How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

oralet çok tşk ederim vermiş olduğun bilgiler icin zaten bu sayfada ınsana gercekten moral veren,bılgı veren tek kışısın zaten ozellıkle senın yazılarını okuyorum :)) valla ben dun kan alınırken bıle heyecandan baylcaktım amelyta nasıl gırcem bılmıyorm:9:

Rica ederim sedacım :)) Nasıl mutlu oldum anlatamam birilerinin işine yarıyor olabilmek güzel :)

Aslında amacım moral değil sadece geçiş sürecinde kimse kendini harap etmesin, kapatmasın, keyfine baksın, hayatın tadını çıkarsın sonuçta illaki bir değişim oluyor ve insan kendini üzdüğüyle kalıyor. Ben her sürecimi keyifli geçirdim hayatım rengarenk oldu :) İstiyorum herkes böyle olsun mutlu olsun ilk önce pozitif enerjiyle dolsun. Hayatta alıştırılmışız hep en kötüsünü düşünürüz. Neden anlamam..
Neden en iyisi bizim olmasın ki ? Olumlu düşünüp olumlu yanıt alıyorum :)
Bu estetik alanıyla sınırlı değil hayatın tüm alanına yaymak lazım :)

Hayat plan, program yapıp her şeyi öteleyecek kadar uzun değil kızlar.. Hayatın kıyısından hep kılpayı dönmüş biri olarak söylüyorum..

İkinci baharım olarak bakıyorum şu anki hayatıma. Ve hayatın görmediğim renklerini görüyorum..
Özetle keyfime bakıyorum. Dolu dolu yaşamak lazım :)

Dün kan alınırken demişsin demekki bugün ameliyat oldun :) Ya da olacaksın hayırlısı olsun canım hakkında. Eminim güzel olur diliyorumki en güzeli olsun :)) :71:

Bu arada yükleyeceğim diyip ötelediğim bir kaç resim ekledim.

Öncesi - 8 günlük hali ve 8.ay sonu hali :))

Hani ilk ameliyat sonrası neyse odur, zaman bir şeyi değiştirmez, burun neyse o diyenlere cevap olsun :))

O yüzden zamana ihtiyaç varken ne demek istediğimi daha iyi anlamanız için koyuyorum.

Şu anki halimi soracak olursanız şiş angelius arkadaşımız gibi bende 1,5.yılımda tama yakın bir görüntü çıkacağını düşünmekteyim. Hala daha ödem varken sonuç budur demek yanlış arkadaşlar.

Hani siz resimlere bakınca anlamıyorsunuz ama özellikle güneşe maruz kaldığımda ve alkol tükettiğimde hatta ve hatta tuzlu gıdalar tükettiğimde burnumun şişliğini çok bariz dokunmadan hissedebiliyorum.

Bunlara dikkat diyor. Herkes güzel burunlu günler diliyorum.

Oralet :)

kızlar ya gece burnuma vurdum uykuda. sabah kalktığımda ucunun kalkıklığı azalmıştı?! ve ucu daha kolay oynuyordu sağa sola, acı hissi yok olmuştu, his yok gibi olmuş yani. offff acayip canım sıkıldı ya. 3 aylık olmak üzere burnum bu arada :/

Bu arada yükleyeceğim diyip ötelediğim bir kaç resim ekledim.

Öncesi - 8 günlük hali ve 8.ay sonu hali :))

Hani ilk ameliyat sonrası neyse odur, zaman bir şeyi değiştirmez, burun neyse o diyenlere cevap olsun :))

O yüzden zamana ihtiyaç varken ne demek istediğimi daha iyi anlamanız için koyuyorum.

Şu anki halimi soracak olursanız şiş angelius arkadaşımız gibi bende 1,5.yılımda tama yakın bir görüntü çıkacağını düşünmekteyim. Hala daha ödem varken sonuç budur demek yanlış arkadaşlar.

