• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

bu kadar kısa zamana toparlanman ne kadar güzel.10. günde alınıyor alçılar yani.Şişlik morluk falan var mı peki? Alçılarının alınacağı günü ben bile heyecanla bekliyorum.Başlarda şiş olsa bile belli ediiyor kendini burun.Ben eylülün ilk haftası olmak istiyorum ama ekimde okula başlamam lazım.4 hafta gibi bir süre içinde arkadaşlarımın karşısına çıkabilecek konumda olur muyum sorusu çok telaşlandırıyor beni? okula döndüğümde bu ne hal ne yaptın kendine gibi sorularla baş edecek psikolojide olur muyum bilmiyorum:(

evet tam 10 günde alınıyor alçı :)
şuan yüzümde hiç bir şiş yok (sabahları kalktığımda birazcık oluyor sonra geçiyor)morarma hiç olmadı zaten hiç acıda çekmedim ağrıda duymadım sadece bi kaç gün şiş olduğum için yüzümde ve bende bi gerginlik vardı yemek falan yemiyodum kendi kendime tiriplere girmiştim yani :) ama hepsi geçti gitti...
bence 4 hafta gibi bi sürede arkadşlarının karşısına geçebilirsin 2 haftada biile geçebilirsin bana göre :)
bnm hiç umrumda olmadı vallahi arkadaşlarımın ne dediği ki arkdaş dediğin böyle durumlarda ynında olan sna cesaret verendir.valla hi arkadaşım ameliyat öncesi gecesi arayıp sakın olma çok çirkin olucaksın falan filaan dedi ama hiç takmadım bilee gayeet korkusuzca gittim hastahaneye bütün aile şok oldu tabi ((daha önce dişçi koltuğundan korkup kaçmışlığım vardır :9: ))
bunun dışında aile eş dost saolsunlar ynımda oldular hepsi geçmiş olsuna geldiler güzel olucak diye gaz verdiler :D inşallah seninde öyle olur.
kimsenin ne dediğini umursama ben mezun olupta yaptım bu ameliyatı ama şimdi geçen senede olabilirmişim aslında diyorum...
arkadaşlarının tepkileri olcaktır tabi ama bu ne hal ne yaptın kendineee çok güzelleşmişsiin iyiki yapmışsın yönünde olur.. kıskananlar farklı şeyler diyebilir tabi :)))))) hiç sıkılma ne zaman olmak istiyosan vakit kaybetmeden ol derim :34:

Kızlar alçım alındıktan sonra tek yastıkla ve yan yatıyorum.(eskisi gibi).Burnuma zarar verir mi bu durum sizce. ÇÜnkü sabah kalktığımda yüzüm şiş oluyor sonra geçiyor.

evet tam 10 günde alınıyor alçı :)
şuan yüzümde hiç bir şiş yok (sabahları kalktığımda birazcık oluyor sonra geçiyor)morarma hiç olmadı zaten hiç acıda çekmedim ağrıda duymadım sadece bi kaç gün şiş olduğum için yüzümde ve bende bi gerginlik vardı yemek falan yemiyodum kendi kendime tiriplere girmiştim yani :) ama hepsi geçti gitti...
bence 4 hafta gibi bi sürede arkadşlarının karşısına geçebilirsin 2 haftada biile geçebilirsin bana göre :)
bnm hiç umrumda olmadı vallahi arkadaşlarımın ne dediği ki arkdaş dediğin böyle durumlarda ynında olan sna cesaret verendir.valla hi arkadaşım ameliyat öncesi gecesi arayıp sakın olma çok çirkin olucaksın falan filaan dedi ama hiç takmadım bilee gayeet korkusuzca gittim hastahaneye bütün aile şok oldu tabi ((daha önce dişçi koltuğundan korkup kaçmışlığım vardır :9: ))
bunun dışında aile eş dost saolsunlar ynımda oldular hepsi geçmiş olsuna geldiler güzel olucak diye gaz verdiler :D inşallah seninde öyle olur.
kimsenin ne dediğini umursama ben mezun olupta yaptım bu ameliyatı ama şimdi geçen senede olabilirmişim aslında diyorum...
arkadaşlarının tepkileri olcaktır tabi ama bu ne hal ne yaptın kendineee çok güzelleşmişsiin iyiki yapmışsın yönünde olur.. kıskananlar farklı şeyler diyebilir tabi :)))))) hiç sıkılma ne zaman olmak istiyosan vakit kaybetmeden ol derim :34:

