Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

ameliyat sonrası ortalama 3-4. haftalardan itibaren yüzme, koşu gibi risksiz, buruna direkt darbe gelmeyecek sporlar yapılabiliyor ama darbe gelecek sporlar 6-8 haftadan önce önerilmiyor.

xxdyguxx son 1
RABBIM icine sindirsin yeni güzel burnunu

çok çok sağol.umarım sende bir an önce istediğin burna kavuşursun :)

dün çıktı alçılarıım.veee evett herkes gibi bende aynaya baktığımdaa şok oldum.evet biliyordum şiş bi burunla karşılaşıcağımı ama bu kadarını beklemiyorumdum.
barış bey burnumu bi güzell yoğurdu :)) ödem olmuş burnunda dedi.canım yandı bayaa ( bide burnum fenaa şekilde yağlanmıştı nasıl temizleyeceğini şaşırdı valla barış bey :))bant takıldı 5 gün sonra çıkartabilirsin dedii..ama bana kalsaa çıkartmam o görüntüyü bir daha göreceğim diye korkuyorum :))

dün moralim bozuldu birazcık :2:

ama geçicek biliyorum bariz şişlikler var çünkü burnumda..beklemedeyim şuanlık.gelişmelerden haberdar ederim.

insallah :))
hayirli olsun kiyamam yaaa korkma cok sisen burunlar sismeyen burunlara göre sanki daha bi güzel oluyo zamanla
gecmis olsun tekrar

Canım sen rekora koşuyosun çıkar ve soğuk su ile yıka yüzünü :))) Sabah akşam gün içinde bol bol yıka yüzünü, fondoten kullanma yüzün yağlanacak zaten.

Su şişliklerin inmesi için bir numaralı ilaç

Duşta bile suyun altında tut kendini bırak burnun olabildiği kadar ıslansın.

Bantlı kalmasın artık. Şişliklerini bantsız dönemde atacaksın sürecini başlat biranönce :)

Yürüyüş bandı veya platesin bir zararı olacağını sanmıyorum ama sen Barış Bey e veya Sevin Hanım a bi sor istersen. Belki ilk aylar burun içi terlemesi de olacağı için belli bir kıstas sunarlar.

Hayırlı uğurlu olsun bu arada iki hafta sonra daha oturmuş olur burnun. 1.ay halini gör bakalım aynada nasıl bir kız göreceksin

Canım hiçç dert etme benim resimlerde var mesela. Alçı çıktıktan sonra görenler ee eskisiyle aynı demişti. Ben yahu dün bir bugün iki bir durunda kendime geleyim diyip kimseyi dinlememiştim akışına bırkakmıştım ki buraya da hep yazdım eskiler bilir beni :))

Şimdiki burnuma bakıyorum inanılmaz indi şişlikleri ki benim için Barış Bey 1 yılda oturacak demişti. Sizlere göre iki kat daha fazla sürecekti.
İki haftada hatırı sayılır bir incelme olur rahat ol sen. Böyle kalmayacak kesinlikle İstesende kalmıyor zaten. Aşırı ödemden esas şekil görülemiyor ama illaki göreceksin. Bir de bol bol yüzünü yıka yüzüne su değsin. Bu çok önemli bir detay ödemli burunlar için.

Gelişmeleri yaz ben birinci ayda kontrolde başka bir burun göreceğinden eminim sahi senin derin kalın mıydı ?

Yağlanma durumu için temizleyici jeller var ama iyisinden olmalı sabun bile fayda etmiyor bu yağlanmaya. Ve tonik.

Rahat ol sürecini stressiz geçirmeye bak bu da ödemleri etkiliyor. Yüksek moral güzel burun :))

insallah :))
hayirli olsun kiyamam yaaa korkma cok sisen burunlar sismeyen burunlara göre sanki daha bi güzel oluyo zamanla
gecmis olsun tekrar

Valla canım bilen bilir burnuma güzel diyip bayılanlara yahu daha şiş derdim ben ilk dönemler. Hani biraz zaman geçsin süreç finishe ulaşsın diye :)
Şimdi güzel yahu benim burnum diyebiliyorum Hala şiş benim burnum herkese göre daha geç toparlanacak aşırı kalın derisi ve yapısından dolayı :))

Çok ama çok farketti ailem dikkatli analiz ettiğinde değişime inanamıyor :)) Özellikle annem.

Mutluyum derim kalın diye hiç üzülmedim :) Nasıl olsa bundan daha iyi bir şekilde sonuçlanacak dedim aynen öyle de oluyor. Miss gibi bir burnum var.

Daha havalara uçacağım zamanlarda olacak şişlerim insin iyice işte o zaman kasırga gibi eseceğim bekliyorum :)) Bu sakin halim :)))

arkadaşlar birşeyi çook merak ediyorum ve aklıma takılıyorr.

ödem burun içindede olur mu?
3 gündür sol deliğimden hiç nefes alamıyorum resmen tıkalı burnumdaki kan pıhtılarını temizledim onlar değil???ve iki burun deliğindede bi gerginlik kurulık var ve burun spreyini sürekli sıkıyorumm.

bir dahaki görüşme günü gelsede barış beye ggöstersem burnumuu

onun dışında hala şiş burnum ödemler yerinde duruyor ama gidicekler biliyorum :)))

Canım cevap gelmiş ama yazayım istedim.

