How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

mirabel: ya buna cok güldüm: "Şişler istesen de senle kalmıyor"
Istemiyorum, hemen gittsin...

İlahi sema, tabii şiş olacak operasyona girdin. bırak altı ay sonrasını, 10 gün sonra ki değişime bile hayret edeceksin :-) Şişlikler senle kalmıyor merak etme...Burnun zarifleşecek güzelleşecek...Kendini boşa üzme...Şişler istesen de senle kalmıyor...

Tessekür ederim Oraletcim. Bakalim, yarin bantlari cikartacam. Yine ayni soku gecircem mi diye korkuyorum.... ;( Bende az kemer vardi, böyle duruma düsecemi hic düsünmiyordum.

alci ve bantlari cikan herkes ilk bir sok geciriyor ama bu cok normal yeni ameliyat oldun burun sis yüz sis morluklar var.
zamanla hersey düzelir eminim ilk basta senin gibi hissedenler simdi cok memnun.
sisler inmeye basladikca sende memnun ve mutlu olacagina eminim.

Tessekür ederim Oraletcim. Bakalim, yarin bantlari cikartacam. Yine ayni soku gecircem mi diye korkuyorum.... ;( Bende az kemer vardi, böyle duruma düsecemi hic düsünmiyordum.

Eveet arkadaşımı aradım sordum bantları çıkarır çıkarmaz 2 gün sonra burnundaki şişlik inişe geçmeye başlamış ben resmini görmüştüm o kadar şiş bir burun görmemiştim öyle söyleyeyim seninki daha bir şey değil :)) Yüzünü yıkayabilirsin dediği anda Barış Bey muhakkak soğuk suyla yıka. Yani rutin sabah akşam yıka, duşta bırak su aksın yüzüne sıcaklığı farketmez ama soğuk su iyi gelir :)
Hatta arkadaşım şişliklerini unutmuştu ben hatırlatmış oldum :)) Keyfini çıkarıyor kız :)

Su önemli yani. 15-20.günde şişliklerin hatırı sayılır derecede azalır hatta 1.ayında kademe atlar rahat ol :) Bandajları çıkar hiç değilse gece çıkar kalmasın.
Eskisinden güzel bir burnun olur burası muhakkak :) Böyle olacak kendimden biliyorum, o kadar burun gördüm hepsi fıstık gibiyidi. Ama senin ihtiyacın öncelikle bantlar çıktıktan sonra 2 gün sonrasında şişlikler için 10 gün sonra seni rahatsız etmeden 1.aydan itibaren şişkiler inmeye başlar.

1.Ayında bambaşka bir Sema göreceğinin garantisini verebilirim :)
Benim bir çay tarifim vardı onu uygula çok etkisini görürsünn ben 8 ay oldu hala içtiğimde sabahları daha güzel bir burunla uyanıyorum :)) Ödem attırıcı bitki çayı karışımı, iç muhakkak ;)

canım şişmen normal herkeste farklı oluyor mesala ben sanırım barıs beyın en cok sısen ve şişligi en gec ınen hastasıym benım ılk alcı cıktıgımda sankı yuzumde kocaman uzun buyuk bır boru var gıbıydı 2 ay sonra sıslıklerın ınmeye basladı tabı bunları ılk amelıyatımda oldu derım cok kalın suan revızyonlu halım 1 yılı gecmesıne ragmen ucu şiş tam olarak ınmedı sabırla beklemek gerekır herhalde benımde burnumun oturması 2 yılı bulur dıe dusunuyorm hem derım kalın hemde cıldım yaglı..

Ben ucu biraz tombul burunları seviyorum.. o yüzden dedim :-) burnumdan memnunum ama ucunda ki tombulluk kalsaydı daha memnun olurdum..Bir de şişler varken doğal botoks gibi oluyor:1: yanaklar dolgun dolgun duruyor...

mirabel, kacakgirl, oralet...bana umut verdinis icin cok tessekür ederim. Bu aksam bantlari cikartacam. Sonra bantsiz foto eklicem. Size haber veririm, bakarsiniz.
Almanya´dan selamlar

arkadşalar çok heyecanlıyım 20 haziranda barış çakıra revziyon olcam. Mirabelden sonra karar verdim. desteğinizi bekliyorum...

arkadşalar çok heyecanlıyım 20 haziranda barış çakıra revziyon olcam. Mirabelden sonra karar verdim. desteğinizi bekliyorum...