canım ya çok teşekkür ederim uzun uzun yazdığın ve sorunumu paylaştığın için.o kadar moral buldum ki şuan türkiyede olsam bir dk bile durmam! eylülün başında dönücem ve döner dönmezde randevu alıp görüşmeye gidicem inşallah. o kadar doğru söylemişsin ki :arkadaş dediğin böyle zamanlarda yanında olandır!!!! morluk ya da şişlik olması senin bünyenden kaynaklanıyordur belki de ..hiç ağrı çekmemiş olman ne kadar güzel..inşallah alçıların alındığında çok güzel bir manzarayla karşılaşırsın.perşembe gününü iple çekiyorum duygucum !! :)
buarada barış bey gerçekten ameliyattan önce heykelle tasarım yapıyr mu? haberlerde görmüştüm de...

canım ya çok teşekkür ederim uzun uzun yazdığın ve sorunumu paylaştığın için.o kadar moral buldum ki şuan türkiyede olsam bir dk bile durmam! eylülün başında dönücem ve döner dönmezde randevu alıp görüşmeye gidicem inşallah. o kadar doğru söylemişsin ki :arkadaş dediğin böyle zamanlarda yanında olandır!!!! morluk ya da şişlik olması senin bünyenden kaynaklanıyordur belki de ..hiç ağrı çekmemiş olman ne kadar güzel..inşallah alçıların alındığında çok güzel bir manzarayla karşılaşırsın.perşembe gününü iple çekiyorum duygucum !! :)
buarada barış bey gerçekten ameliyattan önce heykelle tasarım yapıyr mu? haberlerde görmüştüm de...

rica ederim cnm.burdaki herkes bana yardımcı oldu sorularımı cevapladı.eminim sende ameliyat sonrası aynısını yaparsın burda ;)))) perşembe günü çok büyük bi tepki vermemeye çalışacağım sonuçta alçının altında henüz şekli oturmamış bi burun çıkıcak 1 ay sabırla moralimi bozmadan beklemeyi düşünüyorum =)))
barış beyin her hasta için heykel tasarımı yapması mümkün değil heykel zor ve zaman isteyen bişi.ama heykel ve desen çalışmaları yapıyor barış bey bence bu yüzden de yüz anatomisinden iyi anlıyor sanat dersleri almış birinin estetik görüşü daha iyi ve farklıdır.ben birazcıkda bu yüzden barış beyi tercih ettim galiba :)

Kızlar alçım alındıktan sonra tek yastıkla ve yan yatıyorum.(eskisi gibi).Burnuma zarar verir mi bu durum sizce. ÇÜnkü sabah kalktığımda yüzüm şiş oluyor sonra geçiyor.

bence bi sorun olmazmış gibi geliyor yinede sormak lazım .bu forumda okumuştum başka bi doktara ameliyat olan biri sormuş doktoruna doktoru yüzükoyun bile yatabilirsin demiş.

ya bende estetik olmak istiyorum ama cok korkuyrm....

Ne estetiği olmak istiyorsun bilmiyorum ama ameliyat sürecinden korkuyorsun korkulacak bişey yok. Ben burun estetiği oldum ve ameliyat en rahat kısmı. Geçireceğin değişim seni korkutuyorsa ve hazır değilsen olma. Ben karar vermek için baya bir düşündüm ve gözümü karartıp oldum ve çok istediğim halde yeni bir ifadeye bakma çok zor geldi.Keşke olmasaydım dediğim oldu. Ama normal tepkiler bunlar değişim sürecinde insan değişime tepki gösterir. Umarım doğru kararı verirsin

Amin cümlemizin tadı bozulmasın :))

Ben bu cumartesi fırsat bulursam ertelemekten yine bu haftaya bıraktım. Aralıkta senin için gelirim yahu :)) Barış Bey Aralık ayında bir yere kıpırdayabilir mi bilmiyorum. Yoğun dönem kışın oluyor çünkü. Ama ameliyat için uygun gün bulursan tamamdır.

