Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Hadi bakalım perşembe günü seni hoplaya zıplaya bekliyorum :))

Şunu unutmayın alçı sonrası gördüğünüz burun sizin burnunuzun son hali değil. Deri yapınıza göre inanılmaz evrim sürecinden geçiyor.
10.ayımda bambaşka bir Oralet burnuşu var :))

Bana sorarsan sen son 2 ay kala aramaya başla biz kış döneminde randevu kuyruğuna giriyoruz sen bir de yurt dışından geleceksin yani hiç yoksa 1,5 ay kala başla derim
çenesine iğne ile dolgu yaptığı iki hastasını görmüştüm. 2 yıllık geçici dolgular oluyomuş. Bu lipo aynı olay mı onu bilmiyorum ama eğer böyleyse bunu düşün derim. çene implandı yerine. Doktorla konuşup kararlaştırman daha mantıklı ama Bu dolgu olayı 15 dk lık ve kansız ağrısız. Ve benim gördüklerim yok artık çanende işme mi var şeklinde olmuştu. Çocuklarına sarılman ve öpmen zor olacak. Bakabilecek birileri varsa benim tavsiyem bırakman olur. Hem alçılı halini görüp üzülebilirler hem sen yaklaşamadığın için üzelebilirsin. İlk ay çocukların ani hareketlerinden burnu korumak için pek kucaklamamak gerek. Hatta başkalarıyla tokalaşmak gerek öpüşmemek gerek.

Bunları okumak bana büyük moral ve keyif

Hadi hayırlı uğurlu olsun ameliyat tarihin :))

Ben Barış Bey i 6 ay beni ameliyat etsin diye ikne eteye çalışmıştım yaşadığın durumu anlarım.

Ki ben tasarım yapması için bu iknamı sürdürmüştüm, keşke öncesinden kabu etseymiş şu an +6 ay öndeydim :)))

Enerjisi süper pozitif yönde etkilenmemek mümkün değil :))

anlıyorum ben senı cunku aynı seylerı bende yasadım..barıs beyın ofısınde butun hastalarının resımlerıne bakabılırsın oncekı ve sonrakı hallerı olarak..senı burdan eklıyrm resım ekledım 2-3 tane bakabılırsın

Demek sizi de ilk etapta ameliyat yapmak istemedi. Ama oldunuz ve sonuçtan çok memnunsunuz sonuçtan. Benim de içime bir kuşku düşmüştü, bir yanlış mı yapıyorum diye... Ama kişi kendini nasıl mutlu hissedecekse onu yaşamalı bence...

Şöyle diyeyim, benim çevremde hep tepki vermişti

sorunlu bir burnun yok, çok abartıyorsun, takıntılısın sen, estetiğe bulaştın bırakamıyorsun vs vs :))

oysa burun son adımım oldu :)

Ailemin söylediği bir burun insanı bu kadar mı değiştirir oldu geçen akşam :)

Eski sevgilimle aynı ortamda bulunmam gerekti geçen hafta, o bile şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdı ki bu kişi benim alçım varken evlenme teklif etmişti o halime bile :)))

Neyse Barış Bey'e göğüs kontrollerime gittikçe burnumdan bahsediyordum. Her seferinde burnun çok problemli değil sana problemli burun göstereyim demişti. Gösterdikleri hakkaten çok fenaydı ama sonuçları da bir o kadar mükemmeldi. Dedim bari tasarım yapın hani fark olmadığını bende göreyim, yaptı ama düz bir tasarım yaptı herkese gösteriyorum hiç fark yok hakkaten. Ameliyatta tabi kalkık, kavisli ve olabildiği kadar küçük bir burun yapmaya çalıştı, zor bir yapısı vardı 5,5 saate yakın sürdü. Ama iyiki yapmış kendimi aynada daha değişik görmek güzel. :))

bouquet1974 canım ya bende barış beye ameliyat olmak istiyorum ama benimki ağustos ayı içinde olmalı tayinim çıktı ve atandığım yere mor bir suratla gitmezsem iyi olur herhalde sana neden o kadar geç bi tarihe ameliyat tarihi verdi sen mi istedin birde ne kadar fiyat nedi ameliyat için cevaplarsan çooook sevinirim kafam karışık ucuz diye uyduruk birine ameliyat olmak istemiyorum

birde barış bey ağustosun 15 ine kadar yurtdışında olacakmış ya şu tatil arası gidilirmi

