeni burnun hayirli olsun
cok begendim yüzün gözün acilmis liseli kizlar gibi olmussun burnun oturdugunda dahada güzel olucak gülegüle saglikli günlerde kullan :nazar: :nazar:

2 resim yükledim canım.

baktım ben fotoğraflarına yorumda yaptım.bana çok doğal ve güzel gözüktü.bnmkinin kavisi ve kalkıklığı fazla geliyor gözüme mesela.önceki halini bilmiyorum burnunun ama çok hoş yeni hali ve sanıyorum o alçının alındığı gün çekilen fotoğraf bana önden geniş gözükmedi hiç :S

zeynepcim, özel mesaj gönderemiyormuşum, mesaj sayım yeterli değilmiş :( 100 olması gerekiyormuş,ben 99 da kalmışım :)
bu msj dan sonra yollayabileceğim sanırım.yollayamazsam da umarım burdan görebilirsin

merhaba zeynep :) senden msj aldığıma ne kadar sevindim, eski bi arkadaşımı görmek gibi :)

6 ayım doldu, önümüzdeki hafta kontrole gidicem.sağlık açısından bi problem yo ama şeklini sevmiyorum sanki. kuruntu yapmak da istemiyorum, 6 ay dolana kadar doğru dürüst aynaya bile bakmadım yine takacak bişeyler bulmiyim diye ama geçen hafta bi arkadaşım fotoğraflarımı çekti, sevmedim.
sanki üstünde kemer var gibi duruyo ve iki yandan bakınca farklı duruyo. haftaya barış beye sorucam bakalım belki ben abartıyorumdur.birde benim burun derim kalındı, barış bey içten dikişlerle yedirmeye çalışmış.bakalım derin kabul edicekmi diyodu ilk ay kontrolümde.belki kabul etmemiştir de o deriler kemer gibi gözüküyodur.

sen nasılsın peki? en son eklediğin fotoğrafları gördüm,maşallahın vardı :)

Canım sana özel mesaj atmıştım bende merak ediyordum son durumunu. Üzüldüm aslında okuduklarıma. Canım eğer kemersiz bir burun olacak dedise o geç ici bir durumdur. Benim de ilk ve son hallerim arasında kemer farkı var. Birde benimde derim kalın biliyorsun. Şu bahsettiğim çay var sayfa 508 hususi tavsiye edeceğim herkee. İki gündür içiyorum inanılmaz bir iniş yaşıyorum ödemlerimde. Gıdım gıdım değil hissettirici ölçüde. Aynaya baktığımda şaşırıyorum. Birtek deri yedirilen burun sırtı daha geç iniyor. Sende de aynı durum olmuş. Bende bu deri yedirilen bölge 7-8.ayda inişe geçti ki resimlerimi de koydum. Şu an 11.ayımdayım daha da indi. Ama bir yılı bulacak tam oturması. Hani herkes iyi güzel burnun var derken şu an çok ödemli diye cevap verirdim. Şimdi güzel dedirtecek bir burnum var :)
Kalın deri naparsın kardeşim geç sonuç veriyor sen muhakkak iç o karışımlı bitki çayını sonuç alacaksın mutlaka. Barış Beye sor bana da söyle aşağı yukarı burun yapımız ve yapılan işlemler aynı fikir yürütürüm sürecin hakkında. Bende aşırı bir deri yedirme yapmıştı Barış Bey yani resimlerde de belli aşırı şişliği. Sonrasında kendimi sürece bıraktım bugünlere kadar geldim. Burundan değil deridendir ve geçecek. Nihai hali değil canım. Görüşürüz görüşelim yine. Öpüyorum.

mathmazel merhaba nasılsın ?

ben bugün itibari ile bantlarımı çıkarmış bulunmaktayım.bantın altından şiş bir burun çıktı hiç şaşırmadım tabi bantlıyken bile belliydi çünkü :))
ve o kadar tuaf ki yüzümü yıkamaya korkuyorum bantların yapışkanlarından dolayı biraz pislenmiş burnum inan temizleyemedim doğru düzgün :))

bu arada ben bu perşembe yine barış beyin yanına gidiyorum 2 saatliğine uçakla gelicekmiş :))
yine yoğurucak burnumu kesin şiş olduğu için :( şu şişlikler gitsin herşeye razıyım :(
onun dışanda profilden iyi ama önden felaket :)) senin durumun nasıl oldu merak ettim umarım iyisindiirrr =))

