oralet çok tşk ederim vermiş olduğun bilgiler icin zaten bu sayfada ınsana gercekten moral veren,bılgı veren tek kışısın zaten ozellıkle senın yazılarını okuyorum :)) valla ben dun kan alınırken bıle heyecandan baylcaktım amelyta nasıl gırcem bılmıyorm
Rica ederim sedacım :)) Nasıl mutlu oldum anlatamam birilerinin işine yarıyor olabilmek güzel :)
Aslında amacım moral değil sadece geçiş sürecinde kimse kendini harap etmesin, kapatmasın, keyfine baksın, hayatın tadını çıkarsın sonuçta illaki bir değişim oluyor ve insan kendini üzdüğüyle kalıyor. Ben her sürecimi keyifli geçirdim hayatım rengarenk oldu :) İstiyorum herkes böyle olsun mutlu olsun ilk önce pozitif enerjiyle dolsun. Hayatta alıştırılmışız hep en kötüsünü düşünürüz. Neden anlamam..
Neden en iyisi bizim olmasın ki ? Olumlu düşünüp olumlu yanıt alıyorum :)
Bu estetik alanıyla sınırlı değil hayatın tüm alanına yaymak lazım :)
Hayat plan, program yapıp her şeyi öteleyecek kadar uzun değil kızlar.. Hayatın kıyısından hep kılpayı dönmüş biri olarak söylüyorum..
İkinci baharım olarak bakıyorum şu anki hayatıma. Ve hayatın görmediğim renklerini görüyorum..
Özetle keyfime bakıyorum. Dolu dolu yaşamak lazım :)
Dün kan alınırken demişsin demekki bugün ameliyat oldun :) Ya da olacaksın hayırlısı olsun canım hakkında. Eminim güzel olur diliyorumki en güzeli olsun :))