Hani siz resimlere bakınca anlamıyorsunuz ama özellikle güneşe maruz kaldığımda ve alkol tükettiğimde hatta ve hatta tuzlu gıdalar tükettiğimde burnumun şişliğini çok bariz dokunmadan hissedebiliyorum.

Bunlara dikkat diyor. Herkes güzel burunlu günler diliyorum.

Oralet :)

bu pozıtif enerjinin sırrı olumlamamı bende uygulamaya gecırıyorum artık gercekten enerjın muhtesem nazar değmesin

Kizlar, alci cikti, simdi burnum bantli. Cok sok gecirdim ve aladim. Burnum cok sis, ve kendimi bir cirkin hizettim. Baris Bey aladimi anlamadi...Burnumun son hali degilmis, ve sisler inerse baska olcak mis. Bantli simdi burnum, ve gözlerin arasinda cok sis. Fotolar ekledim. Özel Albüm. Yandan burnu begendim, ama önden cok sis. Cünkü, kikirdak ekledi burun sirtina.

semacım, inan hepimizin gectigi surec bu benim ilk alcı cıktıgı gunku halim korkunctu neye ugradıgımı sasırmıstım, su an 1. sene ve o halinden eser yok, nasıl sısıyoruz anlatamam... ama ınıcek aglama sakin ol zaman zaman zaman... sabır cnm sabır, burnun inince cok guzel olucak bak o belli simdidien keyfini cıkar...

sema28,canım çk geçmiş olsun.yeni eklediğin fotoları göremedim.3 foto var.2si eski burnun sanırınm,1 i de karşılaştırmalı foto.

kızlar ya gece burnuma vurdum uykuda. sabah kalktığımda ucunun kalkıklığı azalmıştı?! ve ucu daha kolay oynuyordu sağa sola, acı hissi yok olmuştu, his yok gibi olmuş yani. offff acayip canım sıkıldı ya. 3 aylık olmak üzere burnum bu arada :/

Canım bence Barış Bey'e sor bakalım hatta gerek görürse kontrole git. Canını sıkma hiç bi telefon aç, burnuna çok ağır darbe alıp kanatıp bir zarar vermeyenleri tanıyorum. Bir şey yoktur muhtemelen ama yinede tedbirini al sen.

bu pozıtif enerjinin sırrı olumlamamı bende uygulamaya gecırıyorum artık gercekten enerjın muhtesem nazar değmesin

:nazar: Sağol Mis'cim :))

Ben eskiden böyle değildim ilk değişimin verdiği mutluluk ve sonrasında hayatta güzel şeylerinde olabileceğine dair bir inanç silsilesinin beni sarıp sarmalaması. :)
Yazarken bile heyecanlanıyorum :))

Tavsiye ederim hayatının her alanına yay bunu. Ben Mirabel'de daha kuvvetli görmüştum bu enerjiyi :))

Hayatta her şey herkesin istediği gibi ilerlesin istiyorum :)

Kizlar, alci cikti, simdi burnum bantli. Cok sok gecirdim ve aladim. Burnum cok sis, ve kendimi bir cirkin hizettim. Baris Bey aladimi anlamadi...Burnumun son hali degilmis, ve sisler inerse baska olcak mis. Bantli simdi burnum, ve gözlerin arasinda cok sis. Fotolar ekledim. Özel Albüm. Yandan burnu begendim, ama önden cok sis. Cünkü, kikirdak ekledi burun sirtina.

Selam semacım geçmiş olsun öncelikle :)