Ödem olmaz mı hemde bütün olay içeride oluyor düşün içi dışı şiş :) Haliyle kabuklu birde.
Nefes alamama sorunun ilk bir ay sürebilir neden dersen; burun içindeki yaralar bir ayda anca iyileşiyor. Tıkalı olan bölgeleri temizlerken dikkat et arkalara ilerleme burun uc kısımlarına da hiçç dokunma orası mühim bölge ben canımı çok yakmıştım ordan biliyorum üç tel dikiş ipi koparma mevzum var çok anlattım sorulmadıkça girmeyeceğim o mevzuya
spreyi sürekli kullan, İstanbul da yaşıyoruz burnun hep gergin olacak ve havalar sıcak yaralar hep kuruluk hissi verecek. Ama geçer son 15 günün kalmıştı senin :) Toparlanır.
İlk ay kontrolunu ihmal etme çünkü masaj yapacak kemikler oturmuş mu ne olmuş ne bitmiş kontrol edecek
Barış Bey bugün tatile çıktı son kez gördüm caaanım doktorumu kaçtır gidiyorum burnum için yorum aldım daha inecek ama iyi toparlandı dedi.

Benim şu meşhur bitki çayını içtiğini söylemiş bir hastası kesinlikle angelius olmalı :) ona da sevgiler nerelerde bu hatun :))

Çok çabuk ödemlerinin indiğini söylemiş ben yarından itibaren yine oralet çayıma başlıyorum tarifini kaçıranlara yazarım yine. Ödem söktürücü ilaçtan daha etkili hem kiloda verdiriyor ohh mis gibi bitki çayı :)

Gidecek duygucuğum daha yaralısın yaralar bi toparlansın dışıda şekle şemale girecek. :)) Az kaldı senin bol soğuk su ve bitki çayına devam canım :))

Oralet çayı :)

" Aktardan aşağıdakileri alıyoruz burundaki ve vücuttaki ödemleri daha hızlı atabilmek hızlı sonuç alabilmek için

Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, ısırgan otu, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)

Top karabiberden en fazla 2-3 tane. Zencefil küçükse 2 büyükse 1 tane. Çubuk tarçın 1 tane. Kalanlardan birer tutam koyanız yeterli. İyice kaynatın tamamını tüketin. Sürekli için yok olsun ödemler :))

Sevgiler :))
Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler.

Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :) "

Bu çayı için üzerine bir de bol bol yüzünüzü yıkayın soğuk suyla tamamdır. Ödemler en kolay böyle gider :))....

Kimse farketmemiş olmalı ki yazmamış bu da başarının bir başka göstergesidir :))

Barış Bey asistanı Sevin Hanım'ı da burun ameliyatı yapmış :))

Bugün gittim gördüm muhteşem olmuş eski hali de güzeldi ama öncesi sonrası yapınca çook iyi olmuş yahuuu dedirtiyor.

Güzelliğe güzellik katmak denirse Barış Bey den önce asistanına şöööyle bi bakın derim :))

Bizim tabirimizle Barış Çakır'ın meleklerinden artık :))

Bu arada burnuyla ilgili aldığım bilgiyi de yazayım. Burun derisi ince olduğu için hemen kullanmaya başladı dedi Barış Bey.

işte bu süperr
yarın ilk iş aktara gitmek =)

bu arada uzak durulması gereken şeylerden hiç uzak durmamıştım aksine çok zayıfladım diye kendimi tuza ve tatlıya vermiştim.bi süre abartmasam iyi olacaak. :))

şu ip meselesi bnmde başıma geldi 2 tanecik elime geldi :) tabi hiç çaktırmadım barış beye bahsetmedim sölesemiydim acaba

ilk gördüğümde 3 haftalıktı ve harikaa gözüküyodu.zaten güzel bi bayandı ama başka bi hava gelmiş :))

barış bey etrafındaki herkesin güzelliğine güzellik katıyor.ondan önce eşiylede karşılaşmıştık çok hoş ve tatlı bi bayandı sanırım onunda burnunu yapmış onunkine harikaa :)

Bu arada küçük bir düzeltem sayfa 500 yazmışım 508 olacaktı :)) Olurda tarif gerekirse yeniden sayfa 508 e bakılması yeterli olacak

Ben uzak durulması gerekenleri hayatımdan çıkardım :)) Aktar en yakın arkadaşım oldu

Ben üç ip koparmıştım Barış Bey e itiraf ettim ki bir şey olursa ilk oraya baksın nolur nolmaz diye :) Bir şey yok dedi kurtardım
1.ayda söyle ki dikkat etsin. Biliyorsun ilk ay burna dışarıdan müdehale ile şekil verilebiliyor. Ameliyat olmadan. O yüzden burnunu iyi koru şekli şemale bozulmasın :))

Evet Barış Bey in parmaklarında sihir var bence. :))

Eşiyle bende karşılaşmıştmım Şubat ayında yeni burnuun bende gördüm çok zarif ve güzel bir burundu. Hatta eşinin burnu revizyon olmalı. Başka bir doktora zamanında yaptırmış revizyonunu da eşi yapmış :)

Ben kontrole gitmiştim Barış Bey de yeni gelmişti hastaneden. İnsanın sevdiği birini ameliyat etmesi çok zormuş dedi. Eşimi ameliyat ettim dedi. O hali çok hoşuma gitmişti. Hem mutlu hem stresli ama nihayetinde mutlu :) Hatta burnumu emanet edeceğim bir doktor olsa bende ameliyat olurdum demişti. Yapabilsem kendim kendimi ameliyat ederimde terzi sökük demişti. :))

kizlarrrrrrrrrrrrrr korkuyooom az kaldi banada amiyat olcam yardim edin dua ediiinnnnnnnnn üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…