Duygucum yüzünü soğuk suyla yıka hiç korkma. Herkese hususi yazacağım :))

Sayfa 508 biktki çayı karışımını muhakkak dene. Aynı gün sonuç alıyorsun. Ama bir bardakla sınırlamayın kendinizi ben bi oturuşta nerdese tüm çaydanlığı tek başıma tüketiyorum. Hem diğer yandan zayıflamayada yardımcı oluyor. :))

Kalp kalbe karşıymış seni düşünerek girdim siteye. Barış bey mi gel dedi sana sen mi istedin. Benim görüşmem 15 ağustosta ondan önce yok dediler. Ben bantlıyken burnumu daha çok beğeniyordum ki 4 günde çıkar demişti ben 8.gün çıkardım. Dışarı çıkmak bile istemiyorum şuan kendimi çirkin hissediyorum. Önden burnumu beğenmiyorum hiç eski halim daha iyiydi. Umarım geçici bir durumdur burnum önden güzel görünür.

Canım baktım resimlerine ne önden ne yandan ödemli olduğu belli bile değil. Ki olacak bu dönemde ve burnunun son şekli değil yahu. Burda sayfalarca insan ameliyatoldu hangisi ameliyattan sonraki halim kaldı dedi. Hatta kimi zaman keşke ameliyattan sonraki kalkıklığı inmeseydi dedi.
Burun sırtında içerideki dikişlerin ve ödemin verdiği bir kemer görüntüsü var. Bu görüntü ameliyat olanların %40 ında oluyor. Bende de oldu. Bir çok buradaki arkadaşımda da oldu. Ama içerideki dikişler iyileştikçe üst bölge de inmeye başladı. Biraz izin ver canım telkin değil bilgi paylaşım yeri burası. Ben telkinde bulunmuyorum.

Svrym yanlış yazmıyorsam bu arkadaşımın burnu çok şişti mesela. Barış Beye kontrole geldi gününden önce. Yüzünü çok sakınıp temizlediği için bir şey olur korkusuyla suya çok değdirmediği için ödemlerinde artış olmuştu. Su ile yıkamaya başladı fıstık gibi hatun oldu çıktı :) Yani ondaki ödem hadi sızı geçtim bende olsa vallahi oturur ağlardım. Düşünün bende ağlarsam halini. Bir ay olmadı aradım her şey yolunda mı diye. Sevgilim bana bir kez daha aşık oldu dedi ses tonundan ben bile havalara uçtum. Bu mutluluk çok uzakta değil be arkadaşım. Şimdi sayfa 508 e gidip orataki bitki çayı karışımıını da uygula. Bir sonraki kontrole daha inmiş bir burun göreceksin. Burundaki ödeme göre değişir ama bende 1-1,5 milim kadarincelme oldu. Düşünün yani ciddi bir rakam bu ve daha da toparlanyor :) 11.ayımdayım daha ödemliyim. Sabır canım sabır. Ben bu karışımı 7. ay ortasında içmeye başladım o vakit inişe geçti ödemler. Dün yine başladım bugün yine toparlandı. Senemde ne olacak bekliyorum. Son halini yine paylaşacağım.

Son düzenleme:
:))))
barış bey gel dedi haftaya tarih belli değildi bugün aradım öğrendim çok şişdi geçen alçıdan çıktığında bi daha görmeye gerek duydu sanırım :)
şuan bnm önden burnumu görsen heralde kendi burnunu beğenirdin çünkü o kadar şişş ki :)

Bence hiç moralimizi bozmayalım tabikiii geçiceek.Herkes farklı atlatıyor ameliyat sonrasını.Kimisinin hiç şişmiyor Kimisinin şişiyor çabucak iniyor Kimisi geç iyileşiyor ama sonuç herkesde süper oluyor :)

Hakkaten yahu senin burnun ne kadarda değişmiş öncesi sonrası full değişim gösteren kızlardansın :))

İki kız aynı olamaz diyorum hala. Bebek gibiymişsin ortaya çıkmış güzelliğin maşallah :)

Seninde burun sırtında çok şişlik var. Toparlansın görelim bakalım :)) Sayfa 508 söylemiştim değil mi ;))