En büyük destekçiniz bu dönemde kendinize kendiniz olun. En yakın dostunuz, arkadaşınız bile moral bozma çabasında oluyor çünkü. Önce siz kabul etmelisiniz. Süreç ilerledikçe her şey daha iyi olacak diye. Yoksa süreç ağlaya sızlaya yine ilerler ama bittiğinde aa güzel olmuş bu ben kendimi boşuna hırpalamışım dersiniz.

Ben hep kıppır kıppır hatırlayacağım kendimi bugün siteden arkaşım Kalem ile görüştük. En son görüştüğümüzde burun ameliyatı olmamıştım yine geçen sene bu günlerdi :)) Daha neşeli, daha dinamik, daha bir sürü şey olarak gördü beni. Şimdi kendi kendimi övmek gibi olmasın. Eski oraleti 44'e katladım :)) Daha da devam ediyorum 444'e kadar yolum var :65:

amiinnn
cok tesekkür ederim enerjine hayran kaldim iletisim kopmasin
insallah baris beyde bi yere kipirdamaz yurt disinda yasiyorum ameliyat icin gelebilecegim tek tarih oglumun anaokulu tatilinde 23 aralik ve 7.1. dönmem gerekiyor sevin hanimdan randevu icin bi tarih alamadim gelmeden bi ay önce aramam gerekiyormus
baris beyle mail yolu ile görüstüm resimlerimi gönderdim kötü bi burnum olmadigini ve ceneme liposuction yapilabilecegini yazdi
profilden bi sikayetim yok ama önden bakildiginda genis bi burnum var zarif bi burun ve cene ile daha mutlu olucagimi düsünüyorum bicak altina yatmisken nasipse her ikisinide yaptirmak istiyorum
cocuklarida istanbula getirip getirmeme konusunda cok kararsiz kaldim henüz 2 ve 4 yasindalar varliklari bana cok iyi gelicek ama beni öyle alci icinde görünce korkarlarmi bilemiyorum
cene liposuctionu ile ilgili hic bir bilgim yok neler yapilir iyilesme süreci nasildir alciya alinirmi aklimda bir sürü soru isareti var senin var mi bi bilgin

ah sema28 ahhh
senin burnunda yakti beni cok güzel cok dogal güle güle kullan
tasarimi gördüm iyiki alman doktorunda ameliyat olmamissin bende almanyada yasiyorum ve burda 3 ayri doktorla görüstüm doktorluklari süper bi saglik sorunun varsa emin ellerdesin ama estetik acidan baktigimda hicbirinin yaptigi burunlar icime sinmedi icime tek sinen fiyatlardi biri 1000 euro istedi digerleri 1500 :) ama baris beyin eline su bile dökemezler cok dogru secim tebrik ediyorum seni saglikli günlerde kullan güzel burnunu

