rica ederim cnm.burdaki herkes bana yardımcı oldu sorularımı cevapladı.eminim sende ameliyat sonrası aynısını yaparsın burda))) perşembe günü çok büyük bi tepki vermemeye çalışacağım sonuçta alçının altında henüz şekli oturmamış bi burun çıkıcak 1 ay sabırla moralimi bozmadan beklemeyi düşünüyorum =)))
barış beyin her hasta için heykel tasarımı yapması mümkün değil heykel zor ve zaman isteyen bişi.ama heykel ve desen çalışmaları yapıyor barış bey bence bu yüzden de yüz anatomisinden iyi anlıyor sanat dersleri almış birinin estetik görüşü daha iyi ve farklıdır.ben birazcıkda bu yüzden barış beyi tercih ettim galiba :)
amiinnn
cok tesekkür ederim enerjine hayran kaldim iletisim kopmasin
insallah baris beyde bi yere kipirdamaz yurt disinda yasiyorum ameliyat icin gelebilecegim tek tarih oglumun anaokulu tatilinde 23 aralik ve 7.1. dönmem gerekiyor sevin hanimdan randevu icin bi tarih alamadim gelmeden bi ay önce aramam gerekiyormus
baris beyle mail yolu ile görüstüm resimlerimi gönderdim kötü bi burnum olmadigini ve ceneme liposuction yapilabilecegini yazdi
profilden bi sikayetim yok ama önden bakildiginda genis bi burnum var zarif bi burun ve cene ile daha mutlu olucagimi düsünüyorum bicak altina yatmisken nasipse her ikisinide yaptirmak istiyorum
cocuklarida istanbula getirip getirmeme konusunda cok kararsiz kaldim henüz 2 ve 4 yasindalar varliklari bana cok iyi gelicek ama beni öyle alci icinde görünce korkarlarmi bilemiyorum
cene liposuctionu ile ilgili hic bir bilgim yok neler yapilir iyilesme süreci nasildir alciya alinirmi aklimda bir sürü soru isareti var senin var mi bi bilgin
buketcım yazılarını okudum oncelkle kendın ıstıyosn eger hazır hıssedysn kendını çevredklerı sakın takma mıllet tabıkıde senın daha guzel olmanı cekemck onemlı olan kendı hısstklerın ruh halın..ben cok mutsuzdm eskı halmle aılem cewremdkler hep karsı cıktı yok ıste olma etme boylede ıyısın gerk yok ama onmlı olan benım mutlulgm kendımı ıyı hısstmemdı...oyuzden olucam dedım ve barıs beye oldm bende 2ay once.. suan okdr mutluymkı ıyıkı olmusum ve en onemlısı ıyıkı barıs beye olmusum dıyorum suanda :) bak bendede degısıklık oldu ama eskı halımı hıc aramıyorum eskı resımlerıme bakmıyorm ble hemen kapatsm gelıyo :) ben 1 haftadn snra gezmeye basladım walla 1 aya kadr hıc bırseyn kalmaz sıslıkler dısında oda normal yanı..bende nefes problemı dıye bısey kalmadı suanda eskıden nefes problemım wardı..ben burda hep soyluyorum yasadıklarımı arkadslarla paylasmak ısterm cunku aynı surecetn bende gectım kafamda hep sorular beynmı kemırıodu resmen:) barıs bey ısınde cok basarılı bır doktor mutlaka yakısanı yapıyor kısının suratna gore..dıyecegm o ki olmak ıstyrsan kendını hazır hıssedysan hıc durma vakt kaybtmedn ol derım..insallah senınde yakn zaman da amelyt tarhını duyarz burdan:)
Kızlar Ben daha önce yazmıştım.Ankaradan Barış beye ameliyat günü almak ve tasarım için görüşmeye gittim. Cumartesi günü oldukça heyecalıydım. İçeri girip konuşmaya başladığımızda beni ameliyat etmek istemediğini buna gerek olmadığını söyledi.Ama ben burnumun hafif eğri olduğunu önden çok ince kibar ama yandan hafif Karadeniz burnu olduğu için ameliyat olmak istediğimi söyledim.(zaten Karadenizliyim)Israrım sonucu stüdyoya aldı fotolar çekildi. Güzel bir tasarım yaptı. 13 Eylüle ameliyat günümü aldım. Başka bir doktor olsa para almak için herşeyi yapar Barış bey ise beni olmamam içinikna etmeye çalıştı.Bu dönemde az bulunası bir özellik. Harika bir insanmış müthiş bir enerjisi var.
hayirli olsun bouquet1974
Hadi hayırlı uğurlu olsun ameliyat tarihin :))
Ben Barış Bey i 6 ay beni ameliyat etsin diye ikne eteye çalışmıştım yaşadığın durumu anlarım.
