mathmazel senin burnunuda cok merak ediyorum
2 resim yükledim canım.
zeynepcim, özel mesaj gönderemiyormuşum, mesaj sayım yeterli değilmiş100 olması gerekiyormuş,ben 99 da kalmışım :)
bu msj dan sonra yollayabileceğim sanırım.yollayamazsam da umarım burdan görebilirsin
merhaba zeynep :) senden msj aldığıma ne kadar sevindim, eski bi arkadaşımı görmek gibi :)
6 ayım doldu, önümüzdeki hafta kontrole gidicem.sağlık açısından bi problem yo ama şeklini sevmiyorum sanki. kuruntu yapmak da istemiyorum, 6 ay dolana kadar doğru dürüst aynaya bile bakmadım yine takacak bişeyler bulmiyim diye ama geçen hafta bi arkadaşım fotoğraflarımı çekti, sevmedim.
sanki üstünde kemer var gibi duruyo ve iki yandan bakınca farklı duruyo. haftaya barış beye sorucam bakalım belki ben abartıyorumdur.birde benim burun derim kalındı, barış bey içten dikişlerle yedirmeye çalışmış.bakalım derin kabul edicekmi diyodu ilk ay kontrolümde.belki kabul etmemiştir de o deriler kemer gibi gözüküyodur.
sen nasılsın peki? en son eklediğin fotoğrafları gördüm,maşallahın vardı :)
mathmazel merhaba nasılsın ?
ben bugün itibari ile bantlarımı çıkarmış bulunmaktayım.bantın altından şiş bir burun çıktı hiç şaşırmadım tabi bantlıyken bile belliydi çünkü :))
ve o kadar tuaf ki yüzümü yıkamaya korkuyorum bantların yapışkanlarından dolayı biraz pislenmiş burnum inan temizleyemedim doğru düzgün :))
bu arada ben bu perşembe yine barış beyin yanına gidiyorum 2 saatliğine uçakla gelicekmiş :))
yine yoğurucak burnumu kesin şiş olduğu içinşu şişlikler gitsin herşeye razıyım
onun dışanda profilden iyi ama önden felaket :)) senin durumun nasıl oldu merak ettim umarım iyisindiirrr =))
Kalp kalbe karşıymış seni düşünerek girdim siteye. Barış bey mi gel dedi sana sen mi istedin. Benim görüşmem 15 ağustosta ondan önce yok dediler. Ben bantlıyken burnumu daha çok beğeniyordum ki 4 günde çıkar demişti ben 8.gün çıkardım. Dışarı çıkmak bile istemiyorum şuan kendimi çirkin hissediyorum. Önden burnumu beğenmiyorum hiç eski halim daha iyiydi. Umarım geçici bir durumdur burnum önden güzel görünür.
:))))
barış bey gel dedi haftaya tarih belli değildi bugün aradım öğrendim çok şişdi geçen alçıdan çıktığında bi daha görmeye gerek duydu sanırım :)
şuan bnm önden burnumu görsen heralde kendi burnunu beğenirdin çünkü o kadar şişş ki :)
Bence hiç moralimizi bozmayalım tabikiii geçiceek.Herkes farklı atlatıyor ameliyat sonrasını.Kimisinin hiç şişmiyor Kimisinin şişiyor çabucak iniyor Kimisi geç iyileşiyor ama sonuç herkesde süper oluyor :)
Kızlar uzun bir aradan sonra ancak girebildim. Arkadaşlık teklifi göndererenleri ancak kabul edebildim. Arkadaş sayım çok arttığı için tam yüz foto koyamıyorum. benim revizyon ameliyatımı barış bey yaptı. şu an dördüncü ayı geride bıraktım ve burnumun ameliyatlı olduğunu tanıdıklarım dahi anlamıyor. Bir ara kimse anlamıyor boşa mı oldum acaba düşüncelerine kapılsamda şimdi biliyorum ki bu çok önemli bir ölçü. yani yüzüme bakıp kimse yapma burun yorumu yapamıyor. Burnumun şeklindende memnunum. Öyle süper kalkık bir burnum yok ama yüzümle uyumlu ve güzel. (zaten önemli olanda bence bu... dördüncü ay fotolarımı bu günlerde ekliycem... Ameliyat olacaklara özellikle revizyon olacaklara faydam olsun istiyorum...Özellikle Revizyon olacaklara...Sık giremesemde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım...
olacaklara iyi şanslar, olmuşlara geçmiş olsun....hepinize güzel burunlu günler dilerim
Canım baktım resimlerine ne önden ne yandan ödemli olduğu belli bile değil. Ki olacak bu dönemde ve burnunun son şekli değil yahu. Burda sayfalarca insan ameliyatoldu hangisi ameliyattan sonraki halim kaldı dedi. Hatta kimi zaman keşke ameliyattan sonraki kalkıklığı inmeseydi dedi.