Yahu niye ağlayıp kendini üzüyorsun ?? Tabiki burnunun son hali değil sen benim resimlerime bak mesela alçı sonrası ve son halini gör. Burnun saatler süren bir işlemden geçti içi dışı ayrı şişti. Biraz zaman tanı burnuna :) Alçı sonrası kimin öyle kalmışki seninde kalsın :)
Sana tavsiyem muhakkak dikkate al canım.
Alçı sonrası Barış Bey'e sor. Ne zaman yüzünü yıkayabileceğini. Sana söyledikten sonra muhakkak yıka. Hatta duşun altında bırak su yüzüne burnuna değsin. Gözlerinin arasındaki şişliğin inmesinin en büyük gidericisi su olacaktır. Yıkamazsan dahada şişecektir bilgine. Bu dönemde alkol, tuz tüketiminede dikkat edersen-hiç yoksa bir ay- ödemler daha rahat inecektir.
Mutlu ol yahu hayallerini gerçekleştirdin :) Şimdi bekleyip sonuç alma zamanı. Meyve yemek için bile önce ağacın büyümesini olgunlaşıp meyve vermesini beklersin. Her şey bir süreç. Hayat bir süreç..
Umarım burun derinin yapısı iyidir biranönce şişliklerin iner keyifle kullanmaya başlarsın :) :nazar:

çokk ama çokk doğru soyluyorsun oralet..Bu arada cuma gunu ameliyat oldum şuan da tamponlu salı günü çıkacakmış..

Salıyı sayma, bugünde bitti zaten 1 günün kalmış :))

Tamponlar çıkınca daha rahat nefes alırsın ve burnundaki şişlik biraz daha azalmış olur. Taponda baskı yapıyor çünkü.

Bir de havalar ısınıyor güneşten ne kadar süre korumak gerekecek onu da sorarsın Barış Bey'e. Ben kışın ameliyat olduğum için bu sorunun cevabını tam bilmiyorum. Senin için önemli olacak hatta öğrenince yazarsın yeni dönem ameliyat olanlarda öğrenmiş olur. ;)

Tessekür ederim Oralet...
Bantli kalcam bir ara....görmek istemiyorum. Cok komik geldi bana burnum. Yandan begendim, ama önden hic degil. Benim gözlerim cok büyük ve iri, belki ondan bana komik geldi, simdi daha cok göze carpiyor sanki. Bide gözlerimin alti cok mor...daha gecmedi...Alcili seviniyordum güzel oldu diye...alci cikti sok gecirdim.

Selam semacım geçmiş olsun öncelikle :)

Yahu niye ağlayıp kendini üzüyorsun ?? Tabiki burnunun son hali değil sen benim resimlerime bak mesela alçı sonrası ve son halini gör. Burnun saatler süren bir işlemden geçti içi dışı ayrı şişti. Biraz zaman tanı burnuna :) Alçı sonrası kimin öyle kalmışki seninde kalsın :)
Sana tavsiyem muhakkak dikkate al canım.
Alçı sonrası Barış Bey'e sor. Ne zaman yüzünü yıkayabileceğini. Sana söyledikten sonra muhakkak yıka. Hatta duşun altında bırak su yüzüne burnuna değsin. Gözlerinin arasındaki şişliğin inmesinin en büyük gidericisi su olacaktır. Yıkamazsan dahada şişecektir bilgine. Bu dönemde alkol, tuz tüketiminede dikkat edersen-hiç yoksa bir ay- ödemler daha rahat inecektir.
Mutlu ol yahu hayallerini gerçekleştirdin :) Şimdi bekleyip sonuç alma zamanı. Meyve yemek için bile önce ağacın büyümesini olgunlaşıp meyve vermesini beklersin. Her şey bir süreç. Hayat bir süreç..
Umarım burun derinin yapısı iyidir biranönce şişliklerin iner keyifle kullanmaya başlarsın :) :nazar:

İlahi sema, tabii şiş olacak operasyona girdin. bırak altı ay sonrasını, 10 gün sonra ki değişime bile hayret edeceksin :-) Şişlikler senle kalmıyor merak etme...Burnun zarifleşecek güzelleşecek...Kendini boşa üzme...Şişler istesen de senle kalmıyor...

:nazar: Sağol Mis'cim :))

Ben eskiden böyle değildim ilk değişimin verdiği mutluluk ve sonrasında hayatta güzel şeylerinde olabileceğine dair bir inanç silsilesinin beni sarıp sarmalaması. :)
Yazarken bile heyecanlanıyorum :))

Tavsiye ederim hayatının her alanına yay bunu. Ben Mirabel'de daha kuvvetli görmüştum bu enerjiyi :))

Hayatta her şey herkesin istediği gibi ilerlesin istiyorum :)

Oraletim canım, ameliyata iç rahatlığıyla girmemde ki en önemli etkenlerdensin sen...Sorularımıza sabırla cevap veren, moral veren umut veren...enerji veren uğur böceğisin sen...