Son düzenleme:
Kızlar uzun bir aradan sonra ancak girebildim. Arkadaşlık teklifi göndererenleri ancak kabul edebildim. Arkadaş sayım çok arttığı için tam yüz foto koyamıyorum. benim revizyon ameliyatımı barış bey yaptı. şu an dördüncü ayı geride bıraktım ve burnumun ameliyatlı olduğunu tanıdıklarım dahi anlamıyor. Bir ara kimse anlamıyor boşa mı oldum acaba düşüncelerine kapılsamda şimdi biliyorum ki bu çok önemli bir ölçü. yani yüzüme bakıp kimse yapma burun yorumu yapamıyor. Burnumun şeklindende memnunum. Öyle süper kalkık bir burnum yok ama yüzümle uyumlu ve güzel. (zaten önemli olanda bence bu... dördüncü ay fotolarımı bu günlerde ekliycem... Ameliyat olacaklara özellikle revizyon olacaklara faydam olsun istiyorum...Özellikle Revizyon olacaklara...Sık giremesemde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım...
olacaklara iyi şanslar, olmuşlara geçmiş olsun....hepinize güzel burunlu günler dilerim :-)

Selam güzel bayan :)) Hoşgeldin bende sana güzel burunlu günler dilerim :)) Seni görmek çok güzel ayrıca ;)

Canım baktım resimlerine ne önden ne yandan ödemli olduğu belli bile değil. Ki olacak bu dönemde ve burnunun son şekli değil yahu. Burda sayfalarca insan ameliyatoldu hangisi ameliyattan sonraki halim kaldı dedi. Hatta kimi zaman keşke ameliyattan sonraki kalkıklığı inmeseydi dedi.
Burun sırtında içerideki dikişlerin ve ödemin verdiği bir kemer görüntüsü var. Bu görüntü ameliyat olanların %40 ında oluyor. Bende de oldu. Bir çok buradaki arkadaşımda da oldu. Ama içerideki dikişler iyileştikçe üst bölge de inmeye başladı. Biraz izin ver canım telkin değil bilgi paylaşım yeri burası. Ben telkined bulunmuyorum.

Svrym yanlış yazmıyorsam bu arkadaşımın burnu çok şişti mesela. Barış Beye kontrole geldi gününden önce. Yüzünü çok sakınıp temizlediği için bir şey olur korkusuyla suya çok değdirmediği için ödemlerinde artış olmuştu. Su ile yıkamaya başladı fıstık gibi hatun oldu çıktı :) Yani ondaki ödem hadi sızı geçtim bende olsa vallahi oturur ağlardım. Düşünün bende ağlarsam halini. Bir ay olmadı aradım her şey yolunda mı diye. Sevgilim bana bir kez daha aşık oldu dedi ses tonundan ben bile havalara uçtum. Bu mutluluk çok uzakta değil be arkadaşım. Şimdi sayfa 508 e gidip orataki bitki çayı karışımıını da uygula. Bir sonraki kontrole daha inmiş bir burun göreceksin. Burundaki ödeme göre değişir ama bende 1-1,5 milim kadarincelme oldu. Düşünün yani ciddi bir rakam bu ve daha da toparlanyor :) 11.ayımdayım daha ödemliyim. Sabır canım sabır. Ben bu karışımı 7. ay ortasında içmeye başladım o vakit inişe geçti ödemler. Dün yine başladım bugün yine toparlandı. Senemde ne olacak bekliyorum. Son halini yine paylaşacağım.

Teşekkür ederim oralet. Çok sabırlısınız bana karşı. Şuan burnu değil de yüzüme yakıştıramadım. Yeni yüzümü beğenmedim dışarı bile çıkamıyorum.

Teşekkür ederim oralet. Çok sabırlısınız bana karşı. Şuan burnu değil de yüzüme yakıştıramadım. Yeni yüzümü beğenmedim dışarı bile çıkamıyorum.