Burun sırtında içerideki dikişlerin ve ödemin verdiği bir kemer görüntüsü var. Bu görüntü ameliyat olanların %40 ında oluyor. Bende de oldu. Bir çok buradaki arkadaşımda da oldu. Ama içerideki dikişler iyileştikçe üst bölge de inmeye başladı. Biraz izin ver canım telkin değil bilgi paylaşım yeri burası. Ben telkined bulunmuyorum.
Svrym yanlış yazmıyorsam bu arkadaşımın burnu çok şişti mesela. Barış Beye kontrole geldi gününden önce. Yüzünü çok sakınıp temizlediği için bir şey olur korkusuyla suya çok değdirmediği için ödemlerinde artış olmuştu. Su ile yıkamaya başladı fıstık gibi hatun oldu çıktı :) Yani ondaki ödem hadi sızı geçtim bende olsa vallahi oturur ağlardım. Düşünün bende ağlarsam halini. Bir ay olmadı aradım her şey yolunda mı diye. Sevgilim bana bir kez daha aşık oldu dedi ses tonundan ben bile havalara uçtum. Bu mutluluk çok uzakta değil be arkadaşım. Şimdi sayfa 508 e gidip orataki bitki çayı karışımıını da uygula. Bir sonraki kontrole daha inmiş bir burun göreceksin. Burundaki ödeme göre değişir ama bende 1-1,5 milim kadarincelme oldu. Düşünün yani ciddi bir rakam bu ve daha da toparlanyor :) 11.ayımdayım daha ödemliyim. Sabır canım sabır. Ben bu karışımı 7. ay ortasında içmeye başladım o vakit inişe geçti ödemler. Dün yine başladım bugün yine toparlandı. Senemde ne olacak bekliyorum. Son halini yine paylaşacağım.
Teşekkür ederim oralet. Çok sabırlısınız bana karşı. Şuan burnu değil de yüzüme yakıştıramadım. Yeni yüzümü beğenmedim dışarı bile çıkamıyorum.
Canım insan yaşayınca sonunu biliyor artık :)) hani bir filmi tekrar izlersin adım adım ne olacak bilirsin onun gibi benimkiside. Derin kalın olmasında bırak ödemli olsun. Zaten ödemsiz burun yok. Mecbur içeride bi dünya işlem oldu haliyle yüz tepki veriyor. Çık yahu dışarı rahat rahat ben alçılı halimle gezmiştim hiçbir şeyden mahrum bırakmadım kendimi hayat kısa yakalamak lazım :)) Ama alçılı ama alçısız ama ödemli ama ödemsiz :))
Kendine karşı sabırsızsın daha yeni ameliyatlısın ve deri yapın bana göre orta hatta ince bile olabilir. Biliyorsan yazsana bi yoksa da Barış Bey'e sor bakalım Gittiğinde. 1-2 ayda senin burnun tamam gibi görüyorum. Ben Barış Bey'e şöyle demiştim; bir arkadaşıma kemer yapmışsınız galiba bana da yaptınız aslında olmasaydı kem küm. Baktı yüzüme sana kemer yapmadım ki dedi. Biraz şiş dedim. Arkadaşımın adını sordu söyleyince onda da kemer yok dedi. İçerideki dikişler eridiğinde geçecek dedi. Çok mutlu olmuştum. :) Dediği gibi de oldu. Öbür arkadaş kim derseniz kafayıyemişdüşlerişte yaşaya yaşaya öğreniyoruz.
Yüzüne burnuna bir şey sürmeden hafif bir makyaj yap. Ruj sür illaki yüzüne renk gelirSacını topla veya salıver .)) Bak bakalım kendine bu burun beğenilir yahu. Hem ameliyattan yeni çıkmış burun. İlk günlerine göre ödem konusunda çok iyi bile )
(Ben ameliyattan çıktıktan iki saat sonra saçımı açıp, rujumu sürüp hastahane odamdaki yatağımda dinlenmeye devam etmiştim. Hem kendimi hasta gibi görmek istemediğimden hemde gelenlere iyi olduğumu göstermek açısındanKeyifliydi. Sende geçiçi bu dönemin keyfini çıkar. Çıkmaz deme çıkar çıkar atabiliyorsan özelden bana mail adresini at sana nasıl çıkardığımı göstereyim hatta :)))
_MeNeKSHe_ ve pembiss inş sizin ameliyatlarınızda çok güzel geçiceek bizlerde size güzel güzel yorumlar yapacağızz :))
Ne kadar tatlısın ve içtensin. Seni tanımıyorum ama öyle hissediyorum. Burun derime ince demişti Barış bey. Olumlu düşünmekliyim galiba birazcık sizinle konuşmak terapi gibi geliyor bana iyi geliyor.Çok teşekkür ederin canım.
2 resim yükledim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?