buketcım yazılarını okudum oncelkle kendın ıstıyosn eger hazır hıssedysn kendını çevredklerı sakın takma mıllet tabıkıde senın daha guzel olmanı cekemck onemlı olan kendı hısstklerın ruh halın..ben cok mutsuzdm eskı halmle aılem cewremdkler hep karsı cıktı yok ıste olma etme boylede ıyısın gerk yok ama onmlı olan benım mutlulgm kendımı ıyı hısstmemdı...oyuzden olucam dedım ve barıs beye oldm bende 2ay once.. suan okdr mutluymkı ıyıkı olmusum ve en onemlısı ıyıkı barıs beye olmusum dıyorum suanda :) bak bendede degısıklık oldu ama eskı halımı hıc aramıyorum eskı resımlerıme bakmıyorm ble hemen kapatsm gelıyo :) ben 1 haftadn snra gezmeye basladım walla 1 aya kadr hıc bırseyn kalmaz sıslıkler dısında oda normal yanı..bende nefes problemı dıye bısey kalmadı suanda eskıden nefes problemım wardı..ben burda hep soyluyorum yasadıklarımı arkadslarla paylasmak ısterm cunku aynı surecetn bende gectım kafamda hep sorular beynmı kemırıodu resmen:) barıs bey ısınde cok basarılı bır doktor mutlaka yakısanı yapıyor kısının suratna gore..dıyecegm o ki olmak ıstyrsan kendını hazır hıssedysan hıc durma vakt kaybtmedn ol derım..insallah senınde yakn zaman da amelyt tarhını duyarz burdan :21: :)

duygucum bu arada senın durumun nasıl ıyısındır ınsallah :)

çok sağol cnm valla çok iyiyim.:)
burnumda alçı olmasa ameliyat olduğumu unutacağım.hatta bazen unutup alçıyı elimi burnama götürüp kaşımaya çalışıyorum burnumu :D
sürekli gözüm aynalarda bakmiiiyim diyorum ama kendimi tutamıyorum alçı çıktıktan sonraki halimi düşünemiyorum vallahi hiç çekilmemm heralde :)))

Cok tessekür ederim :-))
Evet, aynen öyle, almanlar estetik güzel yapmiyorlar...
Ama benim tasarimi yapan Alman Dr. benden 6000 Euro istedi.... ;)

ah sema28 ahhh
senin burnunda yakti beni cok güzel cok dogal güle güle kullan
tasarimi gördüm iyiki alman doktorunda ameliyat olmamissin bende almanyada yasiyorum ve burda 3 ayri doktorla görüstüm doktorluklari süper bi saglik sorunun varsa emin ellerdesin ama estetik acidan baktigimda hicbirinin yaptigi burunlar icime sinmedi icime tek sinen fiyatlardi biri 1000 euro istedi digerleri 1500 :) ama baris beyin eline su bile dökemezler cok dogru secim tebrik ediyorum seni saglikli günlerde kullan güzel burnunu

bouquet selam ve sevgi bizden :))

ne güzel randevu tarihinde var. Bende gitmeyi çok istiyorum düşük bir ihtimalde olsa o gün oralarda olabilebilirim gibi gibi :))

Randevun hayırlı uğurlu olsun umarım güzel bir görüşme geçer şahane bir enerji alışverişi olur. Pozitif düşünce diyince çekim alanına girdim bilesin :))

Pozitif düşün pozitif sonuç al :) İşte benim hayat felsefem :))

Kızlar Ben daha önce yazmıştım.Ankaradan Barış beye ameliyat günü almak ve tasarım için görüşmeye gittim. Cumartesi günü oldukça heyecalıydım. İçeri girip konuşmaya başladığımızda beni ameliyat etmek istemediğini buna gerek olmadığını söyledi.Ama ben burnumun hafif eğri olduğunu önden çok ince kibar ama yandan hafif Karadeniz burnu olduğu için ameliyat olmak istediğimi söyledim.(zaten Karadenizliyim)Israrım sonucu stüdyoya aldı fotolar çekildi. Güzel bir tasarım yaptı. 13 Eylüle ameliyat günümü aldım. Başka bir doktor olsa para almak için herşeyi yapar Barış bey ise beni olmamam içinikna etmeye çalıştı.Bu dönemde az bulunası bir özellik. Harika bir insanmış müthiş bir enerjisi var.

