xxdyguxx son 1
RABBIM icine sindirsin yeni güzel burnunu
çok çok sağol.umarım sende bir an önce istediğin burna kavuşursun :)
dün çıktı alçılarıım.veee evett herkes gibi bende aynaya baktığımdaa şok oldum.evet biliyordum şiş bi burunla karşılaşıcağımı ama bu kadarını beklemiyorumdum.
barış bey burnumu bi güzell yoğurdu :)) ödem olmuş burnunda dedi.canım yandı bayaa( bide burnum fenaa şekilde yağlanmıştı nasıl temizleyeceğini şaşırdı valla barış bey :))bant takıldı 5 gün sonra çıkartabilirsin dedii..ama bana kalsaa çıkartmam o görüntüyü bir daha göreceğim diye korkuyorum :))
dün moralim bozuldu birazcık :2:
ama geçicek biliyorum bariz şişlikler var çünkü burnumda..beklemedeyim şuanlık.gelişmelerden haberdar ederim.
Burun ameliyatı olmuş arkadaşlar ben alçı sonrası takılan bantlarımı hala çıkarmadım. Hata mı yapıyorum acaba?(Bantlar 22 temmuz cuma günü takılmıştı ve 4 gün kalsın demişti). Ayrıca 12 temmuz da ameliyat oldum artık spor yapabilir miyim. Evde otura otura kilo aldım baya. (Yürüyüş bandında yürümek veya pilates gibi)Zararı var mıdır?
çok çok sağol.umarım sende bir an önce istediğin burna kavuşursun :)
dün çıktı alçılarıım.veee evett herkes gibi bende aynaya baktığımdaa şok oldum.evet biliyordum şiş bi burunla karşılaşıcağımı ama bu kadarını beklemiyorumdum.
barış bey burnumu bi güzell yoğurdu :)) ödem olmuş burnunda dedi.canım yandı bayaa( bide burnum fenaa şekilde yağlanmıştı nasıl temizleyeceğini şaşırdı valla barış bey :))bant takıldı 5 gün sonra çıkartabilirsin dedii..ama bana kalsaa çıkartmam o görüntüyü bir daha göreceğim diye korkuyorum :))
dün moralim bozuldu birazcık :2:
ama geçicek biliyorum bariz şişlikler var çünkü burnumda..beklemedeyim şuanlık.gelişmelerden haberdar ederim.
insallah :))
hayirli olsun kiyamam yaaa korkma cok sisen burunlar sismeyen burunlara göre sanki daha bi güzel oluyo zamanla
gecmis olsun tekrar
Canım sen rekora koşuyosun çıkar ve soğuk su ile yıka yüzünü :))) Sabah akşam gün içinde bol bol yıka yüzünü, fondoten kullanma yüzün yağlanacak zaten.
Su şişliklerin inmesi için bir numaralı ilaç
Duşta bile suyun altında tut kendini bırak burnun olabildiği kadar ıslansın.
Bantlı kalmasın artık. Şişliklerini bantsız dönemde atacaksın sürecini başlat biranönce :)
Yürüyüş bandı veya platesin bir zararı olacağını sanmıyorum ama sen Barış Bey e veya Sevin Hanım a bi sor istersen. Belki ilk aylar burun içi terlemesi de olacağı için belli bir kıstas sunarlar.
Hayırlı uğurlu olsun bu arada iki hafta sonra daha oturmuş olur burnun. 1.ay halini gör bakalım aynada nasıl bir kız göreceksin[/QUOBu
Teşekkür ederim oraletciğim. Keyfimi yerine getirdin. Ben galiba fazlasıyla takıntı yapıyorum. Ki bugün elimdeki askı burnuma çarptı Nasıl oldu anlamadım. Duş alınca sanki burnumun ucu aşağı iner suyun basıncıyla gibi geliyor.Komik takıntılarım var
Canım sen rekora koşuyosun çıkar ve soğuk su ile yıka yüzünü :))) Sabah akşam gün içinde bol bol yıka yüzünü, fondoten kullanma yüzün yağlanacak zaten.
Su şişliklerin inmesi için bir numaralı ilaç
Duşta bile suyun altında tut kendini bırak burnun olabildiği kadar ıslansın.
Bantlı kalmasın artık. Şişliklerini bantsız dönemde atacaksın sürecini başlat biranönce :)
Yürüyüş bandı veya platesin bir zararı olacağını sanmıyorum ama sen Barış Bey e veya Sevin Hanım a bi sor istersen. Belki ilk aylar burun içi terlemesi de olacağı için belli bir kıstas sunarlar.