Canım insan yaşayınca sonunu biliyor artık :)) hani bir filmi tekrar izlersin adım adım ne olacak bilirsin onun gibi benimkiside. Derin kalın olmasında bırak ödemli olsun. Zaten ödemsiz burun yok. Mecbur içeride bi dünya işlem oldu haliyle yüz tepki veriyor. Çık yahu dışarı rahat rahat ben alçılı halimle gezmiştim hiçbir şeyden mahrum bırakmadım kendimi hayat kısa yakalamak lazım :)) Ama alçılı ama alçısız ama ödemli ama ödemsiz :))

Kendine karşı sabırsızsın daha yeni ameliyatlısın ve deri yapın bana göre orta hatta ince bile olabilir. Biliyorsan yazsana bi yoksa da Barış Bey'e sor bakalım Gittiğinde. 1-2 ayda senin burnun tamam gibi görüyorum. Ben Barış Bey'e şöyle demiştim; bir arkadaşıma kemer yapmışsınız galiba bana da yaptınız aslında olmasaydı kem küm. Baktı yüzüme sana kemer yapmadım ki dedi. Biraz şiş dedim. Arkadaşımın adını sordu söyleyince onda da kemer yok dedi. İçerideki dikişler eridiğinde geçecek dedi. Çok mutlu olmuştum. :) Dediği gibi de oldu. Öbür arkadaş kim derseniz kafayıyemişdüşler :D işte yaşaya yaşaya öğreniyoruz.

Yüzüne burnuna bir şey sürmeden hafif bir makyaj yap. Ruj sür illaki yüzüne renk gelir ;) Sacını topla veya salıver .)) Bak bakalım kendine bu burun beğenilir yahu. Hem ameliyattan yeni çıkmış burun. İlk günlerine göre ödem konusunda çok iyi bile ;))

(Ben ameliyattan çıktıktan iki saat sonra saçımı açıp, rujumu sürüp hastahane odamdaki yatağımda dinlenmeye devam etmiştim. Hem kendimi hasta gibi görmek istemediğimden hemde gelenlere iyi olduğumu göstermek açısından :D Keyifliydi. Sende geçiçi bu dönemin keyfini çıkar. Çıkmaz deme çıkar çıkar atabiliyorsan özelden bana mail adresini at sana nasıl çıkardığımı göstereyim hatta :)))

Canım insan yaşayınca sonunu biliyor artık :)) hani bir filmi tekrar izlersin adım adım ne olacak bilirsin onun gibi benimkiside. Derin kalın olmasında bırak ödemli olsun. Zaten ödemsiz burun yok. Mecbur içeride bi dünya işlem oldu haliyle yüz tepki veriyor. Çık yahu dışarı rahat rahat ben alçılı halimle gezmiştim hiçbir şeyden mahrum bırakmadım kendimi hayat kısa yakalamak lazım :)) Ama alçılı ama alçısız ama ödemli ama ödemsiz :))

Kendine karşı sabırsızsın daha yeni ameliyatlısın ve deri yapın bana göre orta hatta ince bile olabilir. Biliyorsan yazsana bi yoksa da Barış Bey'e sor bakalım Gittiğinde. 1-2 ayda senin burnun tamam gibi görüyorum. Ben Barış Bey'e şöyle demiştim; bir arkadaşıma kemer yapmışsınız galiba bana da yaptınız aslında olmasaydı kem küm. Baktı yüzüme sana kemer yapmadım ki dedi. Biraz şiş dedim. Arkadaşımın adını sordu söyleyince onda da kemer yok dedi. İçerideki dikişler eridiğinde geçecek dedi. Çok mutlu olmuştum. :) Dediği gibi de oldu. Öbür arkadaş kim derseniz kafayıyemişdüşler :D işte yaşaya yaşaya öğreniyoruz.

Yüzüne burnuna bir şey sürmeden hafif bir makyaj yap. Ruj sür illaki yüzüne renk gelir ;) Sacını topla veya salıver .)) Bak bakalım kendine bu burun beğenilir yahu. Hem ameliyattan yeni çıkmış burun. İlk günlerine göre ödem konusunda çok iyi bile ;))

(Ben ameliyattan çıktıktan iki saat sonra saçımı açıp, rujumu sürüp hastahane odamdaki yatağımda dinlenmeye devam etmiştim. Hem kendimi hasta gibi görmek istemediğimden hemde gelenlere iyi olduğumu göstermek açısından :D Keyifliydi. Sende geçiçi bu dönemin keyfini çıkar. Çıkmaz deme çıkar çıkar atabiliyorsan özelden bana mail adresini at sana nasıl çıkardığımı göstereyim hatta :)))

Ne kadar tatlısın ve içtensin. Seni tanımıyorum ama öyle hissediyorum. Burun derime ince demişti Barış bey. Olumlu düşünmekliyim galiba birazcık sizinle konuşmak terapi gibi geliyor bana iyi geliyor.Çok teşekkür ederin canım.