buketcım yazılarını okudum oncelkle kendın ıstıyosn eger hazır hıssedysn kendını çevredklerı sakın takma mıllet tabıkıde senın daha guzel olmanı cekemck onemlı olan kendı hısstklerın ruh halın..ben cok mutsuzdm eskı halmle aılem cewremdkler hep karsı cıktı yok ıste olma etme boylede ıyısın gerk yok ama onmlı olan benım mutlulgm kendımı ıyı hısstmemdı...oyuzden olucam dedım ve barıs beye oldm bende 2ay once.. suan okdr mutluymkı ıyıkı olmusum ve en onemlısı ıyıkı barıs beye olmusum dıyorum suanda :) bak bendede degısıklık oldu ama eskı halımı hıc aramıyorum eskı resımlerıme bakmıyorm ble hemen kapatsm gelıyo :) ben 1 haftadn snra gezmeye basladım walla 1 aya kadr hıc bırseyn kalmaz sıslıkler dısında oda normal yanı..bende nefes problemı dıye bısey kalmadı suanda eskıden nefes problemım wardı..ben burda hep soyluyorum yasadıklarımı arkadslarla paylasmak ısterm cunku aynı surecetn bende gectım kafamda hep sorular beynmı kemırıodu resmen:) barıs bey ısınde cok basarılı bır doktor mutlaka yakısanı yapıyor kısının suratna gore..dıyecegm o ki olmak ıstyrsan kendını hazır hıssedysan hıc durma vakt kaybtmedn ol derım..insallah senınde yakn zaman da amelyt tarhını duyarz burdan :21: :)

sedacım çok saol destek verdiğin için...gerçekten böyle hikayeleri duydukça kendi hissettiklerime çok yakın buluyorum.aynı şeyler yaşanıyor demek ki çoğunlukla.resimler beni kendimden soğutuyor zaten özellikle profilden çekilmiş olanlar :) ameliyat olduktan sonra ben de hiç bakmak isteyeceğimi düşünmüyorum :) benim en korktuğum şey yeni görüntümü sevmemek..barış beyin hastaları çoğunlukla memnun ama insan yine de tedirgin oluyor işte beğenmezsen geri isteyebileceğin ya da saklayabileceğin bir durum değil.daha önce ameliyat olan hastaların resimlerine nasıl ulaşabilirim.barış bey sadece muayeneden sonra mı gösteriyor?:85:

bu kadar kısa zamana toparlanman ne kadar güzel.10. günde alınıyor alçılar yani.Şişlik morluk falan var mı peki? Alçılarının alınacağı günü ben bile heyecanla bekliyorum.Başlarda şiş olsa bile belli ediiyor kendini burun.Ben eylülün ilk haftası olmak istiyorum ama ekimde okula başlamam lazım.4 hafta gibi bir süre içinde arkadaşlarımın karşısına çıkabilecek konumda olur muyum sorusu çok telaşlandırıyor beni? okula döndüğümde bu ne hal ne yaptın kendine gibi sorularla baş edecek psikolojide olur muyum bilmiyorum:(

Merhaba buketz,

Hepimizin alçısı 10 günde çıktı :) Bende de şişlik /morluk olmadı.

Ama 2.yüzüm şişmeye 4.günden sonra da inmeye başladı :D Genelde bu oluyor ama iki günlük geçici bir durum, alçı çıktığında kalmıyor hicbisey.

