• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

emily7 burun güzel ama ucundaki o düsüklük hala ayni onu neden düzeltmedi anlamadim.

Sanırım doğal görünmesi için çok israr ettim doktoruma .. Estetikli oldugu belli olmasın diye yalvardım hatta :) O yüzden burun ucunu çok kaldırmamış olabilir. Ben çok memnunum ..

Ameliyat oldugumu bilmeyenler fark etmiyorlar burnumdaki değişikliği .... Bana " yüzüne cok ayrı bir güzellik gelmiş napıyorsun botoks filanmı yaptırdın " diyenler oluyor. Ama ben söylemeden kimse burnumun estetik oldugunuda anlamıyor.... İstediğim buydu zaten :) :teytey:

Mutlu Haftalar Bayanlar ;
Öncelikle revizyon düşünen kişiler Barış Çakır ile bir öngörüşme yapıp muhakkak tanışmalılar.Sonuçta 2.yada 3.ameliyat güvenilir ellere teslim edilmeli.
Bu konuda Barış Beydan yana tereddütünüz olmasın :lepi:

Bende bu hafta cumartesi için yüz dolgusu randevumu aldım.
Hoş bugün sevin hn.izinliymiş ama yarın teyidleşicez.
Bana şans dileyin.:hooray:
Barış Bey ile Adım adım seans seans ilerlemeyi daha doğru buluyoruz.

Görüşmek Üzere;
NNN1981

teşekkürler cevabın için nnn1981. Barış Bey revizyon ameliyatlarını da aynı fiyata mı yapıyor acaba? Bir de son ameliyatın üzerinden ne kadar süre geçtikten sonra revizyon yapıyor? gittiğinde sorabilirsen çok sevinirim.

dilemgiz,,,,,

revizyon için gün aldım.
lokal olduğunu biliyorum ,sence eğer lokal olursam dayanabilir miyim? senin lokalin nasıldı,acı duydun mu.eğer lokal yaparız derse düşünücem o yüzden soruyorum..bir de olunca hastanede yattın mı o gece? bu sorularımı yanıt verirsen çok mutlu edersin beni.
senin burnun nasıl memnunsun değil mi son halinden...çok geçmiş olsun tekrar..sevgiler canım

dilemgiz,,,,,

revizyon için gün aldım.
lokal olduğunu biliyorum ,sence eğer lokal olursam dayanabilir miyim? senin lokalin nasıldı,acı duydun mu.eğer lokal yaparız derse düşünücem o yüzden soruyorum..bir de olunca hastanede yattın mı o gece? bu sorularımı yanıt verirsen çok mutlu edersin beni.
senin burnun nasıl memnunsun değil mi son halinden...çok geçmiş olsun tekrar..sevgiler canım

canım ne gün revizyonun? istediğin gibi olur umarımm

Merhaba;
Bu hafta diyete başladım,hafta sıkı bir spor programına başlayacağım.
Barış Bey bu hafta izinde diye biliyorum.Hoş sağolsun emaille bile her soruma her an dönüş yapabiliyor.
Fazla kilolarımdan kurtulunca belki yüzüm iyice zayıflayacak,hatta çökecek,ondan sonra ilaçla dolgu denemeye karar verdim.
Malum herşey aynı anda verilmiyor yada olmuyor :)
İnce düzgün bir vücut yaparken yüzde daralıyor hatta çöküyor.
Tabi bu değişimler bende oluyor,sizi bilmem gamyoncuiremsu

ya ben çook simetrik bir burun istiyorum yelda başaran ruhsar öcal rojda demirer inki gibi. barış çakırın yaptığı burunlar benim istediğim gibi değil .doktor bulmakta zorlanıyorum napcam ben ya:çok üzgünüm:

Senın ıstedgn burunların estetk oldgu cok bellı cok havalı burunlar barıs beyınkıler dogal ve estetık oldgunu anlmak ımkansız

Mutlu Pazarlar Kızlar...
Barış Bey ne ameliyatı olmuş hiç haberim yok,izinde olacağını duymuştum ama ?
Uamrım sağlıkla ilgili bir problem değildir..Çok çok geçmiş olsun...
Çok önemli bir cerrah çok düzgün bir kişilik....turkbayragi

şu zamana kadar yazılanları okudum we şunu anladım tek amacın barış beyin reklamını yapmak insanların aklını bence çelmemelisin bu forum sayesinde ameliyata karar weren arkadaşlar war!!! memnunsan 1-2 kere yazarsın 30 kere yazmamalısın!! ben nazım çerkeşin sayfasında bile böle reklam yapan görmedim!!

:kahve:Üstüme alınmak istemedim ama yinede duramadım :)
Sanırım rhinoplasti ameliyatı geçirmediniz,eğer geçirmiş olsaysınız yada Barış beyin hastası olmuş olsaydınız yorumlarımın ne kadar gerçekçi olduğunu bilirdiniz.
K.K.F de Fotolarımı ve sorunsuz ameliyat maceramı detaylıca görebilirsiniz.Yaklaşık 15-16 aydır üyeyim ve yazılar yazıp arkadaşlara bilgi veremeye çalışıyorum.Diğer hekimleri tanımam,bilemem.Ama benim burun markam Barış Çakır..:hulya:

P.S :Mümkünse bana hitaben yazılar yazmayınız.

nazım çerkeş in bile derken? birisinin amacından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz da bu şekilde itham edebiliyosunuz çok merak ediyorum.. ben buraya çok yazmam ama genelde yazdıklarımın hepsi memnuniyetimi belirten yazılardır. Çünkü insanlar bu sayfalara tıklıyor bizim deneyimlerimizden faydalanıyor. Ameliyat sonucu olumsuzluk yaşamış olanlar sayfa sayfa yazabiliyor ( bunu eleştirmiyorum yazmalılar da) ama olumlu sonuç alan ve memnun kalanlar memnuniyetlerini defalarca belirtince neden problem oluyor anlamıyorum. Bu doktor gerçekten kendi alanında çok başarılı ve farklı olarak da çok ilgili çok güleryüzlü bir doktor. Ben her daim burnumun iyileşme aşamaları da dahil doktorumdan olan memnuniyetimi buraya yazmayı borç bilirim...
Aa bu arada, o eleştirdiğin "reklamı" son cümlende sen yapmışsın:)

ben zaten rhinoplasti olmadım ama olmak istiyorum we uzunca araştırıyorum kime olacağımı tabiki karar wermediğimden yazıyorum ama dediğim gibi bana saçma geldi sadece sizn içn söylemiyorum bi doktordan memnun kaldıysanız tabiki belirtirsiniz ama sürekli değil yani ben böyle düşüüyorum daha nazım çerkeşlede görüşmedim=) internetten araştırdığım kadarıyla konuşuyorum çağrıldığı kongreler ws.. başarılıki çağrılmış o yüzden onu yazdım reklamla alakası yok yani=) ama barış çakırı sırf bu forumdan tanıyorum=) belirttiim gibi hiç bi doktoru tanımıyorum ama en kısa zamanda tanışıcam..

Back