Ne kadar tatlısın ve içtensin. Seni tanımıyorum ama öyle hissediyorum. Burun derime ince demişti Barış bey. Olumlu düşünmekliyim galiba birazcık sizinle konuşmak terapi gibi geliyor bana iyi geliyor.Çok teşekkür ederin canım.

Benim çok yakın iki arkadaşım ameliyat günü ne yanma geldiler ne sonrasında evime geldiler. Hani bu ameliyata ihtiyacım yokmuş. Şımarıklığıma verdiler. Ki beni genelde çevrem şımarık diye de anmaz ya neyse ameliyat sonrası hassas dönemimi desteksiz geçirdim.
b
Benden 20 gün sonra biri 1 ay 24 gün sonra da diğeri başka başka doktorlara ameliyat oldu.

Kızlardan biri o kadar para verilir mi altı üstü bir burun dedi. Ne bir resim ne yapılacak bir tasarım bir şey görmeden açık ameliyat oldu. Hatta ben refakat ettim hiç tek bırakmadım. Şimdi burun derisi üstten burun ucuna doğru bir sarkma yapıyor iki burun arası da sarkıyor. Mutlu değil yanında burnumla iglili tek yorum yapmıyorum. Bana "senin de burnun şişti benimde inecek değil mi" diye sordu bende şiş illaki iner dedim ama açık ameliyatlarda bu durum pek geçerli olmuyor.. Bakan herkes ameliyat mı oldun diyor daha kesi izini görmeden resimlerden belli oluyor. vs.vs.

1 ay 24 gün sonra olan arkadaşım ben prof.doktora olurum dedi benden daha fazla ödedi ameliyattan çıktı alçı bandaj çıktı burnu içeriden düzeltmiş doktor (kbb) fakat dışına dokunmamış içerisinin eğriliği düzelince dışıda değişir dedi kemer aynen duruyor. Kapalı ameliyatla oldu ama dışında bir işlem yok. Onunda refakatçisi ben oldum. Arada keşke üstünü de düzeltseymiş dediği oluyor.

İşin iyi tarafı ikiside nefes alabiliyor. Ama benim ameliyat sürecimde daha alçılıyken bile çok kalkık yorumları yapıyorlardı. Ki resim üzerinden. Kapalı teknik kesi izi olmaz demişim resmi zoomlayıp iz aramışlardı :) Hatta bu arkadaşlarımın resimlerini de göstertdiğim kızlar olmuştu. Öncesi - ameliyathanede alçılı- ve yeni tarihli son halini gösterir. Yani lafta kalmıyor belgeli benim her işim.

Ben hiç sürecim boyunca onlardan etkilenmedim tek etkilendiğim konu bir tanesinin beni zencefil bitkisiyle tanıştırması oldu. Aktara gidince de başka bitkilerle tanıştım :)

Sen daha dur hiçbir şey görmedin :)) Ama çık gez dolaş eve kapatacağın bir burnun yok ;) Hem kısa yürüyüşler yapman şart. Hatırlatırım :))

2 resim yükledim canım.

mathmazeeellll :62: :62:
burnun gercekten kötü oldu sandimdi seninki tamamen hüsnü kuruntu bence cok hos cok kibar cok zarif yeni ameliyat oldun burnun oturdukca dahada güzel olucak
belkide yeni ifadeye bakmak zor geldi sana burnunu cok begendim
takma güzel kafani sikma tatli canini sacinin rengini degistirebilirsin (nasip olursa bende ameliyattan hemen sonra sac rengimi degistirmeyi düsünüyorum cevremdekiler bendeki degisikligin sebebi yeni sac rengim oldugunu düsünsün diye) sevgili oraletinde söyledigi gibi yap makyajini özgüvenle cik gez yeni güzel burnunla at biraz havani düsman catlat :63: :63:
saglik iyi günlerde güle güle kullan yeni burnunu :nazar: :nazar:

merhaba arkadaşlar barış cakırı arastırdım baya ii bi doktor ama fiyat konusunda biraz ucuk. bogazici tıp merkezinde ameliyat olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi. şimdiden teşekkürler

Back