4 haftada ohho hayli hayli iyileşirsin. Ben 13.gün işe başladım ve ilk aldığım tepki 40-45 yaşlarında bir ablanın " canım senin burnun çok güzel şu ameliyat fikrini unut bak ne güzel tamam mı ?" demesi olmuştu. Bende kırılmasın diye peki ablacım aklımdan çıkarıyorum demiştim. Kıramadım :D O derece belli değildi. Ki benim şişliğim çok olmuştu. Burun yapım zordu bu nedenle şişliklerim geç indi Barış Bey de bunu söylemişti. Daha daha daha iyiyim şimdi 10.ayımın içindeyim :)
Rahat rahat çıkarsın be canım bu dönemde az stres yap, doktoruna güven gerisi gelir. Süreç işi bu ameliyat. Kendini zamanın kollarına bırak. Değişimleri farkedeceksin zaten. Ben bazen anneme çaktırmadan eski resimleri imha ediyorum :D
Her ünlünün vardır eski yakılacak resimleri o moddayım. :)))) İlk haftalar eğer yapında pimpiriklilik varsa iki haftanı zor gecirirsin. Alçının altında ne var çıkınca ne olur merakı vs. Ama buna gerek yok rahat ol, alçı çıksın bir iki hafta burun kendine gelsin bi izin ver. İçindeki yaralar iyileşsin. 1.ay kontrolunu ihmal etme doktor bi görsün tamam sonra burnuşunu koruma kollama dönemi ve oturmasıını uslu puslu sabırlı bekleme dönemi. Bu dönemi bir tek sen hissediyorsun zaten. Yüzüne bakan anlamıyor. :) Ben yeni tanıştığım hiçkimseye söylemiyorum :) Ameliyat oldum desem doktorumu övecekler. Ee haliyle tüm övgüler bana kalıyor :nazar: :66::66:

sevgili oralet ben de barış beye ameliyat olmak isteyen ama sonuçtan dolayı hem aile hem de çevreden tepki alma korkusu içini yiyip kemiren adaylardan biriyim.şuan yurt dışındayım.döner dönmez ameliyat olursam okula gidene kadar 1 ay vaktim olacak.Bu süreçte insanların karşısına çıkabilecek hale gelir miyim sence? Zaten çevrede ilgi odağı olan insanlardan biri olduğum için kötü bir halde dönersem çok üstüme gelirler. 1i 1000 yapar söyledikleriyle ameliyat olduğuma olacağıma pişman ederler beni..çevredekileri umursamamak gerekiyor çoğu zman ama sonuçtan ben de mutsuz olursam naparım bidlmiyorum...
NE yapmalıyım sence? bu kadar kısa bir zamana sıkıştırmamalımıyım bu ameliyat olayını...bir an önce olmakta istiyorum ama hep elalem ne der hem de istedğim buruna kavuşabilir miyim,ya sonuçtan memnun olmazsam diye düşünmekten kafayı sıyırıcam artık!!!

Sevgili buketz;

Sonuçların muhteşem olur şaşkınlık yaşar sizinkiler başka da bir şey olmaz :D

Ameliyat için uygun bir dönem kısa da değil ben bayram tatiline sıkıştırmıştım :D 3-4 gün kadar :)))

Önemli olan doktorla konuşup bir karara varman Ama söz konusu Barış Bey ise memnun olursun. Benim 10.ayım hala daha yazarken kalbim güm güm atıyor. :))

1.yıl kontrolüme az kaldı düşünüyorum ne gibi bir teşekkür yapayım diye :D Aklımda bir kaç fikir var ama uyguladıktan sonra paylaşacağım :D :66::66:

Ben göğüs ameliyatı da oldum Barış Beye onlarda 1,5 yaşında :D evlatlarım gibiler bu yaz çok güzel geçti :) :16:

Canım yan yat ama düz yatmak demek şişmek demek, artık düze yakın yat ama canın istiyorsa yat gitsin yahu :)

Zaten sabah şiş gün içinde inmiş yatarken yine şiş bir burun göreceksin. Bu dönemde normal.

Hiçbir zararı olmaz yat rahat rahat :)) Yanağın yastığa gelsin ama burnun gelmesin ona dikkat et ;)

Morluk şişlik ben daha çok açık tenli kızlarda görüyorum. Bu sayfadaki %95 kızda morarma görmedim ben. Bunun sebebi hepsi yapısal değil tabi. Doktorun narin çalışması, ince aletler kullanmasındanda kaynaklanıyor.

Ben ameliyata girmeden önce Barış Bey sende morarma olmayacak demişti. Ailemde dahil arkadaşlarım vs. kimse inanmamıştı. Kamyon çarpmış gibi olacaksın demişlerdi. Resimlerimdde var tek bir morluk dahi olmadı. :))

Barıs Bey PC üzerinden tasarım yapıyor ama heykelle yapmıyor :)

Back