Tessekür ederim Oralet...
Bantli kalcam bir ara....görmek istemiyorum. Cok komik geldi bana burnum. Yandan begendim, ama önden hic degil. Benim gözlerim cok büyük ve iri, belki ondan bana komik geldi, simdi daha cok göze carpiyor sanki. Bide gözlerimin alti cok mor...daha gecmedi...Alcili seviniyordum güzel oldu diye...alci cikti sok gecirdim.

Önden durumuda düzelir asılnda bu durumu yaşayan arkadaşlar yazsa tam olarak daha net olur senin için geçecek süreç. Ama suyla ilk temasında farkedecek bunu da söyleyeyim :) Canını sıkma hiç.
Alçı sonrası bir çok kişi alıştığı yüzün yerine başka bir yüz görünce anlayamaz değişimi. Sende bir de ekstra şişlikler olunca çok normal şok geçirmen. Muhtemelen 1.ayına bir şey kalmaz. Şimdi not alıyorum bu durumu yaşayan bir arkadaşım vardı akşam onu arayacağım ulaşabilirsem detaylı bir bilgi alıp sana da yazacağım :) :71:

Oraletim canım, ameliyata iç rahatlığıyla girmemde ki en önemli etkenlerdensin sen...Sorularımıza sabırla cevap veren, moral veren umut veren...enerji veren uğur böceğisin sen...

Ben neymişim yahuu :)) Yok yahu ben senini eline su dökemem :))

Ben süreci kendime zehir etmedim bekledim. Bu işi kim ne şekilde yaparsa yapsın beklemekten başka yolu yok. Bende hayalimi gerçekleştirmiştim ve bu yaza kadar kota koymuştum bu yaza tam istediğim gibi gireceğim diye. Öyle de giriş yaptım çok mutluyum :) :54:

İstiyorum ki enerjime rakip çok kişi çıksın :)) :32::32:

Gökyüzünden önce güneş içinizde açsın kızlar :))

Bu arada benim burnum hala şiş yani bende daha bir şey görmüş değilim :))
Göğüslerimde de dekolteyi geçtim tişört giysem dikkat çekiyor insanlar konuşurken yüzüme değil onlarla konuşuyor D: Bu bazen iyi olmuyor :))

Ama kendimi daha önce hiç böyle iyi hissetmemiştim. Hiçbir yaz böyle geçmemişti. Eşi benzeri olmayan bir dönemdeyim tam da en ihtayaç duyduğum zamanda.. :65:

Son düzenleme:
Arkadaşlar biriken arkadaşlık tekliflerine cevap vermiyorum.

Bana özel mesaj ile ne ile ilgili eklediğizi yazarsanız sevinirim. Yoksa teklifleri geri çevermek zorunda kalacağım..

Tessekür ederim Oraletcim. Bakalim, yarin bantlari cikartacam. Yine ayni soku gecircem mi diye korkuyorum.... ;( Bende az kemer vardi, böyle duruma düsecemi hic düsünmiyordum.

Önden durumuda düzelir asılnda bu durumu yaşayan arkadaşlar yazsa tam olarak daha net olur senin için geçecek süreç. Ama suyla ilk temasında farkedecek bunu da söyleyeyim :) Canını sıkma hiç.
Alçı sonrası bir çok kişi alıştığı yüzün yerine başka bir yüz görünce anlayamaz değişimi. Sende bir de ekstra şişlikler olunca çok normal şok geçirmen. Muhtemelen 1.ayına bir şey kalmaz. Şimdi not alıyorum bu durumu yaşayan bir arkadaşım vardı akşam onu arayacağım ulaşabilirsem detaylı bir bilgi alıp sana da yazacağım :) :71:

Back