Sevgili Asuman,
Ben de uzun araştırmalarım sonucunda Barış Beyde karar kıldım. Yüzde en dikkat çeken yerimiz ve bir ömür boyu taşıyacağımız bir konuda ucuza kaçma diye bir lüksümüz yok bence de.Yeni atandığın yerde başarılar dilerim öncelikle. Ameliyat tarihini ben seçtim.Kızımın okulu açılmadan o tarihi istedim. Ücreti 6000 tl. söylendi tatlım.

teşekkürler canım bilgi verdiğin için bende yeni bir yere gidiyorum kimse anlamadan estetik ameliyatımı olur öyle giderim diye düşündüm daha önce ameliyat olmak gibi bir düşüncem yoktu bu yüzden araştırma felan yapmamıştım ama şimdi görüyorum ki öyle aceleye getirilecek bir işlem değil .Karar verdim gibi barış beyle bir görüşeyim diyorum memnun olursam 15 tatilde ameliyat olurum 10 günde rapor aldım mı işlem tamam nasıl hemen plan bile yaptım annem şoklarda nereden çıktı bu ameliyat diye ama inşallah pişman olmam.

Kesinlikle aceleye getirme bence de hem söylediğin tarihler çok güleceksin belki ama Merkürün geri gittiği tarihler. Merkür geri giderken böyle önemli bir operasyon yaptırmak, önemli kararlar almanın doğru olmadığını söylüyor uzmanlar. Ben Astrolojinin bilimsel boyutuna inanan biri olarak dikkate alıyorum uzmanların uyarılarını. Ayrıca sömestr tatilinin sana toparlanmanda yeterli olacağını düşünüyorum çünkü forumda yazan arkadaşların bazıları 15 gün sonra işe başladıklarını yazıyorlardı. Allah kısmet ederse ben de görüşlerimi Eylülde ameliyat sonrası paylaşırım.

bouquet1974 senden bi ricam olucak ben nasipse 23 araklikta ameliyat olmayi planliyorum insallah bi bakarmisin astroloji ne diyor 23 aralik icin :97: :97:

MeNeKSHe'cim ve diğer ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmak adına: Merkür'ün 2011 yılında gerilediği dönemler: 30 Mart- 23 Nisan(zaten geçti)- 8 Ağustos- 27 Ağustos- 24 Kasım- 14 Aralık .Bilgilerinize....

bouquet1974 senden bi ricam olucak ben nasipse 23 araklikta ameliyat olmayi planliyorum insallah bi bakarmisin astroloji ne diyor 23 aralik icin :97: :97:

cok dogru söylüyorsun en dogrusu cocuklari burda birakmak
randevu icin sevin hanima mail attim 21 aralikta gelmeyi planliyorum 22 aralikta tasarim icin 23 aralikta ameliyat icin randevu istedim büyük bi ihtimal sorun olmaz ama kasim basinda tekrar görüselim garanti olsun dedi

Burun ameliyatı olmuş arkadaşlar ben alçı sonrası takılan bantlarımı hala çıkarmadım. Hata mı yapıyorum acaba?(Bantlar 22 temmuz cuma günü takılmıştı ve 4 gün kalsın demişti). Ayrıca 12 temmuz da ameliyat oldum artık spor yapabilir miyim. Evde otura otura kilo aldım baya. (Yürüyüş bandında yürümek veya pilates gibi)Zararı var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…