Ki ben tasarım yapması için bu iknamı sürdürmüştüm, keşke öncesinden kabu etseymiş şu an +6 ay öndeydim :)))
Enerjisi süper pozitif yönde etkilenmemek mümkün değil :))
Demek sizi de ilk etapta ameliyat yapmak istemedi. Ama oldunuz ve sonuçtan çok memnunsunuz sonuçtan. Benim de içime bir kuşku düşmüştü, bir yanlış mı yapıyorum diye... Ama kişi kendini nasıl mutlu hissedecekse onu yaşamalı bence...
bouquet1974 canım ya bende barış beye ameliyat olmak istiyorum ama benimki ağustos ayı içinde olmalı tayinim çıktı ve atandığım yere mor bir suratla gitmezsem iyi olur herhaldesana neden o kadar geç bi tarihe ameliyat tarihi verdi sen mi istedin birde ne kadar fiyat nedi ameliyat için cevaplarsan çooook sevinirim kafam karışık ucuz diye uyduruk birine ameliyat olmak istemiyorum
Sevgili Asuman,
Ben de uzun araştırmalarım sonucunda Barış Beyde karar kıldım. Yüzde en dikkat çeken yerimiz ve bir ömür boyu taşıyacağımız bir konuda ucuza kaçma diye bir lüksümüz yok bence de.Yeni atandığın yerde başarılar dilerim öncelikle. Ameliyat tarihini ben seçtim.Kızımın okulu açılmadan o tarihi istedim. Ücreti 6000 tl. söylendi tatlım.
teşekkürler canım bilgi verdiğin için bende yeni bir yere gidiyorum kimse anlamadan estetik ameliyatımı olur öyle giderim diye düşündüm daha önce ameliyat olmak gibi bir düşüncem yoktu bu yüzden araştırma felan yapmamıştım ama şimdi görüyorum ki öyle aceleye getirilecek bir işlem değil .Karar verdim gibi barış beyle bir görüşeyim diyorum memnun olursam 15 tatilde ameliyat olurum 10 günde rapor aldım mı işlem tamam nasıl hemen plan bile yaptımannem şoklarda nereden çıktı bu ameliyat diye ama inşallah pişman olmam.
Kesinlikle aceleye getirme bence de hem söylediğin tarihler çok güleceksin belki ama Merkürün geri gittiği tarihler. Merkür geri giderken böyle önemli bir operasyon yaptırmak, önemli kararlar almanın doğru olmadığını söylüyor uzmanlar. Ben Astrolojinin bilimsel boyutuna inanan biri olarak dikkate alıyorum uzmanların uyarılarını. Ayrıca sömestr tatilinin sana toparlanmanda yeterli olacağını düşünüyorum çünkü forumda yazan arkadaşların bazıları 15 gün sonra işe başladıklarını yazıyorlardı. Allah kısmet ederse ben de görüşlerimi Eylülde ameliyat sonrası paylaşırım.
bouquet1974 senden bi ricam olucak ben nasipse 23 araklikta ameliyat olmayi planliyorum insallah bi bakarmisin astroloji ne diyor 23 aralik icin :97: :97:
MeNeKSHe'cim ve diğer ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmak adına: Merkür'ün 2011 yılında gerilediği dönemler: 30 Mart- 23 Nisan(zaten geçti)- 8 Ağustos- 27 Ağustos- 24 Kasım- 14 Aralık .Bilgilerinize....
Bana sorarsan sen son 2 ay kala aramaya başla biz kış döneminde randevu kuyruğuna giriyoruz sen bir de yurt dışından geleceksin yani hiç yoksa 1,5 ay kala başla derim
çenesine iğne ile dolgu yaptığı iki hastasını görmüştüm. 2 yıllık geçici dolgular oluyomuş. Bu lipo aynı olay mı onu bilmiyorum ama eğer böyleyse bunu düşün derim. çene implandı yerine. Doktorla konuşup kararlaştırman daha mantıklı ama Bu dolgu olayı 15 dk lık ve kansız ağrısız. Ve benim gördüklerim yok artık çanende işme mi var şeklinde olmuştu. Çocuklarına sarılman ve öpmen zor olacak. Bakabilecek birileri varsa benim tavsiyem bırakman olur. Hem alçılı halini görüp üzülebilirler hem sen yaklaşamadığın için üzelebilirsin. İlk ay çocukların ani hareketlerinden burnu korumak için pek kucaklamamak gerek. Hatta başkalarıyla tokalaşmak gerek öpüşmemek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?