bende barış beye ameliyat olmuş bir kişi olarak,sonuçtan memnun kalmadığımı söylemek zorundayım..zorundayım diyorum.çünkü,buradaki herkesin bunu bilmeye ve ona göre karar vermeye hakları olduklarını düşünüyorum..zaten hepimiz bunun için burada değilmiyiz.???ve revizyon için doktor araştırıyorum..bu araştırma sırasında bunun ne kadar önemli olduğunu daha da iyi anladım... bunları kesinlikle doktor beyi kötülemek için yazmıyorum..ben böyle bir talihsizlik yaşadım ....paylaşmak istedim....
Slm... Sizin ameliyatınızın üzerinden çok zaman geçmiş sanırım... 3 aylık halini gördüm burnunuzun ve mükemmel görünüyor ve memnun olduğunuzdan bahsetmişsiniz.. Sanırım sonradan oluşan komplikasyonlar neticesinde memnun değilsiniz.. Son zamanlarda Barış beyin hastaları ile ilgili revizyon haberleri çok fazla...Acaba uzun vadede ne gibi problemlerle karşılaştınız?? Bilgilendirirseniz sevinirim.. Bu arada size katılıyorum olumlu görüşler paylaşıldığı gibi olumsuz olanlar ile ilgili de paylaşımlara açık olmalıyız...
evet ben ameliyat olalı 2 sene oldu.ameliyatın ilk aylarında problem yok gibiydi,hatta bandajlar açıldığında çokta beğenmiştim.bunu buradada belirtmiştim zaten.fakat şişler iyice indikten sonra özellikle burnun ön kısmında bir takım çıkıntılar belirdi.yani burun sırtım hiç düzgün değil...barış bey insan olarak iyi biri olabilir,fakat bu benim yaşadığım sıkıntıyı değiştirmiyor.......bu arada özel mesajlara, mesaj sayımdan dolayı cevap yazamıyorum....
evet barış beye ameliyat oldummerhaba dahlia sen barış çakıramı ameliyat olmuştun?
evet barış beye ameliyat oldum
peki sizde sonuç nasıldı?yani memnunmusunuz?
doktorun yaptığı iş iyi olsun gerisi önemli değil lafına katılmıyorum
barış bey benim burnumdaki sorundan bahsettiğimde benle ilgilenmeseydi,sürekli telefon açmayıp mail trafiği yaşayamasaydım şu anda ben psikolojik çöküntü içindeydim..
genel olarak memnunum, ufak bir çıkıntı kaldı o da kısa zaman içinde revizyon ameliyatıyla hallolucak inşallah
Merhaba Bayanlar;
Hasta-Cerrah/Doktor ilişkisi önemli.Güven duymak,iyi bir iletişim içerisinde ne istediğimizin anlaşılması en önemli konu diye düşünüyorum.Memnun olmadığınız yada aklınıza takılan ameliyat öncesi yada sonrası her konuda Barış Beye gidebilir hatta direk arayabilirsiniz.
Sağolsun kendisi hiç sıkılmadan,en anlaşılır şekilde hep bana bilgi verdi.Halende yüz dolgumla ilgili her emailime dönüş yapıyor.İletişim konusunda gayet başarılı buluyorum.Hayatın her alanında olduğunu gibi buradada iletişim daha doğrusu doğru net iletişim çok çok önemli.
Benim size tavsiyem merak ettiğiniz yada memnun olmadığınız bir durum varsa burada aynı tarz yazışmalar yapmak yerine direk dokturunuz ile irtibata geçmeniz olacaktır.
Herkese bol güneşli-kolay bir gün dilerim.
:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?