Hayırlı uğurlu olsun bu arada iki hafta sonra daha oturmuş olur burnun. 1.ay halini gör bakalım aynada nasıl bir kız göreceksin[/QUOBu
Teşekkür ederim oraletciğim. Keyfimi yerine getirdin. Ben galiba fazlasıyla takıntı yapıyorum. Ki bugün elimdeki askı burnuma çarptı Nasıl oldu anlamadım. Duş alınca sanki burnumun ucu aşağı iner suyun basıncıyla gibi geliyor.Komik takıntılarım var
:)) Keyifli ol tabi her daim. Bu tür ameliyatlar süreci boyunca moralde gerektirir.
Benim on ay oldu askılı vukuatım var bi tane D: başkada bir şeyim yok :) Dolaptaki askı başka bir askıya takılmış çeksem gelir mi dedim ucu burnuma çarptı ama canım yanmadı öyle hafif ama bende hala ödem olduğu için iyi hissetmiştim :) Bir şey olmadı ama.
Duş alıncaa burnunun ucundan tut istersen :) Hani yeterki kendini rahat hisset :) Takıntı yapma rahat ol relax relax
En önemlisi selamlaşırken öpüşmeyin tokalaşın :) İlk aylarda özellikle bir de doğum günümde burnumu dört selamlaşırken çarpmıştım aman siz dikkat edin. Önemli bu durum :) Ben ettim siz etmeyin :) ( Bu da unuttuğum bi vukuatmış hatırlamış oldum ) :)
oralet arkadaşlık isteğinde bulundum. kabul edersen sevinirim....
arkadaşlar birşeyi çook merak ediyorum ve aklıma takılıyorr.
ödem burun içindede olur mu?
3 gündür sol deliğimden hiç nefes alamıyorum resmen tıkalı burnumdaki kan pıhtılarını temizledim onlar değil???ve iki burun deliğindede bi gerginlik kurulık var ve burun spreyini sürekli sıkıyorumm.
bir dahaki görüşme günü gelsede barış beye ggöstersem burnumuu
onun dışında hala şiş burnum ödemler yerinde duruyor ama gidicekler biliyorum :)))
Oralet çayı :)
" Aktardan aşağıdakileri alıyoruz burundaki ve vücuttaki ödemleri daha hızlı atabilmek hızlı sonuç alabilmek için
Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, ısırgan otu, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)
Top karabiberden en fazla 2-3 tane. Zencefil küçükse 2 büyükse 1 tane. Çubuk tarçın 1 tane. Kalanlardan birer tutam koyanız yeterli. İyice kaynatın tamamını tüketin. Sürekli için yok olsun ödemler :))
Sevgiler :))
Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler.
Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :) "
Bu çayı için üzerine bir de bol bol yüzünüzü yıkayın soğuk suyla tamamdır. Ödemler en kolay böyle gider :))....
Kimse farketmemiş olmalı ki yazmamış bu da başarının bir başka göstergesidir :))
Barış Bey asistanı Sevin Hanım'ı da burun ameliyatı yapmış :))
Bugün gittim gördüm muhteşem olmuş eski hali de güzeldi ama öncesi sonrası yapınca çook iyi olmuş yahuuu dedirtiyor.
Güzelliğe güzellik katmak denirse Barış Bey den önce asistanına şöööyle bi bakın derim :))
Bizim tabirimizle Barış Çakır'ın meleklerinden artık:))
Bu arada burnuyla ilgili aldığım bilgiyi de yazayım. Burun derisi ince olduğu için hemen kullanmaya başladı dedi Barış Bey.
işte bu süperr
yarın ilk iş aktara gitmek =)
bu arada uzak durulması gereken şeylerden hiç uzak durmamıştım aksine çok zayıfladım diye kendimi tuza ve tatlıya vermiştim.bi süre abartmasam iyi olacaak. :))
şu ip meselesi bnmde başıma geldi 2 tanecik elime geldi :) tabi hiç çaktırmadım barış beye bahsetmedim sölesemiydim acaba
ilk gördüğümde 3 haftalıktı ve harikaa gözüküyodu.zaten güzel bi bayandı ama başka bi hava gelmiş :))
barış bey etrafındaki herkesin güzelliğine güzellik katıyor.ondan önce eşiylede karşılaşmıştık çok hoş ve tatlı bi bayandı sanırım onunda burnunu yapmış onunkine harikaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?