bu kadar kısa zamana toparlanman ne kadar güzel.10. günde alınıyor alçılar yani.Şişlik morluk falan var mı peki? Alçılarının alınacağı günü ben bile heyecanla bekliyorum.Başlarda şiş olsa bile belli ediiyor kendini burun.Ben eylülün ilk haftası olmak istiyorum ama ekimde okula başlamam lazım.4 hafta gibi bir süre içinde arkadaşlarımın karşısına çıkabilecek konumda olur muyum sorusu çok telaşlandırıyor beni? okula döndüğümde bu ne hal ne yaptın kendine gibi sorularla baş edecek psikolojide olur muyum bilmiyorum
evet tam 10 günde alınıyor alçı :)
şuan yüzümde hiç bir şiş yok (sabahları kalktığımda birazcık oluyor sonra geçiyor)morarma hiç olmadı zaten hiç acıda çekmedim ağrıda duymadım sadece bi kaç gün şiş olduğum için yüzümde ve bende bi gerginlik vardı yemek falan yemiyodum kendi kendime tiriplere girmiştim yani :) ama hepsi geçti gitti...
bence 4 hafta gibi bi sürede arkadşlarının karşısına geçebilirsin 2 haftada biile geçebilirsin bana göre :)
bnm hiç umrumda olmadı vallahi arkadaşlarımın ne dediği ki arkdaş dediğin böyle durumlarda ynında olan sna cesaret verendir.valla hi arkadaşım ameliyat öncesi gecesi arayıp sakın olma çok çirkin olucaksın falan filaan dedi ama hiç takmadım bilee gayeet korkusuzca gittim hastahaneye bütün aile şok oldu tabi ((daha önce dişçi koltuğundan korkup kaçmışlığım vardır ))
bunun dışında aile eş dost saolsunlar ynımda oldular hepsi geçmiş olsuna geldiler güzel olucak diye gaz verdiler inşallah seninde öyle olur.
kimsenin ne dediğini umursama ben mezun olupta yaptım bu ameliyatı ama şimdi geçen senede olabilirmişim aslında diyorum...
arkadaşlarının tepkileri olcaktır tabi ama bu ne hal ne yaptın kendineee çok güzelleşmişsiin iyiki yapmışsın yönünde olur.. kıskananlar farklı şeyler diyebilir tabi :)))))) hiç sıkılma ne zaman olmak istiyosan vakit kaybetmeden ol derim