Canım benim hayırlı uğurlu olsun benim desteğim tam :) Doktoruma ayrı sana ayrı :))

Her şey güzel olacak. Hem niye olmasın ki :)) :71::71: Son 20 :92::92::92::92::92:

kızlar uzun süredir giremedim artık kusura bakmayın :) çok mutluyum yeniden doğmuş gibiyim burnumu çok beğeniyorum ameliyat olduğumu kimse anlamıyoo herşey yolunda yanii..

semacım oraletin bahsettiği kişi benim benim burnum okadar şişti ki oraletle mirabel çok ii bilir onlar bile gördüğünde şok olmuşlardı inan geçiyo suyla yüzünü bol bol yıka hiç korkma inan hepsi geçio ben çok mutluyum iyi ki olmuşum ameliyat çok doğru karar vermişim :66: :66: :66:

kızlar uzun süredir giremedim artık kusura bakmayın :) çok mutluyum yeniden doğmuş gibiyim burnumu çok beğeniyorum ameliyat olduğumu kimse anlamıyoo herşey yolunda yanii..

semacım oraletin bahsettiği kişi benim benim burnum okadar şişti ki oraletle mirabel çok ii bilir onlar bile gördüğünde şok olmuşlardı inan geçiyo suyla yüzünü bol bol yıka hiç korkma inan hepsi geçio ben çok mutluyum iyi ki olmuşum ameliyat çok doğru karar vermişim :66: :66: :66:

Yahu canım senin nickini hatırlamadım desem inanır mısın o yüzden bir arkadaş dedim :)) Kusura bakma yahu :))

Dün zaten ses tonundan ben bile heyecan yaptım ki hatun zaten güzel karşı tarafın sesi titriyor konuşurken maşallah :))

Ne güzel böyle enerjik mutlu yorumlar okumak bizzat duymak hatta :)) Mutluluğun daim olsun güzelim :71::71:

Yahu canım senin nickini hatırlamadım desem inanır mısın o yüzden bir arkadaş dedim :)) Kusura bakma yahu :))

Dün zaten ses tonundan ben bile heyecan yaptım ki hatun zaten güzel karşı tarafın sesi titriyor konuşurken maşallah :))

Ne güzel böyle enerjik mutlu yorumlar okumak bizzat duymak hatta :)) Mutluluğun daim olsun güzelim :71::71:

tşk ederim cnm benim inan bende çok mutlu oldum uzun zamandır görüşemiyorduk :) osenin güzelliğin cnm benim çok tşk ederim çok destek oldun bana ıyı kı varsın seenn yaaa :16: :16:

kızlarr resim yükledimm yalnız resmim yoktu kesmek zorunda kaldım inş beğenirsinizz :)))

Ben şahsım adına hemen :nazar: belirteyim ki burnunun kalkıklığı yüzündeki duruşu çok güzel ve çok tatlı Çok yakışmış ki güzelliğine güzellik katmış :)

İyi günlerde sağlıkla kullan burnuşunu :71:

Foto koymicam. Yani okadar cirkin burun sadece bana yapmis. Hic istemedim sekil. Yeni cikartim bantlari. Okadar nefret ediyorum. Keske hic olmasaydim.

Canım iki gün izin ver burnuna toplasın kendini. Gündüzleri istersen yine tak bant. Ama yüzünü soğuk suyla yıka ve geceleri bantsız yat. Faydasını gerecekisn inan. Olduğuna pişman edecek bir sonuç çıkmaz. Böyle hayatta kalmayacak.

Ben şahsım adına hemen :nazar: belirteyim ki burnunun kalkıklığı yüzündeki duruşu çok güzel ve çok tatlı Çok yakışmış ki güzelliğine güzellik katmış :)

İyi günlerde sağlıkla kullan burnuşunu :71:

tşk ederim cnm inan bende çok beğeniyorum en güzelide kimse ameliyat olduğumu anlamıyoo barış bey mükemmel insan o güzel ellerine sağlık :))

Back